2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ay bir de böyle deneyeyim sağol yavrum.

Ay bir de böyle deneyeyim sağol yavrum.
Rica ederim canım ne demek En güzel seramik kaplarda oluyor bence. Cam ürünlerde çok iyi olmuyor varsa porselen kupaların onlarda dene bence. Tencerede mayala, kepçeyle kupalara paylaştır

sagol canım

bnde oyle yapayim bari

Kızlar ben reflü yatağı almadım ama gerekli birşey sanırım. 2 nisanda a101'e gelecekmiş. Ordan alsam işimi görür mü yoksa önerceğiniz bir marka var mı?

Geçmiş olsun canım çok az kaldı artık son düzlükteyiz bundan sonra doğsalarda korkulacak bişey yok
Hahahhah ben yarışırım seninle
Bütün gün ağzım durmuyor sürekli yiyorum tutamıyorum kendimi
Tartıya çıkmadım üç gündür ondanda ayrı korkuyorum
Kapışalım bende bakmadım hiç tartıya ama zayıf oldugum için ondan böyle rahatım
Evet ya bazen bişeyi çok seversem abartırım annem derdi ağzına uygun bişi olunca nasılda yiyorsun diye kız ben zayıfım zaten açıkcası hiç kilolu olmadım hayatım boyunca

az oncelerde müthıs bir sancı mi agri mi anlayamadigim agrilar hissettim alt karinda.ayakta duramadin.uzandim.aralikli oldu.tam gecti dedim.ayaga kalktim yurumekte siddetli zorlabdim.belim kiriliyor bacaklarim titriyor.tutunmafan ayakta bile duramiyorum.bebk hareketli.kasilma da yok.bu dogum sancisi mi? ben oglumda hic sancisiz gitmistim.sanci nedir bilmiyorum.
ya T Tbfth ben 30032020 de mi dogurcam.hay ne şom agzim var benim

Ayy keşke bende soğursam bekle bakalım sancı devam edecek mi belki anlıktır geçer şimdi

Banada kv veriyor kendi mayalayıp. Genelde cam kavanozlarda yapar. Aslında bende kendim yapmak istiyorum artık. O hafif ekşiliği ben seviyorum ya herkesin damak tadı farklı demek.

Aa çok ilginçmiş ya fırını duydum da bu fincan olayını ilk kez duyuyorum bir denemek lazım; çok saol cnm. Ben de yoğurdu sulu hiç sevmem taş gibi olsun isterim ; annem de hep fırında yapıyor sanırım onun etkisi çok

Ooo süpermis ozaman. Bende yerim öyle birsey olsa,ama bende o şans yok. Benim yerimede ye o zaman afiyet olsun löp löp et olsun. Genede kiskancliktan et duasi yaptım sana. Bende şuan zayıfım ama bir yememe bakar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…