2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya ben biliyorum aldım o elektriği senden seni kendime benzetiyorum biraz biz de de herkes ayrı cins ama annem en fenaları sensin diyo en önemli özelliğim hiç bişi gözümden kaçmaz ama hiçbişi
Bence de karakter oladak benziyoruz İnşallah kızlarımızda bizim gibi dişli olurlar

Canım bilmiyorum arkadaslar görünce dönüş yaparlar sanırım. 25den altı riskli canım uzayabilir rahim boyun. Dediğim gibi iş yapma mümkün oldugunca yat uzan kendini zorlama hiçbişey olmaz Allahın izniyle

Ayy bnde bakır istiyorum anca 2 sene sonra boyarım herlde
Bakır süper oluyor ya on yıldır kullanıyorum kendilerini neredeyse
Evet akıyor ama işte o kadar güzel ki ve o kadar kendi saçım gibi duruyor ki vazgeçemiyorum

Çömel kalk yapıyordum bian yoğun akıntı geldi devamı gelecek suyum geliyo sandım ama kesilince hüsran bari azck lekeli falan geleydi bi belirti vereydi ona bile razıydım

Neyse 38+6 olduk
Perşembe günü 39+0ız çok ümitliyim o günden kızm annesinin sözünü dinlicek inşaAllah

Az kaldı inşaAllah annesi miniğine kavuşcaksın
Ay inşallah kuzum ya. Ben idmanliyim adetim çok ağrılı geçtiği için ama işte dokuz aydır çekmeye çekmeye unutmuşum
Allah yardımcın olsun şu an sana nasıl özeniyorum bi bilsen
Kız sürmeli sancı cekerken ben de ona ozenmistim cidden anlatıyorum ama inşallah kötü etkilenen olmuyordur.
Ay @sürme gibi seni de beklemeyelim de doğur kız yarın doğurdun doğurdun diğer gün geçerim önüne haberin olsun
Yok vermem sıramı, troll oğlum tam 1 Nisan'da gelecek
Kıyamam ya Allah yardımcın olsun canım çektiğine değer inşallah açılmaların olmuştur
İnşallah kuzum ya sağlam giriyor ağrı umarım açılma oluyordur. Sabah 9'da gidicez bakalım.

Ben şahsen iyi yönde etkileniyorum. Tecrübe gibi

Benim 38+6 da başlamış oldu hadi darısı başına

Kız gece gece bu saatte mi çömel kalk yapıyodunben çişe gitmeye üşenir oldum

Ne yapmam lazım ya bu hamilelikte ne denersem işe yaramadı. Aslında kabızlıktan cok çekmiş biriyim tecrübeliyim ama demir ilacı sanırım beni mahvediyor
Demir ilacı bana o kadar iyi geldi ki bu konuda günde 1 kere zor çıkan ben 3 kere bile çıktım tuvalete

Ben o kadar umutsuz vakayım ki bugün yüzümde sivilce çıkmış onu bile google a yazdım doğum belirtisi olabilir mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…