2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canm noldu mesajjni görmedim acil bir durum mu oldu
Canımmm .4 gündür uyku yok, kaşıntı tavan. Karnımda Ağrı, reflü de öyle, tansiyon düşmüyor apar topar gittik. Anne oluyorken annesizlik daha bir koydu. Duygularım çok yoğun. Görümcem gelecekti o da gelemiyor, sonumuz hayrolsun inşallah

Allah razı olsun canım benim hepiniz güç veriyorsunuz.

Bugün benm kasıklarımda felaket ağrı oluyor ve karnım sürekli kasılıyor asla ayakta duramıyorm . Sürekli tuvalete gidiyorum. Midem acayip ekşiyor. İlacımı da içtim ama Hiç iyi değilim ya hu. Hastaneye de gitmek istemiyorum. Ne yapsam bilemedm

Ay inşaAllah cnsım ya
Aşağda hareket etmiyordu normalde ama şuan aşağıda hareket ediyo

Kızlar hastaneye gidiyoruz. Çok moralsizim. Ağlamaktan gözlerim şişti. Çok kimsesiziz diye. Sahibimiz Allah.
Canim benim üzme kendini sen güçlü bir kadınsın. Tek olsanda sen üstesinden gelirsin. Hepimiz bir süreçten geçiyoruz, ben virusten once dogum yaptım. Sansliyim dedim ama oyle olmadı. Kan vermek icin gittiğim hastanede kiyafetsiz aç bir sekilde 5 gün geçirdim. Bebek kucagimda oglum babasinda dısarı çıkamadan, kafeye yollanmadim. Oradaki bir kadın 5 kiloluk su ile bir paket bisküvi verdi onunla oralarda kaldim. Hayatımin en kötü günleriydi. Allah sağlıl sıhat versin hersey bizler için gelip geçiyor, öyle veya böyle. Sen yıpratma kendini önceliğin bebeğin olsun,bak hersey nasıl yoluna giriyor. Allah büyük hepinize ayrı ayrı yardım etsin, sabır versin

Oyy ömrümden ömür gitti buğün.
Minnoşu emzirirken genzine kaçtı sonra nefesi kesildi ondan sonra bi attırarak kustu nasıl korktum yaa.. Allahım esirgesin hepsini
Oyy kuzum benm ya Rabbim koruyor çok şükr

Canım çok az kaldı sabret. Bol merdiven bence de

Benim nişan bir hafta sürdü sonra atıldı
Cuma günü merdiven in çık yaptım pazar günü de 50 dk yürüdüm akşamına sancım başladı pazartesi gece doğurdum
İnşallah kendi sancınla doğurursun kanki.benim kızımda sancılar şiddetlenmeden doğum kanalında değildi.hiç belli olmaz.inşallah gece ben doğurdum diye mesaj atarsın
Buarada kendi sancınla doğurursun inşaallah K Kuf
Kanala girme olayı nasıl bişey acaba. Ani mi oluyor yoksa güne falan mi yayılıyor. Kanala girdiğini biz hissedebiliyor muyuz üff bende doğurmak istiyorum artık
Hiç bilmiyorum ki canım benim de ilk.
Nisanla karışık su gelmiş olabilir dedi doktor canım. Sanırım azar azar gelmeye de devam ediyo.
Hayırlı haberlerle gel inşallah cnm ; dualarımız seninle
Canım inşallah hakkında hayırlısı olur ya. İnşallah gelir sancılar kendiliğinden. Zaten en bilenini merdiven, squat. Birde acaba dayanabildiğin sıcaklıkta bir suyla duşmu alsan.
K Kuf kuzum zeytin yağı ile perine masajıda yapabilirsin
İnşaAllah kendi sancıslrın başlar bir avazda doğurursun
K Kuf hurma da açılma yapıyormuş ya varsa bolca ye Canım
Canım zaten sen benim bildiklerimin hepsini saymışsın sıcak suyla duşa gir, suyun altında squat yap ama dikkat et kayma.
su geldiyse zaten ilişki olmaz canim. enfeksiyon riski olur. bol bol squat. sıcak duş için ne dedi doktor. o da riskli mi acaba su gelince. hatta oturma banyosu da yapmıştım ben son gunlerde.
Dusunu alıp gelirsin dediğine göre değil demek ki canım. Sabah da duş alıp gitmiştim zaten.
K Kuf canim bi avazda dogurursun insallah güzel haberler verirsin insallah bize en yakin zamanda
Beline sert olmayacak şekilde masaj yapsın eşin canm faydası oluyormuş diye duymuştum. Sen dene işe yararsa bende yaptıracağım

Ay kız doguruyon mu heyecanlandım ha sen de doğuruyorsan sıramız geliyeahhhhh
Kızlar hepinize teşekkür ederim sancılar sıklaştı sanki. Bişey sorcam bu sancıların her biri kaç sn sürüyor? Benimki maksimum on sn falan. Böyle mi.olmasi lazım?

Ay inşaAllah cnsım ya
Aşağda hareket etmiyordu normalde ama şuan aşağıda hareket ediyo
Kız yok korkma bence dönmedi. O aşağıda olan kafası işte gerinme hareketi yapıyo belki de kanala inmeye çalışıyo olabilir seninki. Benim teeeyy 26.haftadan beri baş aşağı ve o zamandan beri oraları kafasıyla ittire ittire deliyo hem aşağıda hareket var hem yukarıda tam bir cadı

Eveeettt yavaş yavaş artar süresi. şiddeti de artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…