2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar hastaneye gidiyoruz. Çok moralsizim. Ağlamaktan gözlerim şişti. Çok kimsesiziz diye. Sahibimiz Allah.
Canım neden aglıyosun bende tekim. Eşimle ikimiz gidicez ilk etapta durum belli değil belki bende tek dogurucam annem yetişene kadar çıkmış bile olurum hastaneden. Üzülme kendine güven senle eşin ikiniz varsınız biz de yazarız sana
Ayy kıyamam nasıl heyecanlanmıştır yaa valla benim ki de ağlayabilir belli olmaz sen merdivene dayan in çık evde eğil kalk ama dikkatli ol yavaş yavaş ritmik şekilde yap. Nefes egzersizleri yaparak eğilip kalk. Ay inşallah yarına doğurursun sıcak suya gir küvet falan varsa eğer doldur içini yoksa sıcak duş al banyoda suyun altında bekle baya. Aklıma baska ilişki geliyo da ona da halim yok demişsin

Hayırlı haberlerle gel inşallah cnm ; dualarımız seninle

Şu son günlerim stres ve gerginlik içinde geçiyor. Nst ye çıktım çikolata ye gel dedi. İndim yedim çıktım 15 dk bekle dedi. Tekrar aşağı indim bekledim çıktım. Tekrar bekleteceğiz dedi. Niye bekliyorum dedim?
Saçmalıyor kendince tamam dedim ya nstniz sizin olsun beklemiyorum güle güle diyor bana. Eşim kavga etmeye çıkıyordu zor tuttum Allahım ya ben iyice delirmeden doğurmak istiyorum. Sonra görümcem çıktı konuşmaya neymiş içeride virüs şüpheli hasta varmış söyleyememiş. İnanılmaz sallamış yani Allah vicdanlılarla karşılaştırsın. Nst ye falanda girmedim eve gidiyorum.

Canım inşallah hakkında hayırlısı olur ya. İnşallah gelir sancılar kendiliğinden. Zaten en bilenini merdiven, squat. Birde acaba dayanabildiğin sıcaklıkta bir suyla duşmu alsan.

Kızlar hastaneye gidiyoruz. Çok moralsizim. Ağlamaktan gözlerim şişti. Çok kimsesiziz diye. Sahibimiz Allah.
Canım tek değilsin bak bende yalnızım ama ağlayıp da bebeğimi üzmüyorum asla. Allah yardım eder canm bak gör en kolay doğum biz kimsesizlerinki olacak :)
Ayy o nst sırasını ben 1,5 saat bekledm tam içeri girdim gene almıyorlardı başkalarını sokuyorlar. doktorum yetişti Allah tan da beni doğumhanedeki odalara gönderdi hem doğumhaneleri görmüş olursun dedi sağolsun . Keşke daha önce gelseydi de yardımcı olsaydı. Hastanelerde nst makine sıkıntısı var malesef. Bakanlığa falan şikayet etmek gerekiyor

Nasıl yani nstde mi virüs şüpheli hasta varmış?

Nasıl yani nstde mi virüs şüpheli hasta varmış?
Saçmalamışlar . Sorun çıkartan kişilere hep böyle diyorlar. Mesela en son acile gittiğimde bende sancı vardı dye mecburen serum takmışlardı. Benden snra bi bayan sancım var dedi nst sancısı çıkmadı nye geldin burda virüsü hasta var bu zamanda evden çıkılır mı flan deyip kadını korkuttular. Kadını benm yanma koydular ben teselli ettim. Korkma virüslü hasta olsa kendileri de durmazdı burda hastane ayağa kalkardı emin ol dedm. Ki bana söylemedkleri şeyi kadına söylüyorlar.

Canım zaten sen benim bildiklerimin hepsini saymışsın sıcak suyla duşa gir, suyun altında squat yap ama dikkat et kayma.

İnşallah canım
Ya neden benim doktorum da normal doğumu desteklemez ki yazıyı okuyunca bir burukluk hissettim ben de bir şey olsa da normal i deneyelim dese , bana da şöyle bir iç huzuru gelse nolur ki sezeryan diye odaklandım, sebep ne tüp bebek olması . Başka doktora gitmek , kendini ona yakın hissetmek zaten zaman alan şeyler . Gelmişim 38. Haftaya bir de şu dönemde elim mahkum kaldı resmen doktoruma . Neyse bakalım hayırlısı , belki bir şeyler olur hala umudum var

doktora gittim geldim
enfeksiyonmuş.bayagi korktum ama.sanci da çıktı.sancın çoğalırsa gel dedi.
@BlupBlupBlup Allah yardimcin olsun canim
C cecenn canim istersen bir kere deneme yap.yani git gel yap nasıl kac dk suruyor falan.ama ben buugn hafif sanciyla yakin hastaneye bile zor gittim..yolda dogum riskli bisi.hem hizli dogum diye bisey de var.ailende var mi hizli doguran.o da onemli.

su geldiyse zaten ilişki olmaz canim. enfeksiyon riski olur. bol bol squat. sıcak duş için ne dedi doktor. o da riskli mi acaba su gelince. hatta oturma banyosu da yapmıştım ben son gunlerde.

Ben de doktor değiştiricem galiba son hafta falan demeyip

Kanala girme olayı nasıl bişey acaba. Ani mi oluyor yoksa güne falan mi yayılıyor. Kanala girdiğini biz hissedebiliyor muyuz üff bende doğurmak istiyorum artık
canim o herkeste farkli oluyor kimi bebek bir iki hafta kanalda kalıyor. ben doktora gittiğimde 6 cm açıklık vardı, daha kanalda değildi. hatta yedi sekizde bile degildi. sanci geldikçe alaturka tuvalet pozisyonuda geldim öyle girdi kanala.

Bende iki sene uğraştım aşılamalar hsgler.. tüp bebek mi denesek dediğimiz bir zamanda kendiliğinden geldi şükür. Eğer gebeliğiniz sağlıklı gidiyor bir sorun da yoksa sezeryan düşünülmemeli bence hemen. Normal ihtimali de değerlendirse keşke doktorunuz. Siz istiyorsanız bi sorunda yoksa bi düşünün bence. Bende normal istiyorum Evde çalışıyorum bakalım tetiklerim inşallab bi an önce olması için kafası büyük o sebeple 15 ine kadar gelmezse sezeryan diyor doktorum. Hiç istemiyorum başarabilirim normal doğumu diye düşünüyorum zaman ne göstericek bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…