Allah sağ salim kavuştursun bebeğinle inşallahYok çok şükür , zor değil inanınsonunu düşününce hepsi güzel . Tüp bebek süreci ile gelince zaten iğnelere alışıyor insan . Saklıyorum iğnelerimi bebeğimin aYlık fotolarını onlarla da süslerim
Çok iyi sabretmişsin 3 sene ben 5-6 aydır kafayı yemek üzereyim. Bebek doğsun ev bakmaya başlıycam ama eski evimi takıntı haline getirdim o binadan satılık yada kiralık ev çıkmazsa naparım bilmiyorum.Kuzum benim ki 28.haftadan itibaren baş aşağı pozisyonda. Hiç değişmedi şimdiye kadar.
Ah o kadar sevindim ki senden haber aldığımıza. Doğurduğunu düşünmüştük valla. Çok geçmiş olsun canım benim. Bir daha yaşama inşallah.Sağlıkla, vakitlice gelsin bebişimiz.
Umarım kuzucum
Senş o kadar iyi anlıyorum ki. Evlendiğimde eşimin ailesinin eski evine yerleştik. O evden nefret ediyordum. Herşeyi batıyordu. Evi sevmiyordum, çevresini sevmiyordum, komşuları sevmiyordum. Temizlik yapasım bile gelmiyordu.Sabrettim 3 sene sonra kurtuldum ordan. Bebek doğsun hele bir taşınırsınız yine madem bu kadar alışamadın. Şu bebişleri sağlıkla kucağımıza alalımda
Normal sanırım artık. Bugün dışarı çıktım mesela 10 dk yürüdüm direk baskı hissettim aşağıda. Neyse bakalım sağlıkla gelsin de
Evet öyleymiş valla. Bakalım benim ki ne diyecek
Umarım sen şu an oturduğun evden çok daha iyisine taşınırsın ve şimdiki evin aklıma bile gelmez. Sevmediğin evde yaşamak çok zor. Evim güneş de görmüyor gece gündüzde zindan gibi pskolojim berbat durumda.Ayak altına sarımsaklı zeytinyağı sürüp çorap giyip yat canım.
Ben de altı ay sonra tasinicam sanırım. Evimi çok seviyorum şimdiden üzülmeye başladım. Ama yenilik iyidir ya güzel düşün adapte olmaya çalış. Üzülme canım illaki güzel bir yanı vardır. Yeniden tasinana dek sevmeye çalış en azından.
Ben de özledim be kankamŞükür döndün aramıza. Minik bey korkuttu ama şaka yapıyo o demek ki espri anlayışı var annesine çekmiştir
Ah annelik. Ne kutsal bir şey cidden. Allah yardımcın olsun. Anneme ameliyattan sonra yapmıştım ben de. Kolundan eşin falan yapsa keşke.
Şu an bunları okumak beni nasıl rahatlatıyor bilemezsin. Yalnız olmadığını bilmek iyi hissettiriyor. Zorluk çekmeşsin ama Allah karşılığını fazlasıyla vermiş maşallahVaveyylla
Tatlım biz ilk evlendigimizde eve topraktan girdik ev bir cıktı ortaya aman Allahım ufacık ve karanlık ayrıca giriş kattı bahceyle birdi cahillik ve parasızlık iste sonra kisin ilk daireye geçen biz olduk rutubet pislik ufak ufak böcek (inşaat sonrasi rutubet ve böcek olurmuş sozde)
Ilaclama yaptirdim parkeler degisti vs sonra baktim olacak gibk degil psikolojimiz bozuldu evde yemek yemiyorduk fazla esyamda yokken hemen evi satmaya karar verdik ve ev kredideydi alacak kişi peşin vermesi lazımdı, sonrasında ev sansimiza 2 -3 ay içinde satıldı ve suan aldığım eve gelen hayran kalıyor gerçekten bu kadar fazlasindada gözüm yoktu ama bir cesaretle bize gore pahalı fakat konumuna ve durumuna gore fiyatı gerçekten çok iyi olan bir yere krediye girdik. Herseyde bir hayır vardır gercekten inan ben bunu yasadim. kirada olman daha iyi ama inan kendini çok fazla yıpratma olan sana olur sadece ne istiyorsun bunun icin ne yapabilirsin biraz cesaret ve biraz güvenle bu işin altından kalkarsın en başta sağlık olsun herşeyi bir çözümü vardır canim. Ne durumda yasayan insanlar var.. O yüzden bebişin gelecek içini ferah tut.
Herkesin kendi fikri internette gördüm öyle fotolar ama ben yapmiycam oyle birsey atıyorum hepsini oğlumda da yapmadım hic bebeklere baglamadim benim rahatsızlığım olduğunu bildiğim için belkiYok çok şükür , zor değil inanınsonunu düşününce hepsi güzel . Tüp bebek süreci ile gelince zaten iğnelere alışıyor insan . Saklıyorum iğnelerimi bebeğimin aYlık fotolarını onlarla da süslerim
Eltim kadin dogumcunun yanında sekreter o da vurabilirsin diyor doktoruma sormak hic aklıma gelmedi açıkçasıDoktorum vurabilirsin demişti ama böyle senin gibi vurmayı önermeyenler de duydum sanki . Arada endişe ediyorum bu yüzden . Eşime de güvenemiyorum vurdurmaya
Ben sordum vur dedi ama eşim her gün yeter vurma karından artık bebeğe gelecek diye diye beni de şüpheye düşürdüEltim kadin dogumcunun yanında sekreter o da vurabilirsin diyor doktoruma sormak hic aklıma gelmedi açıkçası
Ay süpermiş akıl akildan üstündür diye boşa dememisler ben sadece hafta sonu esimle yapabiliyordum koluma tek zor oluyor diyeCanım benim göbek de çok morarıyordu kolda iki saç tokası bandaj koluma geçiriyorum Çok rahat oldu bazen dışarıda oluyor insan göbek açmak zor oluyor kola her yerde yapabiliyor inşan
Ben ilkini de normal yaptım canim hiç sakıncası yok sadece iğne vurduktan sonra hemen sancın gelirse epidural veremem dedi 12 saati gecmesi gerekiyormuşPeki oksapar kullanan anneler normal mi düşünüyorsunuz benim doktorum normal sezaryan fark etmez dedi ama sancın vs olursa o gün iğneni yapma yani doğum gününe kadar kullanacam iğneleri doğumdan sonra +10 gün daha dedi
Amin inşallah. Çok iyi anlıyorum seni. İnşallah hayırlısıyla bir yol bir kapı açılır önüne istediğin eve dönmek için.Umarım sen şu an oturduğun evden çok daha iyisine taşınırsın ve şimdiki evin aklıma bile gelmez. Sevmediğin evde yaşamak çok zor. Evim güneş de görmüyor gece gündüzde zindan gibi pskolojim berbat durumda.
Aminn canım kimin duası kabul olur bilinmez. SağolasınAmin inşallah. Çok iyi anlıyorum seni. İnşallah hayırlısıyla bir yol bir kapı açılır önüne istediğin eve dönmek için.
Ben ilkini de normal yaptım canim hiç sakıncası yok sadece iğne vurduktan sonra hemen sancın gelirse epidural veremem dedi 12 saati gecmesi gerekiyormuş
İlkinde şansıma kontrolde 2 cm açıklık çıktı iğne vurdurmadi bekledik 1 gun acilmada ilerlemedi 2. Gun suni sancı ile doğurdum cok şükür epiduralla bunda da Allah yardım eder inşallah
Canım hele bir ev bakmaya başla, belki daha güzelleri çıkacak karşına. Takıntı haline getrme eski evini. Belki daha güzelini daha uyguna bulacaksın. Belki çok içine sinecek. Ne olursa olsun hakkında hayırlısı olsun.Çok iyi sabretmişsin 3 sene ben 5-6 aydır kafayı yemek üzereyim. Bebek doğsun ev bakmaya başlıycam ama eski evimi takıntı haline getirdim o binadan satılık yada kiralık ev çıkmazsa naparım bilmiyorum.
Aminn herkes aynı şeyi söylüyor. Bi o ev yok yaşadığın yerde daha güzel evler yapılıyor diye ama işte ben kör sağır oldum illede orası diye tutturdum çocuk gibiCanım hele bir ev bakmaya başla, belki daha güzelleri çıkacak karşına. Takıntı haline getrme eski evini. Belki daha güzelini daha uyguna bulacaksın. Belki çok içine sinecek. Ne olursa olsun hakkında hayırlısı olsun.
Geri dönmene çok sevindimHerkese merhaba
Çok tatlısınız çok teşekkür ediyorum.Profilimi kapattığım gün, kazen işlemi yapmadan önceki o kısacık arada bile çok güzel özel mesajlar göndermişsiniz
Size özel cevap yazmak isterdim ama özel mesaj kısımları kapalı olanlar var içinizde
O nedenle deşifre olmamak için de bu mesajıma ifade bırakmayın
Benim geri dönme nedenim cuma sabahı doğum yapmam.Doğum yapınca konum ve konumum değişti tabi bu konuya yani 2020 nisan annelerine artık hiç yorum yapmaya bile vaktim yok. Nisan annesi bile değilim
Lohusalığımın bana verdiği yetkiye dayanarak son kez yazıp teşekkür etmek istedim. Sağolun varolun, okudukça ağladım özelden yazdığınız destek mesajlarınıza
Ben de sizlere, aynı dileklerin yanında en az benimki kadar güzel bir doğum diliyorum.
Hep diyorum sağlıcakla kalın, beden ve akıl sağlığı ile de ayrıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?