- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Ben o nefes darlığının çaresini çift yastıkla buldum.Terlemem kolay kolay ama sıcak basar Üstüm açık yatıyorm ben de çok bunalıyorum . Bir de nefes darlığı oluyor bu son günlerde . Böyle patlıcak gibi oluyorum sağa sola ne tarafa dönersem döneym uyuyamıyorum zor nefes alıyor gibiyim. Bebeğim aşağı doğru bastırcağına yukarı doğru mu bastırıyor anlamadm yönünü şaşırdı galiba
Ayyy ben de ben deeYa geceleri benim gibi çok terleyen var mı? Su içinde kalıyorum ben. Sabah uyandığımda falan saç diplerim, göğüs altlarım, bacak aram hep terlemiş oluyor. Hormonlar yandırdı beni
Bende öyleyim canmYa geceleri benim gibi çok terleyen var mı? Su içinde kalıyorum ben. Sabah uyandığımda falan saç diplerim, göğüs altlarım, bacak aram hep terlemiş oluyor. Hormonlar yandırdı beni
Bir de çift yastık deneyeyim bariBen o nefes darlığının çaresini çift yastıkla buldum.Benimde nefesim kesilir gibi oluyordu, yastığı yükseltince biraz rahatladım canım.
Ben üstüm açık yatamam hayatta. İlla sarılmam lazım yorgana. Ondan dolayı çok zorlanıyorum. Bacak arama falan alıyorum en kötü ama o zamanda belim vs açık kalıyor.Ayyy ben de ben deegece ustum hep acik o yuzden de her yerim agrio usutmekten
Bende hep eşimin dolabına dadanıyorum.Bende öyleyim canm
Hiç sıkı bişe giyemiyorım yapışp kalıyor
Hep bol salaş şeyler giiymek istiyorum yatarken
Bu havada nasıl cam açık yatıyorsunBir de çift yastık deneyeyim baricam açık yatmak da iyi geliyor ama bu sefer eşim üşüyor hasta olcak diye korkuyorum
Valla şuan eşimden kilolu olduğum için maalesef onun kıyafetlerden yararlanamıyormBende hep eşimin dolabına dadanıyorum.
Sağlık olsun.Valla şuan eşimden kilolu olduğum için maalesef onun kıyafetlerden yararlanamıyorm
Normalde bende donarım ama şu son günlerde yanıyorum resmenBu havada nasıl cam açık yatıyorsundonarım ben
Kiskaniyor bi kaç gun iyiydi bugun gene başladi. Babasi gitti onada biberon aldi bir kutu mama aldi, yaptim icmedi. Cici bebe süt koydum icmedi, oglum basindan beri biberon hic tutmadi. Simdi ağliyor aynisindan aldik biberonu aventin ama yok, o kardesininkini istiyor. Ogluma yaptigim sutu kardedine veriyo gibi yapiyorum, onu alsin diye aliyo direk tüküruyor. Sagdigim sutleri iciyor iyice piskopata bağladi. Yalandan agliyor göz yaşı yok. 18 aylik oda bebek ama ben şaşırdim. Actim mememi emsin bi kere diye azıma etti. Babası o kadar ısıramaz ucu koptu resmen. Dudu dudu diyor öpüyor ama onu itiyor kendi yerleşmeye çalışıyor kucağıma.
Ah bebeğim, kıskanıyor demek ki duru kızımızı. Bırakmış mıydı emmeyi? Yani bu durumda nasıl davranılır bilemiyorum bende ilk bebeğim olacağı için. Yaşı küçüktü hatırladığım kadarıyla. Konuşsanız fayda eder mi, anlar mı ondan da emin değilim. Bilemedim
İlahii Sütümü çaldı lafına güldüm :))
Oğlun kaç aylıktı canım ?
Oğlun için ayrı biberon mu yapsan acaba. İkisi De bebek ya kıyamamm kıskançlık oluyordur tabi..Allah yardımcın olsun bende kızım doğunca oğlumun tepkilerini çok merak ediyorm . Şmdiden karnımı kardeşşşş kardeşşş sevsede öpse de eve geldiğinde ne yapcak çok meraktaym
Once uzerimden atiorm biraz usuyunce tekrr ortuorm ama kisa surede sicak basioBen üstüm açık yatamam hayatta. İlla sarılmam lazım yorgana. Ondan dolayı çok zorlanıyorum. Bacak arama falan alıyorum en kötü ama o zamanda belim vs açık kalıyor.
Bende hep eşimin dolabına dadanıyorum.
Sen baya baya yanıyorsunNormalde bende donarım ama şu son günlerde yanıyorum resmenhormonların gözü kör olsuun
Ah yavrum baya kıskanıyor , nasıl baş edeceksiniz bilemedim. Herşeyi yapmışsınız zaten . Allah yardımcınız olsun . Çözüm bulabilirsiniz inşallahKiskaniyor bi kaç gun iyiydi bugun gene başladi. Babasi gitti onada biberon aldi bir kutu mama aldi, yaptim icmedi. Cici bebe süt koydum icmedi, oglum basindan beri biberon hic tutmadi. Simdi ağliyor aynisindan aldik biberonu aventin ama yok, o kardesininkini istiyor. Ogluma yaptigim sutu kardedine veriyo gibi yapiyorum, onu alsin diye aliyo direk tüküruyor. Sagdigim sutleri iciyor iyice piskopata bağladi. Yalandan agliyor göz yaşı yok. 18 aylik oda bebek ama ben şaşırdim. Actim mememi emsin bi kere diye azıma etti. Babası o kadar ısıramaz ucu koptu resmen. Dudu dudu diyor öpüyor ama onu itiyor kendi yerleşmeye çalışıyor kucağıma.
Bende öyleyim işteOnce uzerimden atiorm biraz usuyunce tekrr ortuorm ama kisa surede sicak basio
Ben de sistim siseli kocann tsortlerinden faydalniorm
Çok sabır isteyen bi dönemdesiniz canımKiskaniyor bi kaç gun iyiydi bugun gene başladi. Babasi gitti onada biberon aldi bir kutu mama aldi, yaptim icmedi. Cici bebe süt koydum icmedi, oglum basindan beri biberon hic tutmadi. Simdi ağliyor aynisindan aldik biberonu aventin ama yok, o kardesininkini istiyor. Ogluma yaptigim sutu kardedine veriyo gibi yapiyorum, onu alsin diye aliyo direk tüküruyor. Sagdigim sutleri iciyor iyice piskopata bağladi. Yalandan agliyor göz yaşı yok. 18 aylik oda bebek ama ben şaşırdim. Actim mememi emsin bi kere diye azıma etti. Babası o kadar ısıramaz ucu koptu resmen. Dudu dudu diyor öpüyor ama onu itiyor kendi yerleşmeye çalışıyor kucağıma.
İşte sonra da gündüz ağrılarını çekiyorm birsürü gaz sancım oluyorSen baya baya yanıyorsun
Valla bende düşünüyorum yaza gelseydim napardım diye. Sırılsıklam uyanıyorum nerdeyse. Üstümü açıyorum sürekli ama korkuyorumda böbrekleri falan üşütücem diye.
Ee kalk ye birşeyler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?