Evet okudum ondan sonra eşimle hem fikir oldum zaten. UmarımGeçen bir yazı paylaşmıştım burda. Bebek kendini doğuma hazır hissettiğinde anneye sinyal yollar ve doğumu başlatırmış. Umarım bizimkilerde bir an önce kendini hazır hisseder.
Anlattın anladim ama yanlis mi cevap verdim kizOrası öyle tabi ki yavrucum. Benim derdim illa normal doğurayım, sezeryan pis kötü değil zaten. Hiç bir zaman olmadı. Ben sadece bebeğim ve vücudum kendini hazır hissettiğinde gelsin istiyordum. Sormak istediğim bu aslında. Anlatabildim mi tam emin değilim ama
En azından pandemi hastanesi değilmiş canım. Kalabalık bir şekilde hallolur. Acil gitsen seni geri çevirecek değiller. İnşallah
Her bebe sinyal vermiyor canm 42 kadar bekledik hicbir sinyal gelmedi suni aldik olmadi bir de kakasını yapti yjne pasam kolay yolu sectiGeçen bir yazı paylaşmıştım burda. Bebek kendini doğuma hazır hissettiğinde anneye sinyal yollar ve doğumu başlatırmış. Umarım bizimkilerde bir an önce kendini hazır hisseder.
Kız o Sürmeli yaAklıma geliyor unutuyorum demeye örgü babet dünyası diye arkadas vardi hic epeydir sesi cikmiyor
AaaaaaaaaaaKız o Sürmeli ya
Heee tamam bende seni anladım şimdi.Anlattın anladim ama yanlis mi cevap verdim kizhepimiz ilerleyen surecte tehlikenin daha da artacagini biliyoruz hastaneler gittikce tehlike arz ediyor . Bir an once olsun istiyoruz ama dedigim gibi yinede bir fikir veremiyorum senin karar vermende cok zor buna hayırlısı olsun
Bence onun keyfi çok yerinde olduğu için ns gerek var burdan çıkmaya diye düşünmüş. Ekmek elden, su gölden ohh misHer bebe sinyal vermiyor canm 42 kadar bekledik hicbir sinyal gelmedi suni aldik olmadi bir de kakasını yapti yjne pasam kolay yolu secti
Evet nick değiştirmişAaaaaaaaaaaay ne bileyim kuzum nick mi degistirmis baslarda is temposundan fazla giremiyordum kaçırmışım
bol bol dua et canim. bundan 12 13 gün önce seninle ayni durumdaydim. gerçekten zor bir karar.Heh anlatmak istediğim tam olarak buydu işte. İşine karışmak gibi oluyor. Sanki yerinden etmişim, rahatını bozmuşum gibi hissettiriyor. Mesela böyle bir durum olmasa ama sezeryan istesem 40'a kadar beklerim. Belki kendi başlar sezeryanda olsa diye. Şimdi riskede atamıyorum.
Aynı durumdayım bebişim. Kafamda karışık, duygularım da. Aslında baktığında gelişimini tamamlamış oluyor vicdan yapacak birşey yok ortalıkta ama insan kıyamıyor yine işte. Keşke gelse 10'nuna kadar
Oyy canım uyu fırsat buldukçaAyy kızlar sizi habersiz bıraktım haklısınız vallahi ☹
Gece yazdıktan sonra sancılarım sıklaştı. Şiddeti arttı. Sabah 5 buçukta çıktık yola. 6 bucukta hastanedeydik. 3 cm acikligim vardı. Epidural istedim, 4 cm olunca yaptılar. O çok rahatlattı. Sancılar iyice artıp açılma da tama yaklaşınca başladık ıkınma faslınasancı geldikce ikin dedi doktor. Öyle böyle derken bizim minis 1 Nisan tam saat 12'de doğdu Yirtiklarim vardi onlar dikildi. Şimdi odadayim işte ay yazdıklarınızı çok merak ediyorum dönüp okuycam Yalniz o kadar uykusuzum ki anlatamam
Hergun oglum okula gidince mi cikaccan napcam hadi gel dedim dedim yok gelmediHeee tamam bende seni anladım şimdi.
Bence onun keyfi çok yerinde olduğu için ns gerek var burdan çıkmaya diye düşünmüş. Ekmek elden, su gölden ohh misyalnız az daha bekleseymiş yürüyerek çıkacakmış
Hayirli olsun allah anali babali buyutsunAyy kızlar sizi habersiz bıraktım haklısınız vallahi ☹
Gece yazdıktan sonra sancılarım sıklaştı. Şiddeti arttı. Sabah 5 buçukta çıktık yola. 6 bucukta hastanedeydik. 3 cm acikligim vardı. Epidural istedim, 4 cm olunca yaptılar. O çok rahatlattı. Sancılar iyice artıp açılma da tama yaklaşınca başladık ıkınma faslınasancı geldikce ikin dedi doktor. Öyle böyle derken bizim minis 1 Nisan tam saat 12'de doğdu Yirtiklarim vardi onlar dikildi. Şimdi odadayim işte ay yazdıklarınızı çok merak ediyorum dönüp okuycam Yalniz o kadar uykusuzum ki anlatamam
Kız önce dinlen sonra laf yetiştirirsin bizeAyy kızlar sizi habersiz bıraktım haklısınız vallahi ☹
Aslında bende sana katılıyorum doğal akısını hiç bozmak istemiyorum. Zaten bu durumlar olmasaydı aklımda yoktu normali deneyecektim. İnşallah senin zamanına hersey duzelmıs olurKızlar bence akışına bırakın. Sezaryen bile olacaksa sancıyla gelmesi daha iyi değil mi? Ben de endişeleniyorum ki benimki sizlerden de sonra doğacak muhtemelen ama panikle yanlış kararlar almayın. Gidişata bir bakın, eğer erken aldırmak istiyorsanız da ona göre karar verin.
Al benden de o kadar hele o attığın yazıyı okuyunca doğal gelişini bozmak istemiyorum. Bi yandan da büyüdü aslında doğsada bişey olmaz diyorum. İnşallah cok bekletmeden gelirler bizi bu dertten kurtarırlarHeh anlatmak istediğim tam olarak buydu işte. İşine karışmak gibi oluyor. Sanki yerinden etmişim, rahatını bozmuşum gibi hissettiriyor. Mesela böyle bir durum olmasa ama sezeryan istesem 40'a kadar beklerim. Belki kendi başlar sezeryanda olsa diye. Şimdi riskede atamıyorum.
Aynı durumdayım bebişim. Kafamda karışık, duygularım da. Aslında baktığında gelişimini tamamlamış oluyor vicdan yapacak birşey yok ortalıkta ama insan kıyamıyor yine işte. Keşke gelse 10'nuna kadar
Hep ediyorum canım zaten. Sağlıkla, vakitlice gelsin diye. İnşallah senin gibi olur benim debol bol dua et canim. bundan 12 13 gün önce seninle ayni durumdaydim. gerçekten zor bir karar.
hatta en son doktora en azindan 38 olsun demeye karar vermistik ki meğer bebeğim de gelmeye karar vermiş. benim kalsin diyeceğim gün doğum oldu.
inşallah senin bebeğin de en hayırlı zamanda bekletmeden ama tam da hazırken dünyaya gelir. Allah yardımcın olsun.
Ohh prenses dogum olmus tam seninki 4 de epidural mi olurAyy kızlar sizi habersiz bıraktım haklısınız vallahi ☹
Canım ya uyu dinlen güzelce biz burdayız zaten mutlaka yazarsın hep dua ettik sana bol bol iyi olmanaa cok sevindikAyy kızlar sizi habersiz bıraktım haklısınız vallahi
Kızım bulmuş sıcacık yeri mis gibi bırakmak istemez kiHergun oglum okula gidince mi cikaccan napcam hadi gel dedim dedim yok gelmedişimdide ondan hızlısı acelecisi yok kastı banaymış
İnşallahAslında bende sana katılıyorum doğal akısını hiç bozmak istemiyorum. Zaten bu durumlar olmasaydı aklımda yoktu normali deneyecektim. İnşallah senin zamanına hersey duzelmıs olur
Al benden de o kadar hele o attığın yazıyı okuyunca doğal gelişini bozmak istemiyorum. Bi yandan da büyüdü aslında doğsada bişey olmaz diyorum. İnşallah cok bekletmeden gelirler bizi bu dertten kurtarırlar
canim ben eşimle kaldim. bezini vs hep ben aldim. arada besiginden al dedim ama onu ds ben yapabiliyordum.Ya çok mu zor olur ki. Bende eşimden o gün ayrı durmak istemiyorum. Eşim de pek oğlundan uzak durmak istemiyo demedi ama yanımda durmayı istedi o da. Ne bilim 1 gün sadece ama. Pf halledemez miyim ki ben ya
Evet 3 nisan dediğin ne ki yarına sancının başlaması lazım o zamanKızım bulmuş sıcacık yeri mis gibi bırakmak istemez kibak dün dedim bende doğmak istememişim yukarı kaçmışım. Kaçış yok ama bu analar hep illa çıkacaksın ordan diyor
İnşallahbu arada hep 3 nisan diyordum farkettin mi şurda ne kaldı belki sürpriz yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?