- 28 Şubat 2020
- 1.243
- 657
- 43
- 38
- Konu Sahibi kalbimdekimutluluk
-
Deme kız zaten duramıyorum yerimdeEvet senin yarın tam 10 gün oluyor aşılamanın olduğu varsa kanda kesin çıkar aslında
Pazartesi benim de 10. Gün belli olur mu bilmiyorum ama test yapacağımDeme kız zaten duramıyorum yerimdebir yanım oldu diyor diğer yanım olmadı diyor. Hep tedavinin en başından umutlu ve heyecanlıydım bugün korkmaya başladım. Pazartesi 12.gün olacak erken öğreneceğim beklemek çok zor
Ben gidip geleyim pazartesi çıkarsa gidersin sen de canım inşallaaaahhhPazartesi benim de 10. Gün belli olur mu bilmiyorum ama test yapacağım
Hadi inşllah ya sağlık ocakları da kan testi yapmıyor artıkBen gidip geleyim pazartesi çıkarsa gidersin sen de canım inşallaaaahhh
Devlet hastanesi uzak mı ki sana ?Hadi inşllah ya sağlık ocakları da kan testi yapmıyor artık
Devlet hastanesi karantinada ama zaten özel de yaptırıyorum çok uygun evimin yakınında var orda yaptırırım yeterki idrarda bir pozitifi görelim deDevlet hastanesi uzak mı ki sana ?
İnşallah görürüz canım. Allah dualarımızı boşa çıkarmasın inşallahDevlet hastanesi karantinada ama zaten özel de yaptırıyorum çok uygun evimin yakınında var orda yaptırırım yeterki idrarda bir pozitifi görelim de
Ben de ölçüyordum onu hatta benim ki 37 ye kadar yükseldi ama sonra biryer de okudum adet günü düşmezse hamileymişsin yoksa zaten adete kadar yüksek olurmuş adet günü vücut ısın düşermişİnşallah görürüz canım. Allah dualarımızı boşa çıkarmasın inşallahinternetten okudum hamilelerin vücut ısısı yüksek olurmuş hergün ölçüyorum 36.4 bugün yavaş yavaş yükseliyor mu ne Çok ümitlenmek istemiyorum aslında hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum. Bel ağrım hala var memeler şiş ve ağrılı az ama dokununca ağrıyor başka da hiiiiçç değişik birşey yok.
Bunu da yeni öğrendim bak şimdi hani ne nerden tutsam elime kalıyor gibiBen de ölçüyordum onu hatta benim ki 37 ye kadar yükseldi ama sonra biryer de okudum adet günü düşmezse hamileymişsin yoksa zaten adete kadar yüksek olurmuş adet günü vücut ısın düşermiş
Ya ben galiba adet olacağım. Çok karnım ağrıyor sürekli bir ağrı değil ama ara ara vuruyor şiddetliBunu da yeni öğrendim bak şimdi hani ne nerden tutsam elime kalıyor gibi
Seni umutlandırmak istemem ama hamilelik belirtileri arasında karın ağrısı da var. You tubeden de bakabilirsin var karın ağrısı.Pazartesi olsa da sen de teste bakabilsen keşke. Ben de adet olcam gibi bir his var. Hamileliklerimi hep önceden anlamıştım bu sefer yorum bile yapamıyorum. Tedaviyle ilk kez hamile kalmaya çalıştığım için sanırım hormonlardan vücuda yükleme yapıyoruzYa ben galiba adet olacağım. Çok karnım ağrıyor sürekli bir ağrı değil ama ara ara vuruyor şiddetli
Bilmiyorum inşllah öyledirSeni umutlandırmak istemem ama hamilelik belirtileri arasında karın ağrısı da var. You tubeden de bakabilirsin var karın ağrısı.Pazartesi olsa da sen de teste bakabilsen keşke. Ben de adet olcam gibi bir his var. Hamileliklerimi hep önceden anlamıştım bu sefer yorum bile yapamıyorum. Tedaviyle ilk kez hamile kalmaya çalıştığım için sanırım hormonlardan vücuda yükleme yapıyoruz
Keşke canım da kan testi için doktora pazartesi gidecektim salıya kaldıBilmiyorum inşllah öyledirYa şu güzel haberi alsak keşke
Özel hastaneden randevu aldım pazartesi oraya gideceğim merakımdan duramayacağım çünküKeşke canım da kan testi için doktora pazartesi gidecektim salıya kaldı
AA neden iptal oldu aynen gir bir an önce yoksa bile boşuna beklemeyiz benim eşim yoksa olsa bende pazartesi veririm kan ama şimdi. Kendi annemlerdeyim. Oyüzden idrar testinde pozitifi görünce giderim artıkÖzel hastaneden randevu aldım pazartesi oraya gideceğim merakımdan duramayacağım çünkü
Aynen canım boşu boşuna beklemek istemiyorum normalde de sabırsız bir insanım zatenAA neden iptal oldu aynen gir bir an önce yoksa bile boşuna beklemeyiz benim eşim yoksa olsa bende pazartesi veririm kan ama şimdi. Kendi annemlerdeyim. Oyüzden idrar testinde pozitifi görünce giderim artık
Belki daha erkendir benimde negatif idrar testlerinde dün yapmıştım şimdi yarın yine yapacağımBugün 9.günüm idrar testi yaptım negatif. Reglime 8 gün var. Yarın sabah da tekrarlayacağım testi. Bütün belirtilerim regli mi işaret ediyordu anlamadım.
Sen söyleyince tekrar baktım hala negatif. Negatifi görmek hiç hoş değil. Olmadıysa önümüzdeki ay tedaviye devam edeceğim ama doktorumu değiştireceğim. Hem çok pahalı hem çok ilgisiz. Açıklama bile yapmıyor ben herşeyi internetten araştırıyorumBelki daha erkendir benimde negatif idrar testlerinde dün yapmıştım şimdi yarın yine yapacağımbirde hemen atma eğer varsa bazen geç belirliyor benim iğnenin etkisinde bile hemen çıkmıyordu bekleyince ikinci çizgi çıkıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?