2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ama kimseyi o şekilde korkutmaya hakları yok. Kadın hamile sonucta yazık valla. Ben nstde öyle cok beklemedim hiç şanslıyım bu konuda ama basıma böyle bişey gelse hakkımı arardım. Zor günler evet kimse de keyfi kapıya cıkmaz sonucta hele hastaneye hiç gitmezler. Tabi bu dediğim bilinçli insanlar için geçerli.

Ay ne sinir şey ya. Madem öyle bir sıkıntı var ye seni oyalıyorlar yoruyorlar. Delirtirler adamı
Yarın 1 Nisan bizm ayımız geliyor kızlar
Hepimiz patır patır kolaycack doğururuz inşaAllah
Yarın doğuran olsa inanmayıp şakaya vuracağız kesin
Selam kızlar mart annelerinden geliyorum bugün 40 haftam doldu ama hala doğurmadım ben. Nisan annesi olacağım inşallah bakalım minik beyimiz hangi günü tercih edecek. Sizleri takipteyim
Tez zamanda sağlıkla gelsin inşallah bebeğin
Kizlar bugun dogum icin gun aldim benim bebe 3 hafta kadar onde gidiyor doktor 8 nisana gun verdi ilk once suni sanci deneyecez insallah normal dogururum olmazsa son care sezeryan dedi çok stresli ve heyecanliyim
Canım aramızda 1 gün var. Bana doktorum sezaryen durumu olursa 10 gün kadar önceye veririm randevu dedi. Senin bebek neden 3 hafta önde peki belli bir sebebi var mı? Kaç kg şu an bebiş?

Kizlar bugun dogum icin gun aldim benim bebe 3 hafta kadar onde gidiyor doktor 8 nisana gun verdi ilk once suni sanci deneyecez insallah normal dogururum olmazsa son care sezeryan dedi çok stresli ve heyecanliyim
Canim hakkinda sağlıklısı hayirlisi olsun
Bütün ölçüleri mi 3 hafta onde gidiyor bas karin ve bacak
Suan 36 sin 37 ye mi gün verdi

Malesef anlayışlı insanlarla karşılaşmak çok zor. İnsanlar insanlardan bıkmış ilgilenmek istemiyorlar. Paramızla dahi rezil oluyoruz. Yaşadığım şehrin devlet hastanesindeki ilgiyi o kadr Özel hastane gezdim hiçbirinde göremedim ben. Burdaki Devlette gördüğüm ilgiye de şaşırdım çnkü istanbul ve ankarada gibi büyükşehirlerin devlet hastanelerinde de kötü muamelerle karşılaşmıştm.

Beline sert olmayacak şekilde masaj yapsın eşin canm faydası oluyormuş diye duymuştum. Sen dene işe yararsa bende yaptıracağım

Seninle günümüz aynı benm ikinci doğum olmasına rağmen sezeryan günü vermedi doktorum. 3 hafta önden gitse de gün vermesi tuhaf geldi bana . Sonuçta 42 haftalık doğuran da var

Selam kızlar mart annelerinden geliyorum bugün 40 haftam doldu ama hala doğurmadım ben. Nisan annesi olacağım inşallah bakalım minik beyimiz hangi günü tercih edecek. Sizleri takipteyim

hoşgeldin cnm aramıza :) İnşallah hayırlısıyla Nisan bebişi olarak gelir.42 ye kadar bekleyen bile oluyormuş ama tabi riskleri vardır

hoşgeldin cnm aramıza :) İnşallah hayırlısıyla Nisan bebişi olarak gelir.42 ye kadar bekleyen bile oluyormuş ama tabi riskleri vardır
Ben korkarım valla 42 haftaya kadar beklemeye,kakasını yapar yer falan Allah korusun.tam 40+0 olduğunda suni sancı almıştım ben

xiexie Cherrygum CocoChanelmademoiselle C cecenn Zeyay1420 @SuRMeLi Tikkabilla kızlar hepinizden Allah razı olsun. Hepiniz burda kızkardeşim oldunuz. Nst ye bağlandım, kan verdim, karaciğer enzimleri yüksekse yarın ya da öbür gün, değilse haftaya alacak bebeğimi. Daha 1 ayımız var sma bugünleri görmek ne güzel tabi. Tek eksiklik yalnız olacağımız. Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıklı doğum sağlıklı bebek nasip etsin inşallah

Ben korkarım valla 42 haftaya kadar beklemeye,kakasını yapar yer falan Allah korusun.tam 40+0 olduğunda suni sancı almıştım ben
Ya aslında normal deniyorsa gerçekten herşeyi akışına bırakmak lazım; agacsizkoalaa gönderdiği yazıyı okusun bence herkes; bebeğin kararına bırakmalı o geleceği zamanı bilir diyor hep o yazıda da ; kaka olayı da son zamanlarda çok fazla gündeme geldi Allah korusun tabi de ben anlamıyorum eskiler annelerimiz hep takipsiz plansız herşeyiyle normal doğuruyorlarmış o dönem yokmuymuş kaka mevzuları . İnşallah bizlere herşeyiyle normal nasib olur tek dileğim bu

Ay kız doguruyon mu heyecanlandım ha sen de doğuruyorsan sıramız geliyeahhhhh

Canım açılma olmasa da suni veriyorlar mo
Evet canım,normal doğum istiyorsan açılma olmadan da suni sancı veriyorlar.açılma oluyor ama olmadığı da oluyor.doğumun gidişatına göre.benim suni sancıyla açılmam olmamıştı.4 cm sen sonra suyumu patlattılar öyle bi sancı girdi ki yarım saat içinde 10 cm açılma oldu.ben epidural almıştım neyse ki çok çekmedim o sancıyı.su patlayınca açılma da hızlanıyor

Canım tek sorun yalnızlık olsun, sonunda kavuşacağız sevdiklerimize inşallah.. Şu an için bebeklerimizin sağlıkla gelmesi en önemli şey.. Hem eşinlesin yalnız değilsin. Bence daha bile iyi oldu böyle, her kafadan bir ses çıkacağına doğruyu yanlışı deneyip kendimiz göreceğiz. Gerekirse burada biz bizeyiz, birbirimize danışacağız. Zaten artık ses, görüntü her türlü iletişim mevcut, ailelerle de bol bol görüntülü konuşuruz, canını sıkma sen

Seninle günümüz aynı benm ikinci doğum olmasına rağmen sezeryan günü vermedi doktorum. 3 hafta önden gitse de gün vermesi tuhaf geldi bana . Sonuçta 42 haftalık doğuran da var
Bilmiyorum vala sat tarihine gore 37 bitmis oluyo ultrasyona gorede kirk zamani geldi dedi

Canm noldu mesajjni görmedim acil bir durum mu oldu

Öyle canım ama eski yaşamla şuan ki yaşam standartları bir değil.eskiden herşey bu kadar rahat değildi.şartlar da böyle değildi.büyüklerimizin yaptığı işler içinde bulundukları ortam çok farklıydı.eskiden anne bebek ölümleri de Allah korusun çok fazlaydı.neden olduğu bilinmezdi.şimdi teknoloji herşey gelişti.ben şahsım adına söylüyorum şuan ki doğumlarla eski doğumları bir tutamam kıyas yapamam.Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin.biz elimizden geleni yapalım gerisi takdiri ilahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…