- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Canım benimkine de geriden geliyo demişti başka doktora gittik herşey normal cihazdsn cihaza değişiyo dediKızlar şimdi doktora geldim de bebeğin ölçümleri 2 hafta önde gidiyormuş. 2000kg olmuş. İri bebek olabilir dedi. Nstye gircekmişim şimdi. İlk defa böyle söylediler ben korktum birazcık. Herhangi bir sıkıntısı var mı bunun bebeğim için ne yapmam lazım.
Geçmiş olsun canım dinlen bol bol rahatlamaya çalışKızlar bugünkü nstlerim iyi çok şükür sancı da hissetmiyorum doktor çıkarır diye bekliyorum bakalımdün çok kasılma yaşadım stres de yaptım biraz, inşallah tekrar olmaz, sağolun güzel dilekleriniz ve dualarınız için ❤
Beni de sertleşme çok rahatsız ediyor ya dinlenince geçiyor ancak ama bende duramıyorum illa bi yerleri yapmak istiyorumSorma yine duramadim salonu ve mutfağı süpürdüm, süpürgenin parçalarını yıkadım, lavaboyu sildim, çamaşır attım. Daha ütü yapasim var da dur kızım artık dedim kendimeHava da bir güzel ki insanın iş yapasi geliyor vallahi Sanırım martin ortalarinda bi abla cagiricam, cam kapı silinmesi gerek. Mutfak dolapları silinecek. Oof of.
Bacak arasına alınca ne rahat oluyor ciddenŞimdiki aklım olsa en baştan alırdım Ama doğumdan sonra emzirme yastığına dönüşecek benimki
Boyun kilon kaç canım? Benim belim çok inceydi ondan sanırım onca kiloya rağmen 100'de kaldı
Aynen şu an çok mutluyumKaldı yemek. O da kolay zaten. En severek yaptığım şey
Yavaş yavaş yaptım bir şeyler canım. Ama sen çok yormussun kendini yapma böyle Allah korusun. Kileri kocaya iteleBenimkini arkadaşım düzenleyecek. Ay bu kız olmasa ben ne yapardım acaba ya? Cennetlik yeminle
HaklısınÇok zorlamadan bir şeyler yaptım. Şükür ağrım yok şimdilik. Gelecek gibi ama akşama kadar dinlenirsem geçer inşallah
Yaa çok güzelKv de bana eşimin kundagini verdi, nakışlı falan Benim annem saklamaz, atma hastalığı var kadında
Ben de tam bunu düşünüyordum kiiii
Dilzar imdada yetiştiÇok mantıklı. Hassas yıkamada ben de yıkarım. Öylece koyamam zaten ne yapsam diye düşünüyordum. Teşekkür ederim Hatta pusetin kılıfı çıkıyorsa onu da atarım birlikte.
Çok yormadan yaptım bir şeyler canım. Hafif bi ağrı geliyo sanki ama akşama kadar dinlenirsem geçer. Bi yemeğim kaldı. Sen de yorma kendini. O sertlesme beni mahvediyor vallahi. Hem can yakıyor hem korkutuyor.
İçine patates ve özellikle havuç da ekle şahane oluyorBizim burada böyle tepsiyle hazırlayıp fırına verirler. Asansör olsa ben de yapicam da evde biri olmayınca yapmıyorum, üç katı çıkmak yemiyor
Ay yemek olunca varya o kadar rahat oluyo kiben dun yemegmı yapmıstım o yuzden cok rahatımmzaten yemek yapan biri olsa yeter vallahi :)
Canım cihazla da alakalı ama önden gitmesi bi sorun teşkil etmiyor korkma ne güzel tontiş bi bebek olurKızlar şimdi doktora geldim de bebeğin ölçümleri 2 hafta önde gidiyormuş. 2000kg olmuş. İri bebek olabilir dedi. Nstye gircekmişim şimdi. İlk defa böyle söylediler ben korktum birazcık. Herhangi bir sıkıntısı var mı bunun bebeğim için ne yapmam lazım.
Gözün aydın canım cok sevindim daha da stres yapma bolca dinlenKızlar bugünkü nstlerim iyi çok şükür sancı da hissetmiyorum doktor çıkarır diye bekliyorum bakalımdün çok kasılma yaşadım stres de yaptım biraz, inşallah tekrar olmaz, sağolun güzel dilekleriniz ve dualarınız için
Nasıl bir sorun anlamadım ben aldım 32 de almak gerekiyor zatenkızlar calısabılır raporunu 32+0 da aldım sorun oluyor dediler. şimdi bozduracam 34+0 da gel dediler yani 34+2 pazartesi gunune bozdurmak ıstıyorum sıkıntı olabileceğini ilettiler. neden acaba bilgisi olan var mı ? birde yıne hastaneye mı gıtmem sart mı ya
Hastaneye gitmen lazım canım rapor için. Neden sıkıntı olsun orasını anlamadım benkızlar calısabılır raporunu 32+0 da aldım sorun oluyor dediler. şimdi bozduracam 34+0 da gel dediler yani 34+2 pazartesi gunune bozdurmak ıstıyorum sıkıntı olabileceğini ilettiler. neden acaba bilgisi olan var mı ? birde yıne hastaneye mı gıtmem sart mı ya
Yeter tabi.Vallahi öyle güzel anlattın ki yapmamak olmaz aksam yapayım o zaman bi de salata yaparım oh mis yeter gider
Evet bende sarımsakla kekik eklerim diye düşündüm valla evdeki sebzelerden değerlendiricemYeter tabi.Tercihe göre içine çeri domates 2 veya 4e bölerek eklenebilir ve sarımsak da koyabilirsin diş diş olarak. Olmam demiyor bu yemek. Pratik ve lezzetli. Bek Kekik de koyuyorum mesela.
Evet canım şart. Bana da bozdurmak istersen haftanın dolmasını beklemen lazım demişlerdi. Nedenini bilmyrum muhtemelen tam hafta hafta olsun hesaplarkrn karışıklık çıkmasın diyedir. Ben haftaya cuma ayrılcam işten. Pazartesi almçtım çalışabiliri tekrar pazartesi çalışamazı alcam.kızlar calısabılır raporunu 32+0 da aldım sorun oluyor dediler. şimdi bozduracam 34+0 da gel dediler yani 34+2 pazartesi gunune bozdurmak ıstıyorum sıkıntı olabileceğini ilettiler. neden acaba bilgisi olan var mı ? birde yıne hastaneye mı gıtmem sart mı ya
1.65 boyum canım. Hamilelikten önce 52 kiloydum. Şu an 60 kiloyum.Sorma yine duramadim salonu ve mutfağı süpürdüm, süpürgenin parçalarını yıkadım, lavaboyu sildim, çamaşır attım. Daha ütü yapasim var da dur kızım artık dedim kendimeHava da bir güzel ki insanın iş yapasi geliyor vallahi Sanırım martin ortalarinda bi abla cagiricam, cam kapı silinmesi gerek. Mutfak dolapları silinecek. Oof of.
Bacak arasına alınca ne rahat oluyor ciddenŞimdiki aklım olsa en baştan alırdım Ama doğumdan sonra emzirme yastığına dönüşecek benimki
Boyun kilon kaç canım? Benim belim çok inceydi ondan sanırım onca kiloya rağmen 100'de kaldı
Aynen şu an çok mutluyumKaldı yemek. O da kolay zaten. En severek yaptığım şey
Yavaş yavaş yaptım bir şeyler canım. Ama sen çok yormussun kendini yapma böyle Allah korusun. Kileri kocaya iteleBenimkini arkadaşım düzenleyecek. Ay bu kız olmasa ben ne yapardım acaba ya? Cennetlik yeminle
HaklısınÇok zorlamadan bir şeyler yaptım. Şükür ağrım yok şimdilik. Gelecek gibi ama akşama kadar dinlenirsem geçer inşallah
Yaa çok güzelKv de bana eşimin kundagini verdi, nakışlı falan Benim annem saklamaz, atma hastalığı var kadında
Ben de tam bunu düşünüyordum kiiii
Dilzar imdada yetiştiÇok mantıklı. Hassas yıkamada ben de yıkarım. Öylece koyamam zaten ne yapsam diye düşünüyordum. Teşekkür ederim Hatta pusetin kılıfı çıkıyorsa onu da atarım birlikte.
Çok yormadan yaptım bir şeyler canım. Hafif bi ağrı geliyo sanki ama akşama kadar dinlenirsem geçer. Bi yemeğim kaldı. Sen de yorma kendini. O sertlesme beni mahvediyor vallahi. Hem can yakıyor hem korkutuyor.
İçine patates ve özellikle havuç da ekle şahane oluyorBizim burada böyle tepsiyle hazırlayıp fırına verirler. Asansör olsa ben de yapicam da evde biri olmayınca yapmıyorum, üç katı çıkmak yemiyor
En güzeli o fırında pişerken sen dinlenebiliyorsun ya da başka işler yapabiliyorsun. Fırında yemekleri hep sevmişimdirEvet bende sarımsakla kekik eklerim diye düşündüm valla evdeki sebzelerden değerlendiricem
Ortalama aynıyız evet biraz tombiş sağlıklı olsun da tombiş olmadı da fena olmaz hani 3 buçuk olunca aldıklarımı tam oluyır inş sağlıkla doğarlarKızlar bizde kontrole gidip geldik çok şükür iyiyiz ama bebeğime kilolu dedi2. 850 olmuşuz. Bu da benim tombiş kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?