Nurse harvey verdi gaz için bizde işe yarıyorTaze annisler sizlere birkaç sorum olacak. Şimdi bebek olduğunda evde olmadi gereken ilaç vs yardımcı olur musunuz? Gaz oldu diyelim yada ateşi çıktı ne almamız gerekir siz öncesinde mi aldınız? Malum bu durumlar insanı korkutuyor doktor ve eczaneye gidemezsek evde bulunsun
benim bildiğim vaktinden önce ıkınmak perinede şişmeye sebep oluyor. iki dogumda ds öyle biliyordum. bunda gebe okulundaki ebe de öyle dedi. 7 8 cm de ıkınma gelebilir sakın ıkınma kısa kısa nefes al ver. ıkınma hissini o azaltir demisti. görüş farklılıkları varsa bilemiyorum.İşin komik tarafı beceremiyorum da
Komşum iki çocuk doğurmus. Direkt bunu dedi acilman hızlanır dedi bilemedim hiç.
Ay bence de ama nişan mı emin olamadım işte
Ay ne güzel olmuş hızlıca. Hadi darısı başıma en hayirlisindansağlıkla büyüt kuzunu
Ayy deme. Su renksiz değil miydi? Ama ben de suphelendim açıkçasııslaklık var camasirimda ama birden boşalmadi bi daha. Az az da gelebilir mi ya?
Ya maşallah ne güzel doğurmuşsun canm hayırla sağlıkla büyüt bebeğini
Kız sayende hayatımda ilk defa nişan yada su görmüş oluyorum, artık hangisiyseşmdi bu nedir biri açıklığa kavuştursun bende bileym
Gözün aydınnAllah analı babalı büyütsün inşallah
Kızlar günaydın..yine atraksiyonu bir güne başlamışız
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inş
Hadi bakalım.güzel haberlerini bekliyoruz inş.bu günümüze umut olacak bebişimiz senin ki olsun kolaylıkla doğuversin fırsat buldukça yaz bize
Evet bende korkuyorum valla ama öyle ya da böyle cıkacak içimizden artık ne kadar rahat olursak o kadar kolay olur
Gözün aydın canım analı babalı büyütün inşallah tebrik ederim
Abowww kız doğuruyon sen valla Ay ben heycanlandımbu arada bebek doğum anında hareketleri azalıyormuş kanala girdiği için stres yapma. Sakince git hastaneye stres olma inşallah sağ salim kucagına alacaksın canım benim
Gözun aydin Allah Anali Babali buyutsunacilman az olmus normalmi sezeryanmi oldu nasil hissediyorsun kendini hastane ortami nasil?
gözünüz aydın arkadaşlar. saglikla sihhatle büyütün kuzularınızi insallah.
bir avazda sağlıkla gelsin insallah minigin canim. Allah yardımcın olsun.
doğumdan sonra doğuma gidiyorum diyen herkesin haberine gözleri dolan bir ben miyim acaba?
[/QUOTE]Selam can dostlar hepinize ayrı ayrı çook teşekkürler.
Ben bebeğime kavuştum ama o sancı sıralarında aklım ve dualarım tüm hamileliğim boyunca buralardan birbirine destek olan sizlerdedi. Gebe olmamızın zorluklarla ve hastalıklarla gecmesi bile imtihanımız oldu ama sabır ve dua ile bu surecle baş edeceğiz inşallah . .
Yavrum iyi ben de iyiyim ve Allah'a binlerce şükür ki bizi taburcu ettiler doğumdan 24 saat geçtikten sonra şimdi yavrum 1 günlük oldu Allah'a hamdolsun evinde ilk geceyi geçirdik. Dünyam değişti onunla birlikte, ben de tamamlandım harika bir duygu. Sizleri de hayırlısı ile evlâdlarınıza Allah'ım kolayca kavuştursun.
Dogumum normal doğum oldu. Hastaneye 2cm. ile yattıktan tam 5 saat sonra bebeğimi kucağıma aldım. Bebiş 2860 olarak dogdu ödem vs sonrasında hastaneden çıkarken 2800a düştü. Benimkisi minik bi bıdık olduğu için biraz daha özen gösterin denildi. Emebildi çok şükür. Emzirme sık sık olması gerekiyor ve evet acayip uykusuz kaldım. Hastanede referans kimseyi istemedim tek idare edebildim. Devlet hastanesi olarak daima tercihimden memnun kaldım hatta hastanede Corona vakası bulunmasından dolayı daha dikkatli olduklarını düşündüm ama çok tedbirli olmak lazım malum virüs hız kesmiyor.
İyi tarafından bakarsam bana bi serum suni sancı verdiler korkum vardı hele de ilk doğumum diye acayip endişeliydim fakat korkulcak en son şeymiş bence. Suni sancı sonrasında ben daha guzel açıldım Allah'ın izniyle. Ikınma kısmını da yaparken benim için büyük nimet oldu. Bana sakin sesi ile bilgisiyle tecrübesiyle iyi bi dr. denk geldi iyi moral verdi ya Allah tüm sağlıkçılardan razı olsun. Dikişsiz bir doğum oldu ancak tabi ki makat ve vajina ağrılarım var
Herşey yolunda ya artık en önemlisi bu şimdi benim emzirme vaktim kızlar, sağolun. İyi ki burası var iyi ki sizler gibi can dostlar var❤❤hepiniz Rabbim'e emanet olun.
Şu an hastane yolundayım haber ederim canım inşallahPrincesssss kolay doğumların olsun inşallah Hangi hastahaneyi tercih ettin ? Müsait oldukça yaz buraya da
Kuzum neden bu kadar takildin ki benimde bebek dönmedi etmedi mecbur sezeryan olcam onemli olan kucağımiza almak değil mi boşver öyle olsun böyle olsun yeterki sağlıklı gelsinler
Hiç belli olmaz :)Ay geliyor mu yani 2-3 güne40’ı bulacak diye hazırlamıştım hep kendimi Gerçi biraz araştırdım. Hemen gelmeyebiliyor bebek yazıyor nişandan sonra bilemedim ne düşünsem
Aynen valla bende artık risk gitti doğsun istiyorum bu sefer de sancım bile gelmiyo40lı haftaları görünce bayılasım geliyorBen bir an önce doğurmak istiyorum
Bendeee40lı haftaları görünce bayılasım geliyorBen bir an önce doğurmak istiyorum
Aleyküm selam canımSelam can dostlar hepinize ayrı ayrı çook teşekkürler.
Ben bebeğime kavuştum ama o sancı sıralarında aklım ve dualarım tüm hamileliğim boyunca buralardan birbirine destek olan sizlerdedi. Gebe olmamızın zorluklarla ve hastalıklarla gecmesi bile imtihanımız oldu ama sabır ve dua ile bu surecle baş edeceğiz inşallah . .
Yavrum iyi ben de iyiyim ve Allah'a binlerce şükür ki bizi taburcu ettiler doğumdan 24 saat geçtikten sonra şimdi yavrum 1 günlük oldu Allah'a hamdolsun evinde ilk geceyi geçirdik. Dünyam değişti onunla birlikte, ben de tamamlandım harika bir duygu. Sizleri de hayırlısı ile evlâdlarınıza Allah'ım kolayca kavuştursun.
Dogumum normal doğum oldu. Hastaneye 2cm. ile yattıktan tam 5 saat sonra bebeğimi kucağıma aldım. Bebiş 2860 olarak dogdu ödem vs sonrasında hastaneden çıkarken 2800a düştü. Benimkisi minik bi bıdık olduğu için biraz daha özen gösterin denildi. Emebildi çok şükür. Emzirme sık sık olması gerekiyor ve evet acayip uykusuz kaldım. Hastanede referans kimseyi istemedim tek idare edebildim. Devlet hastanesi olarak daima tercihimden memnun kaldım hatta hastanede Corona vakası bulunmasından dolayı daha dikkatli olduklarını düşündüm ama çok tedbirli olmak lazım malum virüs hız kesmiyor.
İyi tarafından bakarsam bana bi serum suni sancı verdiler korkum vardı hele de ilk doğumum diye acayip endişeliydim fakat korkulcak en son şeymiş bence. Suni sancı sonrasında ben daha guzel açıldım Allah'ın izniyle. Ikınma kısmını da yaparken benim için büyük nimet oldu. Bana sakin sesi ile bilgisiyle tecrübesiyle iyi bi dr. denk geldi iyi moral verdi ya Allah tüm sağlıkçılardan razı olsun. Dikişsiz bir doğum oldu ancak tabi ki makat ve vajina ağrılarım var
Herşey yolunda ya artık en önemlisi bu şimdi benim emzirme vaktim kızlar, sağolun. İyi ki burası var iyi ki sizler gibi can dostlar var❤❤hepiniz Rabbim'e emanet olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?