2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kız, erkek çocuklar geç doğarmış genelde o yüzden aynı zamanlarda doğurmamız olası
Ben de az once kocayla iki kucuk cocuk gibi el kizartmaca oynadik gozumden yas geldi gulmekten
Milletçe kafayı yedik
Ayy Allah iyiliğini versin güldürdün gene
Valla o psikolojideyim

Ay bi konu acilmis gulmekten yarıldim yine . Gider ayak ban yemesem iidr

Bizde sürekli tv ye bakıyoruz ama sıkıldım şu haberlerden stresten kendimi dinliyorum hep süreklide birşeyler yiyoruz mutfak salon arasında gidip geliyoruz. Havada kapali günlerdir iyice bunalmış durumdayım yani.
agacsizkoalaa eggplantlover
Maşallah mantı acmalar flan ben hiç yapamam bir çorba yapiyorum birde fırına yemek atıyorum o kadar:) son 2 aydır da yoğurdu kendim yapmaya başladım

Ben de 1 seneden fazla oldu yoğurdumu kendim yapıyorum. Mutluluk veriyor ev yoğurdu

Hm bi resim atma şansın var mı canm acaba ya sana zahmet örnek olarak elimde kalsın bari

Reactions: Kuf
Canım bu haber yalanmış. Kadın açıklama yapmış bebek de kendi de iyi henüz doğum falan da yapmamış.
Gerçekten mi, oh çok şükür. Twitter da görünce çok üzüldüm. Teşekkür ederim canım . Ben rahatsızım birkaç gündür kaşıntı öldürüyor. Uyuyamıyorum perişanım. Tansiyonum 4 TANSİYON hapına rağmen düşmüyor sizleri çok takip edemiyorum. Hepimiz dualarımdasınız. Sağlıkla atlayalım şu süreci inşallah.

Doğum yapanlara bir sorum olacak çocugun kimliğini çıkarmak için istenilen belgeler acaba ne ?
Hastanenin verdiği doğum belgesiyle nüfus müdürlüğüne başvuruyorsun geçici kimliğini veriyorlar. Kimlik eve geliyor 1 hafta sonra. Oğlumun tc si eşimin memleketinin plakasıyla başlsyıp benim memleketin plakasıyla bitiyor

Kızlar bence şikayet değil kim neden şikayet etsin ki sohbete katılan herkes gayet uyumlu ters konuşan kimse yok ki aramızda

tatlım zaten konuşanlar da sıkıntı yok ama gizli sessiz takipçiler var; ben de mesela atıyorum Mart annelerine bakıyorum zaman zaman ama yazmıyorum ; dolayısıyla konuşanlardan deil izleyenlerden olmuştur ama neyse ne artık biz aynen yola devam burda

Çok üzülüyorum ya Allah korusun bebegim sağlıklı olsunda ben önemli değilim sadece bebegim saglikli olsun
Olsun oyle dua etme sende sağliklı ol. Ikinizde herkes sağliklı olsun. Bebeginin herkesten önce sana ihtiyacı var aen sağliklı olucaksınki, bebeginde iyi olsun. Su durum herkesi kendinden vaz geçirdi. İnan brnde oyle bunaldimki tv surekli haber megersem yaptığim en ufak seyler benim için büyük lüksmüs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…