gecmis olsun canim 1 yemek kaşığı bala cay kaşığının ucuyla azıcık toz zencefil tuket yumuşatıyor sabah akşam yiyordum benBir haftadan fazla süredir öksürükle uğraşıyorum. Artık öksürürken karın kaslarım ağrıyor. Grip vs. gibi birşey de olmadı sadece kuru öksürük. Ayva elma limon kaynatmaktan ıhlamura, ılık süte kadar ne varsa deniyorum bir işe yaramıyor. Var mı en azından rahatlatacak birşeyler bilen?
Zaman zaman ben de aynı endişeyi duyuyorum ama bacaktan vurmaya da cesaretim yok, kas’a Gelmemesi gerekiyor onu ayarlayamam diye düşünüyorum . Bebeğe gelir mi diye sordum, o çok derinde dedi doktorum. O iğne bebeği besliyormuş, emanetleri Allah a. Az kaldı inşallah. Sabır arkadaşım. An itibariyle göbeğim
Ben 26. Haftaya kadar göbekten yaptım. Aynı senin gibi bende bebek hareket ettiği için tedirgin oluyordum yaparken. Doktor bu haftalarda sonra göbekten önermiyoruz dedi. Hemen hemen 1 aydır eşim koldan yapıyor. Bi doktoruna danış istersen.Bende de durumlar aynı da dün vururken bebek bir hareket etti endişelendim bir an . Artık göbekten yapmasam mı ki diyorum ama diğer taraflara da cesaret edemiyorum . Bugün de bebek yine hareketli , vuracaktım vazgeçtim bugün yapmayıvereyim dedim . Göbekten yapmanın bir sakıncası yok değil mi doğuma kadar ?
Göbekte sıkarak yapıyorum ya kolda diğer el iptal olunca sıkmadan yapmak zor olur gibime geldi . Bacaktan yaptım bir kere ama kendimi sıkınca pek de hoş olmadı .Ben 12-13. Haftadan sonra kola geçtim daha rahat
Doktorum vurabilirsin demişti ama böyle senin gibi vurmayı önermeyenler de duydum sanki . Arada endişe ediyorum bu yüzden . Eşime de güvenemiyorum vurdurmayaBen 26. Haftaya kadar göbekten yaptım. Aynı senin gibi bende bebek hareket ettiği için tedirgin oluyordum yaparken. Doktor bu haftalarda sonra göbekten önermiyoruz dedi. Hemen hemen 1 aydır eşim koldan yapıyor. Bi doktoruna danış istersen.
Ayy dogumumu hizlandiriyor sicak su bende dusta epey bir sicak su tuttum oraya ama birkere bugun yaptim iyiki bilgi verdin tesekkur ederim
Kuzum benim ki 28.haftadan itibaren baş aşağı pozisyonda. Hiç değişmedi şimdiye kadar.Dönmüştür balım muhtemelen. Şimdi baş aşağı ya alaturkaya otururken daha rahat oturuyorum. Önceden olsa otururken yanlarına doğru ittiriyordu
Ah o kadar sevindim ki senden haber aldığımıza. Doğurduğunu düşünmüştük valla. Çok geçmiş olsun canım benim. Bir daha yaşama inşallah.Canlarım merhaba tekrar,bütün mesajlarınızı okudum alıntılayamadım hepsini.dün akşamüstü hastaneden çıktım.kendi tarifemin interneti 1gb olduğu için tak diye bitti bende giremedim siteye haliyle.evde Wi-Fi var ama hastaneye gidince kendi internetim yetmedi.o yüzden habersiz bıraktım kusuruma bakmayın.9 gündür iğne serum ilaç nst derken kanamam kesilmişti.dün eve gelince yeniden lekelenme şeklinde kanamam başladı.çoğalırsa gidicem hastaneye.çok korkuyorum plesenta kopacak diye.progestan iğne ve ilaç kullanıyorum.33+3 olduk.35-36 olsa sorun yok aslında ama işte dayanabilir mi bilmiyorum.doktorda sürekli karnımda biraz daha tutmanın çabasında.karnındaki 1 hafta küvözde 70 güne bedel dedi.ama o ısrarla tutmak istedikçe bebeğime birşey olacak diye korkuyorum.napıcamı bilemedim
Umarım kuzucumAy kuzum ya bilgim yok benim kız hala yukarda zaten umarım vaktinde gelir
Senş o kadar iyi anlıyorum ki. Evlendiğimde eşimin ailesinin eski evine yerleştik. O evden nefret ediyordum. Herşeyi batıyordu. Evi sevmiyordum, çevresini sevmiyordum, komşuları sevmiyordum. Temizlik yapasım bile gelmiyordu.Kızlar ben çok kötüyüm ya
Taşınalı 6 ay oluyo ben hala alışamadım aklım sürekli eski evimde yeni evimden ,muhitten çevreden nefret ediyorum resmen. Doğumda kimse bu eve gelsin girsin bile istemiyorum.
Mevlüt vardı ordan geliyorum şimdi bi kadın bizim eski oturduğumuz evi alan kişilerden bahsetti bana. Tanıdıklarıymış gezmeye gittik ev çok güzel ,ferah geniş vs dedi. Ağlaya ağlaya eve geldim eşim de işte şu an o kadar berbat hissediyorum ki
Normal sanırım artık. Bugün dışarı çıktım mesela 10 dk yürüdüm direk baskı hissettim aşağıda. Neyse bakalım sağlıkla gelsin deagacsizkoalaa kuzum benimde göbeğim aşağıda göğüs altım boşalmış gibi.bu olay başıma gelmeden önce de öyleydi.kızıma hamileyken de bu haftalarda aynı şekilde aşağıya inmişti normalmiş bebiş kendini yavaş yavaş doğuma hazırlıyor korkma gülom
Evet öyleymiş valla. Bakalım benim ki ne diyecekBenim doktor direkt kendi dedi 3500 u geçerse sezaryen yapcaz diye. Vicdanlı herifmis
Canım seni çok merak ettim. Şükür daha iyisin. İnşallah iki hafta daha bekler minik sağlıkla. Sonrasında da sağlıkla dogururusn inşallah
Geceki mesaja ertesi gün cevap vermenden anlıyorum Jadesi
Ohh ne güzel halletmişsiniz çoğu şeyiSelam kızlar
Dün gece yeğenim oturma grubumu yıkadı sağol sun. Buğün de eşimle odaları temizledik.Bebeğe odayı hazırladık falan iyi oldu. Haftaya da kızların yataklar ve halılar yıkanacak. Ohh biraz olsun temizlendi evim.
Aminnnn canımmm senin de oğlunu kızını bağışlasın inşallah Rabbim.Yaaaaannelik nasıl mükemmel bişey şu ağrıyı acıyı çekip de mutlu olan tek varlık heralde allahım sağlıkla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin canım
Ayak altına sarımsaklı zeytinyağı sürüp çorap giyip yat canım.Bir haftadan fazla süredir öksürükle uğraşıyorum. Artık öksürürken karın kaslarım ağrıyor. Grip vs. gibi birşey de olmadı sadece kuru öksürük. Ayva elma limon kaynatmaktan ıhlamura, ılık süte kadar ne varsa deniyorum bir işe yaramıyor. Var mı en azından rahatlatacak birşeyler bilen?
Ben de altı ay sonra tasinicam sanırım. Evimi çok seviyorum şimdiden üzülmeye başladım. Ama yenilik iyidir ya güzel düşün adapte olmaya çalış. Üzülme canım illaki güzel bir yanı vardır. Yeniden tasinana dek sevmeye çalış en azından.Kızlar ben çok kötüyüm ya
Taşınalı 6 ay oluyo ben hala alışamadım aklım sürekli eski evimde yeni evimden ,muhitten çevreden nefret ediyorum resmen. Doğumda kimse bu eve gelsin girsin bile istemiyorum.
Mevlüt vardı ordan geliyorum şimdi bi kadın bizim eski oturduğumuz evi alan kişilerden bahsetti bana. Tanıdıklarıymış gezmeye gittik ev çok güzel ,ferah geniş vs dedi. Ağlaya ağlaya eve geldim eşim de işte şu an o kadar berbat hissediyorum ki
Ben de özledim be kankam
Ah annelik. Ne kutsal bir şey cidden. Allah yardımcın olsun. Anneme ameliyattan sonra yapmıştım ben de. Kolundan eşin falan yapsa keşke.Zaman zaman ben de aynı endişeyi duyuyorum ama bacaktan vurmaya da cesaretim yok, kas’a Gelmemesi gerekiyor onu ayarlayamam diye düşünüyorum . Bebeğe gelir mi diye sordum, o çok derinde dedi doktorum. O iğne bebeği besliyormuş, emanetleri Allah a. Az kaldı inşallah. Sabır arkadaşım. An itibariyle göbeğim
Canım benim göbek de çok morarıyordu kolda iki saç tokası bandaj koluma geçiriyorum Çok rahat oldu bazen dışarıda oluyor insan göbek açmak zor oluyor kola her yerde yapabiliyor inşanGöbekte sıkarak yapıyorum ya kolda diğer el iptal olunca sıkmadan yapmak zor olur gibime geldi . Bacaktan yaptım bir kere ama kendimi sıkınca pek de hoş olmadı .
Aynen insan alışıyor ama ben iğneleri saklamıyorum, bebeğim sonra o fotolara bakıp kendini kötü hissedebilir diye düşündüm. Tabi saklayıp resimleyenlere saygı duyuyorum yanlış anlaşılmasın sadece benim fikrim bu yönde.Yok çok şükür , zor değil inanınsonunu düşününce hepsi güzel . Tüp bebek süreci ile gelince zaten iğnelere alışıyor insan . Saklıyorum iğnelerimi bebeğimin aYlık fotolarını onlarla da süslerim
Hakkimizda hayirlisi,insallah guzel kolay dogumlarimiz olur,tavsiyen icin tesekkur ederimEvet canım doktrm öyle demşti. Bu aralar ılık duş alyrum. Sıcak hararet yapıyo zaten. Doğuma giderken normal doğum düşünüyosan gir sıcaccıık bi duşa bol bol da hurma ye ohh mis gibi doğurursun inşallah
Eşim yaparken bakamıyor bile, kötü oluyor alıştım az kaldı. 30-40 gün en fazla. Çok teşekkür ederim canım.Ayak altına sarımsaklı zeytinyağı sürüp çorap giyip yat canım.
Ben de altı ay sonra tasinicam sanırım. Evimi çok seviyorum şimdiden üzülmeye başladım. Ama yenilik iyidir ya güzel düşün adapte olmaya çalış. Üzülme canım illaki güzel bir yanı vardır. Yeniden tasinana dek sevmeye çalış en azından.
Ben de özledim be kankamŞükür döndün aramıza. Minik bey korkuttu ama şaka yapıyo o demek ki espri anlayışı var annesine çekmiştir
Ah annelik. Ne kutsal bir şey cidden. Allah yardımcın olsun. Anneme ameliyattan sonra yapmıştım ben de. Kolundan eşin falan yapsa keşke.
Amin canımmm cümlemizin inşallahanne olmak ne kadarda zor ne kadar da emek istiyor fedakarlik istiyor . karnınızı görünce içim sızladı insallah Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin canim emeklerimizi boşa çıkartmasın Allahim
Bende saklıyorum motive ediyordu beni daha güçlü hissediyordum kendimi benim sanırım 230 iğne oldu şimdiden çünkü betahcg değerim 50lerde ikiden başlamıştım tabi öncesinde iki düşüğüm vardı yaptığım her iğneyle bebeğim daha da güçleniyor mantığı işte çok şükür bu günlereAynen insan alışıyor ama ben iğneleri saklamıyorum, bebeğim sonra o fotolara bakıp kendini kötü hissedebilir diye düşündüm. Tabi saklayıp resimleyenlere saygı duyuyorum yanlış anlaşılmasın sadece benim fikrim bu yönde.
Ben baya oluyor bacağımdan yapıyorumoksapar kullanan var mı ? Hala göbekten mi vuruyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?