Bende hiç olmadı canım valla daha gerideyim ben senden belki ondandır. Ama çiş düşüncesi komik geldi banaYa kızlar karninizin bir yerinde sıcaklık hissettiginiz oluyor mu? Eşim de elini koyunca hissetti dışarıdan. Beş on sn falan sürüyor sonra geçiyor. Bebek çiş mi yapıyor ne yapıyor acaba
Aynen boguluyor insan birde stres dogumu beklemek ne nasil olucak ev dört duvar eşim evde iyiki yoksa iyice yerdim kafayi onunda kendi işi kapadi isyerini yasaklardan dolayi yanimda buda bir teselliKızlar evde geçen her gün aynı olmaya başladı. Patlıcam sıkıntıdan ya.
Valla benim daha zamanım var ama ben de atamıyorumBenimki.simdiden trolluge başladı sanırımgeçen biri yazmisti sırtını duvara verip bacak bacak üstüne atamazsan doğum yakinmis diye. Ben asla atamiyorum
Evet ya bir yandan vucurum error veriyor dogurayim kurtulayim diyorum bir yandan dogum ve dogumdan sonraki surec beni korkutuyor nasil olucak belirsizlik hakkimizda hayirlisi artikGünler çok ağır geçiyorelbet doğurcaz ama daha çooookkk var gibi his var niye acaba sizdede varmı sanki hiç doğmicak gibi
Aynen öyle stres oluyor insan. Benim eşimde çoğu zaman yanımda. Güya home office çalışıyor, bilgisayar önünde açık playstation oynuyorAynen boguluyor insan birde stres dogumu beklemek ne nasil olucak ev dört duvar eşim evde iyiki yoksa iyice yerdim kafayi onunda kendi işi kapadi isyerini yasaklardan dolayi yanimda buda bir teselli
Günümüz zaten nisanda doluyor canım büyük ihtimal nisanda doğacakBence seninki Nisan ayını bekliyor
Normal koltukta otururken mi? Değil ayak ayak üstüne atmak amuda bile kalkabilirimNe zaman doğuruyoruz
Ayak ayak üstüne attım annem diyo daha doğurmazsındoğumu yakın olan ayak ayak üstüne atamazmış doğrumu acaba??
Atıyorum ama uzun duramıyorum öyle
Valla ilk çocuksa korkma canmEvet ya bir yandan vucurum error veriyor dogurayim kurtulayim diyorum bir yandan dogum ve dogumdan sonraki surec beni korkutuyor nasil olucak belirsizlik hakkimizda hayirlisi artik
Ama ayağını uzatcksın canm normal otrma pozisyonunda bende atabiliyorumNormal koltukta otururken mi? Değil ayak ayak üstüne atmak amuda bile kalkabilirim
Evet evlerede tıkıldık kaldık ya, hiç zaman geçmiyor. Çıkıp birşey yapamıyoruz. Doğurunda artık gruba yeni bebiş fotoları gelsin, tazelensin ortalıkGünümüz zaten nisanda doluyor canım büyük ihtimal nisanda doğacak
Günler yavaşlatılmış film şeridi gibi geçiyor
Mayaladıktan sonra 100derece ısınmış fırında 3 saat bekletiyorum canım ben. Fırına koyduktan sonra fırını kapatacaksın ama. Çalışmaya devam etmeyecek. Isısıyla yavaş yavaş mayalanacak. Onun dışında yoğurda kaşık girdimi sulanır ve ekşime yapar. Ben yoğurdu seramik nescafe fincanlarına yapıyorum. Tek seferde bir fincanı kullandığım için kaşık girmemiş oluyor. Şu şekilde
Eki Görüntüle 2611043
Seninkide varya nasil calismaymisAynen öyle stres oluyor insan. Benim eşimde çoğu zaman yanımda. Güya home office çalışıyor, bilgisayar önünde açık playstation oynuyor
Ilk cocuk şansliyim diyorsunValla ilk çocuksa korkma canm
2 ci 3.cü ler korksun
Üstü açık mı bekletiyorsun peki sonra
İnşaAllah yaEvet evlerede tıkıldık kaldık ya, hiç zaman geçmiyor. Çıkıp birşey yapamıyoruz. Doğurunda artık gruba yeni bebiş fotoları gelsin, tazelensin ortalık
Bende anlamadım valla. Böyle çalışmaya can kurban diyorum gülüyorSeninkide varya nasil calismaymisneyseki yaninda sukur dogum yakin birsey olsa alir göturur işleri ne dimi
Şanslısın benceIlk cocuk şansliyim diyorsun
Yere oturunca atamıyorum ama koltukta her türlü atabiliyorumAma ayağını uzatcksın canm normal otrma pozisyonunda bende atabiliyorum
Uzatıp atarken çatım çok acıyor
İnşallah canımcımİnşaAllah yasağlıkla sıhhatle
Fırına koyarken üzeri havluyla örtülü oluyor. 3 saatin sonunda fırından çıkarıp tezgahta soğumaya bırakıyorum. Soğuyunca buzdolabına yine üzerine havlu örterek koyuyorum. Streç film falan bozuyor tadını. Terlettiği için sulanıyor ve ekşiyor. Havlu örtmek yeterli.Üstü açık mı bekletiyorsun peki sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?