2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya kızlar bu cinsiyet anketindeki sayılar devamlı artıyor, bu zamana kadar anlamayıp hamile olduğunu yeni farkedenler mi var acaba Aklıma TLC'nin programı geldi, gerçek midir acaba ya?

Kızlar şimdi doktora geldim de bebeğin ölçümleri 2 hafta önde gidiyormuş. 2000kg olmuş. İri bebek olabilir dedi. Nstye gircekmişim şimdi. İlk defa böyle söylediler ben korktum birazcık. Herhangi bir sıkıntısı var mı bunun bebeğim için ne yapmam lazım.

Canım benimkine de geriden geliyo demişti başka doktora gittik herşey normal cihazdsn cihaza değişiyo dedi

Hayırlı kandiller kızlar..
İzne ayrılmama şafak doğan güneş nasıl da geçti şükür. Bugün bir sınıfım babyshower yapmış bana öğle arası pasta kestik yedik
E bebekte sevibebe indirimi vardı bugün anakucağı destek minderi alacaktım çıkışta gittim mağazada kalmamış anakucağına örtü de alayım diyorum üstü çıtçıtlılar var bir de klasik bağlamalılar. Hangisinden alsam diye düşünüyorum

Geçmiş olsun canım dinlen bol bol rahatlamaya çalış

Beni de sertleşme çok rahatsız ediyor ya dinlenince geçiyor ancak ama bende duramıyorum illa bi yerleri yapmak istiyorum
ben dun yemegmı yapmıstım o yuzden cok rahatımm zaten yemek yapan biri olsa yeter vallahi :)
Ay yemek olunca varya o kadar rahat oluyo ki
Canım cihazla da alakalı ama önden gitmesi bi sorun teşkil etmiyor korkma ne güzel tontiş bi bebek olur
Gözün aydın canım cok sevindim daha da stres yapma bolca dinlen

Nasıl bir sorun anlamadım ben aldım 32 de almak gerekiyor zaten

geçmiş olsun canim. benim de 32. haftada ileriydi. 9 gün sonra tekrar kontrole gittim haftasiyla uyumlu çıktı. hatta 9 gün boyunca hiç ilerlememiş görünüyordu. ben de endişelendim. bir taraftan kilo da veriyorum bu sefer de geri mi kalacak diye. ama doktor hiç endiselenecek bir şey yok dedi. ölçümler bebegin solunum egzersizinden, (nefes alma hareketinde karin şişiyormus) suyun miktarindan, bebeğin yapisindan etkileniyormuş o yüzden endiselenme. insallah nst sonuçların da iyi çıkar.

İzne ayrılınca ilk iş bebrğin eşyalarını ve çantamı hazırlayıp sonra eve girişeceğim inşallah kızlar ben de mutfağımı ve salonu indirip temizleyeceğim yavaş yavaş kızlar okuldayken yaparım diyorum. Yaptıkça huzur buluyorum ben 2 haftada bu işleri bitirsem 1, hafta da dondurucumu doldururum diye planlıyorum bakalım. Geçen işten geldim güneş de vurmuş camlar berbat görünüyor aldım bezi 1 saatte hepsini sildim uzun boy avantajımla rahatladım sonra bir

Hastaneye gitmen lazım canım rapor için. Neden sıkıntı olsun orasını anlamadım ben

Vallahi öyle güzel anlattın ki yapmamak olmaz aksam yapayım o zaman bi de salata yaparım oh mis yeter gider
Yeter tabi. Tercihe göre içine çeri domates 2 veya 4e bölerek eklenebilir ve sarımsak da koyabilirsin diş diş olarak. Olmam demiyor bu yemek. Pratik ve lezzetli. Bek Kekik de koyuyorum mesela.

Yeter tabi. Tercihe göre içine çeri domates 2 veya 4e bölerek eklenebilir ve sarımsak da koyabilirsin diş diş olarak. Olmam demiyor bu yemek. Pratik ve lezzetli. Bek Kekik de koyuyorum mesela.
Evet bende sarımsakla kekik eklerim diye düşündüm valla evdeki sebzelerden değerlendiricem

C cecenn
geçmiş olsun canim. benim de 32. haftada ileriydi. 9 gün sonra tekrar kontrole gittim haftasiyla uyumlu çıktı. hatta 9 gün boyunca hiç ilerlememiş görünüyordu. ben de endişelendim. bir taraftan kilo da veriyorum bu sefer de geri mi kalacak diye. ama doktor hiç endiselenecek bir şey yok dedi. ölçümler bebegin solunum egzersizinden, (nefes alma hareketinde karin şişiyormus) suyun miktarindan, bebeğin yapisindan etkileniyormuş o yüzden endiselenme. insallah nst sonuçların da iyi çıkar.

Evet canım şart. Bana da bozdurmak istersen haftanın dolmasını beklemen lazım demişlerdi. Nedenini bilmyrum muhtemelen tam hafta hafta olsun hesaplarkrn karışıklık çıkmasın diyedir. Ben haftaya cuma ayrılcam işten. Pazartesi almçtım çalışabiliri tekrar pazartesi çalışamazı alcam.

1.65 boyum canım. Hamilelikten önce 52 kiloydum. Şu an 60 kiloyum.

Aynen içine havuç patates hepsi güzel oluyor. Ben patatesi ayrı olarak tek başına fırında çok seviyorum. Ona da şöyle bir tarif vereyim harika oluyor. Özellikle tatlı patatesle de çok güzel oluyor. Patatesleri parmak parmak doğruyorsun. Yine derin kapta zeytinyağı, tuz, pul biber, Karabiber ve birkaç diş ezilmiş veya rende sarımsak ile harmanlıyorsun. Tepsiye dizip üzerine bol Susam serpiyorsun. 200 derecede 20 dakika. Acayip oluyor. Bir tepsi yemişliğim var Fırında balık yapınca bunu da yapıyorum. Salatayla beraber mis miiis. Bugün yapayım bari ağzım sulandı bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…