- 11 Şubat 2008
- 7.244
- 17.393
- 773
- 41
Bebeğim bugün 8 günlük oldune yapsak ne etsek beline kadar çiş oluyordu 8 günde 4 makine çamaşır yıkadım yandık işimiz var bu pipiyle diyordukki doktor kontrolümüzde yanlış bezlediğimizi öğrendik meğer pipi aşağı bakcakmış biz de kıvırmaya korktuğumuzdan yukarı baktırıyoduk tabi günde 3 sefer üst baş değişiyor göbek bel her yer çiş oluyordu Allahım acemiliğin göZü körolsun
Ayy ne güzel anlatmışsın yaa bize de nasip olsun inşallah sağ salim alıp eve getirmekSelam can dostlar hepinize ayrı ayrı çook teşekkürler.
Ben bebeğime kavuştum ama o sancı sıralarında aklım ve dualarım tüm hamileliğim boyunca buralardan birbirine destek olan sizlerdedi. Gebe olmamızın zorluklarla ve hastalıklarla gecmesi bile imtihanımız oldu ama sabır ve dua ile bu surecle baş edeceğiz inşallah . .
Yavrum iyi ben de iyiyim ve Allah'a binlerce şükür ki bizi taburcu ettiler doğumdan 24 saat geçtikten sonra şimdi yavrum 1 günlük oldu Allah'a hamdolsun evinde ilk geceyi geçirdik. Dünyam değişti onunla birlikte, ben de tamamlandım harika bir duygu. Sizleri de hayırlısı ile evlâdlarınıza Allah'ım kolayca kavuştursun.
Dogumum normal doğum oldu. Hastaneye 2cm. ile yattıktan tam 5 saat sonra bebeğimi kucağıma aldım. Bebiş 2860 olarak dogdu ödem vs sonrasında hastaneden çıkarken 2800a düştü. Benimkisi minik bi bıdık olduğu için biraz daha özen gösterin denildi. Emebildi çok şükür. Emzirme sık sık olması gerekiyor ve evet acayip uykusuz kaldım. Hastanede referans kimseyi istemedim tek idare edebildim. Devlet hastanesi olarak daima tercihimden memnun kaldım hatta hastanede Corona vakası bulunmasından dolayı daha dikkatli olduklarını düşündüm ama çok tedbirli olmak lazım malum virüs hız kesmiyor.
İyi tarafından bakarsam bana bi serum suni sancı verdiler korkum vardı hele de ilk doğumum diye acayip endişeliydim fakat korkulcak en son şeymiş bence. Suni sancı sonrasında ben daha guzel açıldım Allah'ın izniyle. Ikınma kısmını da yaparken benim için büyük nimet oldu. Bana sakin sesi ile bilgisiyle tecrübesiyle iyi bi dr. denk geldi iyi moral verdi ya Allah tüm sağlıkçılardan razı olsun. Dikişsiz bir doğum oldu ancak tabi ki makat ve vajina ağrılarım var
Herşey yolunda ya artık en önemlisi bu şimdi benim emzirme vaktim kızlar, sağolun. İyi ki burası var iyi ki sizler gibi can dostlar var❤❤hepiniz Rabbim'e emanet olun.
Kız ajahha cok güldümCherrygum kız rüyamda seni gördüm. Yani güya benim doğumum oluyormuş. Sen bana diyorsun ki ya benimde zamanım geldi bende bende başlasın istiyorum artık. Naptın bana da anlat nasıl başlattın diyorsun? Diyorum ki eşimi gönderip Urfa'dan bir şey aldırdım. Onun sayesinde başladı doğumum diyorum. Hatırladığım bu kadar. Urfa ne alaka ya
Oy kuzum Rabbim kolay getirsin inşallahHeyecandan uyuyamıyorum 7.30 da doğumum var bana dua edin Kızlar ❤50 kez lavaboya gittim yürü yürü evin içinde pufffff
Ay erken getirmek istiyorum ben ama ya. PufffHe tamam benimde normalde beklenen 21'i
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım
Anam bizim bu evin camı zor valla normalken zor hele koca göbekle daha bi zor canm başka yol bulmam lazimEbeler cam silmeyi öneriyor
BelkideHayırlısıyla gelsinler artık
Ayy ne güzel anlatmışsın yaa bize de nasip olsun inşallah sağ salim alıp eve getirmek
Bende en geç haftaya gelsin istiyorum ama bakalımAy erken getirmek istiyorum ben ama ya. Pufffsenle aynı doğuracağız kız bu gidişle
[/QUOTE]Selam can dostlar hepinize ayrı ayrı çook teşekkürler.
Ben bebeğime kavuştum ama o sancı sıralarında aklım ve dualarım tüm hamileliğim boyunca buralardan birbirine destek olan sizlerdedi. Gebe olmamızın zorluklarla ve hastalıklarla gecmesi bile imtihanımız oldu ama sabır ve dua ile bu surecle baş edeceğiz inşallah . .
Yavrum iyi ben de iyiyim ve Allah'a binlerce şükür ki bizi taburcu ettiler doğumdan 24 saat geçtikten sonra şimdi yavrum 1 günlük oldu Allah'a hamdolsun evinde ilk geceyi geçirdik. Dünyam değişti onunla birlikte, ben de tamamlandım harika bir duygu. Sizleri de hayırlısı ile evlâdlarınıza Allah'ım kolayca kavuştursun.
Dogumum normal doğum oldu. Hastaneye 2cm. ile yattıktan tam 5 saat sonra bebeğimi kucağıma aldım. Bebiş 2860 olarak dogdu ödem vs sonrasında hastaneden çıkarken 2800a düştü. Benimkisi minik bi bıdık olduğu için biraz daha özen gösterin denildi. Emebildi çok şükür. Emzirme sık sık olması gerekiyor ve evet acayip uykusuz kaldım. Hastanede referans kimseyi istemedim tek idare edebildim. Devlet hastanesi olarak daima tercihimden memnun kaldım hatta hastanede Corona vakası bulunmasından dolayı daha dikkatli olduklarını düşündüm ama çok tedbirli olmak lazım malum virüs hız kesmiyor.
İyi tarafından bakarsam bana bi serum suni sancı verdiler korkum vardı hele de ilk doğumum diye acayip endişeliydim fakat korkulcak en son şeymiş bence. Suni sancı sonrasında ben daha guzel açıldım Allah'ın izniyle. Ikınma kısmını da yaparken benim için büyük nimet oldu. Bana sakin sesi ile bilgisiyle tecrübesiyle iyi bi dr. denk geldi iyi moral verdi ya Allah tüm sağlıkçılardan razı olsun. Dikişsiz bir doğum oldu ancak tabi ki makat ve vajina ağrılarım var
Herşey yolunda ya artık en önemlisi bu şimdi benim emzirme vaktim kızlar, sağolun. İyi ki burası var iyi ki sizler gibi can dostlar var❤❤hepiniz Rabbim'e emanet olun.
Neymiş o doğumu başlatan yaaCherrygum kız rüyamda seni gördüm. Yani güya benim doğumum oluyormuş. Sen bana diyorsun ki ya benimde zamanım geldi bende bende başlasın istiyorum artık. Naptın bana da anlat nasıl başlattın diyorsun? Diyorum ki eşimi gönderip Urfa'dan bir şey aldırdım. Onun sayesinde başladı doğumum diyorum. Hatırladığım bu kadar. Urfa ne alaka ya
Valla bildiğimden değil ya, niye öyle birşey gördüysem rüyamda.Neymiş o doğumu başlatan yaaben Urfadayim şu an hemen gidip alayim başlasin dogum ama kesin isottur ahahahah
Makarnayı yemedim, 2 dilim kaşarla avuttum kendimiBen sütle mısır gevreği yedim. Makarnadan daha hallice ama yine yedim sonuçta
Tebrik ederim 8 günlukken bunu öğrenmen iyi olmuş. Benim oğlum 18 aylık oldu ve ben bunu senin yazını okuyunca öğrendim. Ve tam tersi ezilir diye yukarı dogru düzeltirde bezlerdim. Allah'ım ya sırf o yüzden kurutma makinası almıştım kıyafet yetiştiremediğim için. Öğrenmenin yaşı yok daha neler öğrencez bakalımBebeğim bugün 8 günlük oldune yapsak ne etsek beline kadar çiş oluyordu 8 günde 4 makine çamaşır yıkadım yandık işimiz var bu pipiyle diyordukki doktor kontrolümüzde yanlış bezlediğimizi öğrendik meğer pipi aşağı bakcakmış biz de kıvırmaya korktuğumuzdan yukarı baktırıyoduk tabi günde 3 sefer üst baş değişiyor göbek bel her yer çiş oluyordu Allahım acemiliğin göZü körolsun
Öğrencez taze anneyiz napalımHahaha ay bende öyle biliyodum bak dediğin iyi oldu ya bunlar hep acemilik işte naparsin
Kız valla hatırlamıyorumKız ajahha cok güldümUrfa ne alaka cidden ne aldın urfadan cabuk söyle balıklı gölden su mu getirttin acılı ciğer mi ney bulmam lazımmm
Ahaha ay inanmıyorum yaTebrik ederim 8 günlukken bunu öğrenmen iyi olmuş. Benim oğlum 18 aylık oldu ve ben bunu senin yazını okuyunca öğrendim. Ve tam tersi ezilir diye yukarı dogru düzeltirde bezlerdim. Allah'ım ya sırf o yüzden kurutma makinası almıştım kıyafet yetiştiremediğim için. Öğrenmenin yaşı yok daha neler öğrencez bakalım
Ay evet yirim ben onun çişli pipisini ya feda olsun üst baş battaniyeBen da bi kere unutmuşum aşağı indirmeyi beli karnı hep ıslanmıştı, kundağına bile çıkmıştı.hep indiriyorum ben aşağı. Bir de bebe yağı yada zeytin yağı sürüp sünnet derisini aşapı yukarı çekmek gerekiyormuş altında enfeksiyon vs oluşmasın diye. Ona cesaret edemedim daha banyodan sonra yapmak lazım. Pipipedleri kullanıyorum ama bacaklarını o kadar hızlı hareket ettiriyorki ped med kalmıyor üstünde çiş yapması bile hoşuna gidiyor insanın yavrusunun
İyi yapmışsın. Sana kilo olacağına bebişe olsun.Makarnayı yemedim, 2 dilim kaşarla avuttum kendimi
Sjsjsjjs pireler uçuşmuş bu gece sendeKız valla hatırlamıyorumhatırlasam kendimede sana da getirtirim
Bende en geç haftaya gelsin istiyorum ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?