- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Ay ne bileyim mutfağa girince kendimi kaybediyorum ben. Şimdi birde poğaça mayaladımBen de çok rahatsızım, tuvalete çıksam çok rahatlayacağım ama yok olmuyor. Ben normalde sabah çay içersem direkt çıkardım ama bu sabah kuru kayısı üzerine içtim bir de bana mısın demedi.
Kız daha ne yapacaksın? Yeter. Maşallah..
Rabbim şifa versin canım, bu zor günler de geçer elbet..
Poğaça diyorsunAy ne bileyim mutfağa girince kendimi kaybediyorum ben. Şimdi birde poğaça mayaladım
Ay doğrudur valla. İkinciye cesaret eder miyim bilmiyorumaaah aahh 2. gebelikte nasip olursa bakalim ne diyeceksin 3. trimestirda.. is aramiyorum yavrum dinlenmek icin mola ariyorum
koltuk minderleri hep yerde oyuncaklar kalemler.ben kaldirdikca o indiriyor.oyun oynuyormus
Olabilir çorba yanına. Ama menü doyurucu yani şart değil. Bak bakalım halin kalırsa yapıverirsinFırında kıymalı sebze, pirinç pilavı. Yanına da karnabahar pane. Çorbada yapsam mı yapmasam mı çok kararsızım. Ne dersin
Çok geçmiş olsun canım. Oluyor böyle şeyler. Tez zamanda geçer inşallahSabah ne güzel neşeyle gitmiştim siteye
Benim minikin kontrolü vardı bugün sarılıktan yattığı için kontrole getirin demişti doktor. Test sonuçları da çıkmış idrarında enfeksiyonu varmışo yüzden sarılığı bu kadar sürmüştür dedi doktor. Tekrar yatış verdi 5 gün yatacakmış bu kez süt götürüp emzirecem günde bikaç sefer. Prematürelerde olur bu tür enfeksiyonlar dedi doktor. Hayırlısıyla şu günleri bir atlatsaydık
Allah anali babali buyutsun canim saglicakla huzurlu mutlu bol nese icinde buyutursun insallahKızlar doğum yaptım 3260 gr 50 cm boyu esmer bombamın korktuğum gibi olmadı Allah herkese nasip etsin
Puf puf poğaçalaarAy ne bileyim mutfağa girince kendimi kaybediyorum ben. Şimdi birde poğaça mayaladım
Ben bu poğaça olayını mümkün değil unutamamPuf puf poğaçalaar
Eşin evdemi peki?maalesef cnm korona dan kimseler gelemiyor yanima.ikisi de tansiyon seker ve yaşli.ben de evden cikmalarini istemiyorum.dogum sonrası da yalnizim..
Unutulmazlar arasına girdiBen bu poğaça olayını mümkün değil unutamam
Ayy fena olmuş canım ya dikkatli olmak lazım çok hafif çekiyorum ben de ama yine de korktum şimdiya o deriyi çekme işinden ben de korkuyorum.
ablamin kötü bir tecrübesi oldu onu yaparken. çekti yukarı geri indiremedi. soylemesi ayıptır pipisi şişmeye başladı. doktora götürdüler hemen doktor düzeltti. doğru yöntemini göstermiş vs ama ben çocuktum o zaman. o korkuya daha hiç yapmadım. 10. günu benim kuzumun da.
doktor da göstermedi hiç. haftaya kontrol var o zaman sorsam diyorum ama poliklinige almıyor yenidoganlari. bebek odasında kan verecegiz. bir değer yüksek çıkmıştı onlari değerlendirecek. bebege de bir kere bakti. gelecek hafta tekrar bakar mi bilmiyorumm
Kızlar selamlaarrNe çok şey yazılmış oku oku anca bitirebildim. 1 Nisan şakası yapılmamış neyseki oh @BlupBlupBlup naptı acaba ya. Merak ettim. Her şey yolundadır umarım.
Bugün kendime yapacak bir şey bulamadım. Planlarınız neler kızlar?
Fırında kıymalı sebze, pirinç pilavı. Yanına da karnabahar pane. Çorbada yapsam mı yapmasam mı çok kararsızım. Ne dersin
Oy maaşallah allah ım esirgesin anneli babalı büyüsün sağlıkla şansla mutlulukla büyüsünKızlar doğum yaptım 3260 gr 50 cm boyu esmer bombamın korktuğum gibi olmadı Allah herkese nasip etsin
Aynen canm artık kendimiz yapacağız. Gerçi ben kaynana ile yaşıyorum da hiç birseyi bilmiyorum demek de istemiyorum ama ona arastiriyorum surekliO kadar çok detay varki sıra gelmemiştir ☺
Naçizane önerim canımmm, nişastasını iyice yok et pirincin, ben ılık tuzlu suya ıslayıp , yıkarken de hiç nişasta kalmayana kadar yıkayıp, iyice kavuruyorum. Sonra suyunu veriyorum. Fazla su koymadan pişiriyorum. Afiyet olsunBen pirinç pilavı yapamıyorum ya.
Önceden çok güzel yapardım.
Evlenince iki kişiye yapmaya başlayınca elimin ayarı kaçtı. Ne yaparsam yapim çıtır çıtır geliyor arada.
Acaba tavamı büyük geliyor, pirincin markasından mı, neyden bulamıyorum.
Suyunu iyi ayarladığımı düşünüyorum ama sonuç hep hüsran.
HahahhahahaPoğaça diyorsun
En son bakiceğim onaAy doğrudur valla. İkinciye cesaret eder miyim bilmiyorum
Olabilir çorba yanına. Ama menü doyurucu yani şart değil. Bak bakalım halin kalırsa yapıverirsin
Çok geçmiş olsun canım. Oluyor böyle şeyler. Tez zamanda geçer inşallah
Puf puf poğaçalaar
Ölçüyle yapmıyor musun kiBen pirinç pilavı yapamıyorum ya.
Evlenince iki kişiye yapmaya başlayınca elimin ayarı kaçtı. Ne yaparsam yapim çıtır çıtır geliyor arada.
Vay be kar yağıyor demekEşimle sil süpür işleri yaptık.
Şimdi günleri daha iyi değerlendirmek için plan yapıcaz.
Birbirimize sardık iyice.
5 dk da olsa kaçamak yapıp dışarda tur atıp gelecektim ama burada kar yağıyor hava çok soğuk
Canımmm ya, inşallah biran önce düşer enfeksiyonu da çabucak çıkar minik paşamSabah ne güzel neşeyle gitmiştim siteye
Benim minikin kontrolü vardı bugün sarılıktan yattığı için kontrole getirin demişti doktor. Test sonuçları da çıkmış idrarında enfeksiyonu varmışo yüzden sarılığı bu kadar sürmüştür dedi doktor. Tekrar yatış verdi 5 gün yatacakmış bu kez süt götürüp emzirecem günde bikaç sefer. Prematürelerde olur bu tür enfeksiyonlar dedi doktor. Hayırlısıyla şu günleri bir atlatsaydık
Canım aynı sıkıntıyı ben de yaşadım. Hatta eşim dalga geçip dururdu. Harika pilavından mı yaptın diye. Yanına yoğurt var mı yutamıyorum da derdiBen pirinç pilavı yapamıyorum ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?