Ben de yarın kan tahlili vericem sağlık ocağına doktorum istedi. Kendimizi sakinleştirmeyi öğrenmemiz lazım sağlıksız olsa şuan herhangi bir belirti olurdu sonuçta destek olalım birbirimize
Evet ben bunu şeye bağlıyorum. Hani regl öncesi vücut bi şişer hantallaşır ya. Şu an onu yaşıyoruz işte tartıda 1-2 kilo ödem farkı oluşur. Çünkü benim reglim bitince tartıda -2 kilo olurdu rahat.
Keşke ben de şuan evimde olsam önümde meyve salatam biraz karbonhidrat olmazsa olmazım ayaklarımı uzatıp kumanda elimde kafa dağıtmalık kadın programları izlesem arada içim geçse kalksam tolete 2618191kere peçete ile bakışsam oh çok şükür deyip koltuğuma tekrar geçsem kocama sarsam gelene kadar gelince surat assak
Evet ben bunu şeye bağlıyorum. Hani regl öncesi vücut bi şişer hantallaşır ya. Şu an onu yaşıyoruz işte tartıda 1-2 kilo ödem farkı oluşur. Çünkü benim reglim bitince tartıda -2 kilo olurdu rahat.
Sorma ya ögrendigim günden beri kiyafet besik araba bakiyorum ay bide esim gıcık hevesimi kırıyo erken daha diye. bende almiyorum zaten bakiyorum deyip kiziyorum. Halbuki al dese alivercem