2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
1 saat önce falan yapıyordum ama şimdide yapıcam daha yatmadm
Gerçi kararsızm yapıp yapmamakta şimdi suyum falan gelir yazık kocam uyudu kıyamam uyandırmaya
Valla ya adama yazık uykunun en güzel yerinde suan saat 2 olmus yat kız ne çömelmesi

2 tane aliyordum da inanki adını hatirlamiyorum ☺ benimde bağırsaklar oldu bitti problemlidir aslında ne biliyim bana baya iyi gelmisti
Bana da demir ilacı kabızlık yerine tuvalete daha çok çıkarırdı. Hangi demir hapı içsem öyleydi oğluma hamileyken. Ama bu hamileliğimde doktor gerek duymadı içmedm . O yüzden kabızlık çekiyorm sanırm . Acaba doktordan gizli içmeye başlasam mı

Yaaa severim ben onuuuuu yumuş yumuşşşş Çok seviyorum kedileri çookk
Ya bende çok ama çok seviyorum hamileyken aldım bunu hatta dayanamayip eziyetini göze aldim ☺ eziyet dediğim de 13. Katta oturuyorum ben sürekli kapı pencere kontrolu yapmaktan anam ağlıyor çok korkuyorum düşer diye

Kız Allah seni
Bişeler yapıyomısn gelsin diye?
Merdiven, ilişki, sguat, yürüyüş?
Merdiven hariç denedim ama yumuşama bile olmamış deyince doktor hepsini bıraktım ben 38lerde falan gelmesini istiyordum zaten bu saatten sonra çok da farketmiyor artık bugün hiç doğurasım yok mesela

Merdiven hariç denedim ama yumuşama bile olmamış deyince doktor hepsini bıraktım ben 38lerde falan gelmesini istiyordum zaten bu saatten sonra çok da farketmiyor artık bugün hiç doğurasım yok mesela
Saldım çayıra mevlam kayıra diyosun ha

Bi 4 dk arası mesela bı bakıyorum 7 ye cikiyo sonra tekrar 5 e iniyo falan. Bi garip ben de anlamadım canım. Düzensiz oluyo herhalde dimi?
Ayy 5e kadr düştü mü . Ben tam anlamam ama 5dk bir olunca hastaneye gidiliyordu sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…