- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Valla bende de çok iş var. Bende martın ve nisanın başında kadın çağırıcam, halıları yıkamaya vericem. Anca paklanır evSorma yine duramadim salonu ve mutfağı süpürdüm, süpürgenin parçalarını yıkadım, lavaboyu sildim, çamaşır attım. Daha ütü yapasim var da dur kızım artık dedim kendimeHava da bir güzel ki insanın iş yapasi geliyor vallahi Sanırım martin ortalarinda bi abla cagiricam, cam kapı silinmesi gerek. Mutfak dolapları silinecek. Oof of.
Bacak arasına alınca ne rahat oluyor ciddenŞimdiki aklım olsa en baştan alırdım Ama doğumdan sonra emzirme yastığına dönüşecek benimki
Boyun kilon kaç canım? Benim belim çok inceydi ondan sanırım onca kiloya rağmen 100'de kaldı
Aynen şu an çok mutluyumKaldı yemek. O da kolay zaten. En severek yaptığım şey
Yavaş yavaş yaptım bir şeyler canım. Ama sen çok yormussun kendini yapma böyle Allah korusun. Kileri kocaya iteleBenimkini arkadaşım düzenleyecek. Ay bu kız olmasa ben ne yapardım acaba ya? Cennetlik yeminle
HaklısınÇok zorlamadan bir şeyler yaptım. Şükür ağrım yok şimdilik. Gelecek gibi ama akşama kadar dinlenirsem geçer inşallah
Yaa çok güzelKv de bana eşimin kundagini verdi, nakışlı falan Benim annem saklamaz, atma hastalığı var kadında
Ben de tam bunu düşünüyordum kiiii
Dilzar imdada yetiştiÇok mantıklı. Hassas yıkamada ben de yıkarım. Öylece koyamam zaten ne yapsam diye düşünüyordum. Teşekkür ederim ☺ Hatta pusetin kılıfı çıkıyorsa onu da atarım birlikte.
Çok yormadan yaptım bir şeyler canım. Hafif bi ağrı geliyo sanki ama akşama kadar dinlenirsem geçer. Bi yemeğim kaldı. Sen de yorma kendini. O sertlesme beni mahvediyor vallahi. Hem can yakıyor hem korkutuyor.
İçine patates ve özellikle havuç da ekle şahane oluyorBizim burada böyle tepsiyle hazırlayıp fırına verirler. Asansör olsa ben de yapicam da evde biri olmayınca yapmıyorum, üç katı çıkmak yemiyor
Yani iki kilo bence iyi ama niye öyle dedi acabaKızlar şimdi doktora geldim de bebeğin ölçümleri 2 hafta önde gidiyormuş. 2000kg olmuş. İri bebek olabilir dedi. Nstye gircekmişim şimdi. İlk defa böyle söylediler ben korktum birazcık. Herhangi bir sıkıntısı var mı bunun bebeğim için ne yapmam lazım.
Ben cırtlı örtü yaptırdım müslin kumaştan, çok güzel olduHayırlı kandiller kızlar..
İzne ayrılmama şafak doğan güneşnasıl da geçti şükür. Bugün bir sınıfım babyshower yapmış bana öğle arası ☺ pasta kestik yedik
E bebekte sevibebe indirimi vardı bugün anakucağı destek minderi alacaktım çıkışta gittim mağazada kalmamışanakucağına örtü de alayım diyorum üstü çıtçıtlılar var bir de klasik bağlamalılar. Hangisinden alsam diye düşünüyorum
Oh oh tarife gel1.65 boyum canım. Hamilelikten önce 52 kiloydum. Şu an 60 kiloyum.
Aynen içine havuç patates hepsi güzel oluyor. Ben patatesi ayrı olarak tek başına fırında çok seviyorum. Ona da şöyle bir tarif vereyim harika oluyor. Özellikle tatlı patatesle de çok güzel oluyor. Patatesleri parmak parmak doğruyorsun. Yine derin kapta zeytinyağı, tuz, pul biber, Karabiber ve birkaç diş ezilmiş veya rende sarımsak ile harmanlıyorsun. Tepsiye dizip üzerine bol Susam serpiyorsun. 200 derecede 20 dakika. Acayip oluyor. Bir tepsi yemişliğim varFırında balık yapınca bunu da yapıyorum. Salatayla beraber mis miiis. Bugün yapayım bari ağzım sulandı bak
Ben de o saklayanlardanimValla bende de çok iş var. Bende martın ve nisanın başında kadın çağırıcam, halıları yıkamaya vericem. Anca paklanır ev
Benim annemde tam tersi herşeyi saklar. Bu huyundan nefret ederim. Tamam böyle manevi değeri olan şeyleri saklaması çok güzel ama çer çöpüde saklama be kadın.
Ya bende fırın yemeklerini çok seviyorum valla hem tadı güzel hemde sürekli bakmıyorsun basında durmuyorsun yormuyo hiçEn güzeli o fırında pişerken sen dinlenebiliyorsun ya da başka işler yapabiliyorsun. Fırında yemekleri hep sevmişimdir
Benim anneminde atma huyu var insan bi parça bişi saklar gelinliğini bile atmış nolcak bu böle daha durup durup demişBen de o saklayanlardanim
Geçen benim de dikkatimi çekti. Sayı habire artıyor. Herhalde dış minnaklar var aramıza gizliden katılan.Ya kızlar bu cinsiyet anketindeki sayılar devamlı artıyor, bu zamana kadar anlamayıp hamile olduğunu yeni farkedenler mi var acabaAklıma TLC'nin programı geldi, gerçek midir acaba ya?
Ee benimde 32+0ken 2093 gram çıktı, hiçte iri bir bebek vs demedi. Böyle giderse 3300-3400 bekliyorum doğumda dedi. Sana niye öyle demişki anlamadımKızlar şimdi doktora geldim de bebeğin ölçümleri 2 hafta önde gidiyormuş. 2000kg olmuş. İri bebek olabilir dedi. Nstye gircekmişim şimdi. İlk defa böyle söylediler ben korktum birazcık. Herhangi bir sıkıntısı var mı bunun bebeğim için ne yapmam lazım.
Kııııızzz yazan parmaklarına sağlık. Yarın akşam yapacağımm1.65 boyum canım. Hamilelikten önce 52 kiloydum. Şu an 60 kiloyum.
Aynen içine havuç patates hepsi güzel oluyor. Ben patatesi ayrı olarak tek başına fırında çok seviyorum. Ona da şöyle bir tarif vereyim harika oluyor. Özellikle tatlı patatesle de çok güzel oluyor. Patatesleri parmak parmak doğruyorsun. Yine derin kapta zeytinyağı, tuz, pul biber, Karabiber ve birkaç diş ezilmiş veya rende sarımsak ile harmanlıyorsun. Tepsiye dizip üzerine bol Susam serpiyorsun. 200 derecede 20 dakika. Acayip oluyor. Bir tepsi yemişliğim varFırında balık yapınca bunu da yapıyorum. Salatayla beraber mis miiis. Bugün yapayım bari ağzım sulandı bak
Kız için daralmıyor mu allahasen? Ben atınca rahatlıyorum.Ben de o saklayanlardanim
Yap valla güzel oluyorYani iki kilo bence iyi ama niye öyle dedi acaba
Ben cırtlı örtü yaptırdım müslin kumaştan, çok güzel olduBir de şu var destek minderi olarak ama hala kararsızım alsam mı almasam mi diye.Eki Görüntüle 2597275
Oh oh tarife gelBugün yemeğim kafamda hazır belki ben de yarım yaparim
Boyun da uzun aslında, gobis de küçük nasıl o ölçüde çıktı ben de anlamadım seninkini
Annen eşittir benBenim anneminde atma huyu var insan bi parça bişi saklar gelinliğini bile atmış nolcak bu böle daha durup durup demişhatta almanyadan dedem kürk almış buna eskiden çok güzeldi onu da atmış simdi dünya para ederdi insan bi kenara koyar dimi yok
Ne demek canım afiyet bal şeker olsun inşallahGeçen benim de dikkatimi çekti. Sayı habire artıyor. Herhalde dış minnaklar var aramıza gizliden katılan.
Ee benimde 32+0ken 2093 gram çıktı, hiçte iri bir bebek vs demedi. Böyle giderse 3300-3400 bekliyorum doğumda dedi. Sana niye öyle demişki anlamadım
Kııııızzz yazan parmaklarına sağlık. Yarın akşam yapacağımm
Sağol canımcımNe demek canım afiyet bal şeker olsun inşallah
Akşama yemek olmadığında ve yorgun olduğumda en çok yaptığım şey fırında sebze ve pilav. Çok kolay oluyor tavsiye ederim. Patlıcan, kabak, biber doğuyorum. Derin Bir kabın içerisinde zeytinyağı tuz Pulbiber Karabiber harmanlıyorum. Pişirme kağıtlı fırın tepsisine yayıp çiğden fırına atıyorum. 200derecede 15-20 dk da hazır oluyor. Hem pratik hem hafif hem sağlıklı. Yanına da pilav mis.
Ay ben de hiçbir şey saklamayı sevmem. Fazlalık eşyadan nefret ederim. Kv evlenince bir sürü şey verdi. Yepyeni yorgan yastık nevresim battaniye havlu. Hepsini geri verdimBen de o saklayanlardanim
kızlar calısabılır raporunu 32+0 da aldım sorun oluyor dediler. şimdi bozduracam 34+0 da gel dediler yani 34+2 pazartesi gunune bozdurmak ıstıyorum sıkıntı olabileceğini ilettiler. neden acaba bilgisi olan var mı ? birde yıne hastaneye mı gıtmem sart mı ya
Dene canım güzel oluyor. Herkesin fırın bir olmadığı için arada bir kontrol et istersen. Benim yaktığım veya çok karartttığım olmuştuAyy ne güzel anlattın , çok pratik geldi bana şimdi ,bu akşam ne yapsam diye düşünüyordum. Deneyeceğim valla :)
Amin canım, inşallah, Allah istediğin gibi gönlüne göre versinDarısı da bana inşallah Eylül’e kadar rapor izin geçirebilirsem sonrasında yarım gün olsun birine ihtiyacım olacak, Allah merhametli vicdanlı insanlarla karşılaştırsın.
Ben de öyleyim valla. Sadece kullanılabilecek şeyleri atmam birine veririm. Çok bonkörüm o konuda. Her sene bakarım kıyafetlere. O sezon bir şeyi bir kere bile giymediysem ayırırım. Demekki olmasa da olur diye veririm birilerine. Gelinlik öyle duruyor. Biri istese de versemBenim anneminde atma huyu var insan bi parça bişi saklar gelinliğini bile atmış nolcak bu böle daha durup durup demişhatta almanyadan dedem kürk almış buna eskiden çok güzeldi onu da atmış simdi dünya para ederdi insan bi kenara koyar dimi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?