2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar ben 3.kez aşık oldumson ikisi aşkların en güzeliallahım bu nası bi duygu nası bi koku nası bi aşk yaaiki gecedr toplasan 3 saat uyumşmdr. Yorgnlk ve ağrı da var tabi. Ama yok ya hiçbiri umrumda değil. Kızım bi yanımda oğlum bi yanımda. Oğlumu mıncıklayamyrum malum dişim kaşındığında gdp içerdeki diğer bebeyi yiyormkızımıne kadar şükretsem az. Doğurmayanlar haydeee doğurun bunun tarifi yok yaa

Bnmkisi de gittikce yukari cikio sanki bugun de ilk defa evi supurrkn kukuda agri hissettim
Ben eğilip kalkınca falan çok ağrı hissediyorum orda. Aslında ağrı da değil, biri içerden damarımı çekiyormuş gibi
Hadi bakalım inşallah sağ salim kavuşalım artık
Ayy böyle gün alanlaeı duydukça heyecanlanıyorum ya boşver kuzum benim de herşey iptal, fotoğraf çekimi falan. Ordan birine rica edip vericem telefonu çeksin diye. Sende öyle yaparsın
Benimde öyleydi şimdi karnım baya aşağıda bu hafta doğacak inş
Ay inşallah benimkide iner bu hafta ya da haftaya bende doğururum
Kız özendirip duruyorsunuz bizi sabrımız kalmıyor valla dua et kimse geçe kalmadan, sağlıkla kavuşsun yavrusuna sen lohusasın daha etkilidir belki duaların

Çok şükür 36+5 olduk cano bu saatten sonra istediği zaman gelebilüğ artık
Kız ben 36+5im sen nasıl 26 nisanda öle oldun
Kaç kaç kaç 5000 adım kaç km ediyiiii yaaa

Oyyy tosun tosun maşallah ayy nazar olur gösterme bebeyi kimselere

Ayy maşallah ne güzel

Oyyy tosun tosun maşallah ayy nazar olur gösterme bebeyi kimselere
Kız zaten virüs mirüs derken anane dede bile göremedi kibebemi kimse görmedi bbannesinden başka. Bi de en yakın arkadaşlarıma foto attm o kadar. Kimsenin gelmemesi de bi yandan güzelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…