- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Aynen öyle.zaten bir ilk aylar bir son gunler gecmiyor insana..bir gun bir yil gibi
ne bileyim hep yedigim seylerdi.hafif beslenmistim ama..dogum belirtisi diyen de var ama hic sanmam.baska bi belirti yok cunku
Boşver bebişin iyi ya yüzünü görmesende olur. Şurda ne kaldı zaten doğuma artık istesede saklayamayacakBen de gittim bugun hastahaneye , nst günümdü çünkü . İdrar yolu enfeksiyonum vardı antibiyotik kullandım fakat hala geçmemiş . Bir kutu antibiyotik daha verdi . Ultrasonla da baktı çok şükür bebeğimiz iyi . Siz görüş günümüz deyince özeniyorum valla , benim kız kendini yine göstermedi . Bizim günlerimiz saklanma günlerinst miz de iyi çok şükür . 10 nisan sabahtan gel anestezi şeklini o zaman konuşalım dedi . Demek ki 10 nisanda almaz daha beni sezeryana herhalde neyse her seferinde hazırlıklı gidiyorum zaten. Bizde haberler böyle . Benim bel ağrılarım da düzenli değil .
Peki şimdiden kullansam?o durulanmasi çook zor bir krem ama... zorlanirsin lansinoh ve hametan daha iyi.hametan da durulanmali ama mutlaka.zaten doktorun da mutlaka bir krem oneriyor dogum sonrasi icin..
Kızlar biraz kendime geldi modum. YouTube da bir doğum videosuna denk geldim onu izledim. Ay ben bir salya sümük görsenizçok duygulanıyorum ya o bebeğin ilk ağlayışı, minnak elleri, savunmasızlığı... Zor susturdum kendimi valla. Ben hastane çantama birkaç kutu mendil eklemeliyim anlaşılan. bi duşa atayım kendimi yüzüm gözüm şişti
Kızlar bugun son kontrolum yapildi,6 Nisan Pazartesi sabah 10 da sezeryana alicak genel anestesi olucak 1 gece yatis olucak iki gunun aksami taburcu olucam, Bebek gayet saglikli masallah dönmus ama kanala girmemis suyuda iyi dedi 38+6 da alalim dedi, organizasyon yasak dedi doktorum zaten iptal ettim dedim, sadece fotografciya izin verdiler oda hastanenin fotografcisina bizde onunla anlastik, 55 yas ustu refakatci kabul etmiyorlar annem kalicakti kalamiycak 58 yasinda, sabah kizkardesim gecede gorumcem kalicak, moralim bozuldu hersey kisitlanmis iyice artik bebegime odaklandim saglikla gelsin heyecan sardi simdideninsallah saglikla doğar oglum evimize cikariz biranönce
Ooo geliyor o zamanÇok şükür kafası kanalda hatta baya girmiş dedi
Rabbimin butun dualari uzerinizde olsun canim insallah en kisa surede yanina getirirlerKızlar ben doğurdumAllah bekleyenlere tez zamanda kavuşmak nasip etsin. Normal doğum oldu. 3050 grammış. Ama daha yanıma getirmediler biraz oksijen alması gerekiyormuş Amniyon sıvısını atamamış tam ciğerlerinden. Dua edin kısa zamanda getirsinler bebeğimi inşallah
Perçinler olsun canım dualarımz sizinle Allah analı babalı büyütsünKızlar ben doğurdumAllah bekleyenlere tez zamanda kavuşmak nasip etsin. Normal doğum oldu. 3050 grammış. Ama daha yanıma getirmediler biraz oksijen alması gerekiyormuş Amniyon sıvısını atamamış tam ciğerlerinden. Dua edin kısa zamanda getirsinler bebeğimi inşallah
Gözün aydın canım, inşallah tez zamanda yanına da getirirler . Evinize çıkarsınız, anneli babalı büyüsün sağlıkla inşallahKızlar ben doğurdumAllah bekleyenlere tez zamanda kavuşmak nasip etsin. Normal doğum oldu. 3050 grammış. Ama daha yanıma getirmediler biraz oksijen alması gerekiyormuş Amniyon sıvısını atamamış tam ciğerlerinden. Dua edin kısa zamanda getirsinler bebeğimi inşallah
Kızlar doğurdum
Sayfalar ve etiketler çok birikmiş okuyamadım ama hepinize teşekkür ederimÇok şükür iyiyiz ikimiz de. Ben biraz yoruldum sadece çünkü gece 12 den beri hiçbir şey yiyemedim icemedim, içtiğim suyu bile çıkardım. E aç ve susuz sancı çekip ıkınmak biraz zor oldu tabii Epidural yüzünden belimde ağrı var onun haricinde toparladim bayağı. Miniğimin selamı var size teyzeleri
Kızlar ben doğurdumAllah bekleyenlere tez zamanda kavuşmak nasip etsin. Normal doğum oldu. 3050 grammış. Ama daha yanıma getirmediler biraz oksijen alması gerekiyormuş Amniyon sıvısını atamamış tam ciğerlerinden. Dua edin kısa zamanda getirsinler bebeğimi inşallah
Canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Gözün aydın olsun inşallah Allahım nazarlardan korusun sizi
gözün aydin canim. sağlıkla huzurla büyüt inşallah bebegini. hemen yanina geliverir insallah kuzucugun.Kızlar ben doğurdumAllah bekleyenlere tez zamanda kavuşmak nasip etsin. Normal doğum oldu. 3050 grammış. Ama daha yanıma getirmediler biraz oksijen alması gerekiyormuş Amniyon sıvısını atamamış tam ciğerlerinden. Dua edin kısa zamanda getirsinler bebeğimi inşallah
Sancı farklı oluyor canm hissedersinBel ağrısı doğum sancısı olabilir mii nişan su falan yok karnım sertleşiyor arada
Oluyor canım dediğin ağrılar. Birde senin zaman çok az kalmış normal aslında hissettiğin her şey. Tam Gün olarak belli miydi ne zaman olacağı?
Artık olması normal zaten, yavaş yavaş başlıyo olabilir,hazırlık aşamasıdır ama doğum ne zaman başlar belli olmazBel ağrısı doğum sancısı olabilir mii nişan su falan yok karnım sertleşiyor arada
Başladığını nasıl anlayacağımArtık olması normal zaten, yavaş yavaş başlıyo olabilir,hazırlık aşamasıdır ama doğum ne zaman başlar belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?