- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Ay senn bebeğin kilo da önde gittiği için almak istiyordur doktor . İnşallah hayırlısıyla sağ salim alırsın kucağına canmBilmiyorum vala sat tarihine gore 37 bitmis oluyo ultrasyona gorede kirk zamani geldi dedi
CanımmmCanm noldu mesajjni görmedim acil bir durum mu oldu
Allah razı olsun canım benim hepiniz güç veriyorsunuz.canim hiç sıkma canini. neredeyse hepimiz yalnızız bu süreçte. zor ama sağlık olsun yapacak bir şey yok.
doğumda ben kızları arkadaşa bıraktım. sonraki ışın tedavisinde de yalnız kaldılar iki çocuk.
mis kokulunu alıp evinize döneceksiniz. hep bunu düşün...
Oy kuzum Allah ım esirgesin kıyamam ya.Oyy ömrümden ömür gitti buğün.
Minnoşu emzirirken genzine kaçtı sonra nefesi kesildi ondan sonra bi attırarak kustu nasıl korktum yaa.. Allahım esirgesin hepsini
Ay inşaAllah cnsım yaYok canım dönmemiştir. Benim bebek heryeri tekmeliyo alt üst sağ solhatta bi keresinde yazmıstım buraya döndü sanırım diye ama dönmemiş. Kafasıyla ayağı aynı yerdeler ama o yanlara vuran da dirsekleriymiş. Yeri daralınca böyle hissediliyomuş korkma daha dönmez bence
Bence bunun çok yapıyla alakası yok
Ben yapılıyım uzun boylu kemikli balık etliyim
Ama bebelerim zayıf oluyorilk kızm tam 3000 kilo doğdu
Karnımdakide o 3200 falan olck tahminimce
ben de hıçkırığını hep farklı yerden duyuyorum ama doktora gittiğimde dönmemişti, dönmezler inş.Ay inşaAllah cnsım ya
Aşağda hareket etmiyordu normalde ama şuan aşağıda hareket ediyo ☹
Hoşgeldin ☺ umarım hayırlısı ile kucağına alırsın son zamanlar zor cunkuSelam kızlar mart annelerinden geliyorum bugün 40 haftam doldu ama hala doğurmadım ben. Nisan annesi olacağım inşallah bakalım minik beyimiz hangi günü tercih edecek. Sizleri takipteyim
İki arada bir derede çatlak kurabiye yaptım. Fırına sürdüm minnoş ağladı onla uğraşıyım derken fırındakini unuttumneyse ki ucuz kurtardık.
Ayy okullu annişler sizin çocuklar da sıkılıyor mu yaaa.
Neler yapıyorsunuz yada yapmaya çalışıyorsunuz? Dışarı çıkamıyoruz malum evde etkinlik ne yaptırsam acaba
Canim benim üzme kendini sen güçlü bir kadınsın. Tek olsanda sen üstesinden gelirsin. Hepimiz bir süreçten geçiyoruz, ben virusten once dogum yaptım. Sansliyim dedim ama oyle olmadı. Kan vermek icin gittiğim hastanede kiyafetsiz aç bir sekilde 5 gün geçirdim. Bebek kucagimda oglum babasinda dısarı çıkamadan, kafeye yollanmadim. Oradaki bir kadın 5 kiloluk su ile bir paket bisküvi verdi onunla oralarda kaldim. Hayatımin en kötü günleriydi. Allah sağlıl sıhat versin hersey bizler için gelip geçiyor, öyle veya böyle. Sen yıpratma kendini önceliğin bebeğin olsun,bak hersey nasıl yoluna giriyor. Allah büyük hepinize ayrı ayrı yardım etsin, sabır versinKızlar hastaneye gidiyoruz. Çok moralsizim. Ağlamaktan gözlerim şişti. Çok kimsesiziz diye. Sahibimiz Allah.
Oyy kuzum benm ya Rabbim koruyor çok şükrOyy ömrümden ömür gitti buğün.
Minnoşu emzirirken genzine kaçtı sonra nefesi kesildi ondan sonra bi attırarak kustu nasıl korktum yaa.. Allahım esirgesin hepsini
Hadi inşallah maşallahBugün kontrolüm vardı 80 küsür lerde sancım çıktı birkaç defa. Bebek iyice pelvise inmiş dedi. Bakalım inşallah bu hafta doğurucam inanıyorum
Canım çok az kaldı sabret.Bol merdiven bence de
Benim nişan bir hafta sürdü sonra atıldı
Cuma günü merdiven in çık yaptım pazar günü de 50 dk yürüdüm akşamına sancım başladı pazartesi gece doğurdum
İnşallah kendi sancınla doğurursun kanki.benim kızımda sancılar şiddetlenmeden doğum kanalında değildi.hiç belli olmaz.inşallah gece ben doğurdum diye mesaj atarsın
Hiç bilmiyorum ki canım benim de ilk.Kanala girme olayı nasıl bişey acaba. Ani mi oluyor yoksa güne falan mi yayılıyor. Kanala girdiğini biz hissedebiliyor muyuzüff bende doğurmak istiyorum artık
Nisanla karışık su gelmiş olabilir dedi doktor canım. Sanırım azar azar gelmeye de devam ediyo.
Canım neden aglıyosun bende tekim. Eşimle ikimiz gidicez ilk etapta durum belli değil belki bende tek dogurucam annem yetişene kadar çıkmış bile olurum hastaneden. Üzülme kendine güven senle eşin ikiniz varsınız biz de yazarız sana
Ayy kıyamam nasıl heyecanlanmıştır yaa vallabenim ki de ağlayabilir belli olmaz sen merdivene dayan in çık evde eğil kalk ama dikkatli ol yavaş yavaş ritmik şekilde yap. Nefes egzersizleri yaparak eğilip kalk. Ay inşallah yarına doğurursun sıcak suya gir küvet falan varsa eğer doldur içini yoksa sıcak duş al banyoda suyun altında bekle baya. Aklıma baska ilişki geliyo da ona da halim yok demişsin
Hayırlı haberlerle gel inşallah cnm ; dualarımız seninle
Canım inşallah hakkında hayırlısı olur ya. İnşallah gelir sancılar kendiliğinden. Zaten en bilenini merdiven, squat. Birde acaba dayanabildiğin sıcaklıkta bir suyla duşmu alsan.
Canım zaten sen benim bildiklerimin hepsini saymışsınsıcak suyla duşa gir, suyun altında squat yap ama dikkat et kayma.
doktora gittim geldim
enfeksiyonmuş.bayagi korktum ama.sanci da çıktı.sancın çoğalırsa gel dedi.
K Kuf Allah yardimcin olsun canim
C cecenn canim istersen bir kere deneme yap.yani git gel yap nasıl kac dk suruyor falan.ama ben buugn hafif sanciyla yakin hastaneye bile zor gittim..yolda dogum riskli bisi.hem hizli dogum diye bisey de var.ailende var mi hizli doguran.o da onemli.
Dusunu alıp gelirsin dediğine göre değil demek ki canım. Sabah da duş alıp gitmiştim zaten.su geldiyse zaten ilişki olmaz canim. enfeksiyon riski olur. bol bol squat. sıcak duş için ne dedi doktor. o da riskli mi acaba su gelince. hatta oturma banyosu da yapmıştım ben son gunlerde.
Beline sert olmayacak şekilde masaj yapsın eşin canm faydası oluyormuş diye duymuştum. Sen dene işe yararsa bende yaptıracağım
Kızlar hepinize teşekkür ederimAy kız doguruyon muheyecanlandım ha sen de doğuruyorsan sıramız geliyeahhhhh
Kız yok korkma bence dönmedi. O aşağıda olan kafası işte gerinme hareketi yapıyo belki de kanala inmeye çalışıyo olabilir seninki. Benim teeeyy 26.haftadan beri baş aşağı ve o zamandan beri oraları kafasıyla ittire ittire deliyoAy inşaAllah cnsım ya
Aşağda hareket etmiyordu normalde ama şuan aşağıda hareket ediyo
Hadi bak sıraya girdik sen de gel arkamdanBugün kontrolüm vardı 80 küsür lerde sancım çıktı birkaç defa. Bebek iyice pelvise inmiş dedi. Bakalım inşallah bu hafta doğurucam inanıyorum
Hiç bilmiyorum ki canım benim de ilk.
Nisanla karışık su gelmiş olabilir dedi doktor canım. Sanırım azar azar gelmeye de devam ediyo.
Dusunu alıp gelirsin dediğine göre değil demek ki canım. Sabah da duş alıp gitmiştim zaten.
Kızlar hepinize teşekkür ederimsancılar sıklaştı sanki. Bişey sorcam bu sancıların her biri kaç sn sürüyor? Benimki maksimum on sn falan. Böyle mi.olmasi lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?