Canım keşke birini çağırsaydın temizlik için. Baya yorulmuşsundur kıyamam
Hahahah tık yok ama pat diye gelirse görürüm seni
Ben kestirdim parti malzemeleri satan bir yerdi, fiyonk yapıcaz ortasına daKızlar hastane odası kapısına tül kestireyim diyorum hani artı şeklinde dolanıyor ya, ortaya da yaptırdığım duvar süsünü asarım. Acaba ne kadar kestirmek lazım ya, hiç de bilmem. Kumaşçılar bilir mi ki?
geçende eşim evden çıktı. peşinden bir şey söylemek için aradım.Kızlar şu şakayı eşime yapsam adam bayılır herhalde.Ama şaka kaldirabilen esleriniz varsa yapın bunu
Doğru söylüyorsun valla kimin halay başı olacağı hiç belli olmuyorGeleceği varsa göreceği de var
Doğurmak için herşeyi yaparım en son ben doğururum bak görürsün
canım tuzsuz leblebi de iyi geliyor. DenemelisinYok bu reflu falan değil gerçekten daha once de hani arada sırada olurdu ama bu başka bir şey sanki zehir içmişim gibi. Bugün akşama doğru ağlamamak için zor tuttum kendimi. Galeta yemek bir nebze iyi geliyor bana
sabır çekiyorum hepsi geçecek biliyorum♥♥
Canım ben genelde çiçek soğanı alıyorum veya hazır büyümüş, çiçeklenmiş sezonluk çiçekler alıyorum. Burada çiçekçiler var gidiyorum gözüme hoş geleni alıyorum. Zaten ilkbahar sonu zamanları geçiyor çiçek döküyorlar. En rahat baktığım kaktüs ve sukulentAy bende böyleyim. Bahar gelince içim coşuyor, moralim düzeliyor. Enerjim yerine geliyor. Bende balkonuma çiçekler almak istiyorum ama yetiştirme işini hiç beceremiyorumvar mı bana önerebileceğin şöyle arsız açtıkça açan fazla bakım istemeyen çiçekler
Aynen canım doğum olmadan halletmek lazım yavaş yavaş. Ben ev süpürdüm, çamaşır astım benim kız hemen tepinmeye başladı. Şimdi uzandım.
Ben bunu eşime göstermiştim. Böyle şaka yaparsan fena bozuşuruz aklım çıkar benim demişti
Canım çok geçmiş olsun. Korkutmuş sizi, bir daha yaşamayın inşallah
Canım atmıştım daha önce aslında. Bu çiçek tohumlarından dağıtıcam.
Eki Görüntüle 2602700
Yok canım, 3.yü senden bekliyoruz. Seni yazdık sıraya
Sabah sanki hamileliğimin ilk aylarındaymışçasına bir kusmuşum ki amanııııınnn.. O boş mideden 2 sürahi su çıktı sonra bir süreliğine rahatladım. Kuru ekmek yesem yine de bulanıyor ama ne yiyim kiTikkabilla canım senin bulantı enfeksiyonda kaynaklanıyor. Bulantısı hafifletecek şeyler ye.
Gittim canım kasintilar kolestaz olabilir diye kan tahlili idrar tahlili verdim bebegin kafası ve karnı 3 hafta önden gidiyormus sekerde olabilir diye seker yüklemesi de istedi nst falan derken uğraşıp durdumGit tabi yavrucum, aklında kalmasın
Aynen karnımın derisini iki taraftan cekiyorlar gibi ayakta uzun kalırsam ya da yürütsem oluyorKızlar sizinde karnınızı derisi acıyor mu ya ayaktayken canımı alıyor sanki.buğün küçğümü okula yürüyerek götürdüm bizim buralar hep bayır. Üstüne de Merdiven çıktım. Sanırım yine çok yordum kendimi
Çok sağ ol canım ama garip bir şekilde leblebi beni çok kötü yaptı yacanım tuzsuz leblebi de iyi geliyor. Denemelisin
Benim de acıyor canım, şimdiye dek çatlamadı ama artık çatlayacak galiba..Kızlar sizinde karnınızı derisi acıyor mu ya ayaktayken canımı alıyor sanki.buğün küçğümü okula yürüyerek götürdüm bizim buralar hep bayır. Üstüne de Merdiven çıktım. Sanırım yine çok yordum kendimi
Hastane için mi? Ben hastaneye banyo havlusu koymadımarkadaşlarım selam,
bebiş için 1 banyo havlusu yeter mi acaba, yoksa yedeklesem mi? bilemedim.
Cnn biz 8 mt aldık fazla fazla yeterKızlar hastane odası kapısına tül kestireyim diyorum hani artı şeklinde dolanıyor ya, ortaya da yaptırdığım duvar süsünü asarım. Acaba ne kadar kestirmek lazım ya, hiç de bilmem. Kumaşçılar bilir mi ki?
Aynen karnımın derisini iki taraftan cekiyorlar gibi ayakta uzun kalırsam ya da yürütsem oluyor
Brnmki de öyle canım aşırı gergin heran yırtılacak gibi. Yeni çatlak gözükmüyo şükür kızımdan kalanlar var onlar renksiz belli bile olmuyo. Ama heran çatlayacakmışım gibi çok gerginKızlar sizinde karnınızı derisi acıyor mu ya ayaktayken canımı alıyor sanki.buğün küçğümü okula yürüyerek götürdüm bizim buralar hep bayır. Üstüne de Merdiven çıktım. Sanırım yine çok yordum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?