Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Çanakkale deyince geçen ay assosdayken kanamam olmuştu internetten hemen doktor arayışı ve 2 saatte ben ağlaya ağlaya stres tavan Medicalpark'de Cem Reşat Göknur'a gittik.
böyle ilgili böyle pozitif nazik kibar güler yüzlü bir doktor ben daha görmedim..
Yakınsanız tavsiye etmek istedim anımı paylaşarak ben çoook memnun kalmıştım

Dr.lar gerçektende tedirgin olacağımızı umursamıyorlar,bana da dış gebeliktir belki de dedi daha bişey görmeden haftaya belli olur,bebekten süt kesmede seni o kadar iyi anlıyorum ki,netleşene kadar bekle bence,

İlk oğlumun doktorudur kendisi, sezeryan günü aldım sonra kaçınca şimdi utanıyorum gitmeye Tek kötü yanı normal doğuma teşvik etmiyor üstü kapalı sezeryana yönlendiriyor. kanama neden olmuştu ay ben geri kaldım yaa bu grupta.

Yaaaaaa bence çok şahane bir doktor.
Eşim bile 9 ay çanakkale de ev tutalım burda doğum olsun gideriz eve demişti
çok sevdi çok konuştu anlattı öylesine denk gelmek zor gerçekten :)

Yerleşme kanamasıymış korkulacak bir şey değildi

Evet sıcak kanlıdır gerçekten çok rahatlatır, sezeryanda da uzman dikişi iyi

Hmmm o kdr bilmiyorum tabii ☺ ama sezaryen’a neden takık bu kdr enteresan
Hoşlaşmadım kadın normal istiyorsa diretmenin anlamadı yok yani
Sezeryan özellikle özel dr.ların işine geliyo saati belli yarım saatte tamam,normal doğum mesala ben 23 saat şancı çektim ne zaman geleceği açıklığı belli değil uğraştırıcı geliyor

Kızlar doğumu konuşuruz önümüzde koca 9 ay var doğumu son bir aydan önce konuşmayalım haha ben tırsıyorum

Bugün mayhoşum..
karnımda inceden ağrı (ki 2 aydır geçmiyor mübarek),bu da yetmezmiş gibi 1 haftadır peydahlanan vajinal ince bir sancı (allahtan doktorum korkma çok normal rahim büyüyecek bu hafta dedi)
inceden bir mide bulantısı
ama neşem yerinde mi? çok şükür.. içimde bir mucize var.
mucizelerimizi allah bize bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…