Offf nasıl.düzelecek bu saclarSaçlarım iğrenç oldu evet şu an hamileyken olmayan karnım var ama sancım ağrım da çok korse giyebilir miyim bilemedim.
Bende erkek olsun istedim hatta 5.aya kadar erkekti butun takvimlerde erkek gosteriyordu ama 5. Aydan sonra kiz oldugunu ogrendik nasil kardesimde kiz cocuk istiyordu onunda 2 oglu var
İnşallah normal doğurursun canımmm benim bebekli hayat ameliyat sonrası çok zor. Hele küçükse benimki gibi. Daha da zor. Emmeye alıştırmak saat başı uyandırıp emzirmek falan çok kolay değil. Ameliyathanede soğuk almışım öksürük ve afedersiniz balgam geliyor o ara dikiş yerlerinin acısı tavan yapıyor Rabbim yar ve yardımcımız olsun ama o meleğe kavuşmanın tarifi imkansızBurada hareketler azaldı iyiceSanırım doğumdan sonraki ilk 3 ayı falan atlatınca yine hareketlenir. Herkes bebekli yaşama alışmış olur. Öyle umuyorum Yarınki doğum ihtimalim şu saate kadar beni heyecanlandırmamıştı ama şimdi karnım ağrımaya başladı off.. Direneceğim doğurmamak için
Gözün aydın. Darısı başımaben doğurdum desem7 de suyum geldi 8de hastaneye geldik 9da epidural baglandi 11de normal.dogumla geldi dunyaya
Evet o kadar haklısın ki. Biz de kontrole götürdük paşayı Pazartesi in daha getirin şimdi normal değerde dedi dr. Ama 250 gr vermiş 2.200 kalmış . Şükür sütümüz geldi emmeye başladık ama süreç zorlu benim dikişlerim patlatacak gibi belki de patladı çok acım var. Ne zor günlere doğdu masumlar.kizlar hepinize iyi geceler. benim minnakin doğumdan sonra işitme testi yapılmadı. uzman yokmus. bugün hastaneye gittik. 5. günde tsh yüksek çıkmıştı. onun kontrolü vardı. değer şimdilik iyi görünüyor. iki ay sonra kontrole gelin dediler. işitme testi için de haftaya gün verildi. oğlusum doğalı 20 gün oldu. 5 gün arayla hastaneye gittik korkuyla karışık. işitme testine de hiç gidesim yok bu korkudan. fototerapi aldığı için bu testi geçse bile 6 aylikken üniversite hastanesine gönderilip ayrintili test yapılması gerekiyormus. yanlış mi düşünüyorum bilmiyorum. bir tarafım da git üç beş saate işini hallet diyor.
kendimiz maske vs takıyoruz da el kadar bebegi savunmasız yabanci insanlara emanet ediyoruz. bugün kan alinirken onu düşündüm. offf ne yapacağım bilmiyorum.
ben doğurdum desem7 de suyum geldi 8de hastaneye geldik 9da epidural baglandi 11de normal.dogumla geldi dunyaya
Merhaba hanımlar, sabah doğuma gidiyorum dua edin bana. Doktorum suyun da azalma var, riske atamam dedi ve yatış verdi. İçim bi huzursuz ve korku var. Aynı zaman da ilk olduğu için tecrübesizlik var. Ve bu beni endişelendiriyor. Tecrübeli anneler bana tavsiyeleriniz neler olur şu durumda
Amin Herbirimizin inşallah.Maşallah canım baya kısa sürmüş ne güzel ya. Allah analı babalı büyütsün
Allah yardımcınız olsun. Bende tecrübeli değilim ama inşallah çok kolay geçer süreciniz.
Salı oldum. 7 Nisan. Bol kremle yıkadım da anca açıldı. Hala yepik yepikOfff nasıl.düzelecek bu saclarkaç gün oldu Sen sezeryan olali
Gözün aydın. Darısı başıma
Maşallah canım baya kısa sürmüş ne güzel ya. Allah analı babalı büyütsün
çok teşekkürler. darısı tüm bekleyenlere olsun
Canım senin kaç artı kaçta doğmuştu? Ve ultrason kilosuyla doğum kilosu tuttu mu? Benim sezaryen olacak bazı sebeplerden, normali istiyordum ama nasip değilmiş.İnşallah normal doğurursun canımmm benim bebekli hayat ameliyat sonrası çok zor. Hele küçükse benimki gibi. Daha da zor. Emmeye alıştırmak saat başı uyandırıp emzirmek falan çok kolay değil. Ameliyathanede soğuk almışım öksürük ve afedersiniz balgam geliyor o ara dikiş yerlerinin acısı tavan yapıyor Rabbim yar ve yardımcımız olsun ama o meleğe kavuşmanın tarifi imkansız
Allah yardımcın olsun canim insallah bir avazda jurtulmussundurKızlar ben doğuruyorum yatışım yapıldı 4 cm açıklık dua edin ne olursunuz
Kuzum ne güzel uzun uzun yazmışsın insallah sağlıkla analı babalı büyütsün Allah bebeginiKızlar alıntı yapamıyorum çok şey yazmışsınız tşkr ederim her birinize
Hemen hikayemi anlatayım 40+3 bugğn sabah geldim nts ufak kasılmalar vardı 2 cm açıklık hemen doğumhaneye katına çıktık suni sancı başlattılar sacılar gelip gitmeye başladı 4 cm açıklık sonra muayene odasına orada ebe suyumu patlattı bebek kakasını yapmış Dedi tabi ben de kalp atımı tavan nasıl kakası sezeryana alın o zaman dedim ebe rahat ol açılma 7 cm ama her şey yolunda kalp atışlar vs 1 saat nts sancı derken doğumhaneye ve doktor geldi ıkın ıkın ve 4-5. Ikınmada geldi miniğim 2800 gr 49 cm sapsarı bir şey boncuk gözlü bir güzel ki sormayın bu arada kızlar doğum evet ağrılı sancılı bir şey ama o süreç bir şekilde katlanıyor insan
Daha sonra plesantam biraz geç düştü ee dikişlerim de olacak bebeğim sağlıklı naza çektim kendimi ne olur anestezi verin öyle dikin beni dedim çok şükür anestezi verdi doktorum odamda uyandım biraz fazla kanamam vardı başta çok korktuk şimdi de kanamam var ama ilk baştaki gibi değil durdu biraz inş sıkıntı olmaz doktor sabah bir kez daha kontrol edecek
Yani diyeceğim şu kızlar her doğum ayrı özel kimsenin doğumuyla karşılaştırmayın çok korkum ve endişem vardı ama çok şükür şıan her şey yolunda gönlünüzü ferah tutun Allah yardım ediyor
Bu mucizevi bir şey o kadar kolay değil sadece sonuca odaklanın ve güçlü olduğunuza inanın
Rabbim hepimizin yanında olsun doğum yapacaklara Allah kolaylık biz yapmış olanların bebeklerimizi bağışlasın sağlıkla büyütelim
Maşallah. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.Oyy maşallah allah analı babalı büyütsün inşallah prensesi
Merhaba hayırlı doğumlar olsun ben de 19 gün önce doğum yaptım suyum azalmıştı Pazartesi baktı salı alalım dedi apar topar sezaryen oldum 37+4 te.. baya tedirgindim acaba erken mi diye iyi ki doğurmuşum miniğim kucağımda şimdi sağlıkla gelsin seninki deMerhaba hanımlar, sabah doğuma gidiyorum dua edin bana. Doktorum suyun da azalma var, riske atamam dedi ve yatış verdi. İçim bi huzursuz ve korku var. Aynı zaman da ilk olduğu için tecrübesizlik var. Ve bu beni endişelendiriyor. Tecrübeli anneler bana tavsiyeleriniz neler olur şu durumda
Canım benim çok sağol, aminAy 41 kere maşallah annesi yahayırlı uğurlu olsun koalam acıların hemen geçsin sütun bol olsun inşallah emisin annesi bol bol insallah dikkat et sütüm yetiyor diye düşünme kontrol et sütünü sık bak ucuna memenin . Ya nasil güzel çok az kişi kaldı yakında hepimizin tek derdi bebekler olacak
Çünkü o kadar çok şey paylaştık ki aile gibi olduk burda357SACO
hayirli ugurlu olsun
agacsizkoalaa ailemden biri dogurmus gibi urpermemin sebebi nedir?
Allah bagislasin gülüm
CocoChanelmademoiselle kuzu erken gelecek oy minnacik dogacak oy nasil olacak derken pasayi aldin kucagina masAllah masAllah boyuna posuna
@SedaUmut geçmiş olsun kuzum.insAllah cabucak gecer gider iyilesir ayaklanirsin
@Umudum insallah saglikla kucagina almışsındır.haberini goremedim ama.
İnşallah canım, aminKoalacım gözün aydın minik kuş çok tatlı anneli babalı büyüsün. Dikiş yerleri acıyor. O da geçer sağlıkla büyüsünler
Yaptım canım çok şükür ikimizde iyiyizagacsizkoalaa nasilsin dogumu yaptinmi?
Allah yardımcın olsun canım, bir avazda kurtul inşallah.Kızlar ben doğuruyorum yatışım yapıldı 4 cm açıklık dua edin ne olursunuz
Kuzummm, çok sağol amin inşallahBen seni yemek istiyorummmm melegimmm masallah sanagörmesek de birbirimizi bagimiz var gözün aydin arkadaşım guzel saglicakla buyut bebeğini gözün aydinnn
Ye teyzesiMaşallah yaa yiceemmhep bebiş kkktu buralar sağlıkla büyüt meleğini canım gözün aydın
Kız ne kusuru aşkolsun. Sağol canımcım darısı tez vakitte başına inşallahCanım zaten annende olsa elinde kalıyor bebek oyuncak gibi içgüdülerine güven sen annesisin inan senden iyi kimse bilemez stres yapma kuzum halledeceksin
Çok uzun zamandır bendede oluyor bu yakında doğurcaz bence bi de benim bel ağrım vardı kanala inmiş beebek bben ona yormuştum. Belki seninde kanala iniyordur
Ayy Allahım maşallahkız ben buna ekmek banar yerim Ay cok duygulandım yaaa çok güzel çokkkk❣❣❣❣ iyi olmana çok sevindim koalam geç yazdım kusura bakma öpüyorum ikinizde ❣❣❣❣
Kız bu ne güzellik böyle yaa maşallah sana ❣❣❣ bak korktuğun kadar zor geçmedi gördün mü yarına daha iyi hissedeceksin canım gözünüz aydın❣
Canım hikayeni de okudum sonunda sende kavuştun güzel yavruna çok da güzel maşallah❣ bolca dinlen 1-2güne daha iyi olacaksın inşallah ❣
Gözün aydın canım tebrik ederim ❣
Teşekkür ederim canım, aminMaşallah Allah nazarlardan saklasın geçmiş olsun hayırlı olsun
Sağol yavrum benimagacsizkoalaa
CocoChanelmademoiselle
SonsuzUmut
357SACO
Gözünüz aydın kızlar.. Oooohh missss balll yerim ben bu lokma tatlılarınııagacsizkoalaa CocoChanelmademoiselle
Gözün aydın canım, sağlıkla büyüt.ben doğurdum desem7 de suyum geldi 8de hastaneye geldik 9da epidural baglandi 11de normal.dogumla geldi dunyaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?