2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Çok şükür kafası kanalda hatta baya girmiş dedi
Hadi gözün aydın doğum yakın o zaman
Bu hafta anlamsız bir şekilde mide bulantılarım vardı bugün çok fena istifra ettim ilk aylarda bile böyle olmamıştım şimdide yerimden kalkamıyorum çok hırpaladı beni

Ben de geçenlerde epey kusmuştum kaç gün boyunca.. Çok şükür geçti.

Her doğumumda hemen ayaklanıyorum sonradan acısını çekiyorum kızlar doğumdan sonra bol bol dinlenin. Kızkardeşim vardı dinlendim ama 3. Gün ayağa kalktım temizlil yaptm gözleme falan yaptım rutin işlerimi yaptım duramadım şimdide dikişlerim ağrıyor oyyyy.

Bnm de iki gun boyunca oldu ama azdi . Belki sen de yaklasiosundr mutlu sona. Norml bence
Evet yavas yavas hazırlık yapıyor sanırım
Düzensizse eğer normal canım
Şöyle sabah kalktım kalkmalı var aynı ağrıyor sürekli. Bir de bebek cok hareketli değil. Hareketi var ama sakin baya. Suan hastaneye gitmekte istemiyorum malum durumlar yüzünden.

Çok şükür kafası kanalda hatta baya girmiş dedi
Ooooo yakında gelir o zaman hadi inşallah
Senin benden çok oluyordur hareketin zaten ay niye istifra ettin ki yediğin bir şey mi dokundu acaba aynen şimdi günler hiç geçmiyor gibi geliyor ama koca 9 ay geçti

Kızlar biraz kendime geldi modum. YouTube da bir doğum videosuna denk geldim onu izledim. Ay ben bir salya sümük görseniz çok duygulanıyorum ya o bebeğin ilk ağlayışı, minnak elleri, savunmasızlığı... Zor susturdum kendimi valla. Ben hastane çantama birkaç kutu mendil eklemeliyim anlaşılan. bi duşa atayım kendimi yüzüm gözüm şişti

Kızlar bugun son kontrolum yapildi,6 Nisan Pazartesi sabah 10 da sezeryana alicak genel anestesi olucak 1 gece yatis olucak iki gunun aksami taburcu olucam, Bebek gayet saglikli masallah dönmus ama kanala girmemis suyuda iyi dedi 38+6 da alalim dedi, organizasyon yasak dedi doktorum zaten iptal ettim dedim, sadece fotografciya izin verdiler oda hastanenin fotografcisina bizde onunla anlastik, 55 yas ustu refakatci kabul etmiyorlar annem kalicakti kalamiycak 58 yasinda, sabah kizkardesim gecede gorumcem kalicak, moralim bozuldu hersey kisitlanmis iyice artik bebegime odaklandim saglikla gelsin heyecan sardi simdiden insallah saglikla doğar oglum evimize cikariz biranönce

Kızlar belim cok agrıyor adet sancısı çeker gibiyim normal mi bu haftalarda?
Artık vücut hazırlanıyorum yavrum, normal gayet.
Kız kıyamam demek ki çok ağlıcan sen peçete hastanede vardır evden götürme

Ooooo yakında gelir o zaman hadi inşallah

Senin benden çok oluyordur hareketin zaten ay niye istifra ettin ki yediğin bir şey mi dokundu acaba aynen şimdi günler hiç geçmiyor gibi geliyor ama koca 9 ay geçti

zaten bir ilk aylar bir son gunler gecmiyor insana..bir gun bir yil gibi
ne bileyim hep yedigim seylerdi.hafif beslenmistim ama..dogum belirtisi diyen de var ama hic sanmam.baska bi belirti yok cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…