Yaa çok teşekkür ederimHayırlı olsun saglikli güzel bir gebelik olsun hepimiz için olumlama yapalım güzel düşünelim güzel olsun
Teseşekür ederim cevap verdiğin için 5+5 ama hcg degeri düşük çıktı kese görünmedi doktor ya geç döllenme ya da dış gebelikten şüpheleniyordediğim gibi görüp görmemek bir çok etkene bağlı. Dr sizi yönlendirir. vajinal ultrason rahatsız edici olsa da bir zararı yok. eğer bir şüpheniz varsa yaptırabilirsiniz.
benim ikinci gebeligimde çok karin agrım oldu, daha çok yeni hamileyken başladı, doğuma kadar devam etti. ilk zamanlar ben de endişe etmistim ama şükür hiç bir problem olmadı.
şimdi çok kasik agrım yok ama mide bulantim fena. her gebelik farklı oluyor anladığım kadarıyla.
folik asit eczaneden alınabiliyor ama benim aldigimi doktor değiştirdi elimde kaldı mesela. randevunuz yakınsa doktorun söylediğini alın isterseniz.
insallah geç döllenmedir. Rabbim iyi haberler duyursun size.Teseşekür ederim cevap verdiğin için 5+5 ama hcg degeri düşük çıktı kese görünmedi doktor ya geç döllenme ya da dış gebelikten şüpheleniyor
Kaç çıktı beta hcg artışları nasıldıTeseşekür ederim cevap verdiğin için 5+5 ama hcg degeri düşük çıktı kese görünmedi doktor ya geç döllenme ya da dış gebelikten şüpheleniyor
Beta hcg 1100 çıktı daha ilk kez kan bakıldı çarşamba yeniden bakılacak ama doktor sat a göre düşük dediKaç çıktı beta hcg artışları nasıldı
Benimde öyle oldu düşüktü baya bi ama sonra geç döllenme olduğunu anladık seninde öyledir rahat ol.Beta hcg 1100 çıktı daha ilk kez kan bakıldı çarşamba yeniden bakılacak ama doktor sat a göre düşük dedi
Gözükür canım 6.haftada bebek belki gözükmez 1 hafta sonra gidersinBen vajinal ultrason istemiyorum kızlar normal ultrasonla görünmez mi ben de yarın gidicem
Geç döllenmedir hemen kötü tarafa bakma sen sat kaçtıBeta hcg 1100 çıktı daha ilk kez kan bakıldı çarşamba yeniden bakılacak ama doktor sat a göre düşük dedi
8-9 görünen bile oluyor aynen öyleGözükür canım 6.haftada bebek belki gözükmez 1 hafta sonra gidersin
Aynı adet günü bende ilk gebeliğin tuo bebek sağlıkla alalim kucaklaeimiza:))Merhaba beni de ekler misiniz ❤
Sat 2 temmuz
Doğum tarihi 7 nisan
Yaş 26 Trabzon
Başlangıç kilom 64 ilk gebeliğim
Benimki de aşılamaAynı adet günü bende ilk gebeliğin tuo bebek sağlıkla alalim kucaklaeimiza:))
Mide bulantin var mı kalp atışı duydun mu canım nerde yaptırdın asilamaniBenimki de aşılamaİnşallah canım amin
Ara ara oluyo bulantı kalp atışını gördüm ama dinletmedi doktor bu hafta tekrar gidecem trabzonda yaptırdım sen nerde yaptırdınMide bulantin var mı kalp atışı duydun mu canım nerde yaptırdın asilamani
Merhaba sat 14 07 2019 tdt 19 04 2020 kilo 63Hoşgeldiniz hanımlar. Öncelikle rabbim inşaallah tamamına erdirsin hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım. Bu liste de yer almak bu heyecanı birlikte yaşamak isterseniz listeye göre bilgilerinizi verin sizleri de ekleyim.Bu arada kızlar ben 2011 şubat ve 2014 Eylül annesiyim.. 2011 şubat anneleri ile halen görüşürüz inşaallah sizlerle de güzel dostluklarımız olur..
- SAT Son adet tarihi
- TDT Tahmini doğum tarihi
- C Cinsiyeti
- Bİ Bebeğin ismi
- AHBK Annenin hamileliğe başlanğıç kilosu
- KÇ
ÜYE ADI YAŞ ŞEHİR SAT TDT C Bİ AHBK KÇ@SuRMeLi 32 Ankara 28 Haziran 4 Nisan 2020 69 3 @patuli6153 27 İstanbul 27 Haziran 2 Nisan 2020 41 @Sermecc 26 Haziran 1 Nisan 2020 46 @tokatli fistik burhan 3 Temmuz 8 Nisan 2020 55 1 @zezella 1 Temmuz 6 Nisan 2020 55 @Faattoss 1 Temmuz 6 Nisan 2020 55 @Kahkahaseremonisi 38 İzmir 4 Temmuz 12 Nisan 2020 @Nurmur87 32 İstanbul 11 Haziran 3 Nisan 2020 @Melodimm88 31 Ankara 28 Haziran 4 Nisan 2020 O ogretmen61 26 Trabzon 2 Temmuz 7 Nisan 2020 1 @meraklianne2 33 26 Haziran 1 Nisan 2020 62 1 @Enf 31 29 Haziran 4 Nisan 2020 58 @Kara mizah 24 2 Temmuz 8 Nisan 2020 65 @dnsduru1516 29 26 Haziran 1 Nisan 2020 52 @alyans2 33 Mersin 28 Haziran 3 Nisan 2020 58 Alya86 33 27 Haziran 2 Nisan 2020 53
Ankarada yaptırdım benim de ara ara oluyor hoc çıkarmadım dışarı . Evet duydum kalp atışını dinledik şükürler olsun rabbim herkese nasip etsin insalahhAra ara oluyo bulantı kalp atışını gördüm ama dinletmedi doktor bu hafta tekrar gidecem trabzonda yaptırdım sen nerde yaptırdın
MaşallahKızlar şimdi hastaneden geldim :) şükür Allah'ıma bebeğimin kalp atışını duydumherşey yolunda ama idrar yolu enfeksiyonum varmış ilaç verdi doktor bir de demir eksikliği varmış (yıllardır var) ilaç başladık, herşey yolunda çok şükür ufak tefek problemler dışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?