2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Evet bebegim ilk kalkma anı ilk 3 gün çok zor ama giderek hafifliyor yürüdükçe acıliyorsun Allah yardımcın olsun kuzum ağrı kesici işte ağrın oldukça kullan inan hafifletiyor minoset bile olsa

Kızlar bebeğimin göbeği 5. Gün düşmüştü doktor ıyi demisti bugün baktım kanamış ve kan kurumus internette normal olduğu yazıyor ama bilemedim sizde durumlar nasıl?
Benimkinde olmadı ama doktorum uyardı olabilir korkma sakin diye yani normal kuzum

Kuzum ilk 3 gün yurumeler zorlu yalan yok ama giderek hafifliyor bu duyguya o ağrılar hiç bir şey hiç ☺
Diğer konuya gelecek olursam benim annem geldi ama bebegim o kadar acemilik çekti ki anlatamam kendi çocuklarına bakmalari gibi olmuyor korkuyorlar onlarda . Yaparsin inan bende çok gozumde büyüttüm kucagima alınca bur anda geliverdi annelik derlerdi inanmazdim☺☺☺ sicaklik sana göre olmasın sakın mesela ilk günler inanılmaz terleyip sicakliyorsun ona ramen battaniye altına bir ayaklarini sıcak tut ev sıcak olsun baya takildiklarinu sor bize yardımcı olalım internette her şey var zaten merak etme

Normal canım benimki de düştükten sonra 5 gün falan kan geldi kurudu vs geçti sonra.doktordayken de gelmişti gösterdim normal olur o dedi doktor. İltihaplı bir sıvı gelmezse sıkıntı yok şükür.
Sağol canim ya rahatladım valla.. ❤

Ilk kalkış biraz zor oluyor ama inan öyle dayanılmayacak bir ağrı degil.
Yanında bir büyük olsa sadece kuvvet veriyor benim annem 68 yaşında genelde azarlıyor beni bu ara birde altını bezlerken bile kafamı karıştırıyor, gecen kremini surmeyi unuttum mesela. ZBebegin yeni kıyafetlerini flan begenmedi kesiyor biciyor birseyler yapiyor ama bebegin tüm yükü hiç birtecrubem olmamasına ragmen bende canim, gece eşimde uyuyor oda yatıyor tek ben ilgileniyorum flan inan yapıyorsun bir şekilde korkma, soğukkanlı ol. Aklına birşey takilirsada buraya yaz arkadaşlarda sağolsun destek oluyorlar ❤
36 da doğdu canlarım sarılık atlattık hastanede yattı onun dışında iyiyiz doğum yapan herkese hayırlı olsun darısı bekleyenlerimize inşallah
Çok geçmiş olsun canım, Allah analı babalı buyutsun insallah
Benimkinde olmadı ama doktorum uyardı olabilir korkma sakin diye yani normal kuzum
Sağol canim ❤

Kızlar benim doktorum doğum sonrası hemen korse takabilecğimi söyledi bende medikaldan doğum için ayarlanabilir korse almıştım çok sıkmayacak şekilde bugğn banyo yapıp taktım sizler konseye başladınız öı benimkarnım hem şiş hem sarkık daha

Kızlar bebeğimin göbeği 5. Gün düşmüştü doktor ıyi demisti bugün baktım kanamış ve kan kurumus internette normal olduğu yazıyor ama bilemedim sizde durumlar nasıl?
Benm oğlmnki 7.günde düştü ve kuru olark düştü kanama olmadı ama senn yaşadığını kızımda yaşamştm. 5.gününde düşmştü ve kanama olmştu. K vitamini iğnesi yapmşlardı iyileşmşti. Devam ederse kanama sen de iğne yaptr canım.

Ben doğum yaptım iki hafta oldı hatta erken doğum oldu biraz süreç zordu giremedim siz nasılsınız
Kzlar bugun bebegim dogdu sezeryan dogum yaptik ikimizde cok iyiyiz sadece sezeryan sancilarim var. Rabbim daha dogurmamis olanlari evlatlarina kavustursun doguranlarinda evlatlari anali babali buyutsun
Gözünüz aydın kızlar Allah analı babalı büyütsün inşallah

Umarım geçer.. teskkurler

Merhaba arkadaşlar ben de pazartesi günü doguma gireceğim. Anestezi uzmani spinal anestezi yapalim dedi. Ben epidural mi daha iyi spinal mi dedim, kafamı karıştırdı biraz. Sizce hangisini tercih etmeliyim

Kızlar lansinoh göğüs ucu kremi doğum çantasında olmalı mı sizce? Emzirme den önce kullanmak lazım mı?
Kesinlikle olmalı hatta şimdiden sürmelisin ben sürmedim 19 gün oldu hala acılar içindeyim göğüsle ilgili yaşanabilecek tüm sorunları yaşadım evelallah

Merhaba kızlar normal doğum yapanlar dikiş yerlerinizde gerilme ve sızlama gibi hisler var mı benim bugün 9.günüm. bi kaç gündür gerilme çekilme oluyor bazen de kaşıntı. Normal midir? Bakmaya da korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…