Ben varımKızlar ya benim kaburgama doğru rahmimin bitiş noktasında bir yerde bazen karıncılanma ve yanma oluyor. Ne saçma bir şey dimiherhalde benden başka yaşayan yoktur.
Tabiki canm kemiklerde esneyip genisliyor doğum icin hazirlikKız hamilelikten önceki donlarımhamilelikten önce 93 dü kalça ölçüm. Anlamadım bu işi. Leğen kemiklerim mi genişledi acaba
ben bebek çantasını elde yikama ayarında, soğuk suda, sıkmasız yıkadım. ama bebek koltuğunu sirkeli su ile silmeyi düşünüyorum. canta da öyle yapilabilir galiba.
Ay bir tek bende oluyor sanıyordum bu. Doktorada sormaya utandım valla her gittiğimde adama oram ağrıyor, buram ağrıyor, düştüm, kalktım demektenBen varımmememi yukarı kaldırıp duruyorum. Uyuşuyor o kısım sanki geriye iyice yaslanınca geçiyor. Özellikle o kısma doğru yatınca yanıyor, karıncalanıyor. Memem büyük olsa anlayacağım da minnak memem bile sıkıntı veriyor sanki
Şunları aldım yorumları güzeldi ikisinin de. Anakucağı örtüsünün bu modeli e bebekte yoktu. Çıt çıtlı olunca rüzgar vs etkisini de kesiyormuş. Bağlamalı olmasındansa bu şekilde daha iyi olur gibi geldi bakalım kullanınca anlarız inşallahYani iki kilo bence iyi ama niye öyle dedi acaba
Ben cırtlı örtü yaptırdım müslin kumaştan, çok güzel olduBir de şu var destek minderi olarak ama hala kararsızım alsam mı almasam mi diye.Eki Görüntüle 2597275
Oh oh tarife gelBugün yemeğim kafamda hazır belki ben de yarım yaparim
Boyun da uzun aslında, gobis de küçük nasıl o ölçüde çıktı ben de anlamadım seninkini
Canım benimkine de geriden geliyo demişti başka doktora gittik herşey normal cihazdsn cihaza değişiyo dedi
C cecenn
geçmiş olsun canim. benim de 32. haftada ileriydi. 9 gün sonra tekrar kontrole gittim haftasiyla uyumlu çıktı. hatta 9 gün boyunca hiç ilerlememiş görünüyordu. ben de endişelendim. bir taraftan kilo da veriyorum bu sefer de geri mi kalacak diye. ama doktor hiç endiselenecek bir şey yok dedi. ölçümler bebegin solunum egzersizinden, (nefes alma hareketinde karin şişiyormus) suyun miktarindan, bebeğin yapisindan etkileniyormuş o yüzden endiselenme. insallah nst sonuçların da iyi çıkar.
Yani iki kilo bence iyi ama niye öyle dedi acaba
Ben cırtlı örtü yaptırdım müslin kumaştan, çok güzel olduBir de şu var destek minderi olarak ama hala kararsızım alsam mı almasam mi diye.Eki Görüntüle 2597275
Oh oh tarife gelBugün yemeğim kafamda hazır belki ben de yarım yaparim
Boyun da uzun aslında, gobis de küçük nasıl o ölçüde çıktı ben de anlamadım seninkini
Geçen benim de dikkatimi çekti. Sayı habire artıyor. Herhalde dış minnaklar var aramıza gizliden katılan.
Ee benimde 32+0ken 2093 gram çıktı, hiçte iri bir bebek vs demedi. Böyle giderse 3300-3400 bekliyorum doğumda dedi. Sana niye öyle demişki anlamadım
Kııııızzz yazan parmaklarına sağlık. Yarın akşam yapacağımm
Hah işte benim annemBenim anneminde atma huyu var insan bi parça bişi saklar gelinliğini bile atmış nolcak bu böle daha durup durup demişhatta almanyadan dedem kürk almış buna eskiden çok güzeldi onu da atmış simdi dünya para ederdi insan bi kenara koyar dimi yok
Ben yengeç burcuyum her şeyin bir değeri var gözümdeKız için daralmıyor mu allahasen? Ben atınca rahatlıyorum.
Benim bel duruyo öylece ama kalça genişlediYap valla güzel oluyor
Valla ben de anlamadım.Belim çok genişledi onunla ilgisi var mı bilmiyorum. Hamilelikten önce bel ölçüm 61-62cm civarıydı ama şu an bel oyuntum kalmadı
Var var olmaz mı hem de aylardırKızlar ya benim kaburgama doğru rahmimin bitiş noktasında bir yerde bazen karıncılanma ve yanma oluyor. Ne saçma bir şey dimiherhalde benden başka yaşayan yoktur.
Öf benim kv de beni bile biktiracak kadar ıvır zıvır veriyor.Ay ben de hiçbir şey saklamayı sevmem. Fazlalık eşyadan nefret ederim. Kv evlenince bir sürü şey verdi. Yepyeni yorgan yastık nevresim battaniye havlu. Hepsini geri verdimLazım olursa alırım sığmadı bunlar dedim. Şimdi bile fazla geliyor eşya bana.
Gelince yorumlarini bekliyorumŞunları aldım yorumları güzeldi ikisinin de. Anakucağı örtüsünün bu modeli e bebekte yoktu. Çıt çıtlı olunca rüzgar vs etkisini de kesiyormuş. Bağlamalı olmasındansa bu şekilde daha iyi olur gibi geldi bakalım kullanınca anlarız inşallah
Annen eşittir bengelinliğimi ne gerek var bunu evde nereye koyacam diye almadım bile. Her yaza ve kışa girerken kıyafet ayıklar atarım. Kullanmayacağım şeyleri almam. Gereksiz obje, çerçöp bir şey yoktur evimde birde onların tozunu mu alcam diye düşünürüm. Aksi taktirde düzen, tertip düşünemiyorum.
Ya bende hiç saklamam ama gelinliğini satın almıştım gerçi onuda evime getirmedim kayınvalidemlerde orda ki odamda bazanın altında duruyor burda evde yer yok onu koymaya birine versem fena olmazdıBen de öyleyim valla. Sadece kullanılabilecek şeyleri atmam birine veririm. Çok bonkörüm o konuda. Her sene bakarım kıyafetlere. O sezon bir şeyi bir kere bile giymediysem ayırırım. Demekki olmasa da olur diye veririm birilerine. Gelinlik öyle duruyor. Biri istese de versem
Sjsjsjsjjsjsj kız güldürdün gene deliHah işte benim annemYa kadın utanmasa babamı da evden atacak
Ben yengeç burcuyum her şeyin bir değeri var gözümde
Benim bel duruyo öylece ama kalça genişlediTamamen genetik bence. Kaburga sayısıyla bile alakası varmış
Var var olmaz mı hem de aylardırDoktor normal dedi.
Öf benim kv de beni bile biktiracak kadar ıvır zıvır veriyor.Yüzüm de yumuşak hayır diyemiyorum
Gelince yorumlarini bekliyorum
Yani tutup kaldırıyorum derken çok öyle kalem koysam durur gibi değilAy bir tek bende oluyor sanıyordum bu. Doktorada sormaya utandım valla her gittiğimde adama oram ağrıyor, buram ağrıyor, düştüm, kalktım demektenneden oluyor acaba ya benim memintolar minnak değil pek 90 beden aldım emzirme sütyenlerini tam oldu keşke minnak olsaydılar. Ama sende tutup kaldırabildiğine göre pekte minnak değil
Annemin bir de caktirmadan atmalari var. Önce kilere, oradan komurluge, oradan bir bakmissin hop yok olmuşSjsjsjsjjsjsj kız güldürdün gene deliannem biz evden cıkınca eşyalarımızı hep vermiş kıyafetleri falan sanki daha hiç ayak basmicaz eve
Canım böyle şeyleri temizlemek için sprey şeklinde temizleyiciler var. Ben almştım kızımda.ama benim fermuar yerinde icerden telleri var.paslanma olmasin sonrakolonya da tum mikrobu kirar ama kararsizim ya
Kız ahahahah ha aynısını annemde yapıyor yeminleAnnemin bir de caktirmadan atmalari var. Önce kilere, oradan komurluge, oradan bir bakmissin hop yok olmuşBabamın akıbetinden korkuyorum
Ya ben de çalışırken iyiydi evde olmuyordum şimdi evdeyim her gün gelip bişeyler getiriyor. Fenalık geldi. Mesela evdeki kırlentlerimi çok severim ben. Dekoratif kırlent konusunda hassasım evde koleksiyon oldu resmen. Bayılıyorum dokuma tarzı, püsküllü, nakışlı falan çeşit çeşit alıyorum mudodan hm den falan. Uyuma da önem veriyorum. Geçen kırlent kılıfı örüp getirmiş. Emeğe saygım var tabiki ama yani benim eve olmayacak bir örgü cinsi. Sanki eski tarz dede atkıları gibi çizgili falan. Benim kılıfı çıkarttı bir güzel kendi getirdiğini taktı. Ben şokHah işte benim annemYa kadın utanmasa babamı da evden atacak
Ben yengeç burcuyum her şeyin bir değeri var gözümde
Benim bel duruyo öylece ama kalça genişlediTamamen genetik bence. Kaburga sayısıyla bile alakası varmış
Var var olmaz mı hem de aylardırDoktor normal dedi.
Öf benim kv de beni bile biktiracak kadar ıvır zıvır veriyor.Yüzüm de yumuşak hayır diyemiyorum
Gelince yorumlarini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?