Ahh biz neler yapıyoz sıkıntıdan bilsenBen de az once kocayla iki kucuk cocuk gibi el kizartmaca oynadikgozumden yas geldi gulmekten
O birbirine bakip gulme en ii arkdsla kalablik ortamda oluo genldeAhh biz neler yapıyoz sıkıntıdan bilsenkafayı yedik bazen sadece birbirimize bakıp gülüyoruz delirdik mi acaba
Kız, erkek çocuklar geç doğarmış geneldeKız daha senin vaktin çok. Benim kala kala on gün kalmış beyimiz içeride o kadar rahat ki hiç cikasi yokhoş anası da korkuyo doğumdan ama sağ salim olsa bitse rahatlicam valla. Zaten evde sıkıldık eşimle, en azından bize de eğlence olurdu minik
Milletçe kafayı yedikBen de az once kocayla iki kucuk cocuk gibi el kizartmaca oynadikgozumden yas geldi gulmekten
Valla o psikolojideyimAyy Allah iyiliğini versin güldürdün gene
Burası da birkaç gündür kapalı. Yarın güzel olur herhaldeİnsanın bahçesi olunca tabiburda hava da çok kötü
İyi değilmiyiz kızO birbirine bakip gulme en ii arkdsla kalablik ortamda oluo genldedemk ki ii deilsinz
Öyledir valla, toprakla uğraşmak çok iyi geliyor insanaBurası da birkaç gündür kapalı. Yarın güzel olur herhaldeBahçe candır ya valla
Ben de 1 seneden fazla oldu yoğurdumu kendim yapıyorum. Mutluluk veriyor ev yoğurduBizde sürekli tv ye bakıyoruz ama sıkıldım şu haberlerden stresten kendimi dinliyorum hep süreklide birşeyler yiyoruz mutfak salon arasında gidip geliyoruz. Havada kapali günlerdir iyice bunalmış durumdayım yani.
agacsizkoalaa eggplantlover
Maşallah mantı acmalar flan ben hiç yapamambir çorba yapiyorum birde fırına yemek atıyorum o kadar:) son 2 aydır da yoğurdu kendim yapmaya başladım
Hm bi resim atma şansın var mı canm acaba ya sana zahmet örnek olarak elimde kalsın bariMaşallah, çok sevindim iyi olmasına minigin
Canım bir kez daha say. İçin rahat etmiyorsa doktoruna kesin yaz.
Şikayet edilmeden zor anlamalari bence. Yani istemiyorsan yazmazsin ilkokul çocuğu gibi şikayet etmenin ne anlamı var ki? Aha bunu dedim diye bi uyarı da ben yerim şimdi
Ben bi site buldum canım daha önce de yazmıştım. Virüs olayları bitsin inşallah ben de düşünüyorum doğum sonrası anıyla birlikte ortak bir çerçeve yaptırmayı. Ama yazamıyorum baksana şikayet edenler var reklam diye banlarlar şimdi.
Canım bu haber yalanmış. Kadın açıklama yapmış bebek de kendi de iyi henüz doğum falan da yapmamış.Sayfa Bulunamadı - MEB Personel, MEB,MEBBİS, Öğretmen, MEB Personeli,Personel MEB ,Kamudan Haber kızlar ne olur dikkat edelim. Allah ım hepimizi korusun . “Korona virüs testi pozitif çıkan öğretmenden üzücü haber geldi”
En son olan haber bu diye biliyorumSayfa Bulunamadı - MEB Personel, MEB,MEBBİS, Öğretmen, MEB Personeli,Personel MEB ,Kamudan Haber kızlar ne olur dikkat edelim. Allah ım hepimizi korusun . “Korona virüs testi pozitif çıkan öğretmenden üzücü haber geldi”
Gerçekten mi, oh çok şükür. Twitter da görünce çok üzüldüm. Teşekkür ederim canım . Ben rahatsızım birkaç gündür kaşıntı öldürüyor. Uyuyamıyorum perişanım. Tansiyonum 4 TANSİYON hapına rağmen düşmüyor sizleri çok takip edemiyorum. Hepimiz dualarımdasınız. Sağlıkla atlayalım şu süreci inşallah.Canım bu haber yalanmış. Kadın açıklama yapmış bebek de kendi de iyi henüz doğum falan da yapmamış.
Hastanenin verdiği doğum belgesiyle nüfus müdürlüğüne başvuruyorsun geçici kimliğini veriyorlar. Kimlik eve geliyor 1 hafta sonra. Oğlumun tc si eşimin memleketinin plakasıyla başlsyıp benim memleketin plakasıyla bitiyorDoğum yapanlara bir sorum olacak çocugun kimliğini çıkarmak için istenilen belgeler acaba ne ?
Kızlar bence şikayet değil kim neden şikayet etsin ki sohbete katılan herkes gayet uyumlu ters konuşan kimse yok ki aramızda
Olsun oyle dua etme sende sağliklı ol. Ikinizde herkes sağliklı olsun. Bebeginin herkesten önce sana ihtiyacı var aen sağliklı olucaksınki, bebeginde iyi olsun. Su durum herkesi kendinden vaz geçirdi. İnan brnde oyle bunaldimki tv surekli haber megersem yaptığim en ufak seyler benim için büyük lüksmüsÇok üzülüyorum ya Allah korusun bebegim sağlıklı olsunda ben önemli değilim sadece bebegim saglikli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?