2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar ya benim kaburgama doğru rahmimin bitiş noktasında bir yerde bazen karıncılanma ve yanma oluyor. Ne saçma bir şey dimi herhalde benden başka yaşayan yoktur.
Ben varım mememi yukarı kaldırıp duruyorum. Uyuşuyor o kısım sanki geriye iyice yaslanınca geçiyor. Özellikle o kısma doğru yatınca yanıyor, karıncalanıyor. Memem büyük olsa anlayacağım da minnak memem bile sıkıntı veriyor sanki

ben bebek çantasını elde yikama ayarında, soğuk suda, sıkmasız yıkadım. ama bebek koltuğunu sirkeli su ile silmeyi düşünüyorum. canta da öyle yapilabilir galiba.

ama benim fermuar yerinde icerden telleri var.paslanma olmasin sonra kolonya da tum mikrobu kirar ama kararsizim ya

Ay bir tek bende oluyor sanıyordum bu. Doktorada sormaya utandım valla her gittiğimde adama oram ağrıyor, buram ağrıyor, düştüm, kalktım demekten neden oluyor acaba ya benim memintolar minnak değil pek 90 beden aldım emzirme sütyenlerini tam oldu keşke minnak olsaydılar. Ama sende tutup kaldırabildiğine göre pekte minnak değil

Şunları aldım yorumları güzeldi ikisinin de. Anakucağı örtüsünün bu modeli e bebekte yoktu. Çıt çıtlı olunca rüzgar vs etkisini de kesiyormuş. Bağlamalı olmasındansa bu şekilde daha iyi olur gibi geldi bakalım kullanınca anlarız inşallah

Eklentiler

• Screenshot_2020-02-27-15-49-10-409_com.pozitron.hepsiburada.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 58
Valla her ihtimale karşı hastane çantam çoktan hazır bekliyordu
Şimdide bebek çikolatasını hastanede dağıtılacak hediye siparişini geçtim onlarda gelsin bir çanta daha yaptık mı tamamdır

birde en önemlisi doğum öncesi genel temizlik olacak onuda hafta sonu yaptırmayı düşünüyorum inşallah öncesinde birşey olmazsa kafamda ki şeyler en azından rahata erecek

Canım benimkine de geriden geliyo demişti başka doktora gittik herşey normal cihazdsn cihaza değişiyo dedi

Bende anlamadım kızlar. Şekerim iyidi benim. Doktorda şaşırdı baya. Öyle olunca normal doğum riske giriyormuş sanırım.
Nst normal çıktı Allah tan.

D dilzar içim rahatladı canım yazdıklarını okuyunca çok teşekkür ederim. Zaten ordan çıkıp diyetisyene girdim hemen. Oda çok içimi rahatlattı. Korkma dedi en fazla bebiş biraz kilolu olur. Son zamanların tadını çıkar dedi. Diyet yapmana gerek yok dedi.

Hah işte benim annem Ya kadın utanmasa babamı da evden atacak
Kız için daralmıyor mu allahasen? Ben atınca rahatlıyorum.
Ben yengeç burcuyum her şeyin bir değeri var gözümde
Yap valla güzel oluyor

Valla ben de anlamadım. Belim çok genişledi onunla ilgisi var mı bilmiyorum. Hamilelikten önce bel ölçüm 61-62cm civarıydı ama şu an bel oyuntum kalmadı
Benim bel duruyo öylece ama kalça genişledi Tamamen genetik bence. Kaburga sayısıyla bile alakası varmış
Kızlar ya benim kaburgama doğru rahmimin bitiş noktasında bir yerde bazen karıncılanma ve yanma oluyor. Ne saçma bir şey dimi herhalde benden başka yaşayan yoktur.
Var var olmaz mı hem de aylardır Doktor normal dedi.
Öf benim kv de beni bile biktiracak kadar ıvır zıvır veriyor. Yüzüm de yumuşak hayır diyemiyorum
Gelince yorumlarini bekliyorum

Ya bende hiç saklamam ama gelinliğini satın almıştım gerçi onuda evime getirmedim kayınvalidemlerde orda ki odamda bazanın altında duruyor burda evde yer yok onu koymaya birine versem fena olmazdı çok eşya sevmiyorum bana da annemden bulaşmış ama insan bi yelek ayırmaz mı kenara patik falan

Sjsjsjsjjsjsj kız güldürdün gene deli annem biz evden cıkınca eşyalarımızı hep vermiş kıyafetleri falan sanki daha hiç ayak basmicaz eve

Mesajları okurken herkes gönülleri atınca bende an itibare ev hali atayım dedim galiba en tontik kızımla benim herhalde çok agırlaştığımız belli bakalım cumartesi bizi neler bekliyor

Eklentiler

• PSX_20200227_160626.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 79
Yani tutup kaldırıyorum derken çok öyle kalem koysam durur gibi değil ele geliyor ama 80b yi anca dolduruyor. Avcumdan biraz taşacak kadar ama o bile gergin olduğundan herhalde fazla geliyor bana. Hamilelikten öncesinde zaten destekli 75b giyerdim. Push up olmayan sütyenim hamilelikten sonra ilk kez oldu

Sjsjsjsjjsjsj kız güldürdün gene deli annem biz evden cıkınca eşyalarımızı hep vermiş kıyafetleri falan sanki daha hiç ayak basmicaz eve
Annemin bir de caktirmadan atmalari var. Önce kilere, oradan komurluge, oradan bir bakmissin hop yok olmuş Babamın akıbetinden korkuyorum

Selam herkese arızalar yavaştan başladı bende de gece tansiyonu çıktı uyku arasında yükseliyor öğle saatleri normal e dönüyor nidicard tablet verdi dr günde 1 tane oda Baş ağrısı yaptı idrarda protein kaçağı yok ama çok can sıkıcı

Ya ben de çalışırken iyiydi evde olmuyordum şimdi evdeyim her gün gelip bişeyler getiriyor. Fenalık geldi. Mesela evdeki kırlentlerimi çok severim ben. Dekoratif kırlent konusunda hassasım evde koleksiyon oldu resmen. Bayılıyorum dokuma tarzı, püsküllü, nakışlı falan çeşit çeşit alıyorum mudodan hm den falan. Uyuma da önem veriyorum. Geçen kırlent kılıfı örüp getirmiş. Emeğe saygım var tabiki ama yani benim eve olmayacak bir örgü cinsi. Sanki eski tarz dede atkıları gibi çizgili falan. Benim kılıfı çıkarttı bir güzel kendi getirdiğini taktı. Ben şok Seninki zaten büyük gelmiş dedi. Birşey demedim birkaç gün çıkarmadım. Sonra başka gün geldi yeni kılıfa başladım bu sefer 3 renk elimde yün kaldı, bu yastığa takarız dedi. Ben yine şok Benim en sevdiğim kırlentim o Bence sen bana kırlent kılıfı örme dedim. Ne öreyim dedi hiçbir şey dedim E napcam o yünleri dedi bilmem kalsın dedim. Evime müdahale en sevmediğim şey.

Sizi okuyunca pis hissediyorum ama genel olarak dediğim gibi evde sorunumuz hiç pislik olmadı genelde dağınığız... camlar hariç onlar bayandır silinmemişti bir ay önce sildim su an yine pisler ama gelenler de ona bakmasın sanırım ben başkası için yapmıyorum kendime göre takılıyorum.. mutfak ve banyoyu biraz fazla sık temizliyorum o ayrı..

Rossmandan bükülür yatakların altına giren ıslak kuru mendili olan mikrogiber Bişi almıştım bazen süpürmezsem kuru bezi takıyorum heryeri mikrofiber bez ile alıyorum /kullan at şeklinde bir bez bir odayı alıyor yatak altlarını da alıyorum toz tüy topluyor dökülen ek Bişi yoksa sadece toz varsa bunu yapıp ıslak olanlarla da paspas gibi yapıyorum çok hafif olduğu için çok avantajlı geçenlerde baktım salon camı yine tozlanmış mijrofiber bezi taktım uzun sopa zaten onla aldım tozları silinmiş gibi oldu.. zaten camları silerken ben genel olarak 5.kat korktuğun için üst kısım ayrı oluyor ya silmiyorum benim sıra arkadaşımın annes biz ortaokulda iken 1. Kat camlarını silerken düşüp ölmüştü 5 çocuk kalmıştı ben o zamansan beri temizlik konusunda anneme de hep kızarım canının kıymetini bil pis olması idare edilir ama sana Bişi olursa kimse idare edemez diye..
kendinizi ve bebekleri düşünün gelenler yapsın ya da yapılmasın zaten bebekler hemen yerlerde gezemeiyor o zamanlara kadar bal dök yala yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…