2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
s
gecmis olsun canim 1 yemek kaşığı bala cay kaşığının ucuyla azıcık toz zencefil tuket yumuşatıyor sabah akşam yiyordum ben

anne olmak ne kadarda zor ne kadar da emek istiyor fedakarlik istiyor . karnınızı görünce içim sızladı insallah Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin canim emeklerimizi boşa çıkartmasın Allahim

Herkesin kadınlar günü kutlu olsun :) altunizade acıbadem’de dogum yapacak olan varmı acaba ? Ben orada düşünüyorum ama sorularım var :)

Ben 26. Haftaya kadar göbekten yaptım. Aynı senin gibi bende bebek hareket ettiği için tedirgin oluyordum yaparken. Doktor bu haftalarda sonra göbekten önermiyoruz dedi. Hemen hemen 1 aydır eşim koldan yapıyor. Bi doktoruna danış istersen.

Selam kızlar
Dün gece yeğenim oturma grubumu yıkadı sağol sun. Buğün de eşimle odaları temizledik. Bebeğe odayı hazırladık falan iyi oldu. Haftaya da kızların yataklar ve halılar yıkanacak. Ohh biraz olsun temizlendi evim.

Doktorum vurabilirsin demişti ama böyle senin gibi vurmayı önermeyenler de duydum sanki . Arada endişe ediyorum bu yüzden . Eşime de güvenemiyorum vurdurmaya

Ayy dogumumu hizlandiriyor sicak su bende dusta epey bir sicak su tuttum oraya ama birkere bugun yaptim iyiki bilgi verdin tesekkur ederim
Evet canım doktrm öyle demşti. Bu aralar ılık duş alyrum. Sıcak hararet yapıyo zaten. Doğuma giderken normal doğum düşünüyosan gir sıcaccıık bi duşa bol bol da hurma ye ohh mis gibi doğurursun inşallah

Dönmüştür balım muhtemelen. Şimdi baş aşağı ya alaturkaya otururken daha rahat oturuyorum. Önceden olsa otururken yanlarına doğru ittiriyordu
Kuzum benim ki 28.haftadan itibaren baş aşağı pozisyonda. Hiç değişmedi şimdiye kadar.
Ah o kadar sevindim ki senden haber aldığımıza. Doğurduğunu düşünmüştük valla. Çok geçmiş olsun canım benim. Bir daha yaşama inşallah. Sağlıkla, vakitlice gelsin bebişimiz.
Ay kuzum ya bilgim yok benim kız hala yukarda zaten umarım vaktinde gelir
Umarım kuzucum
Senş o kadar iyi anlıyorum ki. Evlendiğimde eşimin ailesinin eski evine yerleştik. O evden nefret ediyordum. Herşeyi batıyordu. Evi sevmiyordum, çevresini sevmiyordum, komşuları sevmiyordum. Temizlik yapasım bile gelmiyordu. Sabrettim 3 sene sonra kurtuldum ordan. Bebek doğsun hele bir taşınırsınız yine madem bu kadar alışamadın. Şu bebişleri sağlıkla kucağımıza alalımda
Normal sanırım artık. Bugün dışarı çıktım mesela 10 dk yürüdüm direk baskı hissettim aşağıda. Neyse bakalım sağlıkla gelsin de
Evet öyleymiş valla. Bakalım benim ki ne diyecek

Ohh ne güzel halletmişsiniz çoğu şeyi

Ayak altına sarımsaklı zeytinyağı sürüp çorap giyip yat canım.
Ben de altı ay sonra tasinicam sanırım. Evimi çok seviyorum şimdiden üzülmeye başladım. Ama yenilik iyidir ya güzel düşün adapte olmaya çalış. Üzülme canım illaki güzel bir yanı vardır. Yeniden tasinana dek sevmeye çalış en azından.
K Kuf kankam naber nasılsın özledim beya
Ben de özledim be kankam Şükür döndün aramıza. Minik bey korkuttu ama şaka yapıyo o demek ki espri anlayışı var annesine çekmiştir
Ah annelik. Ne kutsal bir şey cidden. Allah yardımcın olsun. Anneme ameliyattan sonra yapmıştım ben de. Kolundan eşin falan yapsa keşke.

Göbekte sıkarak yapıyorum ya kolda diğer el iptal olunca sıkmadan yapmak zor olur gibime geldi . Bacaktan yaptım bir kere ama kendimi sıkınca pek de hoş olmadı .
Canım benim göbek de çok morarıyordu kolda iki saç tokası bandaj koluma geçiriyorum Çok rahat oldu bazen dışarıda oluyor insan göbek açmak zor oluyor kola her yerde yapabiliyor inşan

Eklentiler

• 5F5044BE-6851-451B-96CF-E9E96AA7A516.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 62
Aynen insan alışıyor ama ben iğneleri saklamıyorum, bebeğim sonra o fotolara bakıp kendini kötü hissedebilir diye düşündüm. Tabi saklayıp resimleyenlere saygı duyuyorum yanlış anlaşılmasın sadece benim fikrim bu yönde.

Hakkimizda hayirlisi,insallah guzel kolay dogumlarimiz olur,tavsiyen icin tesekkur ederim

Eşim yaparken bakamıyor bile, kötü oluyor alıştım az kaldı. 30-40 gün en fazla. Çok teşekkür ederim canım.

Bende saklıyorum motive ediyordu beni daha güçlü hissediyordum kendimi benim sanırım 230 iğne oldu şimdiden çünkü betahcg değerim 50lerde ikiden başlamıştım tabi öncesinde iki düşüğüm vardı yaptığım her iğneyle bebeğim daha da güçleniyor mantığı işte çok şükür bu günlere

Peki oksapar kullanan anneler normal mi düşünüyorsunuz benim doktorum normal sezaryan fark etmez dedi ama sancın vs olursa o gün iğneni yapma yani doğum gününe kadar kullanacam iğneleri doğumdan sonra +10 gün daha dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…