2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

İshalde de oluyor malesef cnm ; asitli bir boşaltım olduğu için hemoroidi zorluyor.. Başıma daha önce geldi malesef bilirim çok sıkıntılı, krem ve fitil var doktoruna söyleyip kullan bence özellikle proctolog iyi geliyor.

Kızlar şu şakayı eşime yapsam adam bayılır herhalde. Ama şaka kaldirabilen esleriniz varsa yapın bunu
Bunu yapamam bizimki de bayılır ama sağlıkla ilgili şakalar yapılmamalı gerçekten . Geçenlerde bizim hocalar aklıma düşürdü . Okulumuzdaki yaşlı hocalar birbirlerine yapmışlar da çok güldüm . Makarna şakası yapmışlar birbirlerine . Ben de bu ara eşime Boynuma filan masaj yaptırıyorum , dedim dur ben de eşimde bir deneyim bu şakayı Çok korktu , çok kızdı . Ama ben kendi kendime çok eğlendim ama tekrar ediyorum yapılmamalı ilk ve sondu

Nasıl bir şaka yaptın

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah bir daha yaşamazsın

iki tane de yetebilir aslında da ne olur ne olmaz diye düşündüm. kendim için kan vs olursa diye korktum.

bebek de kusarsa ya da çiş olursa diye düşündüm. ayri ayri posetledim ki gelince evde de yikamadan kullanabileyim diye.

küçük de doğduğu kiyafetle çıkmıştık ama buyuk kızım kusma olmustu bir kac kez. tam da çıkış yaparken son battaniyemizi de kirletip çıkmıştık 1

ne güzel telâşlar, hatiralar.

Kızlar kabataslak çantama koyulacakları koydum. Bebeğin tüm ihtiyaçları şunlar:

Resimde olanlar, 10lu hastane çıkışı, 2 adet yeni doğan takım, yedek zıbın ve alt, omuz bezi, ağız bezi, çorap, eldiven, kundak, 2 adet alt açma bezi, 10 adet bez, müslin Örtü, emzik, biberon, pişik kremi, Islak mendil. Kendim için de pijama takımı, Gecelik ve sabahlık, göğüs ucu kalkanı, emzirme sütyeni, çorap koydum şimdilik. Ek olarak depend, makyaj malzemeleri, yedek kıyafet, terlik ve havlu koyacağım. Koyduklarım çok rahat sığdı. Koyacaklarıma kadar yer var gibi duruyor. Koyduğum çanta kabin boy hostes çantası şu gördüğünüz,

Bende durum bu. Eşime kıyafeti, çikolata ve süsleme tarzı şeyleri de ufak bir sırt çantasına koyarım olur gider

K Kuf ağzına kuru makarna alıyorsun , tam masaj sırasında kıtlatıyorsun makarnayı . Çıkan sesle masaj yapan bir suçlanıyor masaj yaparken mi oldu diye çok eğlenmiştim ama siz yapmayın
Ben hayatta yapamam çünkü eşim küser evden bile gidebilir gebeligin başlarında dedim sana sonlara doğru doğruyorum diye şaka yapsam korkar mısın Sakın yapma onunla şaka olmaz dedi. Gerçi ona göre sağlıkla hiç şaka olmaz da Dün Çok Güzel Hareketler Bunlar'i izliyorduk. Skeçten yola çıkıp sen de iyi bir koca olamadın ama inşallah iyi baba olursun dedim. Allahım adam yıkıldı resmen niye öyle dedin ki şimdi ben iyi koca olamadım mi diyo uzatamadim bile şakayı gittim öptüm valla şaka yaptım diye yarım saat dil döktüm

Ay bende böyleyim. Bahar gelince içim coşuyor, moralim düzeliyor. Enerjim yerine geliyor. Bende balkonuma çiçekler almak istiyorum ama yetiştirme işini hiç beceremiyorum var mı bana önerebileceğin şöyle arsız açtıkça açan fazla bakım istemeyen çiçekler
Aynen canım doğum olmadan halletmek lazım yavaş yavaş. Ben ev süpürdüm, çamaşır astım benim kız hemen tepinmeye başladı. Şimdi uzandım.
Kızlar şu şakayı eşime yapsam adam bayılır herhalde. Ama şaka kaldirabilen esleriniz varsa yapın bunu
Ben bunu eşime göstermiştim. Böyle şaka yaparsan fena bozuşuruz aklım çıkar benim demişti
Canım çok geçmiş olsun. Korkutmuş sizi, bir daha yaşamayın inşallah
Ne dağıtacaksın canım hastanedebize de fikir olsun at da bakalım bir
Canım atmıştım daha önce aslında. Bu çiçek tohumlarından dağıtıcam.

1. Bebeğimiz Duru hanım 2. Babybirds in kızı
3. Yok dimi Henüz kızlar
Yok canım, 3.yü senden bekliyoruz. Seni yazdık sıraya

Ben de bir iki dakika kaldım öylece , adam şok tabi tutamadım kendimi sonrasında gülmekten ama eşim hiç kendini bozmuyor , gayet ciddi kIzdı ama adam yazık garibim hamileyim diye Bir şey diyemedi .

Benim ilk bebeğimi ilk 40 gün anakucağında yatırdım sallananlardan sonra beşikte yattı dediğin gibi onlara kalkıp bakmak yerine yanlarına almak kolay geliyor öyle alıştırıyorlarr

kumaşcılar biliyor ölçüyü

2 çantaya zor sığdırıyorum, e bir de bunun kapı süsü vs var ekstra bir çanta daha gerekiyor

bebeğinkiler artı benimki pijamam lohusa pedleri 2 çanta doldurdu biri anne bebek çantası ama baya geniş diğeri sırt cantası
Benimkiler de bir sırt cantası
Bunun dışında 75 tane Yasin 75 bebe kolonyası ikram bardakları kapı süsü ve çikolatalar ve esme yedek Kıyafet ve puset olacak resmen bir bagaj
Kızlar ben hala hastane çantası hazırlamadım ama el valizi alırım diyordum ama siz böyle anlatınca acaba ne koydunuz içine öyle sığılmayacak
Valla ne yok ki önce liste yap ben geçenlerde yazmıstım sayfaya ama ekran görüntüsü almak aklıma gelmedi

Canım keşke birini çağırsaydın temizlik için. Baya yorulmuşsundur kıyamam
agacsizkoalaa yok anacım nerde bende tık yok ki
Hahahah tık yok ama pat diye gelirse görürüm seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…