- 30 Temmuz 2019
- 575
- 583
- 33
- 39
- Konu Sahibi kalbimdekimutluluk
-
Süper canım ama benim 21 de çatlamamıştı 22 mm di pko var ondan herhaldeKızlar doktora gittim. Yumurtam 19 mm olmuş. Akşama 20 mm olur, 21mm çatlıyor zaren dedi. Doktor şaşırdı bu kadar çabuk büyümesini beklemiyordum dedi. Akşam 22:00 da çatlatma iğnesi olacağım. 24 saat sonra ilişki. Sonra gün aşırı dedi
Ay inşallah çatlar 16 gün sonra test yap dediSüper canım ama benim 21 de çatlamamıştı 22 mm di pko var ondan herhalde
Bana da ovitrelle verdi. Yarın geceden itibaren 16 gün boyunca yatmadan önce progestan al dedi. İlişki sonrası sağ tarafına yat dedi.Çatlar canım stres yapma ben ovitrelle vurundum 22 mm de bugün 8. Gün bekliyorum
Hadi inş cokca amin diyorum bugun bende degsıklık yok bence salı catladı Bı tanesi dıgerlerı nolur bilmiyorum progestan verdı 10 gun gunde 3 tane ona basladımBen çok okudum araştırdım ilk ayında klomen kullanıp ikizi olan kadınların adım adım hamileliğe doğru ilerlediklerini gördüm. Olmaz diye bir şey yok hadi bakalım
Bilmiyorum ki. Geçen ay 21. gün benim progesteron hormon değerim 0.37 çıkmıştı sanırım onun için verdi. Yatmadan önce iç, yat etkileri ağır dedi.Progestan neden veriliyor bana öyle birşey verilmedide
Arı sütü polen, bal ve propolis karışımını bende adetliyken yedim. Sabah aç karnına. 1 gün arayla da hayıt tohumu içtim sabah akşam. Dünde bıraktım.Ben bide inofolic combi omega 3 ve arı sütü bal polen propolis karışımı kullanıyorum
Benimde d vitaminim düşük kan pıhtılaşması bendede var mthfr 1298 c ve pai homozigot senin hamgileriArı sütü polen, bal ve propolis karışımını bende adetliyken yedim. Sabah aç karnına. 1 gün arayla da hayıt tohumu içtim sabah akşam. Dünde bıraktım.
D vitaminim düşük olduğu için damla alıyorum
Coledan D3 verdi doktor. Haftada 1, 1 tatlı kaşığı alıyorum. İstersen eczaneden alabilirsin. Doktorum gebe kalsan bile bu ilacın zararı yok dedi. Sen doktoruna sor tabi.Benimde d vitaminim düşük kan pıhtılaşması bendede var mthfr 1298 c ve pai homozigot senin hamgileri
Anladım canım faktörler daha önemliColedan D3 verdi doktor. Haftada 1, 1 tatlı kaşığı alıyorum. İstersen eczaneden alabilirsin. Doktorum gebe kalsan bile bu ilacın zararı yok dedi. Sen doktoruna sor tabi.
Böyle canım benimde.
Çok sevindim canım güzel haberlerini de bekliyorumKızlar doktora gittim. Yumurtam 19 mm olmuş. Akşama 20 mm olur, 21mm çatlıyor zaren dedi. Doktor şaşırdı bu kadar çabuk büyümesini beklemiyordum dedi. Akşam 22:00 da çatlatma iğnesi olacağım. 24 saat sonra ilişki. Sonra gün aşırı dedi
İnşallah canım.Çok sevindim canım güzel haberlerini de bekliyorum
Evet doktorda ilk 2si önemli dediAnladım canım faktörler daha önemli
İyi akşamlar canımİyi akşamlar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?