2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben de gittim bugun hastahaneye , nst günümdü çünkü . İdrar yolu enfeksiyonum vardı antibiyotik kullandım fakat hala geçmemiş . Bir kutu antibiyotik daha verdi . Ultrasonla da baktı çok şükür bebeğimiz iyi . Siz görüş günümüz deyince özeniyorum valla , benim kız kendini yine göstermedi . Bizim günlerimiz saklanma günleri nst miz de iyi çok şükür . 10 nisan sabahtan gel anestezi şeklini o zaman konuşalım dedi . Demek ki 10 nisanda almaz daha beni sezeryana herhalde neyse her seferinde hazırlıklı gidiyorum zaten. Bizde haberler böyle . Benim bel ağrılarım da düzenli değil .

canim gecen haftalarda hep bulandı midem ama bugun hicbisi yokken cikardim anlamadim...dogum yaklaşıyor herhalde stres yapiyoruz biraz da..

sezaryen olacagin kesin mi canim? o zaman epey gec alacak senin ne guzel

o durulanmasi çook zor bir krem ama... zorlanirsin lansinoh ve hametan daha iyi.hametan da durulanmali ama mutlaka.zaten doktorun da mutlaka bir krem oneriyor dogum sonrasi icin..

sezaryen olacagin kesin mi canim? o zaman epey gec alacak senin ne guzel
Kesin ama hala bir umudum var benim normali dener mi ki acaba doktor diye normal için bir engelim yok ama doktorun tüp bebek olduğu için tercihi bu yönde oldu . Bakalım hayırlısı sağlıkla kucağımıza alalım da inşallah . 10 nisanda 38+4 oluyor , inşallah 39 u da tamamlayıp alır . Ne kadar dursa kar olarak bakıyorum artık .

kiz sen de dördüncüde daha ne ettin. dinleseydin ya. ben bir kaç gündür yemek yapiyorum. o da zor yemekler degil. zaten benim bicirik iflahimi kesiyor. emerken illa kaka yapar, bezini aldıktan sonra emmek ister. süreç boyleee uzar. dün gece saat 2 de uyudu ancak.

Son düzenleme:
anladim canim Allah saglicakla kucagina almak nasip etsin canim ❣

Canım kullanıyorum dünya kdar krem aldım mustelasından bepantolune kadar, ama onlar ucu için gümüş kapak da aldım, uçları emzirirken çok acıyo kabul ettim onu da bu etrafının sızısı onu çözemedim

Anacım bu nası bi sızı nası bi ağrı nası bi çiledir vallahi uykusuzluk yorgunluk değil bu memiş ağrısı beni bitirecek benim şu ara ucundan ziyade etrafı sızlıyo o beni mahvetti

Göğsünü tam boşaltacak kadar emziriyor musun, boşalması lazım süt birikirse o da sızı yapar, emzirme bitince sağ eğer kalıyorsa

Yok be tatlim sinir olma, eğer bu konuda ciddiyse, Sen esini sinir et.isim var sunu alıcam bunu alacağim de eline ver surekli birak git.2 güne alısır hic olmadi ver esine lavaboya git
Kaynanam var işte o da korkutuyo eline koluna zarar verir işte o daha tazecik hemen bisey olur e zaten korkuyo daha bi tedirginlik oldu. Hastahanede o yüzden dursun istiyorum benimle oturduğu yerde veririm kucağına

Göğsünü tam boşaltacak kadar emziriyor musun, boşalması lazım süt birikirse o da sızı yapar, emzirme bitince sağ eğer kalıyorsa
İşte bebek ne kadar emerse, yarım saat emzirdiğim oluyor elliyorum yumuşak geliyor elime boşaldı heralde diyorum acep yine de sağsam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…