2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar şu şakayı eşime yapsam adam bayılır herhalde. Ama şaka kaldirabilen esleriniz varsa yapın bunu
geçende eşim evden çıktı. peşinden bir şey söylemek için aradım.

kalbim çıkacaktı doğuruyorsun sandım diyor. bunu yapsam ne olur bilemem?

gerçi benim eşim tecrübeli iki doğumdan sonra stres yapar ama çaktırmaz bana. soğukkanlı durur. bu adam gibi olmaz yani. beni sakinleştirmeye çalışır. yani inşallah öyle yapar amin

canım tuzsuz leblebi de iyi geliyor. Denemelisin

Canım ben genelde çiçek soğanı alıyorum veya hazır büyümüş, çiçeklenmiş sezonluk çiçekler alıyorum. Burada çiçekçiler var gidiyorum gözüme hoş geleni alıyorum. Zaten ilkbahar sonu zamanları geçiyor çiçek döküyorlar. En rahat baktığım kaktüs ve sukulent evin her yeri kaktüs benim mübarek

Tikkabilla canım senin bulantı enfeksiyonda kaynaklanıyor. Bulantısı hafifletecek şeyler ye.
Sabah sanki hamileliğimin ilk aylarındaymışçasına bir kusmuşum ki amanııııınnn.. O boş mideden 2 sürahi su çıktı sonra bir süreliğine rahatladım. Kuru ekmek yesem yine de bulanıyor ama ne yiyim ki

Git tabi yavrucum, aklında kalmasın
Gittim canım kasintilar kolestaz olabilir diye kan tahlili idrar tahlili verdim bebegin kafası ve karnı 3 hafta önden gidiyormus sekerde olabilir diye seker yüklemesi de istedi nst falan derken uğraşıp durdum . Sonuclar yarina kaldi bakalim nasil bir sonuc beni bekliyor

Kızlar sizinde karnınızı derisi acıyor mu ya ayaktayken canımı alıyor sanki.buğün küçğümü okula yürüyerek götürdüm bizim buralar hep bayır. Üstüne de Merdiven çıktım. Sanırım yine çok yordum kendimi

Aynen karnımın derisini iki taraftan cekiyorlar gibi ayakta uzun kalırsam ya da yürütsem oluyor

arkadaşlarım selam,

bebiş için 1 banyo havlusu yeter mi acaba, yoksa yedeklesem mi? bilemedim.

Benim de acıyor canım, şimdiye dek çatlamadı ama artık çatlayacak galiba..

Ahahhaa şaka çok iyi ama ben eşime asla yapamam hatta doğuma annemle gidip doğumdan sonra mi haber versem diye bile düşünüyorum kalpten gider diye korkuyorum 9 aydık çişe bile uyandığımda aa ne oldu nereye diye soruyor Bu şakayla boşar beni

Cnn biz 8 mt aldık fazla fazla yeter

Kızımı parka indryorum hergün hava çok güzel eve tıkılıp kalmasın diye. Canım çıkıyo ya. Bi de en az 1 saat 1 buçuk saat kalıyorz. Kendi başına oynayacak kadar da büyük değl henüz. Aaayy ölüyorum yorgunluktan. Doğru dürüst bşy de yemedim kim hazrlcaksa artıkallahım bi de çıkmak istemiyo eve nasıl tepiniyo nasıl bi kucakladım getrdim binaya kadar sen koru allahım diye diye. Şu bebişler doğsaydı hayrlısıyla tabi zamanındaartık hem kızımla oynamak hem karnımdakine bşy olur mu diye korkmaktan yoruldum ya

Brnmki de öyle canım aşırı gergin heran yırtılacak gibi. Yeni çatlak gözükmüyo şükür kızımdan kalanlar var onlar renksiz belli bile olmuyo. Ama heran çatlayacakmışım gibi çok gergin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…