2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Anlattın anladim ama yanlis mi cevap verdim kiz hepimiz ilerleyen surecte tehlikenin daha da artacagini biliyoruz hastaneler gittikce tehlike arz ediyor . Bir an once olsun istiyoruz ama dedigim gibi yinede bir fikir veremiyorum senin karar vermende cok zor buna hayırlısı olsun

Geçen bir yazı paylaşmıştım burda. Bebek kendini doğuma hazır hissettiğinde anneye sinyal yollar ve doğumu başlatırmış. Umarım bizimkilerde bir an önce kendini hazır hisseder.
Her bebe sinyal vermiyor canm 42 kadar bekledik hicbir sinyal gelmedi suni aldik olmadi bir de kakasını yapti yjne pasam kolay yolu secti

Heee tamam bende seni anladım şimdi.
Her bebe sinyal vermiyor canm 42 kadar bekledik hicbir sinyal gelmedi suni aldik olmadi bir de kakasını yapti yjne pasam kolay yolu secti
Bence onun keyfi çok yerinde olduğu için ns gerek var burdan çıkmaya diye düşünmüş. Ekmek elden, su gölden ohh mis yalnız az daha bekleseymiş yürüyerek çıkacakmış

Ayy kızlar sizi habersiz bıraktım haklısınız vallahi
Gece yazdıktan sonra sancılarım sıklaştı. Şiddeti arttı. Sabah 5 buçukta çıktık yola. 6 bucukta hastanedeydik. 3 cm acikligim vardı. Epidural istedim, 4 cm olunca yaptılar. O çok rahatlattı. Sancılar iyice artıp açılma da tama yaklaşınca başladık ıkınma faslına sancı geldikce ikin dedi doktor. Öyle böyle derken bizim minis 1 Nisan tam saat 12'de doğdu Yirtiklarim vardi onlar dikildi. Şimdi odadayim işte ay yazdıklarınızı çok merak ediyorum dönüp okuycam Yalniz o kadar uykusuzum ki anlatamam

bol bol dua et canim. bundan 12 13 gün önce seninle ayni durumdaydim. gerçekten zor bir karar.

hatta en son doktora en azindan 38 olsun demeye karar vermistik ki meğer bebeğim de gelmeye karar vermiş. benim kalsin diyeceğim gün doğum oldu.

inşallah senin bebeğin de en hayırlı zamanda bekletmeden ama tam da hazırken dünyaya gelir. Allah yardımcın olsun.

Oyy canım uyu fırsat buldukça Yanında kim kalıyor seninle? Çok merak ediyorum şu doğum süreçlerini yaa.. Dayanılamayacak kadar mı oluyor o sancı?

Hergun oglum okula gidince mi cikaccan napcam hadi gel dedim dedim yok gelmedi şimdide ondan hızlısı acelecisi yok kastı banaymış

Hayirli olsun allah anali babali buyutsunbebis uyuyorsa dinlen zoru basardiniz. Gecmis olsun darisi bizlere insallah

Kız önce dinlen sonra laf yetiştirirsin bize

Aslında bende sana katılıyorum doğal akısını hiç bozmak istemiyorum. Zaten bu durumlar olmasaydı aklımda yoktu normali deneyecektim. İnşallah senin zamanına hersey duzelmıs olur
Al benden de o kadar hele o attığın yazıyı okuyunca doğal gelişini bozmak istemiyorum. Bi yandan da büyüdü aslında doğsada bişey olmaz diyorum. İnşallah cok bekletmeden gelirler bizi bu dertten kurtarırlar

Hep ediyorum canım zaten. Sağlıkla, vakitlice gelsin diye. İnşallah senin gibi olur benim de Aminn, hepimizin Allah yardımcısı olsun. Senden de Allah razı olsun, güzel duaların için.

Ohh prenses dogum olmus tam seninki 4 de epidural mi olur nisan 1 de tam annesinin mizaci gibi tarih olmus ☺ oyy kokla emzir sonrada uyu annesi saglik diliyorum ikinizede . Dua et bizlere

Canım ya uyu dinlen güzelce biz burdayız zaten mutlaka yazarsın hep dua ettik sana bol bol iyi olmanaa cok sevindik

Hergun oglum okula gidince mi cikaccan napcam hadi gel dedim dedim yok gelmedi şimdide ondan hızlısı acelecisi yok kastı banaymış
Kızım bulmuş sıcacık yeri mis gibi bırakmak istemez ki bak dün dedim bende doğmak istememişim yukarı kaçmışım. Kaçış yok ama bu analar hep illa çıkacaksın ordan diyor
İnşallah bu arada hep 3 nisan diyordum farkettin mi şurda ne kaldı belki sürpriz yapar

Ya çok mu zor olur ki. Bende eşimden o gün ayrı durmak istemiyorum. Eşim de pek oğlundan uzak durmak istemiyo demedi ama yanımda durmayı istedi o da. Ne bilim 1 gün sadece ama. Pf halledemez miyim ki ben ya
canim ben eşimle kaldim. bezini vs hep ben aldim. arada besiginden al dedim ama onu ds ben yapabiliyordum.

eşim bebek bakiminda değil de kendi bakimimda daha çok yardımcı oldu. pijama degistirirken en azindan şunu tut vs demeye serumu tutmaya biri lazim. onu da eşin yapar herhalde.

daha önceden bebek bakma tecrü0ben varsa iyi kötü yaparsin. ilk dogumda da bebege hep ben bakmistim. refakatcilerim uyumustu sagolsunlar yegenlerim vardi bez nasil alinir bebek nasil tutulur hiç acemilik çekmedim ben.

Evet 3 nisan dediğin ne ki yarına sancının başlaması lazım o zaman senden sonra ben doğurcam gibi hissediyorum geç kalma bak peşindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…