2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bende doktorumu değiştirdim. Bana hiç kullanma faydası yok dedi emin olamadım kullanmaya devam ediyorum.37 haftalık olucam bu günlerde birakicam. Normal doğum gözüküyor şimdilik. Hala içim rahat değil iğne konusunda. Bir kaybim olunca korkuyorum.

Coraspini ilk kanamadan sonra bıraktırdı doktorum. Çok beyazım. Normalde de tenim hemen morarır bu iyi hali ilk zamanlar siyaha yakındı.

Ilaci neden aldiginizi bilmiyorum ama bebeklerinize ve size sabir ve saglik diliyorum kizlar . Bide göbeğinin üst kısmında şişkinlik yok benim bebek gogsumun altina kadar siskin
Saol canım ben zaten 2 kilo almış görünüyorum, 10 gün önce bebeğim şükür 2 kilo olmuştu, göbeğim şiş değil, yarın kontrol günümüz hem de raporum bitti onu yenileyecek, hayırlısı hakkımızda

Sorunun ne bilmiyorum ama bu igneler ile bir ogluma kavuştum ve doktorum cok üzerinde düruyor kaybim yok çok şükür çünkü hamile kalmadan once biliyordum problemi

Yaaaaannelik nasıl mükemmel bişey şu ağrıyı acıyı çekip de mutlu olan tek varlık heraldeallahım sağlıkla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin canım

Bir haftadan fazla süredir öksürükle uğraşıyorum. Artık öksürürken karın kaslarım ağrıyor. Grip vs. gibi birşey de olmadı sadece kuru öksürük. Ayva elma limon kaynatmaktan ıhlamura, ılık süte kadar ne varsa deniyorum bir işe yaramıyor. Var mı en azından rahatlatacak birşeyler bilen?

Ben yesem de yemesem de sürekli çarpıntım oluyor. Doktora sordum. Bebek o bölgedeki damarlara da baskı yapabilirmiş. Bu nedenle de artış olur dedi. Sağ salim doğuralım da hayırlısıyla
Bende ara sira oluyor ama nefesim cok daraliyor uzaniyorum nefes nefese kaliyoeim

Ayy dogumumu hizlandiriyor sicak su bende dusta epey bir sicak su tuttum oraya ama birkere bugun yaptim iyiki bilgi verdin tesekkur ederim

Ayy dogumumu hizlandiriyor sicak su bende dusta epey bir sicak su tuttum oraya ama birkere bugun yaptim iyiki bilgi verdin tesekkur ederim
Canım bende de oluyor kabızlık tan dolayı . Geçen sefer çok rahatsız etti hatta otururken bile . Burda bir arkadaş yazmıştı ama hatırlayamadım kimdi , bir pamuğa zeytinyağı döküp onu koydum oraya . Biraz olsun iyi geldi .

Yok be güzelim iyi düsün hersey iyi olacak. Senin oğlun adam oldu artık bugün bile gelse, sağlıklı hiç kafanı yorma. Annesi üzmez o seni erkekler güclüdür. Sadece yanıniza gelmek için acele ediyor. Oda farkında onu çok seven annesinin oldugunu. Hıç üzülme Allah vaktini zamanını ayarlamıstır sen sadece kavusacağin zamanı bekle

Ben 12-13. Haftadan sonra kola geçtim daha rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…