- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Ay bir de böyle deneyeyimFırına koyarken üzeri havluyla örtülü oluyor. 3 saatin sonunda fırından çıkarıp tezgahta soğumaya bırakıyorum. Soğuyunca buzdolabına yine üzerine havlu örterek koyuyorum. Streç film falan bozuyor tadını. Terlettiği için sulanıyor ve ekşiyor. Havlu örtmek yeterli.
Ben de ilk kızımda doğum olacak güne kadar atabilmiştim ama bunda Bayadır atamıyorumYere oturunca atamıyorum ama koltukta her türlü atabiliyorum
30. Haftadan beri atamıyorum. Doğruluk payı yok bence. İlk kızımdada uzun süre sonra doğurmuştumBen de ilk kızımda doğum olacak güne kadar atabilmiştim ama bunda Bayadır atamıyorum
Doğruluğu varmı gerçekten bilmiyorm
Rica ederim canım ne demekAy bir de böyle deneyeyimsağol yavrum.
Tamam canım deneyeyimRica ederim canım ne demekEn güzel seramik kaplarda oluyor bence. Cam ürünlerde çok iyi olmuyor varsa porselen kupaların onlarda dene bence. Tencerede mayala, kepçeyle kupalara paylaştır
sagol canımYüzey dezenfektanı yatağa zemine dolaplara tuvalete heryere sıkmak için canım. Eczaneden aldık biz. El için kullanılamdan değil onu ayrı götrdk. Çarşafı da gttiğimz an taktık canım. Dediğin gibi amelythane örtüsüyle bırakyolar ayağa kalktıktan sonra daha mantıklı olablr. Ya da iki tane götrmk de mantıklı. İyi çarşaf götrmeyin orda atın zaten kan oldu hep.
Geçmiş olsun canım çok az kaldı artık son düzlükteyiz bundan sonra doğsalarda korkulacak bişey yokGerçekten mi, oh çok şükür. Twitter da görünce çok üzüldüm. Teşekkür ederim canım . Ben rahatsızım birkaç gündür kaşıntı öldürüyor. Uyuyamıyorum perişanım. Tansiyonum 4 TANSİYON hapına rağmen düşmüyor sizleri çok takip edemiyorum. Hepimiz dualarımdasınız. Sağlıkla atlayalım şu süreci inşallah.
KapışalımHahahhah ben yarışırım seninle
Bütün gün ağzım durmuyor sürekli yiyorum tutamıyorum kendimi
Tartıya çıkmadım üç gündür ondanda ayrı korkuyorum
Evet ya bazen bişeyi çok seversem abartırım7
7 tanemi ben şok. Maşallah diyeyim sana ye ye nasılsa 2 gün sonra yiyemeyeceksin. Gebelik maskende olmayacak. benim 2 gündur canim pasta istiyor, hala dayaniyorum. Aklıma geldikce kuru kayısi yiyiuorum. Malum benim maske 1 ay oldu düşeli.
Tamam canım sağolasın bu da aklımdaagacsizkoalaa benimde eşim 1 senedir yoğurt yap diyordu en son 5 lt çiğ sur getirince yaptim dışarda yoğurt yiyemiyorum artik diyor.
Bende cam kavanozda yapıyorum sert oluyor bir problem yaşamadım.
Ayy keşke bende soğursam bekle bakalım sancı devam edecek mi belki anlıktır geçer şimdiaz oncelerde müthıs bir sancı mi agri mi anlayamadigim agrilar hissettim alt karinda.ayakta duramadin.uzandim.aralikli oldu.tam gecti dedim.ayaga kalktim yurumekte siddetli zorlabdim.belim kiriliyor bacaklarim titriyor.tutunmafan ayakta bile duramiyorum.bebk hareketli.kasilma da yok.bu dogum sancisi mi? ben oglumda hic sancisiz gitmistim.sanci nedir bilmiyorum.
ya T Tbfth ben 30032020 de mi dogurcam.hay ne şom agzim var benim
simdi bebek yer degistirdi hizlica.ay anlamadim noluyor.gececektir ya..daha erkenAyy keşke bende soğursam bekle bakalım sancı devam edecek mi belki anlıktır geçer şimdi
Mayaladıktan sonra 100derece ısınmış fırında 3 saat bekletiyorum canım ben. Fırına koyduktan sonra fırını kapatacaksın ama. Çalışmaya devam etmeyecek. Isısıyla yavaş yavaş mayalanacak. Onun dışında yoğurda kaşık girdimi sulanır ve ekşime yapar. Ben yoğurdu seramik nescafe fincanlarına yapıyorum. Tek seferde bir fincanı kullandığım için kaşık girmemiş oluyor. Şu şekilde
Eki Görüntüle 2611043
Muhtemelen öyleymişsimdi bebek yer degistirdi hizlica.ay anlamadim noluyor.gececektir ya..daha erkenyalanci sanci herhalde.gece gece korkuttu beni..
Ooo süpermis ozaman. Bende yerim öyle birsey olsa,ama bende o şans yok. Benim yerimede ye o zaman afiyet olsun löp löp et olsun. Genede kiskancliktan et duasi yaptım sana. Bende şuan zayıfım ama bir yememe bakar.Geçmiş olsun canım çok az kaldı artık son düzlükteyiz bundan sonra doğsalarda korkulacak bişey yok
Kapışalımbende bakmadım hiç tartıya ama zayıf oldugum için ondan böyle rahatım
Evet ya bazen bişeyi çok seversem abartırımannem derdi ağzına uygun bişi olunca nasılda yiyorsun diye kız ben zayıfım zaten açıkcası hiç kilolu olmadım hayatım boyunca
Amin inşallah tüm dünya mutsusuz. Allah herkese yardım etsin@baharumutduru2018 canımım ya Allah hepimize sağlık versin, kimse sağlığından olmasin.. şu virüste bir an once çıksın gitsin artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?