2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Veeee tarih 1 Nisan Artık bizim ayımız geldi anneler Patır patır dökülmeye, günde 3-5 tane doğum haberleri almaya hazır mıyız? O zaman ar yu rediiiiiiiiiii?
Ben hep hazırım. İnşallah sağlıkla hayırlısıyla biran önce doğururuz hepimiz. Dokuz ay geçti de şu son günler ne kadar yavaş geçiyor

Gözünüz aydın. Hayırlı olsun. Darısı başımıza.

Canımmgeçti gtti iştee gözün aydın oh kurtuldun. Şimdi bol bol kokusunu içine çekme zamanısenin bebişten de 1 nisan beklenrdi zaten

Bence halledersin ben esimle kaldım ustelik oglumda yanımizdaydı. Esim cogu oglumla ilgilendi. Oturdugum yerden temizledim altini. Emzirmeyide yattıgim yerden hallettim. Benimkisi sezaryandı.
Ya eşim kırarım kucağıma alamam diyor tek sorun orda onu da öyle gezdirecek değil zaten bebeğin yattığı şeyi yanıma yaklastiririm edim de bez şu bu isterim verir. Anlatınca kolay gelio

Yok canm ilk çocuğum ha ama korkarım demem çünkü yeğenim ik doğar doğmaz kucağıma almıştım öyle ki bu da kendi evlâdım bence hiç korkmam eşim fe getir götürü dediğin gbi lavaboya yardımcı olur kalkarsam flan. Bende hallederiz ya

Şuanda hepimiz öyle zor bir durumdayız ki. Kimseye tavsiye vermeye de cesaret edemiyor insan. Durum böyle olmasaydı size ilk doğum için tavsiyem kesinlikle normali bekleyin olurdu. Ben ilk doğumumu neredeyse doktorun yanıltmasıyla diyeyim sezeryan oldum. Çok şükür sağlıkla kucağıma aldım çocuğumu ama sonrası benim için çok kolay geçmedi. Herkes aynı şeyi yaşayacak demek değil bu biraz da psikolojik olarak hazır değildim sezaryene son anda gibi oldu. Şimdi aradan on yıl geçti ssvd için bekliyorum. Hamilelik takibine başladığım doktorum son anda yan çizdi. 37. Haftamda doktor değiştirdim.
İlk doktorum beni inanılmaz korkuttu. Felaket senaryoları yazdı bırak sezaryeni normali hayatta kalamıycaz sandım bir an. Şİmdiki doktorum sa bir o kadar pozitif. Ama şimdi de ben sizinle aynı şeyi düşünüyorum. Tekrar sezaryen olup sonrasını zor geçirmekten de, normali bekleyip bu ortamda riske girmekten de korkuyorum. İki arada bir derede kaldım. Bugün kontrolüm var hastanelerin halini sorucam. En son görüştüğümde Doğum yaptırdığı hastanede doğum katının gayet güvenli olduğunu. Zaten hastanelerin buralarda gerekli önlemleri aldığını anlattı. Ama durum gittikçe kötüleşince hastaneler ne halde bilemiyorum. Döndüğümde yine yazarım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Ediyorum canım dua, hatta bol bol kızımlada konuşuyorum. Bak herşeyin iyiyse, kendini hazır hissediyorsan gönder artık şu sinyali kavuşalım diyorum inşallah bana bırakmadan kendisi gelir.
İnşallah canım benim. En çok istediğim şey.
Yok kuzu aksine çok normal doğum taraftarı bir doktor. O bana hala bekle diyor ama bir yandan şu virüs muhabbetinden dolayı seçenek sunuyor. Çünkü Benim tahmini doğum tarihim 21'i. O zamana kadar ne olur ne biter kimse bilmediği için o da bir şey diyemiyor.
Olsun sen squat yapamasanda aktif bir yaşamın var en azından. İnşallah sağlıkla kavuşalımda sezeryanı normali önemli değil.
Ben hep hazırım. İnşallah sağlıkla hayırlısıyla biran önce doğururuz hepimiz. Dokuz ay geçti de şu son günler ne kadar yavaş geçiyor
Aynen son günler hiç geçmiyor.

Dogru düşünmüşsün canm 5 gun cabuk gecer kendini yipratma insallah düzelicek o senin minik savaşçın

Canım inan bende beklemeyi çok istiyorum sadece içinde bulunduğumuz durum beni tedirgin ediyor. Söylediğin gibi hastaneler ne durumda ve ileride daha neler bizi bekliyor bilememek sıkıcı. Şöyle bi gerçek de var her gün bu hastalık artıyor insanların hastaneye daha cok ihtiyacı olacak. Tabiki doğum katı daha steril olacak ki öylede suan da ama insanın içine bir kez kurt düşünce sürekli kurcalıyor sen de zorlu süreçlerden geçmişsin umarım bu doktorunla istedin uyumu yakalayıp ssvd yapabilirsin. Aslında hepimiz için en iyisi neyse inşallah onu yaparız ben direnmek de istemiyorum illa o ya şu olsun diye. Hakkımız da hayırlısı. Bugun haberini beklicem seninde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…