- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Bence de karakter oladak benziyoruzYa ben biliyorum aldım o elektriği sendenseni kendime benzetiyorum biraz biz de de herkes ayrı cins ama annem en fenaları sensin diyo en önemli özelliğim hiç bişi gözümden kaçmaz ama hiçbişi
Canım bilmiyorum arkadaslar görünce dönüş yaparlar sanırım. 25den altı riskli canım uzayabilir rahim boyun. Dediğim gibi iş yapma mümkün oldugunca yat uzan kendini zorlama hiçbişey olmaz Allahın izniyleÇok umut verici oldu cnm yaa sağolasın inş bende o arkadaşlarım gibi sona ulaşırım
Belki gören olur diye yazıyorum 17+1 Ken 28.5 du servis boyum boyu böyle kısalıpda sona gelen oldumu acaba arkadaşlarım
Bakır süper oluyor ya on yıldır kullanıyorum kendilerini neredeyseAyy bnde bakır istiyorumanca 2 sene sonra boyarım herlde
Evet akıyor ama işte o kadar güzel ki ve o kadar kendi saçım gibi duruyor ki vazgeçemiyorumOyyy amin inşallah yerim onun minik ellerini
Önceden bnde üşenmiyorum da şimdi yatmak kalkmak off agır vasıta gibi zor
Ay bakır rengi çok seviyorum bi ara kullandım ama kullanımı zor ya akıyor baya ondan vazgeçtimama zaman zaman aklıma geliyo bakıra boyama isteği
Kıyamam ya Allah yardımcın olsun canım çektiğine değer inşallah açılmaların olmuşturDeneyeyim inşallah canım. Ay çok yoruldum ya.
İnş cnm yatışdayım bol bolCanım bilmiyorum arkadaslar görünce dönüş yaparlar sanırım. 25den altı riskli canım uzayabilir rahim boyun. Dediğim gibi iş yapma mümkün oldugunca yat uzan kendini zorlama hiçbişey olmaz Allahın izniyle
Benden sanmıyorum sakin bişey çıksınBence de karakter oladak benziyoruzİnşallah kızlarımızda bizim gibi dişli olurlar
Benim kızda öyle valla.Benden sanmıyorum sakin bişey çıksınşimdiden dört dönüyor bit kadar yerde çıkınca napcak bakalım
Ablamlar da bana aynı şeyi söylüyor vallaBenim kızda öyle valla.Kesin bıcır bıcır konuşan, çok bilmiş bir şey olacak
Ay inşallah kuzum ya. Ben idmanliyim adetim çok ağrılı geçtiği için ama işte dokuz aydır çekmeye çekmeye unutmuşumAz kaldı inşaAllah annesiminiğine kavuşcaksın
Kız sürmeli sancı cekerken ben de ona ozenmistim ciddenAllah yardımcın olsun şu an sana nasıl özeniyorum bi bilsen
Yok vermem sıramı, troll oğlum tam 1 Nisan'da gelecekAy @sürme gibi seni de beklemeyelim de doğur kız yarın doğurdun doğurdun diğer gün geçerim önüne haberin olsun
İnşallah kuzum yaKıyamam ya Allah yardımcın olsun canım çektiğine değer inşallah açılmaların olmuştur
Ben şahsen iyi yönde etkileniyorum. Tecrübe gibiAy inşallah kuzum ya. Ben idmanliyim adetim çok ağrılı geçtiği için ama işte dokuz aydır çekmeye çekmeye unutmuşum
Kız sürmeli sancı cekerken ben de ona ozenmistim ciddenanlatıyorum ama inşallah kötü etkilenen olmuyordur.
Yok vermem sıramı, troll oğlum tam 1 Nisan'da gelecek
İnşallah kuzum yasağlam giriyor ağrı umarım açılma oluyordur. Sabah 9'da gidicez bakalım.
Benim 38+6 da başlamış oldu hadi darısı başınaÇömel kalk yapıyordum bian yoğun akıntı geldi devamı gelecek suyum geliyo sandım ama kesilince hüsranbari azck lekeli falan geleydi bi belirti vereydi ona bile razıydım
Neyse 38+6 olduk
Perşembe günü 39+0ız çok ümitliyim o günden kızm annesinin sözünü dinlicek inşaAllah
Kız gece gece bu saatte mi çömel kalk yapıyodunÇömel kalk yapıyordum bian yoğun akıntı geldi devamı gelecek suyum geliyo sandım ama kesilince hüsranbari azck lekeli falan geleydi bi belirti vereydi ona bile razıydım
Neyse 38+6 olduk
Perşembe günü 39+0ız çok ümitliyim o günden kızm annesinin sözünü dinlicek inşaAllah
Demir ilacı bana o kadar iyi geldi ki bu konuda günde 1 kere zor çıkan ben 3 kere bile çıktım tuvaleteNe yapmam lazım ya bu hamilelikte ne denersem işe yaramadı. Aslında kabızlıktan cok çekmiş biriyim tecrübeliyim ama demir ilacı sanırım beni mahvediyor
Ben de surmelinin yazdiklarindan olumlu etkilenmiştim pirt diye doğurdu ne güzelBen şahsen iyi yönde etkileniyorum. Tecrübe gibi
Niye tuvalette bekliyonYa gece gece krize girdimben tuvalette inledikce eşim gelip elimi tutuyo, sancı bitince geri gidiyo. Az önce o koşup gelene kadar sancı bitti boşuna geldi garibim
Inşallah çok kolay gacar doğumun çok heyecanlı bekleyiş yaHeyecandan uyuyamıyorum 7.30 da doğumum var bana dua edin Kızlar ❤50 kez lavaboya gittim yürü yürü evin içinde pufffff
Ne kullanıyordunDemir ilacı bana o kadar iyi geldi ki bu konuda günde 1 kere zor çıkan ben 3 kere bile çıktım tuvalete
Ben o kadar umutsuz vakayım ki bugün yüzümde sivilce çıkmış onu bile google a yazdım doğum belirtisi olabilir mi diyeÇömel kalk yapıyordum bian yoğun akıntı geldi devamı gelecek suyum geliyo sandım ama kesilince hüsranbari azck lekeli falan geleydi bi belirti vereydi ona bile razıydım
Neyse 38+6 olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?