- 19 Mayıs 2015
- 1.837
- 3.274
- 333
- 39
Şu cumayı da bi atlatalım da bu aralar da benim doğurasım yokEvet sana 2 nisan doğurcan demiştim lütfen doğur bugün
Sırayı saldım mı diyosunŞu cumayı da bi atlatalım da bu aralar da benim doğurasım yok
Ben hep hazırım. İnşallah sağlıkla hayırlısıyla biran önce doğururuz hepimiz. Dokuz ay geçti de şu son günler ne kadar yavaş geçiyorVeeee tarih 1 NisanArtık bizim ayımız geldi anneler Patır patır dökülmeye, günde 3-5 tane doğum haberleri almaya hazır mıyız? O zaman ar yu rediiiiiiiiiii?
Gözünüz aydın. Hayırlı olsun. Darısı başımıza.Ayy kızlar sizi habersiz bıraktım haklısınız vallahi ☹
Gece yazdıktan sonra sancılarım sıklaştı. Şiddeti arttı. Sabah 5 buçukta çıktık yola. 6 bucukta hastanedeydik. 3 cm acikligim vardı. Epidural istedim, 4 cm olunca yaptılar. O çok rahatlattı. Sancılar iyice artıp açılma da tama yaklaşınca başladık ıkınma faslınasancı geldikce ikin dedi doktor. Öyle böyle derken bizim minis 1 Nisan tam saat 12'de doğdu Yirtiklarim vardi onlar dikildi. Şimdi odadayim işte ay yazdıklarınızı çok merak ediyorum dönüp okuycam Yalniz o kadar uykusuzum ki anlatamam
CanımmAyy kızlar sizi habersiz bıraktım haklısınız vallahi
Gece yazdıktan sonra sancılarım sıklaştı. Şiddeti arttı. Sabah 5 buçukta çıktık yola. 6 bucukta hastanedeydik. 3 cm acikligim vardı. Epidural istedim, 4 cm olunca yaptılar. O çok rahatlattı. Sancılar iyice artıp açılma da tama yaklaşınca başladık ıkınma faslınasancı geldikce ikin dedi doktor. Öyle böyle derken bizim minis 1 Nisan tam saat 12'de doğdu Yirtiklarim vardi onlar dikildi. Şimdi odadayim işte ay yazdıklarınızı çok merak ediyorum dönüp okuycam Yalniz o kadar uykusuzum ki anlatamam
Ya eşim kırarım kucağıma alamam diyor tek sorun orda onu da öyle gezdirecek değil zaten bebeğin yattığı şeyi yanıma yaklastiririm edim de bez şu bu isterim verir. Anlatınca kolay gelioBence halledersin ben esimle kaldım ustelik oglumda yanımizdaydı. Esim cogu oglumla ilgilendi. Oturdugum yerden temizledim altini. Emzirmeyide yattıgim yerden hallettim. Benimkisi sezaryandı.
Yok canm ilk çocuğum ha ama korkarım demem çünkü yeğenim ik doğar doğmaz kucağıma almıştım öyle ki bu da kendi evlâdım bence hiç korkmam eşim fe getir götürü dediğin gbi lavaboya yardımcı olur kalkarsam flan. Bende hallederiz yacanim ben eşimle kaldim. bezini vs hep ben aldim. arada besiginden al dedim ama onu ds ben yapabiliyordum.
eşim bebek bakiminda değil de kendi bakimimda daha çok yardımcı oldu. pijama degistirirken en azindan şunu tut vs demeye serumu tutmaya biri lazim. onu da eşin yapar herhalde.
daha önceden bebek bakma tecrü0ben varsa iyi kötü yaparsin. ilk dogumda da bebege hep ben bakmistim. refakatcilerim uyumustu sagolsunlaryegenlerim vardi bez nasil alinir bebek nasil tutulur hiç acemilik çekmedim ben.
Şuanda hepimiz öyle zor bir durumdayız ki. Kimseye tavsiye vermeye de cesaret edemiyor insan. Durum böyle olmasaydı size ilk doğum için tavsiyem kesinlikle normali bekleyin olurdu. Ben ilk doğumumu neredeyse doktorun yanıltmasıyla diyeyim sezeryan oldum. Çok şükür sağlıkla kucağıma aldım çocuğumu ama sonrası benim için çok kolay geçmedi. Herkes aynı şeyi yaşayacak demek değil bu biraz da psikolojik olarak hazır değildim sezaryene son anda gibi oldu. Şimdi aradan on yıl geçti ssvd için bekliyorum. Hamilelik takibine başladığım doktorum son anda yan çizdi. 37. Haftamda doktor değiştirdim.Aynı soru kafamı kurcalıyor bende kendime 10nisanı seçmiştim. Aramızda bir gün var. Pazartesi kontrole gitsemde sorsam bari normalde çarşamba gidicektim ama of ne yapıcam bilmiyorum keske kendiliğinden gelseler bizi böyle derin düşüncelerle bırakmadanbir yanım karsıma normal akışı bozma diyor öbür yanım daha da ortalık karısmadan al gel bebegini diyor Ay çıldıriciiiim napsak biz kız
Günaydın kızlar
Doğum yapanların gözü aydın olsun inşallah
@Princesssss hayırlı doğumlar diliyorum canım
@BlupBlupBlup senin doğum da başlamışbir avazda kurtul inşallah
Kızlar sezeryan ve normal doğum olayına takılmayın benim 3. Sezeryan olmasına rağmen çok şükür 10. Gün hiç ağrım sızım kalmadı. Hastaneden eve geldiğimde çamaşır topladım, katladım, eğilmeden işlerimi yaptım. Dün eşimle ev temizledik kuzumun eşyalarını düzenledim falan. Yemeğimi, kekimi çok şükür herşeyimi yapıyorum bugün 15. Gün ameliyattan sonra. Normal doğum olsa alt dikişim olacaktı belki oturamayan da çok o şekilde. Allah sağlıkla eve getirmeyi nasip etsin yavrularınızı.
[/QUOTE
Gunaydin Ne guzel darisi bizim basimiza insallah
36-39 arası çok heyecan vardı da bu hafta bi sakinlik geldi.yeter ki 40 da gelsin ona da razıyım. Arkadaşımı 43. Haftada zorla doğurtmuşlardıSırayı saldım mı diyosun
Ediyorum canım dua, hatta bol bol kızımlada konuşuyorum. Bak herşeyin iyiyse, kendini hazır hissediyorsan gönder artık şu sinyali kavuşalım diyorumBende ilk doğumumda akışı bozmadan kendi gelsin istiyordum 38+1 de çatı muayenesi yaptı ve kafası elime değiyor iki güne doğum olur dedi nst de 80 100 arası sancılarım vardı ama doplerde bi ritm bozukluğu olup acil sezeryan aldılar kendimi normale çok hazırladığım için çok üzülmüştüm moralim bozulmuştu ama sağlıkla kucağına alınca herşeyi unutmuştum. @agacsizkoala canım dua et bol bol normal için eli den geleni yap ama baktın olmuyor hayırlısı ile sağlıkla kucağına almana bak yavrunu stres yapma gerekirse konuş bebeğinde onu ne kadar beklediğini bir an önce gelmesini istediğini söyle bilinç de çok etkili evrene de olumlu mesaj yolla
İnşallah canım benim. En çok istediğim şey.Kuzum daha 10 Nisana var bir bekle bakalım belki hiç ummadığın anda başlayacak doğum. İnşallah kalbine göre olur her şey.
Benim sabaha karşı kalçamın yanı hep ağrımı oluyor ama bacak ve kasıkta ağrı yok canım.
Oyy taze anne. Minik nasıl alıştınız mı birbirinize? Eşin halledebiliyor mu?
Müsait olursan cevap verirsin kuzum yoksa da hiç önemli değil. Şuan önemli olan senin hemencik toparlaman.
Yok kuzu aksine çok normal doğum taraftarı bir doktor. O bana hala bekle diyor ama bir yandan şu virüs muhabbetinden dolayı seçenek sunuyor. Çünkü Benim tahmini doğum tarihim 21'i. O zamana kadar ne olur ne biter kimse bilmediği için o da bir şey diyemiyor.Amanın koalam bana kalırsa biliyosun normali seç derim. Senin dr da mal mı ney ya normale ikna ettirmesi lazımken sana mı bırakıyor. Bebekte bi sıkıntı yok çok şükür pozisyonuda baş geliş bence bebişini bekle canım. İnşaallah Sağlıkla gelsin oda..
Olsun sen squat yapamasanda aktif bir yaşamın var en azından.bebegin gelisimi de onemli.bebeklerimiz yakin gelisim de de sat ta da.
bnm doktorum en fazla 8 nisan dedi.bnm bulundugum sehirde vaka cok..ama ne biliyim dedim ya icim rahat değil. kendiliginde gelesi yok.ya siz suquat falan diyorsunuz.bn anca ev cocuk yemek.dermanim kalmiyo ya.panda gibi oldum iyicene.ssvd de istiyorum ama yok ya normal doguramam ben
valla öldük meraktan..siz iyi olun da
dinlenmeye caliş kuzu❣
Aynen son günler hiç geçmiyor.Ben hep hazırım. İnşallah sağlıkla hayırlısıyla biran önce doğururuz hepimiz. Dokuz ay geçti de şu son günler ne kadar yavaş geçiyor
Dogru düşünmüşsün canm 5 gun cabuk gecer kendini yipratma insallah düzelicek o senin minik savaşçınGörmeye gittim uyuyordu canım antibiyotik tedavisine başlamışlar. Kanda da çıkmış enfeksiyonu iyiki yatırmışız dedi doktoru. En az 5 gün dedi bakalım. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum sütüm etkileniyor hemen. Bugünlet de geçecek inşallah. Kızım 1 ay kalmıştı çok şükür sağlıklı koca kız oldu diyorum kendi kendime
36-39 arası çok heyecan vardı da bu hafta bi sakinlik geldi.yeter ki 40 da gelsin ona da razıyım. Arkadaşımı 43. Haftada zorla doğurtmuşlardı
İyi bari ilkokulu okumadan doğmuş36-39 arası çok heyecan vardı da bu hafta bi sakinlik geldi.yeter ki 40 da gelsin ona da razıyım. Arkadaşımı 43. Haftada zorla doğurtmuşlardı
Zaten biraz daha gelmezlerse biz de içerden eğitime başlatmayı düşünüyoruz :)İyi bari ilkokulu okumadan doğmuş
Canım inan bende beklemeyi çok istiyorum sadece içinde bulunduğumuz durum beni tedirgin ediyor. Söylediğin gibi hastaneler ne durumda ve ileride daha neler bizi bekliyor bilememek sıkıcı. Şöyle bi gerçek de var her gün bu hastalık artıyor insanların hastaneye daha cok ihtiyacı olacak. Tabiki doğum katı daha steril olacak ki öylede suan da ama insanın içine bir kez kurt düşünce sürekli kurcalıyorŞuanda hepimiz öyle zor bir durumdayız ki. Kimseye tavsiye vermeye de cesaret edemiyor insan. Durum böyle olmasaydı size ilk doğum için tavsiyem kesinlikle normali bekleyin olurdu. Ben ilk doğumumu neredeyse doktorun yanıltmasıyla diyeyim sezeryan oldum. Çok şükür sağlıkla kucağıma aldım çocuğumu ama sonrası benim için çok kolay geçmedi. Herkes aynı şeyi yaşayacak demek değil bu biraz da psikolojik olarak hazır değildim sezaryene son anda gibi oldu. Şimdi aradan on yıl geçti ssvd için bekliyorum. Hamilelik takibine başladığım doktorum son anda yan çizdi. 37. Haftamda doktor değiştirdim.
İlk doktorum beni inanılmaz korkuttu. Felaket senaryoları yazdı bırak sezaryeni normali hayatta kalamıycaz sandım bir an. Şİmdiki doktorum sa bir o kadar pozitif. Ama şimdi de ben sizinle aynı şeyi düşünüyorum. Tekrar sezaryen olup sonrasını zor geçirmekten de, normali bekleyip bu ortamda riske girmekten de korkuyorum. İki arada bir derede kaldım. Bugün kontrolüm var hastanelerin halini sorucam. En son görüştüğümde Doğum yaptırdığı hastanede doğum katının gayet güvenli olduğunu. Zaten hastanelerin buralarda gerekli önlemleri aldığını anlattı. Ama durum gittikçe kötüleşince hastaneler ne halde bilemiyorum. Döndüğümde yine yazarım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?