2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hayırlısı inşallah ben de 2ssvd için bekliyorum

Herkese günaydın bugün kimler doğuruyor Jadesi 'den başka yok mu sürprizli bir bebek?
Ben bir ihtimal doğurabilirim belki sancılar yoklamaya başladı Bugün de kontrol günümdü nst de sancı çıkıyor ama doğuracak kadar değilmiş. Evin yolunu tuttuk biraz daha şiddetlenmesini bekliyoruz bakalım

Ayyy hadi bakalım, bol bol yürü hareket et. Çömel kalk bakalım. Güzel haberler bekliyoruz senden de

Yok canım yordun mu kendini?
Birde bel ağrısı deyince benim aklıma artık direk doğum geliyor.
Yok canım zaten evde işlerim bitti hiç bişey yapmadım yorulacak aksam duş aldım yattım sabah kalktım belim sanki kopacak hala daha cok agrıyor doğurcak mıyım acaba

Cherrygum benim dört gündür belim ayrılacak gibi , hatta bazen nefes alırken bile batıyor . Tuvalet sıkıntım var işte ıkınırken kalçama da aynı şekilde ağrı saplanıyor bacağımı hareket ettiremiyorum .

Nst için gidiyorum bakalım bugün hastahane ne durumunda

Acaba sancı mı bu bilmiyorum çok kötü olursam öğleden sonra mecbur bende giderim doktora. Ay cok ağrıyor belim sanki adet sancısı çekiyorum

Yok canım zaten evde işlerim bitti hiç bişey yapmadım yorulacak aksam duş aldım yattım sabah kalktım belim sanki kopacak hala daha cok agrıyor doğurcak mıyım acaba

Haberci bir ağrı olabilir canım. Belden başlar diyorlar genelde. Bir bak bakalım geçmezse gidersin.

Hanımlar merhaba, pkolu olduğum için net bir adet tarihim yok fakat dün erken gebelik testi yaptim bugün kan verdim degerim 23 çıktı doktor sınırda dedi başına böyle bişey gelen varmi

Kızlar günaydın hepinize. Bugün çok enerjisiz hissediyorum kendimi. Sabah boğaz ağrısıyla kalktım. Arada öksürüyorum. Hiçbir şey yapasım yok. Ruhen de enerjim yok. Neden bilmiyorum.
Jadesi canım hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz. İnşallah güzel haberlerle gelirsin

101 e gelen ürünlerden battaniyeyi çok amaçlı örtüyü falan öneririm hanımlar sabah aldırdım eşime güzel kullanışlılar. Reflü yatağınıda beğendim. Tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…