- 25 Ocak 2018
- 7
- 3
- 16
Coraspini ilk kanamadan sonra bıraktırdı doktorum. Çok beyazım. Normalde de tenim hemen morarır bu iyi hali ilk zamanlar siyaha yakındı.Canım buz koymayı denedin mi biraz rahatlatıyor ben kol bacak arasında dönüyorum sende dene yapabilirsen biraz rahatlasın göbeğin coraspin de içiyorsan daha kötü oluyor maalesefaz kaldı sabırlar diliyorum hepimize
Saol canım ben zaten 2 kilo almış görünüyorum, 10 gün önce bebeğim şükür 2 kilo olmuştu, göbeğim şiş değil, yarın kontrol günümüz hem de raporum bitti onu yenileyecek, hayırlısı hakkımızdaIlaci neden aldiginizi bilmiyorum ama bebeklerinize ve size sabir ve saglik diliyorum kizlar . Bide göbeğinin üst kısmında şişkinlik yok benim bebek gogsumun altina kadar siskin
Ben doğuma kadar normal bekledigimiz için süresi yok acikcasiMerhaba bende oksapar kullanıyorum. 25. haftadan sonra koldan vurmaya başladım. Siz ne zamana kadar kullanacaksiniz bu iğneleri.?
Sorunun ne bilmiyorum ama bu igneler ile bir ogluma kavuştum ve doktorum cok üzerinde düruyor kaybim yok çok şükür çünkü hamile kalmadan once biliyordum problemiBende doktorumu değiştirdim. Bana hiç kullanma faydası yok dedi emin olamadım kullanmaya devam ediyorum.37 haftalık olucam bu günlerde birakicam. Normal doğum gözüküyor şimdilik. Hala içim rahat değil iğne konusunda. Bir kaybim olunca korkuyorum.
Sorunun ne bilmiyorum ama bu igneler ile bir ogluma kavuştum ve doktorum cok üzerinde düruyor kaybim yok çok şükür çünkü hamile kalmadan once biliyordum problemi
YaaaaZaman zaman ben de aynı endişeyi duyuyorum ama bacaktan vurmaya da cesaretim yok, kas’a Gelmemesi gerekiyor onu ayarlayamam diye düşünüyorum . Bebeğe gelir mi diye sordum, o çok derinde dedi doktorum. O iğne bebeği besliyormuş, emanetleri Allah a. Az kaldı inşallah. Sabır arkadaşım. An itibariyle göbeğim
Sorunun ne bilmiyorum ama bu igneler ile bir ogluma kavuştum ve doktorum cok üzerinde düruyor kaybim yok çok şükür çünkü hamile kalmadan once biliyordum problemi
Bende ara sira oluyor ama nefesim cok daraliyor uzaniyorum nefes nefese kaliyoeimBen yesem de yemesem de sürekli çarpıntım oluyor. Doktora sordum. Bebek o bölgedeki damarlara da baskı yapabilirmiş. Bu nedenle de artış olur dedi. Sağ salim doğuralım da hayırlısıyla
Kan pıhtılaşma testi yaptırdım. Homozigot mutat cikti. Bir doktor 32 de kes dedi bir başkası altıncı ayda dedi. Perinatoloji doktorum ise hic kullanma dedi.
Ben yinede kullandım 37 ye giricem bu günlerde birakicam.Hem şeker hem tansiyon olunca hastanede degistiremiyorum.
Napicaz peki bir caresi yokmuBen kabız olmasam da kanama ve o meme şişmesi oluyor canım.. Her gün 1 veya 2 kere büyük tuvalete çıkmama rağmen..
Ayy dogumumu hizlandiriyor sicak su bende dusta epey bir sicak su tuttum oraya ama birkere bugun yaptim iyiki bilgi verdin tesekkur ederimHamilelikte ve sonrasında sık rastlanıyo malesef. Damarlar fazlaca kan dolduğu için oluyomş varis de bu da. Yediklerine de dikkat et ama fazla baharatlı yeme mesela. Bende kızımı doğrdktan sonra olmştu. Yedikkerime dikkat ettim ve sıcak su iyi geliyo ama şuan önerilmiyo doğumu başlatr diye allah korusun.
Çok geçmiş olsun zordur gerçekteneggplantlover kan sulandırıcı iğneler canım . Kan pıhtılaşması Olanlar kullanıyor . Gebelik sonuna kadar kullanacağız .
Canım bende de oluyor kabızlık tan dolayı . Geçen sefer çok rahatsız etti hatta otururken bile . Burda bir arkadaş yazmıştı ama hatırlayamadım kimdi , bir pamuğa zeytinyağı döküp onu koydum oraya . Biraz olsun iyi geldi .Ayy dogumumu hizlandiriyor sicak su bende dusta epey bir sicak su tuttum oraya ama birkere bugun yaptim iyiki bilgi verdin tesekkur ederim
Çok geçmiş olsunBenim kan pihtilasmam var onun için diğer arkadaşların farkli bir durumu var mı bilmiyorum
Çarpıntı olunca öksüresim geliyor benim de bir anda.Bende ara sira oluyor ama nefesim cok daraliyor uzaniyorum nefes nefese kaliyoeim
Yok be güzelim iyi düsün hersey iyi olacak. Senin oğlun adam oldu artık bugün bile gelse, sağlıklı hiç kafanı yorma. Annesi üzmez o seni erkekler güclüdür. Sadece yanıniza gelmek için acele ediyor. Oda farkında onu çok seven annesinin oldugunu. Hıç üzülme Allah vaktini zamanını ayarlamıstır sen sadece kavusacağin zamanı bekleSağolun canlarım çok teşekkür ederim çok minnoşsunuz amaaainşallah dayanacağız ve vakti zamanı geldiğinde doğacağız yarı yolda bırakmıycak inşallah oğluşum.Allah razı olsun hepinizden nasıl da merak etmişsiniz.internetsiz kk sız 9 gün çok zor geçti vallahi.şükür bugünümüze.şuan hala lekelenmem var istirahat ediyorum.hakkımızda hayırlısı inşallah
Ben 12-13. Haftadan sonra kola geçtim daha rahatBende de durumlar aynı da dün vururken bebek bir hareket etti endişelendim bir an . Artık göbekten yapmasam mı ki diyorum ama diğer taraflara da cesaret edemiyorum . Bugün de bebek yine hareketli , vuracaktım vazgeçtim bugün yapmayıvereyim dedim . Göbekten yapmanın bir sakıncası yok değil mi doğuma kadar ?
Yok çok şükür , zor değil inanınÇok geçmiş olsun zordur gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?