- 11 Şubat 2008
- 7.252
- 17.425
- 773
- 41
Bayanlar bişey sorucam size,ben hamilelikte sukur cok kabizlik cekmedim,hamileligimden önce ara ara cekiyordum kucuk bir meme olusmustu makatimda ara ara zorlaninca cikiyor sonra kayboluyordu,iki gundur kabiz olmadigim halde ishal tarzinda gciyorum tuvalete meme olusmus hemde ici su dolu gibi hic bukadar buyuk olmamisti yanms var hafif kasinti var ne alaka anlamadim kabixda degilim cok zorlanmadimda sebebi nedir birde şismis epey tedirgin oldum, sizdede bu durumda olanlar varmi bir tavsiyeniz olabilirmi
Bunu yapamam bizimki de bayılırKızlar şu şakayı eşime yapsam adam bayılır herhalde.Ama şaka kaldirabilen esleriniz varsa yapın bunu
Babybirds de mi doğum yaptı1. Bebeğimiz Duru hanım 2. Babybirds in kızı
3. Yok dimi Henüz kızlar
Nasıl bir şaka yaptınBunu yapamam bizimki de bayılırama sağlıkla ilgili şakalar yapılmamalı gerçekten . Geçenlerde bizim hocalar aklıma düşürdü . Okulumuzdaki yaşlı hocalar birbirlerine yapmışlar da çok güldüm . Makarna şakası yapmışlar birbirlerine . Ben de bu ara eşime Boynuma filan masaj yaptırıyorum , dedim dur ben de eşimde bir deneyim bu şakayı Çok korktu , çok kızdı . Ama ben kendi kendime çok eğlendim ama tekrar ediyorum yapılmamalı ilk ve sondu
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah bir daha yaşamazsınKızlar geçen hafta biraz korktuk söylemesi ayıp 3 gün tuvalete çıkamamıştım misafirliğe gittik yemegide biraz fazla kaçırdım kasıklarım ağrımaya başladı adet sancısı gibi gecenin sonunda kasılıp kaldım sancı girdi sonra sancılar artmaya başladı bebek anormal bi şekilde tekmelemeye başladı 2 dakikada bir hem sancı giriyo hem bebek tekmeliyor hem kasiklarima hem vajinaya doğru bi baskı..O kadar canım yandı ki çığlık çığlığa hastaneye zor artık kendimizi acile.. Hemen nst ye aldılar bu arada dr aradım nst ye baksınlar dedi suyun gelmediyse kanama vs yoksa korkma dedi sonuç normal çıktı uzanınca wc çıkınca biraz daha rahatladım.. Erken doğum yapıcam sandım yalancı kasılma oluyodu ama bu denli olmuyodu geçiyordu dr sebep herşey olabilir ama muhtemelen gaz sıkışması olmuş dedi tahliller temiz rahim ağzı normal..Erken doğum riski yok dedi rahatladım. Guya nefes egzersizi yapmaya calistim ama nefesim kesildi hiç bi işe yaramadı zaten burnumun ucunu göremedim sancılardan ağlamaktan.. Doğum tatbikatı gibiydi Allah bida yasatmasin herkesin zamaninda gelsin kuzusuNormalde azar azar yerim rahatsız ediyo çok yiyince dikkat etmeye çalışırım ama o gün denk geldi işte
iki tane de yetebilir aslında da ne olur ne olmaz diye düşündüm. kendim için kan vs olursa diye korktum.Ayy şimdi bu bavulu görünce sanırım bende sığamicamüç kat kıyafet çok değil mi normal doğum için yaa hiç bir fikrimde yok ilk doğum ya saçma seyler de götürmek istemiyorum aslında senin aldıkların mantıklı benimde böyle bir çanta yapmam lazım
Ben hayatta yapamam çünkü eşim küser evden bile gidebilir
3. ben olabilirim1. Bebeğimiz Duru hanım 2. Babybirds in kızı
3. Yok dimi Henüz kızlar
Ay bende böyleyim. Bahar gelince içim coşuyor, moralim düzeliyor. Enerjim yerine geliyor. Bende balkonuma çiçekler almak istiyorum ama yetiştirme işini hiç beceremiyorumYaaa kızlar baharın gelmeye başladığını hissedince içimde kendimi bildim bileli bir heyecan olur bir kıpırtı olur. Hemen başlarım balkonuma yeni saksılar çiçekler bakmaya. Yine başladı o heyecan. Zengarden a da acayip güzel çiçek soğanları gelmiş ay görünce heyecan yapıyorum. Bu sene bebişim de gelecek bahar şenlenecek. 2 kat artıyor heyecanımÇıkıp Balkonu yıkayasım, bahçedeki bitkilerimi budayasım geldi ama eminim ki canım çıkacak. Kendimi tutuyorum onun için. Mutfağı temizledim sonra oturdum çayımı içtim dinlendim. Şimdi tatlı yapacağım
Aynen canım doğum olmadan halletmek lazım yavaş yavaş. Ben ev süpürdüm, çamaşır astım benim kız hemen tepinmeye başladı. Şimdi uzandım.Ya benim birde o islerimse var dolaplarda birsürü saçma sapan seyler var ayıklamak lazim
Ben de sevmiyorum eşim çok seviyor ama onada yaptırmak olmaz zaten bütün gomleklerini flan kendi utuluyor, haftasonuda birsürü iş yaptı:)
Ben bunu eşime göstermiştim. Böyle şaka yaparsan fena bozuşuruz aklım çıkar benim demiştiKızlar şu şakayı eşime yapsam adam bayılır herhalde.Ama şaka kaldirabilen esleriniz varsa yapın bunu
Canım çok geçmiş olsun. Korkutmuş sizi, bir daha yaşamayın inşallahKızlar geçen hafta biraz korktuk söylemesi ayıp 3 gün tuvalete çıkamamıştım misafirliğe gittik yemegide biraz fazla kaçırdım kasıklarım ağrımaya başladı adet sancısı gibi gecenin sonunda kasılıp kaldım sancı girdi sonra sancılar artmaya başladı bebek anormal bi şekilde tekmelemeye başladı 2 dakikada bir hem sancı giriyo hem bebek tekmeliyor hem kasiklarima hem vajinaya doğru bi baskı..O kadar canım yandı ki çığlık çığlığa hastaneye zor artık kendimizi acile.. Hemen nst ye aldılar bu arada dr aradım nst ye baksınlar dedi suyun gelmediyse kanama vs yoksa korkma dedi sonuç normal çıktı uzanınca wc çıkınca biraz daha rahatladım.. Erken doğum yapıcam sandım yalancı kasılma oluyodu ama bu denli olmuyodu geçiyordu dr sebep herşey olabilir ama muhtemelen gaz sıkışması olmuş dedi tahliller temiz rahim ağzı normal..Erken doğum riski yok dedi rahatladım. Guya nefes egzersizi yapmaya calistim ama nefesim kesildi hiç bi işe yaramadı zaten burnumun ucunu göremedim sancılardan ağlamaktan.. Doğum tatbikatı gibiydi Allah bida yasatmasin herkesin zamaninda gelsin kuzusuNormalde azar azar yerim rahatsız ediyo çok yiyince dikkat etmeye çalışırım ama o gün denk geldi işte
Canım atmıştım daha önce aslında. Bu çiçek tohumlarından dağıtıcam.Ne dağıtacaksın canım hastanedebize de fikir olsun at da bakalım bir
Yok canım, 3.yü senden bekliyoruz. Seni yazdık sıraya1. Bebeğimiz Duru hanım 2. Babybirds in kızı
3. Yok dimi Henüz kızlar
Bu enerjiyi nerden buluyorsunuz ya duvar silmek mi3. ben olabilirimşaka bi yana bugun temizlik yaptım duvar bile sildim epey bi yoruldum simdi ayaklari tavana diktim yatiyorum bugun dogurmazsam bu yorgunlukla iyidir
valla enerjiden degil mecburiyetten bu zamana kadar hep yattım ev islerini hel bi kenara koysum ama artik 37. haftadayim temizlik yapmak zorundayım yakinda kayinvalidelerde gelecek evimi pis görsün istemiyorum alışkın değilimBu enerjiyi nerden buluyorsunuz ya duvar silmek mi
Ben de bir iki dakika kaldım öylece , adam şok tabiBen hayatta yapamam çünkü eşim küser evden bile gidebilirgebeligin başlarında dedim sana sonlara doğru doğruyorum diye şaka yapsam korkar mısın Sakın yapma onunla şaka olmaz dedi. Gerçi ona göre sağlıkla hiç şaka olmaz da Dün Çok Güzel Hareketler Bunlar'i izliyorduk. Skeçten yola çıkıp sen de iyi bir koca olamadın ama inşallah iyi baba olursun dedim. Allahım adam yıkıldı resmen niye öyle dedin ki şimdi ben iyi koca olamadım mi diyo uzatamadim bile şakayı gittim öptüm valla şaka yaptım diye yarım saat dil döktüm
Benim ilk bebeğimi ilk 40 gün anakucağında yatırdım sallananlardan sonra beşikte yattı dediğin gibi onlara kalkıp bakmak yerine yanlarına almak kolay geliyor öyle alıştırıyorlarrBesik alınacaği zaman ilk soylenen söz, sakın almayın boşa masraf hicbir bebek besiginde yatmaz. Tecrube konusuyor beni dinleyin, dinlemezsen bası buyruk hareket ediyorsun kim yatmıs seninki yatsin. Sözlerini duymadigim kisi kalmadı. Hıcte öyle olmadı bir cocugu neye alıstırırsan, orada yatıyor. Cogu anne kocayi salona baska odaya yolluyor, cocukla yatakta kendi yatiyor. Arada olabilir hastalik veya zaruri durum. Ama oyle rahatmı bana göre hayır. 9 ay hamilelikten sonra insan kocasini özluyor, olmadı döne döne yatmayı özluyor. İster aynı odada ister baska odada bir bebege besik şart. Kiyafet evet bol olsa iyi olur, benim bebekler zirt pirt fazlalik çıkariyor. Cok olan kiyafetede dolap lazim oluyor. Sifonyerde iyi oluyor ama tek basina bana yetmedi tikış tıkış tıktım. Maddi durum el verirse bir anne rahat etmesi icin bi cok seyi almalı. Boşa diye birsey yok. Aldiklarimın caninı çıkara çıkara kullanıyorum.
Kızlar hastane odası kapısına tül kestireyim diyorum hani artı şeklinde dolanıyor ya, ortaya da yaptırdığım duvar süsünü asarım. Acaba ne kadar kestirmek lazım ya, hiç de bilmem. Kumaşçılar bilir mi ki?
2 çantaya zor sığdırıyorum, e bir de bunun kapı süsü vs var ekstra bir çanta daha gerekiyor
Valla ne yok ki önce liste yap ben geçenlerde yazmıstım sayfaya ama ekran görüntüsü almak aklıma gelmediKızlar ben hala hastane çantası hazırlamadım ama el valizi alırım diyordumama siz böyle anlatınca acaba ne koydunuz içine öyle sığılmayacak
Canım keşke birini çağırsaydın temizlik için. Baya yorulmuşsundur kıyamamvalla enerjiden degil mecburiyetten bu zamana kadar hep yattım ev islerini hel bi kenara koysum ama artik 37. haftadayim temizlik yapmak zorundayım yakinda kayinvalidelerde gelecek evimi pis görsün istemiyorum alışkın değilim
Hahahah tık yok ama pat diye gelirse görürüm seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?