2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar selamlar hepinize çiçek soğanlarımi ektim. İnşallah yakında renk renk zambaklarım çıkacak Şimdi yemek işine girişeceğim ama üşeniyorum. Bu akşam türlü yemeği yapacağım. Yanına da pilav yaparım herhalde. Barsaklarım çalışsın biraz çok tembelleştiler bu ara terbiyesizler.

Neden sağlıklı şeyler aşermiyorum☹
Ayy bendeee sürekli abur cubur aşeriyorm ve yiyorm oğluma hamileyken de hep tost yerdim hemde koca 1 ekmeğe kaşar,sucuk,patates, domates, ketcap, mayonez,Ne varsa koyar yerdm . Bunda tost yememek için tost makinemi istanbulda anneme bıraktım
Yatmadan önce de ekmek arası salatalık yerdim sonra 1 ltre süt

Selam canım ne güzel toprakla uğraştın içinde çiçekler açmıştır
Kolay gelsin :)

Ay kiyamam baya baya huy değiştirmiş seninki Allah yardimcin olsun kuzum ya

Eki Görüntüle 2611105
İnsallah çok yoruldum hele 2 gündür hepten yoruldum. Bak bu yaramaz oglum

masallah çok tatlıymış Allah bağışlasın.
yazdiklarini okuyunca bir tırsmadım değil cü ku 36 haftalik hamileyim ve 17bucuk aylık bir oğlum var. biliyorum ki kıskanacak ama memeye sarması sütü kaçırması felan zor. küçüklerde ne desek fayda etmez gibi. Allah yardımcımız olsun

Kişiden kişiye de değişiyor olabilir ablamda cok acıktıgını söylüyor kız sen kilo almamıştın hiç ya ben hatırlıyorum seni
Anladım canım doktoruna güven zaten su durumda bebeğin sıkıntılı bi ortama doğmasındansa erken doğup eve gelmesi daha iyi
Ohhh maşallah kız cıkma olsun yaa ben korkuyorum

Maşallah Allah analı babalı büyütsün
Sagol canm atıyosun da bak sonra sıkıntı çıkmasın sana. Hem uygun hem de güzeller ya kesin alicam ben bundan çok hoşuma gidiyorlar ya çok güzel de anı hem. Fotoğraf koymayi seviyorum ben ya
Ben de düşünüyorum canım, birkaç tane de hamile halimi eklerim sanırım

Kızlar biz işi iyice güne çevirdik eşimle o kek yaptı ben kısır yiyoruz bu karantina acaba kaç ay daha sürecek
Sorma yaa, biz de her güne çeşit çeşit şeyler yapıyoruz. 5-6 ay daha sürer deniyor insanlarımız kendilerini izole edemediği için.. İzole sağlansa 2 ay yetermiş.

Sorma yaa, biz de her güne çeşit çeşit şeyler yapıyoruz. 5-6 ay daha sürer deniyor insanlarımız kendilerini izole edemediği için.. İzole sağlansa 2 ay yetermiş.
Seni savasin ortasinda dogurduk yavrm deriz artk bebelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…