Canım neden aglıyosun bende tekim. Eşimle ikimiz gidicez ilk etapta durum belli değil belki bende tek dogurucam annem yetişene kadar çıkmış bile olurum hastaneden. Üzülme kendine güven senle eşin ikiniz varsınız biz de yazarız sanaKızlar hastaneye gidiyoruz. Çok moralsizim. Ağlamaktan gözlerim şişti. Çok kimsesiziz diye. Sahibimiz Allah.
Ayy kıyamam nasıl heyecanlanmıştır yaa vallaEvet kuzum ama açılma yokmuş. Rahim ağzı yumuşamış dedi.
Amin canım inşallah
Doguramadiiim
Amin kuzum inşallah
Sorma nasıl ağladı adam yainşallah canım daha açılma yok ya hayırlısı.
Allah razı olsun kuzum sağ ol
Yarına kaldı herhalde bakalım canım
Kız sanırım geliyo da az biraz nazlı geliyo
Hayırlı haberlerle gel inşallah cnm ; dualarımız seninleHareketleri iyiydi uyumusum yeni uyandım şu an hissetmiyorum. Doktora gidicem şimdi.
Sağ ol canım.
Sanırım su evet. Peki kan geldi mi hiç? Şimdi baktım bir damla kan izi var camasirimda.
Sağ olun kızlar hepinizi öpüyorum bebek hareket etmiyor gibi geldi gidicez birazdan. Dua edin
Kızlar rahim ağzı yumuşamış dedi ama açılma yok. Çatı muayenesi yaptı uygun kemigin ama kaslarin çok sıkı yirtigin olabilir dedi. O değil de yarın sabah gel yatısını yapalım kendi baslamazsa bugün dedi. Dua edin bugün kendi başlasın ya. Suyu var dedi. Az az geliyo sanırım benimki ya. Açılma için merdiven squat başka ne yapayımilişki demeyin benim de halim yok eşimin de
Canım tek değilsin bak bende yalnızım ama ağlayıp da bebeğimi üzmüyorum asla. Allah yardım eder canm bak gör en kolay doğum biz kimsesizlerinki olacak :)Kızlar hastaneye gidiyoruz. Çok moralsizim. Ağlamaktan gözlerim şişti. Çok kimsesiziz diye. Sahibimiz Allah.
Ayy o nst sırasını ben 1,5 saat bekledm tam içeri girdim gene almıyorlardı başkalarını sokuyorlar. doktorum yetişti Allah tan da beni doğumhanedeki odalara gönderdi hem doğumhaneleri görmüş olursun dedi sağolsun . Keşke daha önce gelseydi de yardımcı olsaydı. Hastanelerde nst makine sıkıntısı var malesef. Bakanlığa falan şikayet etmek gerekiyorŞu son günlerim stres ve gerginlik içinde geçiyor. Nst ye çıktım çikolata ye gel dedi. İndim yedim çıktım 15 dk bekle dedi. Tekrar aşağı indim bekledim çıktım. Tekrar bekleteceğiz dedi. Niye bekliyorum dedim?
Saçmalıyor kendince tamam dedim ya nstniz sizin olsun beklemiyorum güle güle diyor bana.Eşim kavga etmeye çıkıyordu zor tuttum Allahım ya ben iyice delirmeden doğurmak istiyorum. Sonra görümcem çıktı konuşmaya neymiş içeride virüs şüpheli hasta varmış söyleyememiş. İnanılmaz sallamış yani Allah vicdanlılarla karşılaştırsın. Nst ye falanda girmedim eve gidiyorum.
Nasıl yani nstde mi virüs şüpheli hasta varmış?Şu son günlerim stres ve gerginlik içinde geçiyor. Nst ye çıktım çikolata ye gel dedi. İndim yedim çıktım 15 dk bekle dedi. Tekrar aşağı indim bekledim çıktım. Tekrar bekleteceğiz dedi. Niye bekliyorum dedim?
Saçmalıyor kendince tamam dedim ya nstniz sizin olsun beklemiyorum güle güle diyor bana.Eşim kavga etmeye çıkıyordu zor tuttum Allahım ya ben iyice delirmeden doğurmak istiyorum. Sonra görümcem çıktı konuşmaya neymiş içeride virüs şüpheli hasta varmış söyleyememiş. İnanılmaz sallamış yani Allah vicdanlılarla karşılaştırsın. Nst ye falanda girmedim eve gidiyorum.
Saçmalamışlar . Sorun çıkartan kişilere hep böyle diyorlar. Mesela en son acile gittiğimde bende sancı vardı dye mecburen serum takmışlardı. Benden snra bi bayan sancım var dedi nst sancısı çıkmadı nye geldin burda virüsü hasta var bu zamanda evden çıkılır mı flan deyip kadını korkuttular. Kadını benm yanma koydular ben teselli ettim. Korkma virüslü hasta olsa kendileri de durmazdı burda hastane ayağa kalkardı emin ol dedm. Ki bana söylemedkleri şeyi kadına söylüyorlar.Nasıl yani nstde mi virüs şüpheli hasta varmış?
Canım zaten sen benim bildiklerimin hepsini saymışsınKızlar rahim ağzı yumuşamış dedi ama açılma yok. Çatı muayenesi yaptı uygun kemigin ama kaslarin çok sıkı yirtigin olabilir dedi. O değil de yarın sabah gel yatısını yapalım kendi baslamazsa bugün dedi. Dua edin bugün kendi başlasın ya. Suyu var dedi. Az az geliyo sanırım benimki ya. Açılma için merdiven squat başka ne yapayımilişki demeyin benim de halim yok eşimin de
Ya neden benim doktorum da normal doğumu desteklemez kiİnşallah canım
su geldiyse zaten ilişki olmaz canim. enfeksiyon riski olur. bol bol squat. sıcak duş için ne dedi doktor. o da riskli mi acaba su gelince. hatta oturma banyosu da yapmıştım ben son gunlerde.Kızlar rahim ağzı yumuşamış dedi ama açılma yok. Çatı muayenesi yaptı uygun kemigin ama kaslarin çok sıkı yirtigin olabilir dedi. O değil de yarın sabah gel yatısını yapalım kendi baslamazsa bugün dedi. Dua edin bugün kendi başlasın ya. Suyu var dedi. Az az geliyo sanırım benimki ya. Açılma için merdiven squat başka ne yapayımilişki demeyin benim de halim yok eşimin de
Ben de doktor değiştiricem galiba son hafta falan demeyipYa neden benim doktorum da normal doğumu desteklemez kiyazıyı okuyunca bir burukluk hissettim ben de bir şey olsa da normal i deneyelim dese , bana da şöyle bir iç huzuru gelse nolur ki sezeryan diye odaklandım, sebep ne tüp bebek olması . Başka doktora gitmek , kendini ona yakın hissetmek zaten zaman alan şeyler . Gelmişim 38. Haftaya bir de şu dönemde elim mahkum kaldı resmen doktoruma . Neyse bakalım hayırlısı , belki bir şeyler olur hala umudum var
canim o herkeste farkli oluyor kimi bebek bir iki hafta kanalda kalıyor. ben doktora gittiğimde 6 cm açıklık vardı, daha kanalda değildi. hatta yedi sekizde bile degildi. sanci geldikçe alaturka tuvalet pozisyonuda geldim öyle girdi kanala.Kanala girme olayı nasıl bişey acaba. Ani mi oluyor yoksa güne falan mi yayılıyor. Kanala girdiğini biz hissedebiliyor muyuzüff bende doğurmak istiyorum artık
Bende iki sene uğraştım aşılamalar hsgler.. tüp bebek mi denesek dediğimiz bir zamanda kendiliğinden geldi şükür. Eğer gebeliğiniz sağlıklı gidiyor bir sorun da yoksa sezeryan düşünülmemeli bence hemen. Normal ihtimali de değerlendirse keşke doktorunuz. Siz istiyorsanız bi sorunda yoksa bi düşünün bence. Bende normal istiyorum Evde çalışıyorum bakalım tetiklerim inşallab bi an önce olması içinYa neden benim doktorum da normal doğumu desteklemez kiyazıyı okuyunca bir burukluk hissettim ben de bir şey olsa da normal i deneyelim dese , bana da şöyle bir iç huzuru gelse nolur ki sezeryan diye odaklandım, sebep ne tüp bebek olması . Başka doktora gitmek , kendini ona yakın hissetmek zaten zaman alan şeyler . Gelmişim 38. Haftaya bir de şu dönemde elim mahkum kaldı resmen doktoruma . Neyse bakalım hayırlısı , belki bir şeyler olur hala umudum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?