- 12 Eylül 2014
- 4.087
- 6.392
- 158
- 39
off kaynananız ne kadar cahil ya...1 yaşına kadar çocuk her ağladığında tabi ki kucağınıza alıp sakinleştireceksiniz çocuk şu an zaten max kaç cm görüyor, muhtemelen dünyada tek tanıdığı şey sizin sesiniz ve kokunuz ondan da mahrum bırakmayın çocuğu. gündüzleri 2 saatte hatta sarılıksa saat başı emzirmeniz gerekiyor sütünüz yoksa doktorun tavsiye edeceği mamayı verirsiniz, birkaç hafta daha büyüyünce emmeyi çözer zaten. mamayı da çay kaşığı ile verin sakın biberona alışmasın meme reddi yaşamaın bir de. inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur bebecik, kaynanaya da çok kızdımKızlar bugün benim oğlan öğleden beri pek durmadı sürekli bi ağlaması vardı emmedi de yavrum artık hiç susmadi dayanamadım kayinbabamlarla acile getirdik. Sarılıkdan şüphe ettim ben. Pek beslenememis sagolsun kaynanam her ağladığında alma eline alışır kokuna dedi sürekli emziremedimsmdi yatış verdiler yogunbakima herşeyine bakacaklarmış iyice bekliyorum bilgi alacaklarmış benden. Aranızda böyle olup hemen çıkan oldu mu ya.
Canım sezaryen oldu benimTikkabilla öncelikle gözünaydın, sancı süren kısa sürmüş tebrik ediyorum, kızımda suni sancıdan 16 saat sonra doğum yaptım, 2.doğumlar kolay olur diyolar inşallah bu kez de normal ve kısa süreli doğumla bebeğime kavuşurum bende
Kızlar doğum yaptım 1 buçuğa doğru.. Çok sancım oldu bebek çıkana dek, bebek çıktıktan sonra uyutmuşlar beni tamamen.. Ayılırken çok ağrım vardı ama şimdi hafifledi çok şükür.. Bebişi kucağıma alınca hele hiç ağrım kalmıyor. Hemen emdi, sıkıntı çekmedikÖpüyorum hepinizi..
Bir çay kaşığı vereyim bariGazı olmaya başlayınca vermiş canım onun 2 çocuk da gazlıydı başlar başlamaz hem kendi içmiş hem bebeğe vermiş.
Canımmm gözün aydın şükürler olsunKızlar doğum yaptım 1 buçuğa doğru.. Çok sancım oldu bebek çıkana dek, bebek çıktıktan sonra uyutmuşlar beni tamamen.. Ayılırken çok ağrım vardı ama şimdi hafifledi çok şükür.. Bebişi kucağıma alınca hele hiç ağrım kalmıyor. Hemen emdi, sıkıntı çekmedikÖpüyorum hepinizi..
18 dedilercanim degeriniz kac cikti da yatırdilar?
Ah canm smdi de ben bilemedim sen emziriyorum deyince vs deyip duruyo. emzir aman tek surekli demeye basladi herşey geçti gitti ama olan oldu. Sarılık da cıktı tedaviye başladılar. 18 dediler çok fazla da degl az da değil dediler. Bilmiyorum iyi mi fazla mi. Göremiyorum da. Bir sefer röntgen için çağırdılar kolunu tut diye kucağıma alamadım ama gördüm şükür kioff kaynananız ne kadar cahil ya...1 yaşına kadar çocuk her ağladığında tabi ki kucağınıza alıp sakinleştireceksiniz çocuk şu an zaten max kaç cm görüyor, muhtemelen dünyada tek tanıdığı şey sizin sesiniz ve kokunuz ondan da mahrum bırakmayın çocuğu. gündüzleri 2 saatte hatta sarılıksa saat başı emzirmeniz gerekiyor sütünüz yoksa doktorun tavsiye edeceği mamayı verirsiniz, birkaç hafta daha büyüyünce emmeyi çözer zaten. mamayı da çay kaşığı ile verin sakın biberona alışmasın meme reddi yaşamaın bir de. inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur bebecik, kaynanaya da çok kızdım
Cok gecmis olsun sarılık mi var canm pek rahatsızlığını anlayamadım.doktora gittik geldik.tahlil aldi.sonuc bekliyoruz.insAllah yogun bakimlik olmazsin dedi bana doktor.fototerapiiden yirtarsin inşaallah dedi.canimi cok sıktı.diger doktor gelme demisti.ama 5 . gun cok onemliymis.troid testi vs yapilmaliymis.troidi varsa bebegin ve senin haberin yoksa tedavi olmuyorsa hergün 10 puan duser zekasi dedi.1. ayda geldiginde cok gec olabilir dedi.koronadan korkuyorsun ama taramalari aksatirsan hic iyi sonuc olmayabilir dedi.bende diger doktor 5. gun cagirmadi ama dedim.ben cagiriyorum kardesim dedi.ama yenidoganin riski fazlaymis dedim.o da asil sen risk altındasın dedi.ben de bebeklerin bagisikligi dusuk oluyormus korkuyorum dedim.o da kim uydurmus onu burada insanlarin riski %10 ise bebeğin %0.5 dedi. koronadan korkmayin herkes korona olacak birgun dedi.ben de olalim ama ilac bulunana kadar olmayalim diye korunuyoruz dedim.o da ilac falan bulunmaz dedu.umudu kesin bulunsa bulunurdu dedi.olsa olsa ası bulunur o toparlar belki dedi.icimi karartti adam.sistim kızlar sistim
dua edin kızlar bisi olmasin.sonuc hafif ciksin❣
neyse sakin olun inşallah sağlığına kavuşacak... ben de henüz doğurmadım yakınlarımdan biliorum görümcem de çocuk sarılık oldu diye her saat başı emziriyordu...gece de 2 saatte bir. kendi yeğenim de küçük doğdu beslenemezdi mamayı hep kaşıkla ölçerek verdik 1 ay sonra becerebildi emmeyi... ama daha çok küçük kucağa alışır diye bir şey yok gerekirse göğsünü açıp üstüne yatırırp alıştıracaksın şu an sana en çok ihtiyaç duyduğu zaman. psikologlar 1 ayşına kadar her ağladığında kucağınıza alıp sakinleştirin diyor ilk yıl sevildiğini hissetmesi çok önemli ilerde hırçın bir çocuk olmaması için.Ah canm smdi de ben bilemedim sen emziriyorum deyince vs deyip duruyo. emzir aman tek surekli demeye basladi herşey geçti gitti ama olan oldu. Sarılık da cıktı tedaviye başladılar. 18 dediler çok fazla da degl az da değil dediler. Bilmiyorum iyi mi fazla mi. Göremiyorum da. Bir sefer röntgen için çağırdılar kolunu tut diye kucağıma alamadım ama gördüm şükür kihiç görmemektense o bile yetmese bile yetti hesabı.
Koluna aliskin zaten seni herkesten ayırt ediyor o annesiAynen canm mama da aldıracağım şu 15 20 günü geçirene kadar eve bi çıksaydık hayırlısı ile bi an öncebaşta kabul etmezlerdi artık edecekler artık yeter yani istediğimde emzireceğim kokuma da alışırsa alışsın en azından böyle olmasından bin kat daha iyi. Smdi yeni yeni dediklerime geliyo da işi çok kötü yerlere getirdikten snra.
O kendi ayarlar kuzum benimde aynen öyle oldu bazen genzine kaçıyor ama ayarlıyor zamanla merak etme bence göbek düşüp banyo yapsin uykusu da mis olur annesiKızlar merhaba biz bugün 10 günlük olduk .. kızımla beraber dolu dolu 10 gün hayla acemilik var tabi bazen uykusuzluktan ölücekmişim gibi hissetsemde bu yaşadığım duyguyu paha biçilemezyanlız kızlar benim tek sıkıntım şuan başta sütüm azdı derken şimdi fışkırıyor bu seferde bebek alınca çekemiyor yutağında kalıyormuş gibi oluyor . Eşimle dün video izledik pompa daha çok süt olmasına sebep olduğu için sağolsun eliyle biberona boşlatık o zaman azalınca çekiyor sizler de de böle olan var mı ? Birde hayla göbüşümüz düşmedi aslında baya kurumuş bugün yarın düşse banyo yaparsa daha da rahatlar diye düşünüyorum.
Hayırlı olsun kuzum bebegin en kısa sürede yanına gelir inşallah annesi dualarımız seninleKızlar ben çıktım spinal oldum 3280 doğdu meleğim ama solunumda bi sıkıntısı varmış çocuk doktoru bakıyor şimdi doğumda gördüm odaya geldim yoktu dua edin meleğime
Ay o ne be doktor değil gamlı baykuş bütün herkese olan nefreti sana kusmuş mubarekdoktora gittik geldik.tahlil aldi.sonuc bekliyoruz.insAllah yogun bakimlik olmazsin dedi bana doktor.fototerapiiden yirtarsin inşaallah dedi.canimi cok sıktı.diger doktor gelme demisti.ama 5 . gun cok onemliymis.troid testi vs yapilmaliymis.troidi varsa bebegin ve senin haberin yoksa tedavi olmuyorsa hergün 10 puan duser zekasi dedi.1. ayda geldiginde cok gec olabilir dedi.koronadan korkuyorsun ama taramalari aksatirsan hic iyi sonuc olmayabilir dedi.bende diger doktor 5. gun cagirmadi ama dedim.ben cagiriyorum kardesim dedi.ama yenidoganin riski fazlaymis dedim.o da asil sen risk altındasın dedi.ben de bebeklerin bagisikligi dusuk oluyormus korkuyorum dedim.o da kim uydurmus onu burada insanlarin riski %10 ise bebeğin %0.5 dedi. koronadan korkmayin herkes korona olacak birgun dedi.ben de olalim ama ilac bulunana kadar olmayalim diye korunuyoruz dedim.o da ilac falan bulunmaz dedu.umudu kesin bulunsa bulunurdu dedi.olsa olsa ası bulunur o toparlar belki dedi.icimi karartti adam.sistim kızlar sistim
dua edin kızlar bisi olmasin.sonuc hafif ciksin❣
Inşallah canm inşallah. Kaynanam da pişman oldu zaten artık öyle emzir diyor. Mama deyince bi yok demişti smdi alırız iyisinden demeye başladılar iş işten geçti gerçi de. Tek oğlum iyi olsunda başka birşey düşünemiyorum şuan. Bi gram uyku uyumadım çok halsizim. Dünden beri sütümü sağıp verdim gelmiyor şuan azıcık sagdigimla kaldı. Önceki sağdığımda bitmek üzere mama vermesinler diye cabaladm iyilessin benim sütüm daha iyi gelir diye ama gelmio o daneyse sakin olun inşallah sağlığına kavuşacak... ben de henüz doğurmadım yakınlarımdan biliorum görümcem de çocuk sarılık oldu diye her saat başı emziriyordu...gece de 2 saatte bir. kendi yeğenim de küçük doğdu beslenemezdi mamayı hep kaşıkla ölçerek verdik 1 ay sonra becerebildi emmeyi... ama daha çok küçük kucağa alışır diye bir şey yok gerekirse göğsünü açıp üstüne yatırırp alıştıracaksın şu an sana en çok ihtiyaç duyduğu zaman. psikologlar 1 ayşına kadar her ağladığında kucağınıza alıp sakinleştirin diyor ilk yıl sevildiğini hissetmesi çok önemli ilerde hırçın bir çocuk olmaması için.
Neyse eve dönünce kaynanaya kulağını tıka kendi içinden geleni yap bu günler geri gelmeyecek sonuçta sonra pişmanlığını yaşama. bebeğin de eminim sağlığına kavuşacak yenidoğanlarda sarılık çok yaygın ilerde hatırlamayacaksın bile inşallah
şimdi stres yaptığın için gelmiyordur, bol bol sıvı tüket, sağarken de sütünün bol olduğunu herşeyin yolunda olduğunu hayal et, stres bütün hormonlarını etkilemiştir muhtemelen.Inşallah canm inşallah. Kaynanam da pişman oldu zaten artık öyle emzir diyor. Mama deyince bi yok demişti smdi alırız iyisinden demeye başladılar iş işten geçti gerçi de. Tek oğlum iyi olsunda başka birşey düşünemiyorum şuan. Bi gram uyku uyumadım çok halsizim. Dünden beri sütümü sağıp verdim gelmiyor şuan azıcık sagdigimla kaldı. Önceki sağdığımda bitmek üzere mama vermesinler diye cabaladm iyilessin benim sütüm daha iyi gelir diye ama gelmio o da
Canım gözün aydın çok şükür iyi olmanıza sevindim bizim minik kelebek çıkamadı hala kucağına alabilmen çok büyük bir nimet tadını çıkar bol bol öp koklaKızlar doğum yaptım 1 buçuğa doğru.. Çok sancım oldu bebek çıkana dek, bebek çıktıktan sonra uyutmuşlar beni tamamen.. Ayılırken çok ağrım vardı ama şimdi hafifledi çok şükür.. Bebişi kucağıma alınca hele hiç ağrım kalmıyor. Hemen emdi, sıkıntı çekmedikÖpüyorum hepinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?