Ben daha denemedim bile.Sürekli memede bu aralar diş mi çıkartıyor anlamadım.Daha konuşma yok bizde doğru dürüst.Biraz konuşma başlasın konuşarak ikna etmeye uğraşıcam bakalım.İnşallah bir kaç gün sonra rahatlarsiniz. Biz birakamadik![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben daha denemedim bile.Sürekli memede bu aralar diş mi çıkartıyor anlamadım.Daha konuşma yok bizde doğru dürüst.Biraz konuşma başlasın konuşarak ikna etmeye uğraşıcam bakalım.İnşallah bir kaç gün sonra rahatlarsiniz. Biz birakamadik![]()
Bizim konuşuyor. İstediği koltuğu gosterip, otur ben burda emcem diyorBen daha denemedim bile.Sürekli memede bu aralar diş mi çıkartıyor anlamadım.Daha konuşma yok bizde doğru dürüst.Biraz konuşma başlasın konuşarak ikna etmeye uğraşıcam bakalım.
Bizde en büyük azı dış geliyor sanırım. Ağzını açıp orayı gösteriyor bende masaj yapiorum hosuna gidiyor kuzumunBizim konuşuyor. İstediği koltuğu gosterip, otur ben burda emcem diyorbende tamamen kesmeyi deneyemedim azaltmaya cabaliyorum hâla. Ama ben baktım diş geliyor taaa en büyük azılardan hemde
Bizde memeyi daha bırakmadık yani hiç denemedik. Çok düşkün zaten memeye de bakalım biraz daha bekliycemİnşallah bir kaç gün sonra rahatlarsiniz. Biz birakamadik![]()
Cok gecmis olsun. Saglikla guzel gunlerde oturun eviniz deAllah razi olsun canim insallah cok zormus ya toplanmak 2cocukla bide uzadi yavas yavas toplanmak daha zormusbiyoe seyelerde cok tezcanliyim hemen tasinmak isterdim haftaya nasipse insallah
. Sizinde dogum gununuz kutlu olsun sagkijli nice seneleri olsun kocaoglanin
sanada cok gecmis olsun canim
Ben gördüm uçları. Daha ilki gelecek. En az 3 4 ay sürer hepsinin tamamlanmasiBizde en büyük azı dış geliyor sanırım. Ağzını açıp orayı gösteriyor bende masaj yapiorum hosuna gidiyor kuzumun
Tabi yaptirdik 2 yaş doldurunca. Biz 25 aylik olduk. Siz arayip konuşun, gecikmesinKızlar 2 yaş aşısı yaptıran oldu mu. Hemşiremiz aramadı asiniz var diye
Bende arayıp sormadım.
Benimkide düşkün azatmaya çabaladım baştan Sonuç aldik gibi oldu ama kesemeden hastalandık hepimiz. Havalarda soğuk olunca vazgeçtim. Bu seferde surekli yine istemeye basladi. Vermeyince çok ağlıyor ve agresifleşip ablasına bana vuruyorBizde memeyi daha bırakmadık yani hiç denemedik. Çok düşkün zaten memeye de bakalım biraz daha bekliycem
Benimki de elimden tutup koltuğa götürüyor ayaklarımı yukarı kaldırıyor.Koltukta başka biri varsa kovuyor.Hiç bırakacak gibi değil.Bizim konuşuyor. İstediği koltuğu gosterip, otur ben burda emcem diyorbende tamamen kesmeyi deneyemedim azaltmaya cabaliyorum hâla. Ama ben baktım diş geliyor taaa en büyük azılardan hemde
Biz olduk.Kızlar 2 yaş aşısı yaptıran oldu mu. Hemşiremiz aramadı asiniz var diye
Bende arayıp sormadım.
Sabir tasiBenimki de elimden tutup koltuğa götürüyor ayaklarımı yukarı kaldırıyor.Koltukta başka biri varsa kovuyor.Hiç bırakacak gibi değil.
Kusmuste solmuş zakkum gibiyimNasilsiniz kizlar.
Bizim koldan yapti diye hatirliyorumKızlar çok kafama takildi. Bugün 2 yaş aşısını yaptırdım. Nette sol bacak diyor ama hemşire sağ bacaktan yapti. Sizde durum nasil
Bizim koldan yapti diye hatirliyorum
Allah daha iyi etsin canimKusmuste solmuş zakkum gibiyim
Sen nasilsin canim
Hastalıktan kurtulabilsekAllah daha iyi etsin canimbende icmeden yikikmis sarhos gibiyim
tasindik yerlestik sukur eksik halletmeye calisiyoruz