2020 Nisan Anneleri İsim Listesi

Yoktu ama kan sulandırıcı kullanıyodum yine de prolutex te kullanıyordum nasip böyleymiş sağlıkla kucağına alırsın sen inşallah
İnş tez zamanda rabbim saglıklı ikizler nasip etsin sanada.akrabamızda almanyadan geldi tüp bebek tedavisi oldu kac kez saglıklı gebelik olmadı neyse gittiler artık bir süre denemeyelim demişlerdi doğal yolla hamile kaldı

Herkese merhabalar.. Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi.. Beni de listeye ekler misiniz? Son adet tarihim 10 temmuz. Tahmini doğum tarihi 15 Nisan 2020 çarşamba:) Bebeğin ismi kız olursa inci ya da yaz erkek olursa ediz.. :) 33 yaşındayım. 55 kiloyum. İstanbulda yaşıyorum. 2.çocuğum olacak inşllah.. Bir tane 5yaşında bir oğlum var.. Geçtiğimiz nisan ayında kürtaj oldum bebeğimin kalbi durduğu için.. Allahım inşllah 2020 nisan ayında bana ve hepimize sağlıklı bir bebek versin.. Amin.. Sevgiler ❤

Ekleyebilir misiniz? Sat 10 temmuz
Tdt 15 Nisan
C?
Bi?
Ahbk 53.5
KÇ 2

Kayseri
Yaş 22

Doğum tarihlerimiz normalde aynı ama benimki geç döllenme olmuş o yüzden biraz küçük

Merhaba arkadaşlar 6 temmuz sat tarihim 30 yaşındayım 3. Çocuğum ve 15 Nisan doğum tarihi geç döllenme

İstanbulda yaşıyorum 33 yaşındayım Sat 10 temmuz TD 15 Nisan Bi belli değil ahbk 67 kç 2
Beni de ekler misimiz

Merhaba beni de ekler misin
SAT: 9 temmuz
TDT: 18.04.2020
AHBK: 66
Bursadayım

Merhaba beni de ekler misin
SAT: 9 temmuz
TDT: 18.04.2020
AHBK: 66
Bursadayım ☺
merhaba canım bende bursada yaşıyorum hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bende geçen hafta öğrendim hamile olduğumu bu hafta 6 haftalık olcak kalp atışlarını duymaya gidicez ama bazen geç duyulabiliyormuş siz kaçıncı haftada duydunuz birde hangi doktora gidiyorsun bursada ?

merhaba ben de varım
  • SAT Son adet tarihi 22.07.2019
  • TDT Tahmini doğum tarihi 27.04.2019
  • AHBK Annenin hamileliğe başlanğıç kilosu 64

süpermiiş ben de 6. haftada ultrasonla muayene olacağım daha hiç olmadım alttan mı bakıyorlar karından mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…