Kızz bin kilo olcaz hayır evden de cıkamıyorum ye yat ye yat nereye kadarYaaa ne güzel
1 ay daha net sürecek gibi napacaz ne edeceğiz bilmiyorum.
Can sıkıntısından mutfaga sardıkSorma yaa, biz de her güne çeşit çeşit şeyler yapıyoruz. 5-6 ya daha sürer deniyor insanlarımız kendilerini izole edemediği için.. İzole sağlansa 2 ay yetermiş.
Kız eski usul tavada üstüne tabak bastırarak da tost yapabilirsin, ben=kötü arkadaşAyy bendeee sürekli abur cubur aşeriyorm ve yiyormoğluma hamileyken de hep tost yerdim hemde koca 1 ekmeğe kaşar,sucuk,patates, domates, ketcap, mayonez,Ne varsa koyar yerdm . Bunda tost yememek için tost makinemi istanbulda anneme bıraktım
Yatmadan önce de ekmek arası salatalık yerdim sonra 1 ltre süt
Selam canım ne güzel toprakla uğraştın içinde çiçekler açmıştır
Kolay gelsin :)
Off off sorma..Seni savasin ortasinda dogurduk yavrm deriz artk bebelere
Ben de dün okudum, sonra izledim. Daha sonra instagramda canlı yayın yapıyordu bir doktor o da aynı şeyi söyledi maalesef.. Ben de bebeği bol bol yürüyüşe çıkarırım diye plan yapıyordum güzel havalara doğacak diye..Can sıkıntısından mutfaga sardıkyaa deme öyle 5-6 Ay cok fazla yaa hadi şimdi evdeyiz havalar cok iyi değil yazın ne yapacağız bebekte olacak
Kızz bin kilo olcaz hayır evden de cıkamıyorum ye yat ye yat nereye kadar
Can sıkıntısından mutfaga sardıkyaa deme öyle 5-6 Ay cok fazla yaa hadi şimdi evdeyiz havalar cok iyi değil yazın ne yapacağız bebekte olacak
Kakasından çişinden Bi de memede uyumasından anlıyoruz canım rengi de çok sararmadı tabi bunlar olmasaydı bi sorun var diye düşünürdük biz deCanim emdigini nasil anliyosunuz ben kizimda hic anlayamadim devamli emziriyordum megersem emmiyormus 1 haftada 3 kez sarilik gecirmisti bizde emiyor diye anlamiyorduk sonra sagmak zorunda kaldim gecti
Benim eşim de akşam çıkıp cadde boyunca yürüyüp gelelim böyle yürümeye yürümeye napacaksın diyor ama cesaret edemiyorum.Aynen canım.
Kimse yok dışarıda 5 dk yürüyüp gelsem diyorum bazen eşim izin vermiyor.
Hiç yemediğim şeyler yedim bende bu dönem.
Canım fena halde sıkılıyor maalesef.
İnsanlar hala durumun ciddiyetinde değil malesef. Bu böyle giderse aslında yaza da evde otururuz. Bende hiç böyle hayal etmemiştim bahar ayına doğacak ne güzel yazın denize bile götürürüz diyordukOff off sorma..
Ben de dün okudum, sonra izledim. Daha sonra instagramda canlı yayın yapıyordu bir doktor o da aynı şeyi söyledi maalesef.. Ben de bebeği bol bol yürüyüşe çıkarırım diye plan yapıyordum güzel havalara doğacak diye..
Bende cıkma istiyorum ama eşim izin vermiyor evde yürüyüş bandı var onda yürü diyor. Ama işte onu istemiyorumAynen canım.
Kimse yok dışarıda 5 dk yürüyüp gelsem diyorum bazen eşim izin vermiyor.
Hiç yemediğim şeyler yedim bende bu dönem.
Canım fena halde sıkılıyor maalesef.
Ben sagolsun eşimle hamileyken çekilmedim resim çekmeyi hiç sevmiyo kendileri deMaşallah Allah analı babalı büyütsün
Ben de düşünüyorum canım, birkaç tane de hamile halimi eklerim sanırım
Deli kızSelam canlar nasılsınız
Ben doğurdum
Şaka şaka
Kankam sen hala doğurmamışsın beya çocuk içinde 5 kilo olcak bu gidişleDeli kız
Selam canlar nasılsınız
Ben doğurdum
Şaka şaka
Bende arayıp bizimkilere yaptım dün ama bana kimse inanmıyorkotu saka
ben de anneme yaptim bi kere kadinin sesi nasil titredi
artik ne zaman arasalar hee tmm dogdu diyorlarBende arayıp bizimkilere yaptım dün ama bana kimse inanmıyor
Benim eşim de akşam çıkıp cadde boyunca yürüyüp gelelim böyle yürümeye yürümeye napacaksın diyor ama cesaret edemiyorum.
İnsanlar hala durumun ciddiyetinde değil malesef. Bu böyle giderse aslında yaza da evde otururuz. Bende hiç böyle hayal etmemiştim bahar ayına doğacak ne güzel yazın denize bile götürürüz diyorduk
Bende cıkma istiyorum ama eşim izin vermiyor evde yürüyüş bandı var onda yürü diyor. Ama işte onu istemiyorum
Aynen doğum yapsak da inanmıcaklar bi foto atarız artık o zamandaartik ne zaman arasalar hee tmm dogdu diyorlarbigun evet valla dicem inanmiycaklar
Bak işte ütüden nefret ederim bendebebeğin kıyafetlerini bile zor ütüledim ikinciye ütülermiyim inan hiç kestiremiyorum sadece ağız mendillerini ütülerim herhalde baska bi işin varsa yolla onları yapim
Allah iyiliğini versin yaSelam canlar nasılsınız
Ben doğurdum
Şaka şaka
Aslında cok doğru söylüyorsun hareket cok önemli. Hele ki normal doğum istiyoruz hareketsiz nasıl olacak bende bilmiyorumDR.BANU Çiftçi yi takip ediyorum kızlar. Sizde ediyorsunuz belki. Daha geçen canlı yayın yaptı. Akşamları sakinken sitenin etrafında çıkıp yürüyebilir gebeler diyordu. O aşırı spor yanlısı hareketsiz kalsın istemiyor gebeler.
Maske, eldivenle çıksak kimseyle görüşme yok nasılsa hareket çok önemli bu dönemde.
Çok şükür 36+5 olduk cano bu saatten sonra istediği zaman gelebilüğ artıkAllah iyiliğini versin yabak akşama doğurursun sonra çat diye
Aslında cok doğru söylüyorsun hareket cok önemli. Hele ki normal doğum istiyoruz hareketsiz nasıl olacak bende bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?