2020 MART AYI YUMURTA TAKİBİ YAPTIRACAKLAR TOPLANALIM BIRBIRIMIZE UMUT OLALIM

Kızlar doktora gittim. Yumurtam 19 mm olmuş. Akşama 20 mm olur, 21mm çatlıyor zaren dedi. Doktor şaşırdı bu kadar çabuk büyümesini beklemiyordum dedi. Akşam 22:00 da çatlatma iğnesi olacağım. 24 saat sonra ilişki. Sonra gün aşırı dedi

Süper canım ama benim 21 de çatlamamıştı 22 mm di pko var ondan herhalde

Ben çok okudum araştırdım ilk ayında klomen kullanıp ikizi olan kadınların adım adım hamileliğe doğru ilerlediklerini gördüm. Olmaz diye bir şey yok hadi bakalım
Hadi inş cokca amin diyorum bugun bende degsıklık yok bence salı catladı Bı tanesi dıgerlerı nolur bilmiyorum progestan verdı 10 gun gunde 3 tane ona basladım

Progestan neden veriliyor bana öyle birşey verilmedide
Bilmiyorum ki. Geçen ay 21. gün benim progesteron hormon değerim 0.37 çıkmıştı sanırım onun için verdi. Yatmadan önce iç, yat etkileri ağır dedi.
Hamile kalana kadar inofolic combi kullan dedi.
Kanım pıhtılaşmaya meyilli olduğu için de coraspirin verdi

Ben bide inofolic combi omega 3 ve arı sütü bal polen propolis karışımı kullanıyorum
Arı sütü polen, bal ve propolis karışımını bende adetliyken yedim. Sabah aç karnına. 1 gün arayla da hayıt tohumu içtim sabah akşam. Dünde bıraktım.
D vitaminim düşük olduğu için damla alıyorum

Benimde d vitaminim düşük kan pıhtılaşması bendede var mthfr 1298 c ve pai homozigot senin hamgileri

Benimde d vitaminim düşük kan pıhtılaşması bendede var mthfr 1298 c ve pai homozigot senin hamgileri
Coledan D3 verdi doktor. Haftada 1, 1 tatlı kaşığı alıyorum. İstersen eczaneden alabilirsin. Doktorum gebe kalsan bile bu ilacın zararı yok dedi. Sen doktoruna sor tabi.
Böyle canım benimde.

Eklentiler

• IMG_20200311_141153.webp
    102,9 KB · Görüntüleme: 21
Çok sevindim canım güzel haberlerini de bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…