Hadi gözün aydın doğum yakın o zamanÇok şükür kafası kanalda hatta baya girmiş dedi
Bu hafta anlamsız bir şekilde mide bulantılarım vardı bugün çok fena istifra ettim ilk aylarda bile böyle olmamıştım şimdide yerimden kalkamıyorum çok hırpaladı benigunde defalarca yere atilan oyuncaklari toplamak icin egilip kalkiyom sguat sayilir herhalde
amann dogru soyluyorsun kavusalim artik..ayy dayanamiyom yaa...
bugun istifra ettim birden ben de anlamadimsonra aynaya baktığımda aklima ilk aylar geldi.dedim vayy be ne gunler atlattik kizimlaaa
Bnm de iki gun boyunca oldu ama azdi . Belki sen de yaklasiosundr mutlu sona. Norml benceKızlar belim cok agrıyor adet sancısı çeker gibiyim normal mi bu haftalarda?
Düzensizse eğer normal canımKızlar belim cok agrıyor adet sancısı çeker gibiyim normal mi bu haftalarda?
Ben de geçenlerde epey kusmuştum kaç gün boyunca.. Çok şükür geçti.Hadi gözün aydın doğum yakın o zaman
Bu hafta anlamsız bir şekilde mide bulantılarım vardı bugün çok fena istifra ettim ilk aylarda bile böyle olmamıştım şimdide yerimden kalkamıyorum çok hırpaladı beni
Öyle demesine bakma öyle bir alırki, senden cok almaya kalkar o gun gelince. Eve geçince başlar almaya, kokusunu alsın hele bir, koruma içgüdüsü ile yine alır.Ay benim ki de 6 aylık olana kadar almam dio adam korkarmış
E doğuracan yavrum artıkKızlar belim cok agrıyor adet sancısı çeker gibiyim normal mi bu haftalarda?
Sancın yok kuzum. Hafiften kasılmışsın.
Öyle demesine bakma öyle bir alırki, senden cok almaya kalkar o gun gelince. Eve geçince başlar almaya, kokusunu alsın hele bir, koruma içgüdüsü ile yine alır.
Ay inşallah o öyle dedikce sinir oluyorum yaÖyle demesine bakma öyle bir alırki, senden cok almaya kalkar o gun gelince. Eve geçince başlar almaya, kokusunu alsın hele bir, koruma içgüdüsü ile yine alır.
Yok be tatlim sinir olma, eğer bu konuda ciddiyse, Sen esini sinir et.isim var sunu alıcam bunu alacağim de eline ver surekli birak git.2 güne alısır hic olmadi ver esine lavaboya gitAy inşallah o öyle dedikce sinir oluyorum ya
Evet yavas yavas hazırlık yapıyor sanırımBnm de iki gun boyunca oldu ama azdi . Belki sen de yaklasiosundr mutlu sona. Norml bence
Şöyle sabah kalktım kalkmalı var aynı ağrıyor sürekli. Bir de bebek cok hareketli değil. Hareketi var ama sakin baya. Suan hastaneye gitmekte istemiyorum malum durumlar yüzünden.Düzensizse eğer normal canım
Ooooo yakında gelir o zamanÇok şükür kafası kanalda hatta baya girmiş dedi
Senin benden çok oluyordur hareketin zatengunde defalarca yere atilan oyuncaklari toplamak icin egilip kalkiyom sguat sayilir herhalde
amann dogru soyluyorsun kavusalim artik..ayy dayanamiyom yaa...
bugun istifra ettim birden ben de anlamadimsonra aynaya baktığımda aklima ilk aylar geldi.dedim vayy be ne gunler atlattik kizimlaaa
Artık vücut hazırlanıyorum yavrum, normal gayet.Kızlar belim cok agrıyor adet sancısı çeker gibiyim normal mi bu haftalarda?
Kız kıyamam demek ki çok ağlıcan senKızlar biraz kendime geldi modum. YouTube da bir doğum videosuna denk geldim onu izledim. Ay ben bir salya sümük görsenizçok duygulanıyorum ya o bebeğin ilk ağlayışı, minnak elleri, savunmasızlığı... Zor susturdum kendimi valla. Ben hastane çantama birkaç kutu mendil eklemeliyim anlaşılan. bi duşa atayım kendimi yüzüm gözüm şişti
Ooooo yakında gelir o zamanhadi inşallah
Senin benden çok oluyordur hareketin zatenay niye istifra ettin ki yediğin bir şey mi dokundu acaba aynen şimdi günler hiç geçmiyor gibi geliyor ama koca 9 ay geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?