2020 MART AYI YUMURTA TAKİBİ YAPTIRACAKLAR TOPLANALIM BIRBIRIMIZE UMUT OLALIM

Evet senin yarın tam 10 gün oluyor aşılamanın olduğu varsa kanda kesin çıkar aslında
Deme kız zaten duramıyorum yerimde bir yanım oldu diyor diğer yanım olmadı diyor. Hep tedavinin en başından umutlu ve heyecanlıydım bugün korkmaya başladım. Pazartesi 12.gün olacak erken öğreneceğim beklemek çok zor

Pazartesi benim de 10. Gün belli olur mu bilmiyorum ama test yapacağım

Devlet hastanesi karantinada ama zaten özel de yaptırıyorum çok uygun evimin yakınında var orda yaptırırım yeterki idrarda bir pozitifi görelim de
İnşallah görürüz canım. Allah dualarımızı boşa çıkarmasın inşallah internetten okudum hamilelerin vücut ısısı yüksek olurmuş hergün ölçüyorum 36.4 bugün yavaş yavaş yükseliyor mu ne Çok ümitlenmek istemiyorum aslında hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum. Bel ağrım hala var memeler şiş ve ağrılı az ama dokununca ağrıyor başka da hiiiiçç değişik birşey yok.

Ben de ölçüyordum onu hatta benim ki 37 ye kadar yükseldi ama sonra biryer de okudum adet günü düşmezse hamileymişsin yoksa zaten adete kadar yüksek olurmuş adet günü vücut ısın düşermiş

Ben de ölçüyordum onu hatta benim ki 37 ye kadar yükseldi ama sonra biryer de okudum adet günü düşmezse hamileymişsin yoksa zaten adete kadar yüksek olurmuş adet günü vücut ısın düşermiş
Bunu da yeni öğrendim bak şimdi hani ne nerden tutsam elime kalıyor gibi

Ya ben galiba adet olacağım. Çok karnım ağrıyor sürekli bir ağrı değil ama ara ara vuruyor şiddetli
Seni umutlandırmak istemem ama hamilelik belirtileri arasında karın ağrısı da var. You tubeden de bakabilirsin var karın ağrısı.Pazartesi olsa da sen de teste bakabilsen keşke. Ben de adet olcam gibi bir his var. Hamileliklerimi hep önceden anlamıştım bu sefer yorum bile yapamıyorum. Tedaviyle ilk kez hamile kalmaya çalıştığım için sanırım hormonlardan vücuda yükleme yapıyoruz

Bilmiyorum inşllah öyledir Ya şu güzel haberi alsak keşke

Özel hastaneden randevu aldım pazartesi oraya gideceğim merakımdan duramayacağım çünkü
AA neden iptal oldu aynen gir bir an önce yoksa bile boşuna beklemeyiz benim eşim yoksa olsa bende pazartesi veririm kan ama şimdi. Kendi annemlerdeyim. Oyüzden idrar testinde pozitifi görünce giderim artık

AA neden iptal oldu aynen gir bir an önce yoksa bile boşuna beklemeyiz benim eşim yoksa olsa bende pazartesi veririm kan ama şimdi. Kendi annemlerdeyim. Oyüzden idrar testinde pozitifi görünce giderim artık
Aynen canım boşu boşuna beklemek istemiyorum normalde de sabırsız bir insanım zaten

Bugün 9.günüm idrar testi yaptım negatif. Reglime 8 gün var. Yarın sabah da tekrarlayacağım testi. Bütün belirtilerim regli mi işaret ediyordu anlamadım.

Bugün 9.günüm idrar testi yaptım negatif. Reglime 8 gün var. Yarın sabah da tekrarlayacağım testi. Bütün belirtilerim regli mi işaret ediyordu anlamadım.
Belki daha erkendir benimde negatif idrar testlerinde dün yapmıştım şimdi yarın yine yapacağım birde hemen atma eğer varsa bazen geç belirliyor benim iğnenin etkisinde bile hemen çıkmıyordu bekleyince ikinci çizgi çıkıyordu

Sen söyleyince tekrar baktım hala negatif. Negatifi görmek hiç hoş değil. Olmadıysa önümüzdeki ay tedaviye devam edeceğim ama doktorumu değiştireceğim. Hem çok pahalı hem çok ilgisiz. Açıklama bile yapmıyor ben herşeyi internetten araştırıyorum

Günaydın arkadaşlar. Sizinle ilk tedavimi yarım bıraktığımda tanışmıştık. Henüz ikinci tedaviye başlamamıştım bile. Bana moral oldunuz umut oldunuz Allah hepinizden razı olsun. Bu sabah ilk idrarımla gebelik testine baktım ikinci silik çizgi çıktı sanırım dünkü internetten aldığım test bozuktu. Eşime ucuzlarından aldırmıştım çıktı. Hamileyim Güzel Allah'ım en kısa zamanda sizlere de nasip etsin inşallah. Belirti aradım durdum bel ağrım ve meme hassasiyetinden başka hiçbir belirtim yoktu.Burdayım istediğiniz zaman yazın sizlerden de güzel haberler bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…