Çok şükür kafası kanalda hatta baya girmiş dedi
Yok kuzm ama kanala baya girmiş yakın doğum dediOoo maşallah hadi gözün aydın. Doğum zamanı ile ilgili bir şey söyledi mi?
Gönder gelsinnKızlar nst yorumlamayı bilen var mıııı
Ben demiştim kanala girmiştir diye, her iki senede bir hamile olduğum için doğum uzmanı olcam bu gidişleÇok şükür kafası kanalda hatta baya girmiş dedi
Çok şükür yaBen demiştim kanala girmiştir diye, her iki senede bir hamile olduğum için doğum uzmanı olcam bu gidişle
Kızlar emzirirken meme ucum çok acıyor artık bunu kabullendim ağlaya ağlaya emziriyorum bazen, hadi buna alıştım 2 gündür emzirdikten sonra inanılmaz bir sızı oluyor göğsümde. ne yapsam geçer neden olur bir fikri olan var mı hayattan soğudum ya
Oyy bende tecrübeli olmama rağmen yaşadım da. Gögsünü kahverengi yerinin yarısına kadar ver ağzına. Ağzını açar açmaz birden ver memeniKızlar emzirirken meme ucum çok acıyor artık bunu kabullendim ağlaya ağlaya emziriyorum bazen, hadi buna alıştım 2 gündür emzirdikten sonra inanılmaz bir sızı oluyor göğsümde. ne yapsam geçer neden olur bir fikri olan var mı hayattan soğudum ya
Bi farklılık hissettiniz mi anladınız mi acaba doktora gitmeden kanala girdiğiniÇok şükür kafası kanalda hatta baya girmiş dedi
O sızı bulunmaz bir nimet kuzum bebek emdikçe süt gelir, birikir. Sızlaması Normal yani..Kızlar emzirirken meme ucum çok acıyor artık bunu kabullendim ağlaya ağlaya emziriyorum bazen, hadi buna alıştım 2 gündür emzirdikten sonra inanılmaz bir sızı oluyor göğsümde. ne yapsam geçer neden olur bir fikri olan var mı hayattan soğudum ya
En iyi ve kolay çözüm lansinoh, başka bişeyle uğraşma bence, zaten göğsün iyileşsin alışınca bi daha sorun olmuyorKızlar emzirirken meme ucum çok acıyor artık bunu kabullendim ağlaya ağlaya emziriyorum bazen, hadi buna alıştım 2 gündür emzirdikten sonra inanılmaz bir sızı oluyor göğsümde. ne yapsam geçer neden olur bir fikri olan var mı hayattan soğudum ya
Anladm canmBi farklılık hissettiniz mi anladınız mi acaba doktora gitmeden kanala girdiğini
Attım canım bakGönder gelsinn
Ay benim ki de 6 aylık olana kadar almam dio adam korkarmışBebegi tekerlekli besige koyuyorlar. Bana bebegi esim vermedi' ben kendim aldim. Bezle islak mendilde o besigin icinde duruyordu, bebek 3 kiloluk bisi zaten tek elle bile aliyordum, bence zor degil zaten. Esim bebegi tutamiyor yeni yeni başladi tutmaya.
En korktuğumKızlar emzirirken meme ucum çok acıyor artık bunu kabullendim ağlaya ağlaya emziriyorum bazen, hadi buna alıştım 2 gündür emzirdikten sonra inanılmaz bir sızı oluyor göğsümde. ne yapsam geçer neden olur bir fikri olan var mı hayattan soğudum ya
Sizi muhtemelen göğsün süt üretimiyle ilgilidir. Ben lansinoh kullandım göğüs yarası için. İyi geldi. Mucizevi bir şekilde geçirmedi ama 11 gün sonra bayagi azaldı. Ayva cekirdegini suda bekletince jel gibi oluyor onu da kullanabilirsin. Tahminin üstündeki yağ da iyi geliyor. Ama iyice sil emzirmeden önce bebeğe zarari olabilir.Kızlar emzirirken meme ucum çok acıyor artık bunu kabullendim ağlaya ağlaya emziriyorum bazen, hadi buna alıştım 2 gündür emzirdikten sonra inanılmaz bir sızı oluyor göğsümde. ne yapsam geçer neden olur bir fikri olan var mı hayattan soğudum ya
İnşallah senin ve bebeğin için en güzeli ve en hayırlısı olsun sağlıkla gelsin kuzularımızYa ben onu almak için geç kaldım sanırım ama şimdi youtubedan hamile egzersizlerini açtım yapıyorum. Açıklık sağlayacak hareketler yaptım şimdide yoga yapıcam. Bir şekilde uğraşıyorum işte
Canım öncelikle teşekkür ederimvalla kendiliğinden gelsin diye elimden geleni yapıyorum. Artık gerisi allaha ve bebişime kalmış ne güzel haftaya kucakşayacaksın demek bebişi. İnşallah hepimiz, hayırlı vakitte sağlıkla kavuşuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?