2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
off kaynananız ne kadar cahil ya...1 yaşına kadar çocuk her ağladığında tabi ki kucağınıza alıp sakinleştireceksiniz çocuk şu an zaten max kaç cm görüyor, muhtemelen dünyada tek tanıdığı şey sizin sesiniz ve kokunuz ondan da mahrum bırakmayın çocuğu. gündüzleri 2 saatte hatta sarılıksa saat başı emzirmeniz gerekiyor sütünüz yoksa doktorun tavsiye edeceği mamayı verirsiniz, birkaç hafta daha büyüyünce emmeyi çözer zaten. mamayı da çay kaşığı ile verin sakın biberona alışmasın meme reddi yaşamaın bir de. inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur bebecik, kaynanaya da çok kızdım

Canım sezaryen oldu benim Çok teşekkür ederim. Rabbim sizi de kavuştursun

Oyy maşallah taze annemiz.
Allah analı babalı büyütsün..
Sende sağ salim kurtardın çok şükür.
Çok sevindim canım.

Canımmm gözün aydın şükürler olsun dinlen güzelce şimdi Bebişine kavuşmanın keyfine var çok öpüyorum seni ve mis bebişini

Ah canm smdi de ben bilemedim sen emziriyorum deyince vs deyip duruyo. emzir aman tek surekli demeye basladi herşey geçti gitti ama olan oldu. Sarılık da cıktı tedaviye başladılar. 18 dediler çok fazla da degl az da değil dediler. Bilmiyorum iyi mi fazla mi. Göremiyorum da. Bir sefer röntgen için çağırdılar kolunu tut diye kucağıma alamadım ama gördüm şükür ki hiç görmemektense o bile yetmese bile yetti hesabı.

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Normal doğum aşamasında alttan açıklık kontrolünde dayanamıyorum. Siz nasıl katlandınız? Her şey çok uygun normal doğum için ama şu elle kontrol işi beni benden alıyor. Bir tavsiyeniz var mı?

Cok gecmis olsun sarılık mi var canm pek rahatsızlığını anlayamadım.

neyse sakin olun inşallah sağlığına kavuşacak... ben de henüz doğurmadım yakınlarımdan biliorum görümcem de çocuk sarılık oldu diye her saat başı emziriyordu...gece de 2 saatte bir. kendi yeğenim de küçük doğdu beslenemezdi mamayı hep kaşıkla ölçerek verdik 1 ay sonra becerebildi emmeyi... ama daha çok küçük kucağa alışır diye bir şey yok gerekirse göğsünü açıp üstüne yatırırp alıştıracaksın şu an sana en çok ihtiyaç duyduğu zaman. psikologlar 1 ayşına kadar her ağladığında kucağınıza alıp sakinleştirin diyor ilk yıl sevildiğini hissetmesi çok önemli ilerde hırçın bir çocuk olmaması için.
Neyse eve dönünce kaynanaya kulağını tıka kendi içinden geleni yap bu günler geri gelmeyecek sonuçta sonra pişmanlığını yaşama. bebeğin de eminim sağlığına kavuşacak yenidoğanlarda sarılık çok yaygın ilerde hatırlamayacaksın bile inşallah

Koluna aliskin zaten seni herkesten ayırt ediyor o annesi neyse bunla geçmiş olsun geçer merak etme sen sağlıkla en kısa sürede evinize geçinde insallah

Kızlar cinnetnurun bebeğine çok üzüldüm ya
Nasıl anlamış farketmiş bilen varmı ?
Benim bebeğimde çok huysuz gazı olduğu için ağlıyor diye düşünüoruz. Çünkü yapınca rahatlıyor. Tabi sonra tekrar başlıyor.
Topuk kanı aldılar. Bide bir kez doktor muayene etti. Bidaki kontrol için kimse birşeu demedi.
tamamen kalp bağırsak vs ne zaman bakılıyor bebeklere

O kendi ayarlar kuzum benimde aynen öyle oldu bazen genzine kaçıyor ama ayarlıyor zamanla merak etme bence göbek düşüp banyo yapsin uykusu da mis olur annesi

Kızlar ben çıktım spinal oldum 3280 doğdu meleğim ama solunumda bi sıkıntısı varmış çocuk doktoru bakıyor şimdi doğumda gördüm odaya geldim yoktu dua edin meleğime
Hayırlı olsun kuzum bebegin en kısa sürede yanına gelir inşallah annesi dualarımız seninle

Ay o ne be doktor değil gamlı baykuş bütün herkese olan nefreti sana kusmuş mubarek nasıl sinirlendim

Inşallah canm inşallah. Kaynanam da pişman oldu zaten artık öyle emzir diyor. Mama deyince bi yok demişti smdi alırız iyisinden demeye başladılar iş işten geçti gerçi de. Tek oğlum iyi olsunda başka birşey düşünemiyorum şuan. Bi gram uyku uyumadım çok halsizim. Dünden beri sütümü sağıp verdim gelmiyor şuan azıcık sagdigimla kaldı. Önceki sağdığımda bitmek üzere mama vermesinler diye cabaladm iyilessin benim sütüm daha iyi gelir diye ama gelmio o da

şimdi stres yaptığın için gelmiyordur, bol bol sıvı tüket, sağarken de sütünün bol olduğunu herşeyin yolunda olduğunu hayal et, stres bütün hormonlarını etkilemiştir muhtemelen.
mama vermek de dünyanın sonu değil yeğenime mama verdik 1 ay gayet de maşallah turp gibi hiçbir sıkıntısı yok. yeter ki aç kalmasın çocuk gerekirse senin sütünün üstüne mama takviyesi yaparsınız.

Canım gözün aydın çok şükür iyi olmanıza sevindim bizim minik kelebek çıkamadı hala kucağına alabilmen çok büyük bir nimet tadını çıkar bol bol öp kokla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…