2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya kızlar karninizin bir yerinde sıcaklık hissettiginiz oluyor mu? Eşim de elini koyunca hissetti dışarıdan. Beş on sn falan sürüyor sonra geçiyor. Bebek çiş mi yapıyor ne yapıyor acaba
Bende hiç olmadı canım valla daha gerideyim ben senden belki ondandır. Ama çiş düşüncesi komik geldi bana

Reactions: Kuf
Kızlar evde geçen her gün aynı olmaya başladı. Patlıcam sıkıntıdan ya.
Aynen boguluyor insan birde stres dogumu beklemek ne nasil olucak ev dört duvar eşim evde iyiki yoksa iyice yerdim kafayi onunda kendi işi kapadi isyerini yasaklardan dolayi yanimda buda bir teselli

Günler çok ağır geçiyor elbet doğurcaz ama daha çooookkk var gibi his var niye acaba sizdede varmı sanki hiç doğmicak gibi
Evet ya bir yandan vucurum error veriyor dogurayim kurtulayim diyorum bir yandan dogum ve dogumdan sonraki surec beni korkutuyor nasil olucak belirsizlik hakkimizda hayirlisi artik

Aynen boguluyor insan birde stres dogumu beklemek ne nasil olucak ev dört duvar eşim evde iyiki yoksa iyice yerdim kafayi onunda kendi işi kapadi isyerini yasaklardan dolayi yanimda buda bir teselli
Aynen öyle stres oluyor insan. Benim eşimde çoğu zaman yanımda. Güya home office çalışıyor, bilgisayar önünde açık playstation oynuyor

Ne zaman doğuruyoruz
Ayak ayak üstüne attım annem diyo daha doğurmazsın doğumu yakın olan ayak ayak üstüne atamazmış doğrumu acaba??

Atıyorum ama uzun duramıyorum öyle
Normal koltukta otururken mi? Değil ayak ayak üstüne atmak amuda bile kalkabilirim

Evet ya bir yandan vucurum error veriyor dogurayim kurtulayim diyorum bir yandan dogum ve dogumdan sonraki surec beni korkutuyor nasil olucak belirsizlik hakkimizda hayirlisi artik
Valla ilk çocuksa korkma canm
2 ci 3.cü ler korksun

Günümüz zaten nisanda doluyor canım büyük ihtimal nisanda doğacak
Günler yavaşlatılmış film şeridi gibi geçiyor
Evet evlerede tıkıldık kaldık ya, hiç zaman geçmiyor. Çıkıp birşey yapamıyoruz. Doğurunda artık gruba yeni bebiş fotoları gelsin, tazelensin ortalık

agacsizkoalaa bu şekilde canım

Seninkide varya nasil calismaymis neyseki yaninda sukur dogum yakin birsey olsa alir göturur işleri ne dimi
Bende anlamadım valla. Böyle çalışmaya can kurban diyorum gülüyor aynen en azından son zamanlarda yanımda olması iyi oldu tabi

Üstü açık mı bekletiyorsun peki sonra
Fırına koyarken üzeri havluyla örtülü oluyor. 3 saatin sonunda fırından çıkarıp tezgahta soğumaya bırakıyorum. Soğuyunca buzdolabına yine üzerine havlu örterek koyuyorum. Streç film falan bozuyor tadını. Terlettiği için sulanıyor ve ekşiyor. Havlu örtmek yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…