- 17 Ocak 2018
- 1.730
- 3.065
- 83
Ben 1 paket aldım 3-4 kullandım sonra ped e geçtim canım ama 2 paket de alınabilirmiş yaniCanım ne kadar depend gerekiyor adet olarak? Ne sıklıkla değişiyor. Kaç paket almak lazım?
Sezeryan mı olacak canımKızlar benim de dogumum yarın ama benim sabahtan beri bel agrisi ve ara ara yoklayan sancilarim var takip edioz gecmezse gidicez bakalim☺ ya tarihi bile.bize birakmiycak benim kız sanırım zorluyor benibana da dua edin lütfen kolay geçsin dogumum insallah yani en fazla 10 saate kucagimda insallah ölecem heyecandan
Canım benim 2. Bebeğim olacak ama eşim tecrübeli olmasına rağmen kendisine güvenemiyor. Kardeşim kalacak yanımda inşallahKızlar herbirinize çok çok teşekkür ederim mama veriyorum evde denemelere devam edeceğim. Sadece uykusu ağır dünyaya alışamadı bebegim uyandirıyorum 2 - 2,5 saatte bir.
Burada bir arkadaş sormuştu eşimle gitsem idare edebilir miyiz diye. Ben eşimleydim ve gerçekten çok zor oldu yengesi geldi en son yapamadık. Hem ağrın oluyor hem tecrübesizsin hemde bebekten adam hiç anlamıyor korkuyor hemşirelerde her dakika yanında olmuyor malesef. Bence eli is turanbir bayan olması şart.
Şunları yazarken bile gözüm kapanıyor kapatamıyorum son uykularınızı guzelce alın kızlar :) öpüyorum sizleri görüşmek uzere
Sağlıkla sıhhatle kavuşursunz inşaAllah kuzmKızlar benim de dogumum yarın ama benim sabahtan beri bel agrisi ve ara ara yoklayan sancilarim var takip edioz gecmezse gidicez bakalim☺ ya tarihi bile.bize birakmiycak benim kız sanırım zorluyor benibana da dua edin lütfen kolay geçsin dogumum insallah yani en fazla 10 saate kucagimda insallah ölecem heyecandan
İlk bebeğin kaç haftalık doğmuştu, yanılmıyorsam bu ikinciydi dimiBu gündemi doğurmicam
Evet kuzm bu 2.ciİlk bebeğin kaç haftalık doğmuştu, yanılmıyorsam bu ikinciydi dimi
İyi maşallah, ikinci doğumlar daha erken olabiliyor genelde ama yeri rahat demek ki :) hayırlısı bakalımEvet kuzm bu 2.ci
İlki 39+0da doğmuştu
1.5 saat sonra buda 39+0 oluyor inşaAllah
İnşallah her şey yolunda gider canım.Kızlar benim de dogumum yarın ama benim sabahtan beri bel agrisi ve ara ara yoklayan sancilarim var takip edioz gecmezse gidicez bakalim☺ ya tarihi bile.bize birakmiycak benim kız sanırım zorluyor benibana da dua edin lütfen kolay geçsin dogumum insallah yani en fazla 10 saate kucagimda insallah ölecem heyecandan
Ya kızlar bu diyeceğim garip mi gelir bilmiyorum. Şimdi bebeği bol bol emzireceğiz inşallah tabi, ben yanımda biri varken emzirme fikrine sıcak bakamıyorum yaözel yerleri gösterememe durumumu bilir bir kısmınız eşimin bile görmediği yerlerden Yani ben hiç hoşlanmıyorum böyle şeylerden. Eşim sorun değil de kv mesela ben hep mesafemi korudum onlara karşı. Şimdi açıp mememi onların yanında istemiyorum böyle şeyler. Ay bilemedim ya düşündükçe daralma geliyor. Kendi annem de yanımda olacak hadi o da neyse annem sonuçta zamanında her tarafımı gördü. Ama başkası varken açamam sağımı solumu gerilirim gibi geliyor
Ben tecrubelendim artık iç çamaşırından göğsümü çıkarıyordum üstüne tişörtü çekiyordum bir elimle bebeği göğsüme yaklaştırıp diğer elimle tişörtü küçük açıp bebeğin ağzına hemen veriyordum göğsümü sizler de alışırsınızBende senin gibi düşünüyorum canım. Hadi annem, kardeşim neysede kv görümce onların yanında açamam bende.
Emzirme işini hep odada yalnız yaparım diye düşünüyorum evdeyken.
Bazıları da öyle bir veriyorki hiçbir şey görünmüyor iyi sakınıyorlar. Onun formülünü de bulmak lazım.
Kızlar benim de dogumum yarın ama benim sabahtan beri bel agrisi ve ara ara yoklayan sancilarim var takip edioz gecmezse gidicez bakalim☺ ya tarihi bile.bize birakmiycak benim kız sanırım zorluyor benibana da dua edin lütfen kolay geçsin dogumum insallah yani en fazla 10 saate kucagimda insallah ölecem heyecandan
Kızlar herbirinize çok çok teşekkür ederim mama veriyorum evde denemelere devam edeceğim. Sadece uykusu ağır dünyaya alışamadı bebegim uyandirıyorum 2 - 2,5 saatte bir.
Burada bir arkadaş sormuştu eşimle gitsem idare edebilir miyiz diye. Ben eşimleydim ve gerçekten çok zor oldu yengesi geldi en son yapamadık. Hem ağrın oluyor hem tecrübesizsin hemde bebekten adam hiç anlamıyor korkuyor hemşirelerde her dakika yanında olmuyor malesef. Bence eli is turanbir bayan olması şart.
Şunları yazarken bile gözüm kapanıyor kapatamıyorum son uykularınızı guzelce alın kızlar :) öpüyorum sizleri görüşmek uzere
Yaa bende kaynanayı eve postalayıp eşim dursun istiyorum o da kabul etti. Ben doğuma gireceğim zman kaynanam odayı komple temizleyecek malum virüs. Çocuğu giydirecek ben gelene kadar da. Snra eşim duracak yasak bir kişiden fazlası giremeyecekmiş çünkü bende eşim ve çocuğum la beraber olmak istedim. O dokunamam korkarım dedi hakli gibi de haksız gibi deKızlar herbirinize çok çok teşekkür ederim mama veriyorum evde denemelere devam edeceğim. Sadece uykusu ağır dünyaya alışamadı bebegim uyandirıyorum 2 - 2,5 saatte bir.
Aynen yeri rahat gibi hanımınİyi maşallah, ikinci doğumlar daha erken olabiliyor genelde ama yeri rahat demek ki :) hayırlısı bakalım
Bebek ilk doğduğunda çok fazla altına kaka yapıyor cnm sadece al emzir olayı olmuyor kendin iyice bir düşün yanında kim olacakYaa bende kaynanayı eve postalayıp eşim dursun istiyorum o da kabul etti. Ben doğuma gireceğim zman kaynanam odayı komple temizleyecek malum virüs. Çocuğu giydirecek ben gelene kadar da. Snra eşim duracak yasak bir kişiden fazlası giremeyecekmiş çünkü bende eşim ve çocuğum la beraber olmak istedim. O dokunamam korkarım dedi hakli gibi de haksız gibi debana çocuğu koyduğumuz şeyi yaklastirirsa ben alırım bi lavaboya kalkmaya zorlanırım belki yardımcı olur öyle şeylerde.
Allahımmm en tatlı heyecanlarKızlar benim de dogumum yarın ama benim sabahtan beri bel agrisi ve ara ara yoklayan sancilarim var takip edioz gecmezse gidicez bakalim☺ ya tarihi bile.bize birakmiycak benim kız sanırım zorluyor benibana da dua edin lütfen kolay geçsin dogumum insallah yani en fazla 10 saate kucagimda insallah ölecem heyecandan
Ben tecrubelendim artık iç çamaşırından göğsümü çıkarıyordum üstüne tişörtü çekiyordum bir elimle bebeği göğsüme yaklaştırıp diğer elimle tişörtü küçük açıp bebeğin ağzına hemen veriyordum göğsümü sizler de alışırsınız
Ayyy canımmmKızlar doğurdum
Sayfalar ve etiketler çok birikmiş okuyamadım ama hepinize teşekkür ederimÇok şükür iyiyiz ikimiz de. Ben biraz yoruldum sadece çünkü gece 12 den beri hiçbir şey yiyemedim icemedim, içtiğim suyu bile çıkardım. E aç ve susuz sancı çekip ıkınmak biraz zor oldu tabii Epidural yüzünden belimde ağrı var onun haricinde toparladim bayağı. Miniğimin selamı var size teyzeleri
Ya çok mu zor olur ki. Bende eşimden o gün ayrı durmak istemiyorum. Eşim de pek oğlundan uzak durmak istemiyo demedi ama yanımda durmayı istedi o da. Ne bilim 1 gün sadece ama. Pf halledemez miyim ki ben yaBebek ilk doğduğunda çok fazla altına kaka yapıyor cnm sadece al emzir olayı olmuyor kendin iyice bir düşün yanında kim olacak
Nasil yarin ben simdi duyuyorum sezeryan günü mu aldin sen canmKızlar benim de dogumum yarın ama benim sabahtan beri bel agrisi ve ara ara yoklayan sancilarim var takip edioz gecmezse gidicez bakalim☺ ya tarihi bile.bize birakmiycak benim kız sanırım zorluyor benibana da dua edin lütfen kolay geçsin dogumum insallah yani en fazla 10 saate kucagimda insallah ölecem heyecandan
Inşallah herşey çok güzel geçer canm. Saglicakla gelir miniğin. Kolay dogum olir insallah cumlemizinKızlar benim de dogumum yarın ama benim sabahtan beri bel agrisi ve ara ara yoklayan sancilarim var takip edioz gecmezse gidicez bakalim☺ ya tarihi bile.bize birakmiycak benim kız sanırım zorluyor benibana da dua edin lütfen kolay geçsin dogumum insallah yani en fazla 10 saate kucagimda insallah ölecem heyecandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?