- 3 Aralık 2019
- 1.743
- 5.512
- 158
- 31
Malesef yok öyle bir aparatı. Böyle olacağını düşünmedim. Bir de daha küçük ya böyle yapması beni korkuttuCanım mecbur beşiği derinleştirmen lazım. Var mı öyle bir aparatı falan? Yoksa eğer daha kullanamazsın. Mecburen parkyatak alacaksın.
Bilmediğini daha zor sanıyor ya insan. Ondan zor geliyor herhalde. Kitabı okumadım ama netten uzun uzun yöntemi okumuştum seneler önce. Bi daha anne olursam uygularım diyordumKolay aslında. Her yere yapışmış bebek kakasi temizlemekten daha kolay:)
Konuyla ilgili "Tuvalet iletişimi "kitabını okudum, vaktin olursa tavsiye ederim.
Yok bence küçük değil. Evet biraz erkenci seninki ama bana garip gelmedi.Malesef yok öyle bir aparatı. Böyle olacağını düşünmedim. Bir de daha küçük ya böyle yapması beni korkuttu
Ben kakayı da anlamıyorum. Ne saati belli, ne hareketlerinden anlayabiliyorum. Pat diye salıyor galibaValla kaka yi bende anlıyorum okunuyor da çişi hiç anlamiyorum. saygı duyuyorum size. Kitabı da okuyacağım. Ben tecrubesizim zaten bu konuyu daha ileriki zamanlara atacağım
Bana her hareketi garip geliyorYok bence küçük değil. Evet biraz erkenci seninki ama bana garip gelmedi.
Ikinmasindan anlıyorum bende. Normal davransa bende cozememBen kakayı da anlamıyorum. Ne saati belli, ne hareketlerinden anlayabiliyorum. Pat diye salıyor galiba
Haklısın tabi o konu da can sıkıcı geri donusturulebilir bir atık değil maalesefBilmediğini daha zor sanıyor ya insan. Ondan zor geliyor herhalde. Kitabı okumadım ama netten uzun uzun yöntemi okumuştum seneler önce. Bi daha anne olursam uygularım diyordum
Konuyu tekrar bi gündemime alayım. Teşekkür ederim. Bezlerin çevreye verdiği zarara üzülüyorum aslında
Bana da çocuk günü böyle ayiriyormus gibi geliyor."uyuyorum uyanıyorum gezmeye çıkıyorum eve geliyorum "gibi...sonuçta onlarda saat olmadığı için belli rutinleri bekliyormuş gibi geliyor:))bu tabii tamamen benim kendi uydurduğum düşüncem belki de bebis farkında değildir:))Aman sen bakma herkesin ne dediğine. Dedemin sevdiğim bir lafı vardır; beni bir tanımayan olsa da karşımda, kendimi övsem dursam
Ben dışarı çıkarmıyorum düzenli olarak, hatta çok çok az çıkıyor. bizimki genelde evde kalan küçük kardeşBüyükle ya ben ya babası çıkıyoruz. Son bir aydır falan haftada iki kere yıkıyorum. Tuvalet iletişimini uygulamak istediğim halde uygulamıyorum falan. Yanihiç olmazsa olmazım yok. Kendimi tanıyorum öyle yaparsam çabuk sıkılırım, evde duramam, ama en az bir sene daha çalışmayı düşünmüyorum. O yüzden saldım çayıra modundayım
Biz asagi doğru derinleşen aparatli beşik almıştık ama sizinki çok erken başlamış.Malesef yok öyle bir aparatı. Böyle olacağını düşünmedim. Bir de daha küçük ya böyle yapması beni korkuttu
Kaç aylık oldu ki kızın? Ben de bu beşikten kullanıyorum. Doğdu doğalı beşiğinde yatıyor benimki ama ayaklarıyla yatağa vurma huyu var, vura vura o yan çıtaları çıkardı Allahtan baktım yerde bulurdu kendini. Vallahi sadece tutunuyorsa sorun yok bence. Yan korumalıkları da var zatenEki Görüntüle 2719463
Hanımlar böyle bir besigim var. Kızı Bugün bırakmışım içinde uyuyordu. Diğer odaya girmiştim. Yanına gittiğimde uyanmış ve iki eli ile tutunuyordu kenarına dizlerinin üzerindeydi. Yanına gidinceye kadar ayağa kalktı. Çok korktum. Hadi gündüz kontrol ediyorum da Gece filan ne yapacağım bir çözümü olan var mı düşmesinden korkuyorum
15 inde 6 aylık olacak. Yok benimki vurmuyor da uyanır uyanmaz kalkmaya çalışıyor. Bugün dizlerinin üzerinde zorlayınca ayağa kalkıyor.Kaç aylık oldu ki kızın? Ben de bu beşikten kullanıyorum. Doğdu doğalı beşiğinde yatıyor benimki ama ayaklarıyla yatağa vurma huyu var, vura vura o yan çıtaları çıkardı Allahtan baktım yerde bulurdu kendini. Vallahi sadece tutunuyorsa sorun yok bence. Yan korumalıkları da var zaten
Tahmin edemedim böyle olacağını. memnundum da besikten yaBiz asagi doğru derinleşen aparatli beşik almıştık ama sizinki çok erken başlamış.
Benimkinde öyle çok donmeler falan yok uyurken bile
Hay maşallah15 inde 6 aylık olacak. Yok benimki vurmuyor da uyanır uyanmaz kalkmaya çalışıyor. Bugün dizlerinin üzerinde zorlayınca ayağa kalkıyor.
Gerçekten çok uyanıklar bazen gelişimine yetisemedigimi hissediyorumHay maşallahbiz de yarın 6 aylık olacaz. Bence ayağa kalksa bile beşik boyunu geçmez. Ama çıtaları kontrol et yıne de derim bu son nesil bebişler pek uyanık çıktı
Merhaba hanimlar. Uzun zamandir siteye girmemistim epey konusmussunuz,herkesin bebisi iyidir insaallahbelki konusulmustur ama sayfalar cok fazla oldugu icin okuyamadim, ek gidayla ilgili birkac sorum olacakti ozellikle tecrubeli annelere :) 2 gun sonra bizimki de 6aylik olacak insaallah ben de ufaktan birseyler vermeye basladim yogurt,yumurta sarisi, elma, armut, üzüm, seftali, erik, havuc ve lor denediklerim arasinda bir sıkıntı gormedim simdiye kadar ama bunlar hep tadimlikti. 6ay dolduktan sonra ogun olarak vermeye baslayacagim ama bu isler nasil oluyor anlamadim? Mesela bugun oglen sadece yarim yumurta sarisi ve bir tatli kasigi yogurt verdim, tum gun baska birsey vermedim. Günlük olarak her ogun mu birseyler verecegiz yoksa gunde sadece bir kez mi? Pandemiden dolayi hastaneye gitmiyoruz doktorumuzla hic gorusmedik bu surecte,cok şükür bir sikintimiz da olmadi, kilo alimi da iyi. Ama bu ek gida olayini anlayamadim pek... Her gun bir kez vereceksek bu surec ne kadar surecek mesela onu da bilmiyorum. Sizler nasil ilerleyeceksiniz? (Ben de blw dusunuyorum bu arada. Yogurt disinda digerlerini blw seklinde verdim ama yuzde 80i israf oluyor suan ) Şimdiden teşekkür ederim cevaplariniz icin :)
Ablam benden once doğurmuştu ben de ordan biliyorum.Tahmin edemedim böyle olacağını. memnundum da besikten ya
Ilk önce mevsim sebzeleri, sonra yogurt en son meyve veriliyor. Meyve once verilirse sebze yemiyorlarmis.ek gıdayı emzirdikten ya da mamadan 1 saat sonra vermelisiniz bebek be ac ne tok olmalı. Ayrıca uykunu da almış olmalı. Blw grubundaki tabloya bakarak 6.ayda neler vereceğinizi ve neler veremeyeceginizi görebilirsiniz.Merhaba hanimlar. Uzun zamandir siteye girmemistim epey konusmussunuz,herkesin bebisi iyidir insaallahbelki konusulmustur ama sayfalar cok fazla oldugu icin okuyamadim, ek gidayla ilgili birkac sorum olacakti ozellikle tecrubeli annelere :) 2 gun sonra bizimki de 6aylik olacak insaallah ben de ufaktan birseyler vermeye basladim yogurt,yumurta sarisi, elma, armut, üzüm, seftali, erik, havuc ve lor denediklerim arasinda bir sıkıntı gormedim simdiye kadar ama bunlar hep tadimlikti. 6ay dolduktan sonra ogun olarak vermeye baslayacagim ama bu isler nasil oluyor anlamadim? Mesela bugun oglen sadece yarim yumurta sarisi ve bir tatli kasigi yogurt verdim, tum gun baska birsey vermedim. Günlük olarak her ogun mu birseyler verecegiz yoksa gunde sadece bir kez mi? Pandemiden dolayi hastaneye gitmiyoruz doktorumuzla hic gorusmedik bu surecte,cok şükür bir sikintimiz da olmadi, kilo alimi da iyi. Ama bu ek gida olayini anlayamadim pek... Her gun bir kez vereceksek bu surec ne kadar surecek mesela onu da bilmiyorum. Sizler nasil ilerleyeceksiniz? (Ben de blw dusunuyorum bu arada. Yogurt disinda digerlerini blw seklinde verdim ama yuzde 80i israf oluyor suan ) Şimdiden teşekkür ederim cevaplariniz icin :)
Benim ikinci çocuk ama şaşırmak için sebep bitmiyor. İlk kızım beşiği sevmemişti, kazık gibi olana kadar benimle uyudu desem yeridirAblam benden once doğurmuştu ben de ordan biliyorum.
İkinci el bi park yatak alin olmazsa çünkü 2 yaştan sonra besige de sigmazlar diye düşünüyorum
Beşiği derinlestirip asagi doğru indirmek için ayarı yok mu?park yataklarda o ayar var mesela. Ben de aynı sistemde tahta beşik aldım buyudukce aşağı doğru derinlesecek bebisim çıkmasın diye.Benim ikinci çocuk ama şaşırmak için sebep bitmiyor. İlk kızım beşiği sevmemişti, kazık gibi olana kadar benimle uyudu desem yeridiroğlumu hep kendi yatağına yatırıyorum. Bu sabah bi alıcı gözle baktım çocuk ayağa kalkmaya başlarsa gerçekten de tehlikeli olacağını anladım. Bi yandan da bu büyüyen beşik ya üst kısmını kaldırıp yanlara karyola kenarı koysak olur mu ki. her türlü o masraf çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?