2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Evet shea yağı sürüyorsan o da yeterlidir sanırım bir de kalkan aldıysan doğumdan önce takmaya başla günde bir kaç saat. Almadıysan kesinlikle tavsiye ediyorum hayatımı kurtarıyor diyebilirim ❤
Avent kalkan aldım canım. Şimdiden takmak nasıl bir işe yarıyor peki?

Kzlar bugun bebegim dogdu sezeryan dogum yaptik ikimizde cok iyiyiz sadece sezeryan sancilarim var. Rabbim daha dogurmamis olanlari evlatlarina kavustursun doguranlarinda evlatlari anali babali buyutsun
Kuzum Allah analı babalı büyütsün inşallah iyisinizdir umarım bol sütün emen bebegin olsun insallah

Merhabalar,
Ben de doğum yaptim 37+1 de 2845 gr 10 gün önce bugün de göbeğimiz düştü sukur
En büyük korkum sarılıkti rısklı günleri geçirdiğimizi düşünüyorum inşallah öyledir hem mama hem meme hala öyle devam ediyorum. Hafta içi de kontrol var umarım kilo almıştır
Bebeklerine kavusanlara gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün bekleyenler de bir avaz da kurtulsun inşallah

Gözün aydın canım, küvöze girdi mi beebiş hiç?

Allah analı babalı büyütsün inşallah gözünüz aydın darısı başımıza olsun.

Valla açıkcası bana ilk yürüyüş hiç zor gelmedi. Yürüyüş değilde yatakta doğrulmak, kalkmaya çalışmak zor. Bebeği kucağa alırken yastık alıyorum altına hem kendim eğilmemiş oluyorum hemde o daha iyi emiyor. O kadar iyi bakıyorsun ki sen bile şaşırıyorsun canım emin ol. Dün bebiş emdiğinin fazlasını çıkardı mesela eşim napacağını şaşırdı. Sezeryanın ilk günü olmasına rağmen o anki panikle doğruldum normalde yataktan inme merasimi yapıyorsun. O yüzden endişelenme. Yaparsın
Evet bebegim ilk kalkma anı ilk 3 gün çok zor ama giderek hafifliyor yürüdükçe acıliyorsun Allah yardımcın olsun kuzum ağrı kesici işte ağrın oldukça kullan inan hafifletiyor minoset bile olsa
İstiyorum canım zaten ağrım oldukça, gaz sancım var daha çok şimdi.
Kzlar bugun bebegim dogdu sezeryan dogum yaptik ikimizde cok iyiyiz sadece sezeryan sancilarim var. Rabbim daha dogurmamis olanlari evlatlarina kavustursun doguranlarinda evlatlari anali babali buyutsun
Gözün aydın canım, sağlıkla büyüt
Kızlar lansinoh göğüs ucu kremi doğum çantasında olmalı mı sizce? Emzirme den önce kullanmak lazım mı?
Kesinlikle lazım

Avent kalkan aldım canım. Şimdiden takmak nasıl bir işe yarıyor peki?
Sanırım hassaslaşmasın oraya buraya sürtmesin diye doğumdan önce takmaya başlayın diyolar.. ben gümüş kalkan almıştım, öneriler üzerine aventinkini de aldım daha iyi geldi en azından hava alıyor gümüşün olayı ne ki yeni çıkmış anlayamadım valla avent candır

Bende avent aldım. Gümüş kapaklar önceden takılıyor sanırım. Aventi takmaya gerek yok bence.
Hastanede başlarım takmaya o zaman
İnşallah memnun kalırım ben de
Sağol canım Nasılsın bu arada nasıl gidiyor annelik

Hayırlı olsun canim

Bugün gidemedik, pazartesiye kaldı. Pazartesi alırsa 36+4 olacak.
İnsallah sag salim kavuşursunuz doktorunuza guvenin
37+1 benim içinde erken ama pıhtılaşma sorunum olduğu için bekletmiyor doktorum biraz müdahale ile doğumu başlatıyor büyük oğlumda da ayni seyi yaşadım küçük oldukları için fazla yoruluyor insan ama geçiyor bu günler

Kızlar biraz önce acilden geldim aniden ve çok fazla sancım oldu düzenli çok sancım cıktı nst de alttan muayene de baktı açılma yok ama yumuşama var dedi yatış verdi ama virusten dolayı kendin bilirsin dedi. Imza verdim yatmayım diye. Bir de mantar oluşumu var doğumdan snra geçer ama geçmezse tedavisi var dedi neden olur sa o da. Evin yakin mi diye sordu aniden gelme durumum oldugunda uzak biraz ama araba var şükür. Dogum olabilir dedi belki 24 saat içinde belki de olmaz takip et kendini dedi ay bakalm hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…