2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Evet 3 nisan dediğin ne ki yarına sancının başlaması lazım o zaman senden sonra ben doğurcam gibi hissediyorum geç kalma bak peşindeyim
Dua et o zaman 3 nisanda gelsin diye
39+0ız kızm anlaşmayı bozmazsa bu gün gelmesi lazım
Sen doğursan herkes patır patır arkadan dökülecekmiş gibi geliyor bana nedense o yüzden doğur hadi

Bende ilk doğumumda akışı bozmadan kendi gelsin istiyordum 38+1 de çatı muayenesi yaptı ve kafası elime değiyor iki güne doğum olur dedi nst de 80 100 arası sancılarım vardı ama doplerde bi ritm bozukluğu olup acil sezeryan aldılar kendimi normale çok hazırladığım için çok üzülmüştüm moralim bozulmuştu ama sağlıkla kucağına alınca herşeyi unutmuştum. A agacsizkoala canım dua et bol bol normal için eli den geleni yap ama baktın olmuyor hayırlısı ile sağlıkla kucağına almana bak yavrunu stres yapma gerekirse konuş bebeğinde onu ne kadar beklediğini bir an önce gelmesini istediğini söyle bilinç de çok etkili evrene de olumlu mesaj yolla

Kuzum daha 10 Nisana var bir bekle bakalım belki hiç ummadığın anda başlayacak doğum. İnşallah kalbine göre olur her şey.

Bacakları ve kalçası ağrıyan var mı kızlar, yatınca daha çok ağrıyor,sol bacak sol kasık ve kalça

Benim sabaha karşı kalçamın yanı hep ağrımı oluyor ama bacak ve kasıkta ağrı yok canım.

Oyy taze anne. Minik nasıl alıştınız mı birbirinize? Eşin halledebiliyor mu?
Müsait olursan cevap verirsin kuzum yoksa da hiç önemli değil. Şuan önemli olan senin hemencik toparlaman.

Benim de içten içe çekiliyor sanki, bizim belirtimiz de budur belki,adet olunca da bacağım ağrır benim.
Ayyy inş canım benim adet sancım pek olmazdı 3 gün sürerdi genellikle nasıl bir şeydi unuttum artık

Aslan gluk glukumm nasıl da çatır çatır doğurdunnn.. Canımm o yırtıklar bende de oldu korkma kesi dikişi kadar zor olmuyor. Üstüne rahat bi şekilde oturabilirsin bi kaç güne kadar

Amanın koalam bana kalırsa biliyosun normali seç derim. Senin dr da mal mı ney ya normale ikna ettirmesi lazımken sana mı bırakıyor. Bebekte bi sıkıntı yok çok şükür pozisyonuda baş geliş bence bebişini bekle canım. İnşaallah Sağlıkla gelsin oda..

bebegin gelisimi de onemli.bebeklerimiz yakin gelisim de de sat ta da.
bnm doktorum en fazla 8 nisan dedi.bnm bulundugum sehirde vaka cok.. ama ne biliyim dedim ya icim rahat değil. kendiliginde gelesi yok.ya siz suquat falan diyorsunuz.bn anca ev cocuk yemek.dermanim kalmiyo ya.panda gibi oldum iyicene.ssvd de istiyorum ama yok ya normal doguramam ben

valla öldük meraktan..siz iyi olun da
dinlenmeye caliş kuzu

Canım gözünüz aydın olsun güle güle büyütün inşallah tebrik ederim ne güzel bir doğumun olmuş

Görmeye gittim uyuyordu canım antibiyotik tedavisine başlamışlar. Kanda da çıkmış enfeksiyonu iyiki yatırmışız dedi doktoru. En az 5 gün dedi bakalım. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum sütüm etkileniyor hemen. Bugünlet de geçecek inşallah. Kızım 1 ay kalmıştı çok şükür sağlıklı koca kız oldu diyorum kendi kendime

Canım 5 gün dediğin hemen geçer inş. Sen kendine iyi bak yeter ki. Süt üzülmeye gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…