2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
kizlar hepinize iyi geceler. benim minnakin doğumdan sonra işitme testi yapılmadı. uzman yokmus. bugün hastaneye gittik. 5. günde tsh yüksek çıkmıştı. onun kontrolü vardı. değer şimdilik iyi görünüyor. iki ay sonra kontrole gelin dediler. işitme testi için de haftaya gün verildi. oğlusum doğalı 20 gün oldu. 5 gün arayla hastaneye gittik korkuyla karışık. işitme testine de hiç gidesim yok bu korkudan. fototerapi aldığı için bu testi geçse bile 6 aylikken üniversite hastanesine gönderilip ayrintili test yapılması gerekiyormus. yanlış mi düşünüyorum bilmiyorum. bir tarafım da git üç beş saate işini hallet diyor.

kendimiz maske vs takıyoruz da el kadar bebegi savunmasız yabanci insanlara emanet ediyoruz. bugün kan alinirken onu düşündüm. offf ne yapacağım bilmiyorum.

Bende erkek olsun istedim hatta 5.aya kadar erkekti butun takvimlerde erkek gosteriyordu ama 5. Aydan sonra kiz oldugunu ogrendik nasil kardesimde kiz cocuk istiyordu onunda 2 oglu var

ben doğurdum desem 7 de suyum geldi 8de hastaneye geldik 9da epidural baglandi 11de normal.dogumla geldi dunyaya

İnşallah normal doğurursun canımmm benim bebekli hayat ameliyat sonrası çok zor. Hele küçükse benimki gibi. Daha da zor. Emmeye alıştırmak saat başı uyandırıp emzirmek falan çok kolay değil. Ameliyathanede soğuk almışım öksürük ve afedersiniz balgam geliyor o ara dikiş yerlerinin acısı tavan yapıyor Rabbim yar ve yardımcımız olsun ama o meleğe kavuşmanın tarifi imkansız

Evet o kadar haklısın ki. Biz de kontrole götürdük paşayı Pazartesi in daha getirin şimdi normal değerde dedi dr. Ama 250 gr vermiş 2.200 kalmış . Şükür sütümüz geldi emmeye başladık ama süreç zorlu benim dikişlerim patlatacak gibi belki de patladı çok acım var. Ne zor günlere doğdu masumlar.

ben doğurdum desem 7 de suyum geldi 8de hastaneye geldik 9da epidural baglandi 11de normal.dogumla geldi dunyaya

Maşallah canım baya kısa sürmüş ne güzel ya. Allah analı babalı büyütsün

Allah yardımcınız olsun. Bende tecrübeli değilim ama inşallah çok kolay geçer süreciniz.

Canım senin kaç artı kaçta doğmuştu? Ve ultrason kilosuyla doğum kilosu tuttu mu? Benim sezaryen olacak bazı sebeplerden, normali istiyordum ama nasip değilmiş.

Kuzum ne güzel uzun uzun yazmışsın insallah sağlıkla analı babalı büyütsün Allah bebegini bol bol sütun olsun bebeğinde emsin çok çok

Merhaba hayırlı doğumlar olsun ben de 19 gün önce doğum yaptım suyum azalmıştı Pazartesi baktı salı alalım dedi apar topar sezaryen oldum 37+4 te.. baya tedirgindim acaba erken mi diye iyi ki doğurmuşum miniğim kucağımda şimdi sağlıkla gelsin seninki de

Canım benim çok sağol, amin
Çünkü o kadar çok şey paylaştık ki aile gibi olduk burda sağol canım benim
Koalacım gözün aydın minik kuş çok tatlı anneli babalı büyüsün. Dikiş yerleri acıyor. O da geçer sağlıkla büyüsünler
İnşallah canım, amin
agacsizkoalaa nasilsin dogumu yaptinmi?
Yaptım canım çok şükür ikimizde iyiyiz
Kızlar ben doğuruyorum yatışım yapıldı 4 cm açıklık dua edin ne olursunuz
Allah yardımcın olsun canım, bir avazda kurtul inşallah.
Ben seni yemek istiyorummmm melegimmm masallah sana görmesek de birbirimizi bagimiz var gözün aydin arkadaşım guzel saglicakla buyut bebeğini gözün aydinnn
Kuzummm, çok sağol amin inşallah
Maşallah yaa yiceemmhep bebiş kkktu buralarsağlıkla büyüt meleğini canım gözün aydın
Ye teyzesi amin inşallah canım benim.
Kız ne kusuru aşkolsun. Sağol canımcım darısı tez vakitte başına inşallah
Maşallah Allah nazarlardan saklasın geçmiş olsun hayırlı olsun
Teşekkür ederim canım, amin
Sağol yavrum benim
Gözün aydın canım, sağlıkla büyüt.

Kızlar günaydın 2.günden bildiriyorum çok yorucu gece 3'e kadar herşey çok iyiydi. Beslendi uyudu ama 3'ten sonra sütüm az geldi, doğru düzgün yemek vs yiyemiyorum ve ilk gün olduğu için. Kuzum doymadı 6ya kadar memeye al bırak yaptık sürekli. 6da en sonunda bebek hemşiresine söyledim 15 cc mama verdi. Şimdi hala uyuyor. Beni sorarsanız eğer yürüttüklerinden beri 7 8 kez kalktım. Ancak kalkışlar zorlu, yürüdükçe açılıyorsunuz evet ama yürümeye başlayana kadar. Dikiş yerlerim acıyor, birde üstüne yanlış pozisyonda emzirmişim omzum ve sırt ağrısından ağladım gece. Sıcak uygulama ve ağrı kesici jel ile toparladım. Eşim mahvoldu zaten, 1 saat anca uyumuştur. Hep uyu sen ben bakarım deyip uyuttu beni sağolsun. Bizde durumlar böyle. Umarım şu ağrılarım ve ödemim hemen geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…