2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Valla bende de çok iş var. Bende martın ve nisanın başında kadın çağırıcam, halıları yıkamaya vericem. Anca paklanır ev
Benim annemde tam tersi herşeyi saklar. Bu huyundan nefret ederim. Tamam böyle manevi değeri olan şeyleri saklaması çok güzel ama çer çöpüde saklama be kadın.

Yani iki kilo bence iyi ama niye öyle dedi acaba
Ben cırtlı örtü yaptırdım müslin kumaştan, çok güzel oldu Bir de şu var destek minderi olarak ama hala kararsızım alsam mı almasam mi diye.
Oh oh tarife gel Bugün yemeğim kafamda hazır belki ben de yarım yaparim

Boyun da uzun aslında, gobis de küçük nasıl o ölçüde çıktı ben de anlamadım seninkini

Ben de o saklayanlardanim

Ya kızlar bu cinsiyet anketindeki sayılar devamlı artıyor, bu zamana kadar anlamayıp hamile olduğunu yeni farkedenler mi var acaba Aklıma TLC'nin programı geldi, gerçek midir acaba ya?
Geçen benim de dikkatimi çekti. Sayı habire artıyor. Herhalde dış minnaklar var aramıza gizliden katılan.
Ee benimde 32+0ken 2093 gram çıktı, hiçte iri bir bebek vs demedi. Böyle giderse 3300-3400 bekliyorum doğumda dedi. Sana niye öyle demişki anlamadım
Kııııızzz yazan parmaklarına sağlık. Yarın akşam yapacağımm

Yap valla güzel oluyor

Valla ben de anlamadım. Belim çok genişledi onunla ilgisi var mı bilmiyorum. Hamilelikten önce bel ölçüm 61-62cm civarıydı ama şu an bel oyuntum kalmadı

Annen eşittir ben gelinliğimi ne gerek var bunu evde nereye koyacam diye almadım bile. Her yaza ve kışa girerken kıyafet ayıklar atarım. Kullanmayacağım şeyleri almam. Gereksiz obje, çerçöp bir şey yoktur evimde birde onların tozunu mu alcam diye düşünürüm. Aksi taktirde düzen, tertip düşünemiyorum.

Ne demek canım afiyet bal şeker olsun inşallah

Ayy ne güzel anlattın , çok pratik geldi bana şimdi ,bu akşam ne yapsam diye düşünüyordum. Deneyeceğim valla :)

Kızlar ya benim kaburgama doğru rahmimin bitiş noktasında bir yerde bazen karıncılanma ve yanma oluyor. Ne saçma bir şey dimi herhalde benden başka yaşayan yoktur.

Ben de o saklayanlardanim
Ay ben de hiçbir şey saklamayı sevmem. Fazlalık eşyadan nefret ederim. Kv evlenince bir sürü şey verdi. Yepyeni yorgan yastık nevresim battaniye havlu. Hepsini geri verdim Lazım olursa alırım sığmadı bunlar dedim. Şimdi bile fazla geliyor eşya bana.

Nasıl bir sorun oluyormuş ki, ben de 32+0 da aldım hatta özellikle söylediler, tam bugünde alman gerekiyor diye ve giriş yaptılar sisteme.

Ayy ne güzel anlattın , çok pratik geldi bana şimdi ,bu akşam ne yapsam diye düşünüyordum. Deneyeceğim valla :)
Dene canım güzel oluyor. Herkesin fırın bir olmadığı için arada bir kontrol et istersen. Benim yaktığım veya çok karartttığım olmuştu

Darısı da bana inşallah Eylül’e kadar rapor izin geçirebilirsem sonrasında yarım gün olsun birine ihtiyacım olacak, Allah merhametli vicdanlı insanlarla karşılaştırsın.
Amin canım, inşallah, Allah istediğin gibi gönlüne göre versin

Ben de öyleyim valla. Sadece kullanılabilecek şeyleri atmam birine veririm. Çok bonkörüm o konuda. Her sene bakarım kıyafetlere. O sezon bir şeyi bir kere bile giymediysem ayırırım. Demekki olmasa da olur diye veririm birilerine. Gelinlik öyle duruyor. Biri istese de versem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…