Kızlar selamlaarrNe çok şey yazılmış oku oku anca bitirebildim. 1 Nisan şakası yapılmamış neyseki oh @BlupBlupBlup naptı acaba ya. Merak ettim. Her şey yolundadır umarım.
Bugün kendime yapacak bir şey bulamadım. Planlarınız neler kızlar?
Oyyy çok özledim patates kızartması doğuracağım için çok mutluyum yaa gebelik şekerim geçsin de yiyim benim yerime de yeeGünaydın kızlar kalktım çatır çatır patates kızartıyorum üff her sabah yesem bıkmam
Senin çok az kalmış ya çok heyecanlıBizimde işler güçler bitti şükür annem ablam sağolsun iyiki geldiler evi heryerini bitirdik . Sabah yeni evimizin anahtarını teslim almaya gittik kızımın sansına daha gelmeden anahtarımızıda aldık .tabi hemen gidemiycez artık eylülebugünde annem yatağımı yapıcakmış kimse gelmese de bebek görmeye tam olucakmış artık haftaya salıyı bekliycez artık
Maşallah ona annesiKızlar doğum yaptım 3260 gr 50 cm boyu esmer bombamın korktuğum gibi olmadı Allah herkese nasip etsin
Ayy maşallahKızlar doğum yaptım 3260 gr 50 cm boyu esmer bombamın korktuğum gibi olmadı Allah herkese nasip etsin
Günaydın kızlar
Doğum yapanların gözü aydın olsun inşallah
Princesssss hayırlı doğumlar diliyorum canım
@BlupBlupBlup senin doğum da başlamışbir avazda kurtul inşallah
Kızlar sezeryan ve normal doğum olayına takılmayın benim 3. Sezeryan olmasına rağmen çok şükür 10. Gün hiç ağrım sızım kalmadı. Hastaneden eve geldiğimde çamaşır topladım, katladım, eğilmeden işlerimi yaptım. Dün eşimle ev temizledik kuzumun eşyalarını düzenledim falan. Yemeğimi, kekimi çok şükür herşeyimi yapıyorum bugün 15. Gün ameliyattan sonra. Normal doğum olsa alt dikişim olacaktı belki oturamayan da çok o şekilde. Allah sağlıkla eve getirmeyi nasip etsin yavrularınızı.
Normal doğum yapmayacaktın s3n değil mi bu sebeptenAy evet ya kabızlığı geçtim hemorid memeleri çıktı ortaya benm korkum ondan
Gözün Aydın canım Allah analı babalı büyütsün.çok ağrın varmı? Malum bende sezeryan olcam yaKızlar doğum yaptım 3260 gr 50 cm boyu esmer bombamın korktuğum gibi olmadı Allah herkese nasip etsin
İlk sezeryan çok mu ağrılıydı? Benim ilki normal doğum,bunu sezeryan istiyorum.büyük kızıma bakamaz mıyım ?ne kadar sürede eski Halime dönerim?ya sen bana umut veriyorsun.korkuyorum 2. sezaryen çocukla nabicam diye.. maşAllah sanaaa
Ya ben de yayıldım kaldım ama böyle oturmaya alışkın değilim. Kendime iş arıyorum ama dün temizlik işini yapınca bugüne kaldım öyle ortadaPlanım yok . İşi gücü de bıraktım ohhhhh.. Tüm gün yayılıp yatıyorum
Allah ım ya..Bu gecede doğurmadım
Yarından çok ümitliyim 39+0 anlaşma günümüz
Eşinde oyle mi pekiKız ozmana ben niye zayıf doğuruyorm
90 kiloyum 1.72 boyundymgören 75 80sın en fazla diyor ama göstermiyorum kilomu
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar doğum yaptım 3260 gr 50 cm boyu esmer bombamın korktuğum gibi olmadı Allah herkese nasip etsin
Ne yapacaksın kız yemekteYemek yapıcağimmmmm
canim ilk 3 gun agrisi siddetli.10. gun gercekten bayagi iyi oluyorsun.ama sonrasinda hep kendini korumak zorundasin ilk 6 ay perde asma uzanma agir kaldirma .üsutmeİlk sezeryan çok mu ağrılıydı? Benim ilki normal doğum,bunu sezeryan istiyorum.büyük kızıma bakamaz mıyım ?ne kadar sürede eski Halime dönerim?
Kızlar doğum yaptım 3260 gr 50 cm boyu esmer bombamın korktuğum gibi olmadı Allah herkese nasip etsin
Allah ım ya..
sen cok yasa e mi!her zaman yazamasam da cok guldurüyon beni
Eşimde 1.73 1.74 boyunda ama zayıf 69 kiloEşinde oyle mi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?