2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ay ne bileyim mutfağa girince kendimi kaybediyorum ben. Şimdi birde poğaça mayaladım

aaah aahh 2. gebelikte nasip olursa bakalim ne diyeceksin 3. trimestirda.. is aramiyorum yavrum dinlenmek icin mola ariyorum
koltuk minderleri hep yerde oyuncaklar kalemler.ben kaldirdikca o indiriyor.oyun oynuyormus
Ay doğrudur valla. İkinciye cesaret eder miyim bilmiyorum
Fırında kıymalı sebze, pirinç pilavı. Yanına da karnabahar pane. Çorbada yapsam mı yapmasam mı çok kararsızım. Ne dersin
Olabilir çorba yanına. Ama menü doyurucu yani şart değil. Bak bakalım halin kalırsa yapıverirsin
Çok geçmiş olsun canım. Oluyor böyle şeyler. Tez zamanda geçer inşallah

Ayy fena olmuş canım ya dikkatli olmak lazım çok hafif çekiyorum ben de ama yine de korktum şimdi ilk fırsatta sor doktora

Eşimle sil süpür işleri yaptık.
Şimdi günleri daha iyi değerlendirmek için plan yapıcaz.
Birbirimize sardık iyice.
5 dk da olsa kaçamak yapıp dışarda tur atıp gelecektim ama burada kar yağıyor hava çok soğuk

Fırında kıymalı sebze, pirinç pilavı. Yanına da karnabahar pane. Çorbada yapsam mı yapmasam mı çok kararsızım. Ne dersin

Ben pirinç pilavı yapamıyorum ya.
Önceden çok güzel yapardım.
Evlenince iki kişiye yapmaya başlayınca elimin ayarı kaçtı. Ne yaparsam yapim çıtır çıtır geliyor arada.
Acaba tavamı büyük geliyor, pirincin markasından mı, neyden bulamıyorum.
Suyunu iyi ayarladığımı düşünüyorum ama sonuç hep hüsran.

Naçizane önerim canımmm, nişastasını iyice yok et pirincin, ben ılık tuzlu suya ıslayıp , yıkarken de hiç nişasta kalmayana kadar yıkayıp, iyice kavuruyorum. Sonra suyunu veriyorum. Fazla su koymadan pişiriyorum. Afiyet olsun

Poğaça diyorsun
Hahahhahaha Cherrygum mu
En son bakiceğim ona
Puf puf poğaçalaar
Öyle bir yer etti ki hayatımızda
Ölçüyle yapmıyor musun ki göz kararı yapınca benim de tutmuyor

Vay be kar yağıyor demek Burası da bugün biraz serinledi geçen günlere göre.

Canımmm ya, inşallah biran önce düşer enfeksiyonu da çabucak çıkar minik paşam

Canım aynı sıkıntıyı ben de yaşadım. Hatta eşim dalga geçip dururdu. Harika pilavından mı yaptın diye. Yanına yoğurt var mı yutamıyorum da derdi Sonra bir tarife rahata erdim mis gibi oluyor şimdi. Tarif şöyle
Pirinci sıcak suda 15dk bekletip duru su akana kadar bir güzel yıkıyorsun. Tencereye zeytinyağı veya tereyağı koyup kavuruyorsun biraz orta ateşte. Bu arada benim ölçüm 2ye 3. 2 bardak pirince 3 bardak sıcak su. İçine 1adet kesme şeker koy. Birkaç damla da limon sık. Altını kısıp tam 9dk kur saatini. Alarm ötünce altını kapatıp dinlendir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…