2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yok belli bi sebebi yok iri bebek diyor herseyiyle onde gidiyo benim bebe suan sat tarihime gore 37 girdim ultrasyona gorede 40 a girdim bugun ölctu 3650 dedi kilosu

canim hiç sıkma canini. neredeyse hepimiz yalnızız bu süreçte. zor ama sağlık olsun yapacak bir şey yok.

doğumda ben kızları arkadaşa bıraktım. sonraki ışın tedavisinde de yalnız kaldılar iki çocuk.

mis kokulunu alıp evinize döneceksiniz. hep bunu düşün...

Yok belli bi sebebi yok iri bebek diyor herseyiyle onde gidiyo benim bebe suan sat tarihime gore 37 girdim ultrasyona gorede 40 a girdim bugun ölctu 3650 dedi kilosu
Maşallah kilosu da doğmaya çok müsaitmiş Benim bebiş geçen hafta 2250 çıkmıştı. Haftasıyla uyumluymuş. Sağlıkla al kucağına inşallah

Gerizekalı mi ya hamile.kafina nasıl davranio bana sınır geldi yemin ederim bıraksaydın kavga çıkarsaydı esin bazilari ondan anlio

Canım belki bizim bilmediğimiz, anlamadığımız bir şeyden ötürü sezeryan demiştir doktor sana. Bilemiyoruz ki işin içini. Bende normal istiyorum ama olmayabilir de yapacak birşey yok böyle bir durumda. Hakkımızda hayırlısı neyse hep öyle olsun. En güzel dua bu bence doğum için.
Kizlar bugun dogum icin gun aldim benim bebe 3 hafta kadar onde gidiyor doktor 8 nisana gun verdi ilk once suni sanci deneyecez insallah normal dogururum olmazsa son care sezeryan dedi çok stresli ve heyecanliyim
Canım inşallah kendiliğinden gelir
Çatı muayenesinden sonra bel ağrım başladı hayırdır inşallah
Haftanda müsait acaba dürtükledi mi doktor hadi bakalım takibini yap ağrıların.

Doğumu tetikler mi dedim hayır dedi bakalım görcez inşallah tetikler

Kuzum hastanede kimse yoktu ki. İçeride bir kişi vardı. Bana dese bekle o çıkınca gel öyle bir şey yok sadece bekle diyor. Madem öyle 15 dk sonra gel deme. Oyuncak gibi 3 kere gidip geldim.

Nasıl yani nstde mi virüs şüpheli hasta varmış?

Resmen uydurdu onu canım. Çünkü girişte ateş ölçülüyor önlem alınıyor. O dediği kız benden önce doktorun yanına girdi çıktı. Madem şüpheli hastanede nasıl gezebiliyor nst ye nasıl alıyorlar.

Hiç sorma Vala canım bazıları doktordan bile beter bir egoyla dolaşıyor hastanede.

Gerizekalı mi ya hamile.kafina nasıl davranio bana sınır geldi yemin ederim bıraksaydın kavga çıkarsaydı esin bazilari ondan anlio

Ah ah öyle stres oldum gerildim ki bebeğime yazık

epidural doğum anında mi vuruluyor bende katlanmayacağım gibiyse düşünüyorum ama şimdi bilemiyorum ilk olunca bu gidişle bende sancılanmayacam yol suni sancıya gidiyor sanki

Bende de yırtık oluşmuş 4 dikiş atıldı. O zaman en doğrusu sezeryan canım eğer bakacak yardım edecek adamın varsa tabii..

Ya benim bu çocum dördümü naptı tepikleri sol üst tarafta hissediyordum şimdi sol altta hissediyorum
Bide sağ tarafta popsu yada beli vardı hareket olmuyodu orda şimdi sağdada hareketlilik var

Benim bebeğim de tüp bebek tedavisi ile oldu kıymetli gebelik diye takip sürecinde doktorum da ekstra özen gösterdi. 28. haftamdan beri her gittiğimde tıbbi bir gereklilik olmadıkça normal doğum istediğimi belirttim. Yarın kontrolümde tekrar konuşacağım. Doktorum da tüp bebek kesin sezeryan olmalı demedi, deseydi başka doktora bile gidebilirdim. En azından doğumu başlatma sürecini bebeğime bırakmak istiyorum. İnşallah şu zor günlerde keşke demediğimiz, gönlümüze göre doğumlarımız olur en önemlisi sağlıkla kavuşmamız

Canım bunun özeli devleti yok gercekten bakmak ve ilgilenmek isteyen her sekilde ilgilenir. Ben suan hastanede calısanlara üzülüyorum cok riskli grupta lar ama tabi bu da insanlara kötü davranacakları anlamına gelmiyor
O nasıl bi uygulamaymış öyle yaa kafasına göre git gel yaptırıyor. Keske doktoruna söyleseydin müdahale ederdi nstye de girerdin bi daha ki sefere bahset bu durumu doktoruna.

Ya benim bu çocum dördümü naptı tepikleri sol üst tarafta hissediyordum şimdi sol altta hissediyorum
Bide sağ tarafta popsu yada beli vardı hareket olmuyodu orda şimdi sağdada hareketlilik var
Yok canım dönmemiştir. Benim bebek heryeri tekmeliyo alt üst sağ sol hatta bi keresinde yazmıstım buraya döndü sanırım diye ama dönmemiş. Kafasıyla ayağı aynı yerdeler ama o yanlara vuran da dirsekleriymiş. Yeri daralınca böyle hissediliyomuş korkma daha dönmez bence

Doğumu tetikler mi dedim hayır dedi bakalım görcez inşallah tetikler
Valla her yerde yazıyor genelde çatı muayenesi tetikler diye ama bilemedim. Senin doktor çok kurcalamadı demek ki mesele geçen ebe bana yaptığında o kadar çok kurcaladı ki lekelenmelerim oldu 2 gün
Oyy ömrümden ömür gitti buğün.
Minnoşu emzirirken genzine kaçtı sonra nefesi kesildi ondan sonra bi attırarak kustu nasıl korktum yaa.. Allahım esirgesin hepsini
Oyyy kıyamam ya yenidoğanlarda çok sık oluyor sanırım bu. Allahım hepsini korusun.

Oyy ömrümden ömür gitti buğün.
Minnoşu emzirirken genzine kaçtı sonra nefesi kesildi ondan sonra bi attırarak kustu nasıl korktum yaa.. Allahım esirgesin hepsini
En korktuğum şey işte benim ya. Allahım korusun hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…