2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ayy cnm nasıl sevindim senin adına anlatamam yaaa
Rabbim sağlıkla kavuştursun maşallah sonada ulaşmışsın
Bende 19 haftalığım Bugun genellikle yatarak geçiriyorum drda uzunlukta ziyade açıklığa bakıyo zaten daha önceden 23+4 haftalı erken doğumum var Oyüzden 12de serklaj uygulandı inş bende sen gibi ve bizim gibi olan arkadaşlarımızda sonuna kadar giderler inş

Eki Görüntüle 2612114 peki ben bu danayı napcam benden başkasıyla yatmıyor böyle benim kızı kıskanıp dövmese bari
Yok yok bir şey yapmaz merak etme, asıl kızın ona yapacaklarından kork sen

Bu da benim suratsız.. Alt bezleme ve küvette yıkama egzersizi de yapsam mı diyorum Mia üzerinde

Insallah canim allah razi olsun guzel duan icin

Maşallah kilosu da doğmaya çok müsaitmiş Benim bebiş geçen hafta 2250 çıkmıştı. Haftasıyla uyumluymuş. Sağlıkla al kucağına inşallah
Evet canim o yuzden doktor daha fazla beklmek istemiyor ilk cocuk biraz korku vr neyden korktugunuda bilmiyo insan bkalim darisi basina insallah canimm

Kız ajahha cok güldüm Urfa ne alaka cidden ne aldın urfadan cabuk söyle balıklı gölden su mu getirttin acılı ciğer mi ney bulmam lazımmm
Kız valla hatırlamıyorum hatırlasam kendimede sana da getirtirim

Bende en geç haftaya gelsin istiyorum ama bakalım

[/QUOTE]
Ay hurma da yedim anam açılma yapiyo diye o da tırt cıktı. Ay ne talihsiz kızım valla erken gelecek dediler şimdi de gelmio sıpa

Güzel haberlerle gel inşallah canım
Evet canim o yuzden doktor daha fazla beklmek istemiyor ilk cocuk biraz korku vr neyden korktugunuda bilmiyo insan bkalim darisi basina insallah canimm
Amin canım Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah

Planım yok . İşi gücü de bıraktım ohhhhh.. Tüm gün yayılıp yatıyorum

Yemek yapıcağimmmmm

Biz çıktık herşey yolunda çok şükür kafa ölçümüz hala iki hafta geride ama sıkıntı değil plasentadan dolayı yapısal bi küçüklük dedi inş.öyledir herşeyden korkar olduk haftaya kontrol var yine 2.5 kilo olmuş kelebeğim gelecek hafta gidince doğum planlaması yapıcaz 37 yi doldurunca kavuşursa inş.bi aksilik olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…