Hanımlar diğer gruplarda olduğu gibi annelerin bilgi tablosu yok değil mi burada, ben sonradan dahil olduğum için ve benim gibi olanlar için yapsak mı? Misal tgb34 yaş 34 Çanakkale 2 çocuk.. baya bilgi veriyor kullanıcılar hakkında bu bilgiler
Çanakkale deyince geçen ay assosdayken kanamam olmuştu internetten hemen doktor arayışı ve 2 saatte ben ağlaya ağlaya stres tavan Medicalpark'de Cem Reşat Göknur'a gittik.
böyle ilgili böyle pozitif nazik kibar güler yüzlü bir doktor ben daha görmedim..
Yakınsanız tavsiye etmek istedim anımı paylaşarak ben çoook memnun kalmıştım
Nnatalia06
bana kesen 5+3ten büyük dedi.. ama sonuç olarak ben 5+3te kalp atışı duymayı beklemiyordum aslında ama dr.un tepkileriyle sanki duymamız gerekiyodu gibi algıladım, kanama alanımda varmış kesenin yanında bol bol uzanmaya çalışıcam, hepimiz için hayırlısı inşallah
Dr.lar gerçektende tedirgin olacağımızı umursamıyorlar,bana da dış gebeliktir belki de dedi daha bişey görmeden haftaya belli olur,bebekten süt kesmede seni o kadar iyi anlıyorum ki,netleşene kadar bekle bence,
Çanakkale deyince geçen ay assosdayken kanamam olmuştu internetten hemen doktor arayışı ve 2 saatte ben ağlaya ağlaya stres tavan Medicalpark'de Cem Reşat Göknur'a gittik.
böyle ilgili böyle pozitif nazik kibar güler yüzlü bir doktor ben daha görmedim..
Yakınsanız tavsiye etmek istedim anımı paylaşarak ben çoook memnun kalmıştım
İlk oğlumun doktorudur kendisi, sezeryan günü aldım sonra kaçınca şimdi utanıyorum gitmeye Tek kötü yanı normal doğuma teşvik etmiyor üstü kapalı sezeryana yönlendiriyor. kanama neden olmuştu ay ben geri kaldım yaa bu grupta.
İlk oğlumun doktorudur kendisi, sezeryan günü aldım sonra kaçınca şimdi utanıyorum gitmeye Tek kötü yanı normal doğuma teşvik etmiyor üstü kapalı sezeryana yönlendiriyor. kanama neden olmuştu ay ben geri kaldım yaa bu grupta.
Yaaaaaa bence çok şahane bir doktor.
Eşim bile 9 ay çanakkale de ev tutalım burda doğum olsun gideriz eve demişti
çok sevdi çok konuştu anlattı öylesine denk gelmek zor gerçekten :)
Yaaaaaa bence çok şahane bir doktor.
Eşim bile 9 ay çanakkale de ev tutalım burda doğum olsun gideriz eve demişti
çok sevdi çok konuştu anlattı öylesine denk gelmek zor gerçekten :)
Yerleşme kanamasıymış korkulacak bir şey değildi ☺☺
Sezeryan özellikle özel dr.ların işine geliyo saati belli yarım saatte tamam,normal doğum mesala ben 23 saat şancı çektim ne zaman geleceği açıklığı belli değil uğraştırıcı geliyor
Bugün mayhoşum..
karnımda inceden ağrı (ki 2 aydır geçmiyor mübarek),bu da yetmezmiş gibi 1 haftadır peydahlanan vajinal ince bir sancı (allahtan doktorum korkma çok normal rahim büyüyecek bu hafta dedi)
inceden bir mide bulantısı
ama neşem yerinde mi? çok şükür.. içimde bir mucize var.
mucizelerimizi allah bize bağışlasın