- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Neyse düzelir elbet ya böyle kalacak değil ya☺Salı oldum. 7 Nisan. Bol kremle yıkadım da anca açıldı. Hala yepik yepik
Evet bebegim ilk kalkma anı ilk 3 gün çok zor ama giderek hafifliyor yürüdükçe acıliyorsun Allah yardımcın olsun kuzum ağrı kesici işte ağrın oldukça kullan inan hafifletiyor minoset bile olsaKızlar günaydın2.günden bildiriyorum çok yorucu gece 3'e kadar herşey çok iyiydi. Beslendi uyudu ama 3'ten sonra sütüm az geldi, doğru düzgün yemek vs yiyemiyorum ve ilk gün olduğu için. Kuzum doymadı 6ya kadar memeye al bırak yaptık sürekli. 6da en sonunda bebek hemşiresine söyledim 15 cc mama verdi. Şimdi hala uyuyor. Beni sorarsanız eğer yürüttüklerinden beri 7 8 kez kalktım. Ancak kalkışlar zorlu, yürüdükçe açılıyorsunuz evet ama yürümeye başlayana kadar. Dikiş yerlerim acıyor, birde üstüne yanlış pozisyonda emzirmişim omzum ve sırt ağrısından ağladım gece. Sıcak uygulama ve ağrı kesici jel ile toparladım. Eşim mahvoldu zaten, 1 saat anca uyumuştur. Hep uyu sen ben bakarım deyip uyuttu beni sağolsun. Bizde durumlar böyle. Umarım şu ağrılarım ve ödemim hemen geçer.
Ay canım hayırlı olsun inşallahDoğum yaptım kızlar sağolun darısı bekleyenlerin başına
Benimkinde olmadı ama doktorum uyardı olabilir korkma sakin diye yani normal kuzumKızlar bebeğimin göbeği 5. Gün düşmüştü doktor ıyi demisti bugün baktım kanamış ve kan kurumus internette normal olduğu yazıyor ama bilemedim sizde durumlar nasıl?
Kuzum ilk 3 gün yurumeler zorlu yalan yok ama giderek hafifliyor bu duyguya o ağrılar hiç bir şey hiç ☺Ay yürümek çok mu zor ya uff..Peki bebeği kucağa alırken dikişlere baskı yapıp acıtıyormu?
Ben hala kendimi anneliğe hazır hissetmiyorum, yani bilmediğim çok şey var daha.. Nasıl anlayacağım bebeğin dilini, ya iyi bakamazsam ona? Yanımızda büyükler de olmayacak. Ne bileuyim en basitinden nasıl yatıracağım ne pozisyonda, kusarsa ne yapacağım, kaç kat giydireceğim? Evet hepsini teoride az çok okuduk ettik de gerçek hayat bambaşka oluyor. Korkuyorum.
Sağol canim ya rahatladım valla.. ❤Normal canım benimki de düştükten sonra 5 gün falan kan geldi kurudu vs geçti sonra.doktordayken de gelmişti gösterdim normal olur o dedi doktor. İltihaplı bir sıvı gelmezse sıkıntı yok şükür.
Ilk kalkış biraz zor oluyor ama inan öyle dayanılmayacak bir ağrı degil.Ay yürümek çok mu zor ya uff..Peki bebeği kucağa alırken dikişlere baskı yapıp acıtıyormu?
Ben hala kendimi anneliğe hazır hissetmiyorum, yani bilmediğim çok şey var daha.. Nasıl anlayacağım bebeğin dilini, ya iyi bakamazsam ona? Yanımızda büyükler de olmayacak. Ne bileuyim en basitinden nasıl yatıracağım ne pozisyonda, kusarsa ne yapacağım, kaç kat giydireceğim? Evet hepsini teoride az çok okuduk ettik de gerçek hayat bambaşka oluyor. Korkuyorum.
Çok geçmiş olsun canım, Allah analı babalı buyutsun insallah36 da doğdu canlarım sarılık atlattık hastanede yattı onun dışında iyiyiz doğum yapan herkese hayırlı olsun darısı bekleyenlerimize inşallah
Sağol canim ❤Benimkinde olmadı ama doktorum uyardı olabilir korkma sakin diye yani normal kuzum
Benm oğlmnki 7.günde düştü ve kuru olark düştü kanama olmadı ama senn yaşadığını kızımda yaşamştm. 5.gününde düşmştü ve kanama olmştu. K vitamini iğnesi yapmşlardı iyileşmşti. Devam ederse kanama sen de iğne yaptr canım.Kızlar bebeğimin göbeği 5. Gün düşmüştü doktor ıyi demisti bugün baktım kanamış ve kan kurumus internette normal olduğu yazıyor ama bilemedim sizde durumlar nasıl?
Ben doğum yaptım iki hafta oldı hatta erken doğum oldu biraz süreç zordu giremedim siz nasılsınız
Gözünüz aydın kızlarKzlar bugun bebegim dogdu sezeryan dogum yaptik ikimizde cok iyiyiz sadece sezeryan sancilarim var. Rabbim daha dogurmamis olanlari evlatlarina kavustursun doguranlarinda evlatlari anali babali buyutsun
Umarım geçer.. teskkurlerBenm oğlmnki 7.günde düştü ve kuru olark düştü kanama olmadı ama senn yaşadığını kızımda yaşamştm. 5.gününde düşmştü ve kanama olmştu. K vitamini iğnesi yapmşlardı iyileşmşti. Devam ederse kanama sen de iğne yaptr canım.
Mesaj atmıştım dün. Cevap verdi doğum olmuş ağrısı sızısı çokmuş. Bebekle uğraşıyorlarmış şükür
Saol canım merak ettim haber vermeyince aman iyi olsunlarda ilk günler yoğun oluyor tabi tez zamanda toparlarlar inş.Mesaj atmıştım dün. Cevap verdi doğum olmuş ağrısı sızısı çokmuş. Bebekle uğraşıyorlarmış şükür ☺
Kesinlikle olmalı hatta şimdiden sürmelisin ben sürmedim 19 gün oldu hala acılar içindeyim göğüsle ilgili yaşanabilecek tüm sorunları yaşadım evelallahKızlar lansinoh göğüs ucu kremi doğum çantasında olmalı mı sizce? Emzirme den önce kullanmak lazım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?