2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya ben yoğurt yapıyorum ama eşim yemiyor ev yoğurdu. O yüzden bıraktım bende. Bitiremiyorum çünkü ekşirsede sevmiyorum. Çocuk ek gıdaya geçince artık

7
Kızlar poğaça yaptım ve 7 tane yedim var mı benim üstüme artıran doğuma vinçle gidicem
7 tanemi ben şok. Maşallah diyeyim sana ye ye nasılsa 2 gün sonra yiyemeyeceksin. Gebelik maskende olmayacak. benim 2 gündur canim pasta istiyor, hala dayaniyorum. Aklıma geldikce kuru kayısi yiyiuorum. Malum benim maske 1 ay oldu düşeli.

Şimdi buldum haberi baktım
Yaa ne kadar vicdansız insanlar gerçekten inanamıyorum
Burda kaç tane hamile şu haberle nasıl sarsıldık üzüldük
İnanın aklımdan çıkmadı saatlerce; kafamdan bin türlü şey geçti; Allah bu insanları nasıl biliyosa öyle yapsın

Ya ben yoğurt yapıyorum ama eşim yemiyor ev yoğurdu. O yüzden bıraktım bende. Bitiremiyorum çünkü ekşirsede sevmiyorum. Çocuk ek gıdaya geçince artık
Benimki yiyiyor allahtan Ben de sadece kendi yaptığım ev yoğurdunu yerim. Hem asla ekşi iyor, hem de taş gibi oluyor. Çok azıcık ekşili bile olsa yiyemiyorum çünkü. Sen neye mayalıyorsun yoğurdu? Nasıl kap kullanıyorsun?

Ya ben de kendim yapıyorum tadı çok güzel oluyor; hiç ekşimiyor ama öyle taş gibi olamıyor. Ben de hep onu merak ediyorum nasıl yapıyorsun cnm öyle taş gibi oluyor

Kız, erkek çocuklar geç doğarmış genelde o yüzden aynı zamanlarda doğurmamız olası

Milletçe kafayı yedik

Valla o psikolojideyim
Kız aman bende sabır falan kalmadı vaktinde gelsin sıpa
Hm bi resim atma şansın var mı canm acaba ya sana zahmet örnek olarak elimde kalsın bari
Ben şu ikisinden birini yaptirmayi düşünüyorum canım. Veriyorum vallahi linki Allah kerim

Ya kızlar karninizin bir yerinde sıcaklık hissettiginiz oluyor mu? Eşim de elini koyunca hissetti dışarıdan. Beş on sn falan sürüyor sonra geçiyor. Bebek çiş mi yapıyor ne yapıyor acaba

Ne zaman doğuruyoruz
Ayak ayak üstüne attım annem diyo daha doğurmazsın doğumu yakın olan ayak ayak üstüne atamazmış doğrumu acaba??

Atıyorum ama uzun duramıyorum öyle
30. Haftamdan beri atamıyorum. O tezi ilk kızımda da çürütmüştüm. Baya sonra doğumum olmuştu.

Eskiden kapaklı büyük cam bir kabım vardı ona yapıyordum. Sonra annem küçük kavonozlarda yap dedi ama denemedim hiç. Sen nasıl yapıyorsun anlat bakıyım. Bende ekşi yiyemediğim için yapmıyorum kalınca ekşiyor diye.

Ne zaman doğuruyoruz
Ayak ayak üstüne attım annem diyo daha doğurmazsın doğumu yakın olan ayak ayak üstüne atamazmış doğrumu acaba??

Atıyorum ama uzun duramıyorum öyle
Bence seninki Nisan ayını bekliyor

Ya ben de kendim yapıyorum tadı çok güzel oluyor; hiç ekşimiyor ama öyle taş gibi olamıyor. Ben de hep onu merak ediyorum nasıl yapıyorsun cnm öyle taş gibi oluyor
Mayaladıktan sonra 100derece ısınmış fırında 3 saat bekletiyorum canım ben. Fırına koyduktan sonra fırını kapatacaksın ama. Çalışmaya devam etmeyecek. Isısıyla yavaş yavaş mayalanacak. Onun dışında yoğurda kaşık girdimi sulanır ve ekşime yapar. Ben yoğurdu seramik nescafe fincanlarına yapıyorum. Tek seferde bir fincanı kullandığım için kaşık girmemiş oluyor. Şu şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…