Kızlar poğaça yaptım ve 7 tane yedim var mı benim üstüme artırandoğuma vinçle gidicem
Ya ben yoğurt yapıyorum ama eşim yemiyor ev yoğurdu. O yüzden bıraktım bende. Bitiremiyorum çünkü ekşirsede sevmiyorum. Çocuk ek gıdaya geçince artıkBizde sürekli tv ye bakıyoruz ama sıkıldım şu haberlerden stresten kendimi dinliyorum hep süreklide birşeyler yiyoruz mutfak salon arasında gidip geliyoruz. Havada kapali günlerdir iyice bunalmış durumdayım yani.
agacsizkoalaa eggplantlover
Maşallah mantı acmalar flan ben hiç yapamambir çorba yapiyorum birde fırına yemek atıyorum o kadar:) son 2 aydır da yoğurdu kendim yapmaya başladım
7 tanemi ben şok. Maşallah diyeyim sana ye ye nasılsa 2 gün sonra yiyemeyeceksin. Gebelik maskende olmayacak. benim 2 gündur canim pasta istiyor, hala dayaniyorum. Aklıma geldikce kuru kayısi yiyiuorum. Malum benim maske 1 ay oldu düşeli.Kızlar poğaça yaptım ve 7 tane yedim var mı benim üstüme artırandoğuma vinçle gidicem
Yaa ne kadar vicdansız insanlar gerçekten inanamıyorumŞimdi buldum haberi baktım
Benimki yiyiyor allahtanYa ben yoğurt yapıyorum ama eşim yemiyor ev yoğurdu. O yüzden bıraktım bende. Bitiremiyorum çünkü ekşirsede sevmiyorum. Çocuk ek gıdaya geçince artık
Ya ben de kendim yapıyorum tadı çok güzel oluyor; hiç ekşimiyor ama öyle taş gibi olamıyor. Ben de hep onu merak ediyorum nasıl yapıyorsun cnm öyle taş gibi oluyorBenimki yiyiyor allahtanBen de sadece kendi yaptığım ev yoğurdunu yerim. Hem asla ekşi iyor, hem de taş gibi oluyor. Çok azıcık ekşili bile olsa yiyemiyorum çünkü. Sen neye mayalıyorsun yoğurdu? Nasıl kap kullanıyorsun?
Kız aman bende sabır falan kalmadı vaktinde gelsin sıpaKız, erkek çocuklar geç doğarmış geneldeo yüzden aynı zamanlarda doğurmamız olası
Milletçe kafayı yedik
Valla o psikolojideyim
Ben şu ikisinden birini yaptirmayi düşünüyorum canım. Veriyorum vallahi linki Allah kerimHm bi resim atma şansın var mı canm acaba ya sana zahmet örnek olarak elimde kalsın bari
OlablirYa kızlar karninizin bir yerinde sıcaklık hissettiginiz oluyor mu? Eşim de elini koyunca hissetti dışarıdan. Beş on sn falan sürüyor sonra geçiyor. Bebek çiş mi yapıyor ne yapıyor acaba
Benimki.simdiden trolluge başladı sanırımOlablirama hiç fark etmedim
30. Haftamdan beri atamıyorum.Ne zaman doğuruyoruz
Ayak ayak üstüne attım annem diyo daha doğurmazsındoğumu yakın olan ayak ayak üstüne atamazmış doğrumu acaba??
Atıyorum ama uzun duramıyorum öyle
Eskiden kapaklı büyük cam bir kabım vardı ona yapıyordum. Sonra annem küçük kavonozlarda yap dedi ama denemedim hiç. Sen nasıl yapıyorsun anlat bakıyım. Bende ekşi yiyemediğim için yapmıyorum kalınca ekşiyor diye.Benimki yiyiyor allahtanBen de sadece kendi yaptığım ev yoğurdunu yerim. Hem asla ekşi iyor, hem de taş gibi oluyor. Çok azıcık ekşili bile olsa yiyemiyorum çünkü. Sen neye mayalıyorsun yoğurdu? Nasıl kap kullanıyorsun?
Bence seninki Nisan ayını bekliyorNe zaman doğuruyoruz
Ayak ayak üstüne attım annem diyo daha doğurmazsındoğumu yakın olan ayak ayak üstüne atamazmış doğrumu acaba??
Atıyorum ama uzun duramıyorum öyle
Düz oturunca bende atamıyorumBenimki.simdiden trolluge başladı sanırımgeçen biri yazmisti sırtını duvara verip bacak bacak üstüne atamazsan doğum yakinmis diye. Ben asla atamiyorum
Ayy senin de 12 gün kalmış bence biz artık dogurmaliyizDüz oturunca bende atamıyorumdoğuralm artk
Mayaladıktan sonra 100derece ısınmış fırında 3 saat bekletiyorum canım ben. Fırına koyduktan sonra fırını kapatacaksın ama. Çalışmaya devam etmeyecek. Isısıyla yavaş yavaş mayalanacak. Onun dışında yoğurda kaşık girdimi sulanır ve ekşime yapar. Ben yoğurdu seramik nescafe fincanlarına yapıyorum. Tek seferde bir fincanı kullandığım için kaşık girmemiş oluyor. Şu şekildeYa ben de kendim yapıyorum tadı çok güzel oluyor; hiç ekşimiyor ama öyle taş gibi olamıyor. Ben de hep onu merak ediyorum nasıl yapıyorsun cnm öyle taş gibi oluyor
Günler çok ağır geçiyorAyy senin de 12 gün kalmış bence biz artık dogurmaliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?