2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben da bi kere unutmuşum aşağı indirmeyi beli karnı hep ıslanmıştı, kundağına bile çıkmıştı.hep indiriyorum ben aşağı. Bir de bebe yağı yada zeytin yağı sürüp sünnet derisini aşapı yukarı çekmek gerekiyormuş altında enfeksiyon vs oluşmasın diye. Ona cesaret edemedim daha banyodan sonra yapmak lazım. Pipipedleri kullanıyorum ama bacaklarını o kadar hızlı hareket ettiriyorki ped med kalmıyor üstünde çiş yapması bile hoşuna gidiyor insanın yavrusunun

Ayy ne güzel anlatmışsın yaa bize de nasip olsun inşallah sağ salim alıp eve getirmek
[/QUOTE]
Kız ajahha cok güldüm Urfa ne alaka cidden ne aldın urfadan cabuk söyle balıklı gölden su mu getirttin acılı ciğer mi ney bulmam lazımmm

Princesssss neresi o kadar kalabalık ?

Ben de pazartesi nst için hüma ya gittim orası da çok kalabalıktı . İnanılmaz sinirlerim bozuldu ağlayacaktım içerde . Nst beklerken bir çok gebe ayakta kaldı , dışarda sağlık kontrolünden geçiren doktor girip Çıkıp bu şekilde sosyal mesafe korunamaz diye sinirlendi . Gelenler de hep karnı burnunda olanlar zaten malum doğumu gelenler . Bir de üstüne temizlik görevlisi bir bayan temiz çarşaf arıyordu bulunca altın bulmuş gibi sevindi . Dedim eyvah çarşaf sıkıntısı bile çekiyorlar Gözüm iyice korktu . Perşembe bir daha çağırdı doktor bakalım durumlara göre tahminim erkene bile alabilir

Ayy ne güzel anlatmışsın yaa bize de nasip olsun inşallah sağ salim alıp eve getirmek

Kız ajahha cok güldüm Urfa ne alaka cidden ne aldın urfadan cabuk söyle balıklı gölden su mu getirttin acılı ciğer mi ney bulmam lazımmm
[/QUOTE]
Kız valla hatırlamıyorum hatırlasam kendimede sana da getirtirim
Ay erken getirmek istiyorum ben ama ya. Pufff senle aynı doğuracağız kız bu gidişle
Bende en geç haftaya gelsin istiyorum ama bakalım

[/QUOTE]
Canımmm çok şükür. Anneli babalı büyüsün sağlıkla, şansı, talihi parlak olsun.

Neymiş o doğumu başlatan yaa ben Urfadayim şu an hemen gidip alayim başlasin dogum ama kesin isottur ahahahah

Neymiş o doğumu başlatan yaa ben Urfadayim şu an hemen gidip alayim başlasin dogum ama kesin isottur ahahahah
Valla bildiğimden değil ya, niye öyle birşey gördüysem rüyamda. Bir taraflarım açık kaldı demek ki

Tebrik ederim 8 günlukken bunu öğrenmen iyi olmuş. Benim oğlum 18 aylık oldu ve ben bunu senin yazını okuyunca öğrendim. Ve tam tersi ezilir diye yukarı dogru düzeltirde bezlerdim. Allah'ım ya sırf o yüzden kurutma makinası almıştım kıyafet yetiştiremediğim için. Öğrenmenin yaşı yok daha neler öğrencez bakalım

Urfa demişken var mı acaba urfalı bu grupta 3 yıldır Urfadayim ama hiç bi yeri bilmiyorum öyle rasgele bi özel hastaneye gidiyodum memnum kalmıştım doktordan oda şansıma hamile kalmış izine ayrılmış kaldım gurbet ellerde ortada

Kız valla hatırlamıyorum hatırlasam kendimede sana da getirtirim

Bende en geç haftaya gelsin istiyorum ama bakalım
[/QUOTE]
Sjsjsjjs pireler uçuşmuş bu gece sende

Ahaha ay inanmıyorum ya valla benimki de tesadüf oldu doktora gittiğimizde muayene için soydu adam, 1 saat önce değiştirdiğim halde bizimki yine çiş içindeydi, doktor da yanlış bezlemişsin dedi yani eğer o an çiş yapmış olmasaydı muhtemelen sonsuza kadar pipiye yukarı baktırcaktım

Ay evet yirim ben onun çişli pipisini ya feda olsun üst baş battaniye evet o deriyi aşağı çekip içine bak dedi ben de çok iyi değilim o konuda canı acıcakmış gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…