Adet tarihiniz daha çok geçmediği için silik çıkmıştır. Benim de silik çıkmıştı ilk adet olacağım gün yapmıştım. Yarın bir daha yaparsınız emin olmak için hayırlısı olsun inşallah
AnaTalia
merhaba. Grup sana ait sanırım. Mayıs anneleri diye birden fazla grup var. En aktif olan grupta toplansak nasıl olur? Grup sana ait olduğu için seni etiketledim ama, bu soru grupta bulunan arkadaşlara da tabii aynı zamanda.
Kızlar merhabalar. 2020 mayıs anneleri için birden fazla grup var. En aktif olan grupta toplansak ne dersiniz? Bu grubun yöneticisi kim göremedim maalesef onun için etiketleyemedim ama, inşallah kimseyi kırmıyorumdur. Diğer grupta konuştuk, amacımız sadece mayıs annelerini bir arada toplamak. Ne dersiniz?
Hayırlı olsun vücut şu an bebiş için çalışıyor çabuk yorulman çok normal. Ama tatlıyı kesmelisin. Gebelikte potansiyel şeker hastasıyız. Ben ilkinde 10 kilo almıştım. Bu sefer de canim bişey istemiyor. Sevdiğim yemekler bile kokuyor. Yine de iyi beslenmeye calisiyorum. Umarım hepimiz sağlıkla kucağınıza aliriz bebisleri
AnaTalia
merhaba. Grup sana ait sanırım. Mayıs anneleri diye birden fazla grup var. En aktif olan grupta toplansak nasıl olur? Grup sana ait olduğu için seni etiketledim ama, bu soru grupta bulunan arkadaşlara da tabii aynı zamanda.
Kızlar merhabalar. 2020 mayıs anneleri için birden fazla grup var. En aktif olan grupta toplansak ne dersiniz? Bu grubun yöneticisi kim göremedim maalesef onun için etiketleyemedim ama, inşallah kimseyi kırmıyorumdur. Diğer grupta konuştuk, amacımız sadece mayıs annelerini bir arada toplamak. Ne dersiniz?
Evet ama, aynı tablo orada da yapılabilir. Sadece diğer grup daha kalabalık diye oraya geçmeyi teklif ettim. Yoksa diğer grupla ekstra bir bağlantım yok yanlış anlaşılmasın.