Yok belli bi sebebi yok iri bebek diyor herseyiyle onde gidiyo benim bebe suan sat tarihime gore 37 girdim ultrasyona gorede 40 a girdim bugun ölctu 3650 dedi kilosuAy ne sinir şey ya. Madem öyle bir sıkıntı var ye seni oyalıyorlar yoruyorlar. Delirtirler adamı
Yarın doğuran olsa inanmayıp şakaya vuracağız kesin
Tez zamanda sağlıkla gelsin inşallah bebeğin
Canım aramızda 1 gün var. Bana doktorum sezaryen durumu olursa 10 gün kadar önceye veririm randevu dedi. Senin bebek neden 3 hafta önde peki belli bir sebebi var mı? Kaç kg şu an bebiş?
canim hiç sıkma canini. neredeyse hepimiz yalnızız bu süreçte. zor ama sağlık olsun yapacak bir şey yok.@xiexieCherrygum @CocoChanelmademoiselle C cecenn @Zeyay1420 SuRMeLi66 @Tikkabilla kızlar hepinizden Allah razı olsun. Hepiniz burda kızkardeşim oldunuz. Nst ye bağlandım, kan verdim, karaciğer enzimleri yüksekse yarın ya da öbür gün, değilse haftaya alacak bebeğimi. Daha 1 ayımız var sma bugünleri görmek ne güzel tabi. Tek eksiklik yalnız olacağımız. Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıklı doğum sağlıklı bebek nasip etsin inşallah
Maşallah, sizin kilonuz nasıl siz de yapılı mısınızYok belli bi sebebi yok iri bebek diyor herseyiyle onde gidiyo benim bebe suan sat tarihime gore 37 girdim ultrasyona gorede 40 a girdim bugun ölctu 3650 dedi kilosu
Valla aklıma gelmemiştiYarın doğuran olsa inanmayıp şakaya vuracağız kesin
Maşallah kilosu da doğmaya çok müsaitmişYok belli bi sebebi yok iri bebek diyor herseyiyle onde gidiyo benim bebe suan sat tarihime gore 37 girdim ultrasyona gorede 40 a girdim bugun ölctu 3650 dedi kilosu
Gerizekalı mi ya hamile.kafina nasıl davranio bana sınır geldi yemin ederim bıraksaydın kavga çıkarsaydı esin bazilari ondan anlioŞu son günlerim stres ve gerginlik içinde geçiyor. Nst ye çıktım çikolata ye gel dedi. İndim yedim çıktım 15 dk bekle dedi. Tekrar aşağı indim bekledim çıktım. Tekrar bekleteceğiz dedi. Niye bekliyorum dedim?
Saçmalıyor kendince tamam dedim ya nstniz sizin olsun beklemiyorum güle güle diyor bana.Eşim kavga etmeye çıkıyordu zor tuttum Allahım ya ben iyice delirmeden doğurmak istiyorum. Sonra görümcem çıktı konuşmaya neymiş içeride virüs şüpheli hasta varmış söyleyememiş. İnanılmaz sallamış yani Allah vicdanlılarla karşılaştırsın. Nst ye falanda girmedim eve gidiyorum.
Bence bunun çok yapıyla alakası yokMaşallah, sizin kilonuz nasıl siz de yapılı mısınız
Canım belki bizim bilmediğimiz, anlamadığımız bir şeyden ötürü sezeryan demiştir doktor sana. Bilemiyoruz ki işin içini. Bende normal istiyorum ama olmayabilir de yapacak birşey yok böyle bir durumda. Hakkımızda hayırlısı neyse hep öyle olsun.Ya neden benim doktorum da normal doğumu desteklemez kiyazıyı okuyunca bir burukluk hissettim ben de bir şey olsa da normal i deneyelim dese , bana da şöyle bir iç huzuru gelse nolur ki sezeryan diye odaklandım, sebep ne tüp bebek olması . Başka doktora gitmek , kendini ona yakın hissetmek zaten zaman alan şeyler . Gelmişim 38. Haftaya bir de şu dönemde elim mahkum kaldı resmen doktoruma . Neyse bakalım hayırlısı , belki bir şeyler olur hala umudum var
Canım inşallah kendiliğinden gelirKizlar bugun dogum icin gun aldim benim bebe 3 hafta kadar onde gidiyor doktor 8 nisana gun verdi ilk once suni sanci deneyecez insallah normal dogururum olmazsa son care sezeryan dedi çok stresli ve heyecanliyim
Haftanda müsait acaba dürtükledi mi doktorÇatı muayenesinden sonra bel ağrım başladı hayırdır inşallah
Doğumu tetikler mi dedim hayır dedi bakalım görcez inşallah tetiklerCanım belki bizim bilmediğimiz, anlamadığımız bir şeyden ötürü sezeryan demiştir doktor sana. Bilemiyoruz ki işin içini. Bende normal istiyorum ama olmayabilir de yapacak birşey yok böyle bir durumda. Hakkımızda hayırlısı neyse hep öyle olsun.En güzel dua bu bence doğum için.
Canım inşallah kendiliğinden gelir
Haftanda müsait acaba dürtükledi mi doktorhadi bakalım takibini yap ağrıların.
Canım tek değilsin bak bende yalnızım ama ağlayıp da bebeğimi üzmüyorum asla. Allah yardım eder canm bak gör en kolay doğum biz kimsesizlerinki olacak :)
Ayy o nst sırasını ben 1,5 saat bekledm tam içeri girdim gene almıyorlardı başkalarını sokuyorlar. doktorum yetişti Allah tan da beni doğumhanedeki odalara gönderdi hem doğumhaneleri görmüş olursun dedi sağolsun . Keşke daha önce gelseydi de yardımcı olsaydı. Hastanelerde nst makine sıkıntısı var malesef. Bakanlığa falan şikayet etmek gerekiyor
Nasıl yani nstde mi virüs şüpheli hasta varmış?
Ay ne sinir şey ya. Madem öyle bir sıkıntı var ye seni oyalıyorlar yoruyorlar. Delirtirler adamı
Yarın doğuran olsa inanmayıp şakaya vuracağız kesin
Tez zamanda sağlıkla gelsin inşallah bebeğin
Canım aramızda 1 gün var. Bana doktorum sezaryen durumu olursa 10 gün kadar önceye veririm randevu dedi. Senin bebek neden 3 hafta önde peki belli bir sebebi var mı? Kaç kg şu an bebiş?
Gerizekalı mi ya hamile.kafina nasıl davranio bana sınır geldi yemin ederim bıraksaydın kavga çıkarsaydı esin bazilari ondan anlio
epidural doğum anında mi vuruluyor bende katlanmayacağım gibiyse düşünüyorum ama şimdi bilemiyorum ilk olunca bu gidişle bende sancılanmayacam yol suni sancıya gidiyor sankiEvet canım,normal doğum istiyorsan açılma olmadan da suni sancı veriyorlar.açılma oluyor ama olmadığı da oluyor.doğumun gidişatına göre.benim suni sancıyla açılmam olmamıştı.4 cm sen sonra suyumu patlattılar öyle bi sancı girdi ki yarım saat içinde 10 cm açılma oldu.ben epidural almıştım neyse ki çok çekmedim o sancıyı.su patlayınca açılma da hızlanıyor
Bende de yırtık oluşmuş 4 dikiş atıldı. O zaman en doğrusu sezeryan canım eğer bakacak yardım edecek adamın varsa tabii..Korkuyorum kuzum ya,ilk doğumdan kalma makat çatlağım vardı çok zor günler yaşattı bana ameliyat olmak zorunda kaldım.şimdi tekrardan ıkınırsam tekrar çatlar daha kötü olur diye korkuyorum.hem sancısı hem deformesii.ıkınabilir miyim bilmiyorum
Ya neden benim doktorum da normal doğumu desteklemez kiyazıyı okuyunca bir burukluk hissettim ben de bir şey olsa da normal i deneyelim dese , bana da şöyle bir iç huzuru gelse nolur ki sezeryan diye odaklandım, sebep ne tüp bebek olması . Başka doktora gitmek , kendini ona yakın hissetmek zaten zaman alan şeyler . Gelmişim 38. Haftaya bir de şu dönemde elim mahkum kaldı resmen doktoruma . Neyse bakalım hayırlısı , belki bir şeyler olur hala umudum var
Canım bunun özeli devleti yok gercekten bakmak ve ilgilenmek isteyen her sekilde ilgilenir. Ben suan hastanede calısanlara üzülüyorum cok riskli grupta lar ama tabi bu da insanlara kötü davranacakları anlamına gelmiyorMalesef anlayışlı insanlarla karşılaşmak çok zor. İnsanlar insanlardan bıkmış ilgilenmek istemiyorlar. Paramızla dahi rezil oluyoruz. Yaşadığım şehrin devlet hastanesindeki ilgiyi o kadr Özel hastane gezdim hiçbirinde göremedim ben. Burdaki Devlette gördüğüm ilgiye de şaşırdım çnkü istanbul ve ankarada gibi büyükşehirlerin devlet hastanelerinde de kötü muamelerle karşılaşmıştm.
O nasıl bi uygulamaymış öyle yaa kafasına göre git gel yaptırıyor. Keske doktoruna söyleseydin müdahale ederdi nstye de girerdin bi daha ki sefere bahset bu durumu doktoruna.Kuzum hastanede kimse yoktu ki. İçeride bir kişi vardı. Bana dese bekle o çıkınca gel öyle bir şey yok sadece bekle diyor. Madem öyle 15 dk sonra gel deme. Oyuncak gibi 3 kere gidip geldim.
Resmen uydurdu onu canım. Çünkü girişte ateş ölçülüyor önlem alınıyor. O dediği kız benden önce doktorun yanına girdi çıktı. Madem şüpheli hastanede nasıl gezebiliyor nst ye nasıl alıyorlar.
Hiç sorma Vala canım bazıları doktordan bile beter bir egoyla dolaşıyor hastanede.
Ah ah öyle stres oldum gerildim ki bebeğime yazık
Yok canım dönmemiştir. Benim bebek heryeri tekmeliyo alt üst sağ solYa benim bu çocum dördümü naptıtepikleri sol üst tarafta hissediyordum şimdi sol altta hissediyorum
Bide sağ tarafta popsu yada beli vardı hareket olmuyodu orda şimdi sağdada hareketlilik var
Valla her yerde yazıyor genelde çatı muayenesi tetikler diye ama bilemedim. Senin doktor çok kurcalamadı demek kiDoğumu tetikler mi dedim hayır dedi bakalım görcez inşallah tetikler
Oyyy kıyamam yaOyy ömrümden ömür gitti buğün.
Minnoşu emzirirken genzine kaçtı sonra nefesi kesildi ondan sonra bi attırarak kustu nasıl korktum yaa.. Allahım esirgesin hepsini
En korktuğum şey işte benim ya. Allahım korusun hepsiniOyy ömrümden ömür gitti buğün.
Minnoşu emzirirken genzine kaçtı sonra nefesi kesildi ondan sonra bi attırarak kustu nasıl korktum yaa.. Allahım esirgesin hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?