2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yalniz degilsin canim merak etme bende bugun 40+1 belki supriz yapar gelir senin bebis

Ayy keşke ya; inşallahhhh
Artık gerçekten zorlanıyorum e bir de tabi kucağıma almak için sabırsızlanıyorum inşallah geride kalan bizler ; hepimiz kolaylıkla geçsin doğumlarımız Allah yardımcımız olsun

Ben bu kadar karamsar bir doktor görmedim.
Allah iyilerle karşılaştırsın her zaman bizleri.

Gözün aydın canım zor kısmı atlattın inşallah yanına da gelir bir an önce bebişin.

Kızlar sonucumuz geldi. 10.5 çıkmış kanda sarılık değerimiz. Çok şükür evimize gidiyoruz.

Çok şükür ya sevindim valla. Geçmiş olsun tekrar canım.

Beni bebeğin hareketlerini kontrol etmek geriyor. Benim kızım en başından beri sakindi ama şimdi dikkat etmeye başlayınca bir tedirgin oluyorum. Hep hareket ettiği saatlerde yine hareket ediyor, bu beni rahatlatıyor biraz. Allah çok bekletmeden kolaylıkla ve sağlıkla doğurmamızı nasip etsin

Kızlar 16 günlük olduk bugün. Gaz sancısı mahvediyor. Kimyon çayı versem bir çay kaşığı bir şey olur mu? Ne olur bilenler yazsın deliricem yoksa.

Allahım o yanakları ısırırım beeennn maşallah nur topu gibi Allah nazarlardan korusun sağlıkla büyüsün inşallah

mesajlarından kendine kızdığını hissettiğim için yazdim. hiç kizma. olacağı varsa iki saatte de beslesen saatte bir de beslesen oluyor. inşallah bundan sonra çabucak toparlar.

Kızlar 16 günlük olduk bugün. Gaz sancısı mahvediyor. Kimyon çayı versem bir çay kaşığı bir şey olur mu? Ne olur bilenler yazsın deliricem yoksa.
Canım bebeğe bence verme öyle şeyler. Onların sindirim sistemi çok hassas. Yarardan çok zararı olabilir Allah korusun

masallah minik prensese. hemen yanina gelir insallah annesi üzme kendini.

Ayy maşallah canım gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşaallah. Üzülme gelir inşallah sağ salim kucağına meleğin. Olabiliyor solunum sıkıntısı doğum sonrası

gaz damlasi mi alsan acaba canim. ben kimyon çayını kendim içtim ama bebeğe vermedim. gaz damlasi bile pvermedim daha. çok ıkınıyor bu sefer de gaz damlasi vermedim fıtık vs olur mu diye korkuyorum. annelik yari delilik zaten.

sindirim sistemleri çok zayif henüz ölçüsü vs belli olmayan şeyler bozar diye korkuyorum.

Ayşe Öner diye birinin gaz masaji var o da nispeten yumuşatıyor sanki karnini ona da bir bak istersen. yanindayken yüz üstü uyutunca da rahatlıyor. karni ısınıyor galiba. ama bunlari tam sanci aninda değil de öncesinde yapmak lazim. sancigelince hiçbirşey fayda etmiyor bizim kuzuya.

Son düzenleme:
Yeğenim gazlıydı canım annesi kimyonun üstüne sıcak su döküp dibe çökünce üstündeki sudan 1-2 çay kaşığı veriyordu. Kendisi fayda gördüğünü söylüyordu.

İyi çıkar inşallah sonuç canım. 5.gün sağlık ocağında topuk kanı aldırmadınız mı siz?
2 defa topuk kanı alınıyor biri yenidoğdupunda biri de tam 5.günü troid hormonlarına bakılıyor. Önemli bir test

mesajlarından kendine kızdığını hissettiğim için yazdim. hiç kizma. olacağı varsa iki saatte de beslesen saatte bir de beslesen oluyor. inşallah bundan sonra çabucak toparlar.
Hepinize teşekkür ederim kızlar. İnşallah bundan sonra bir sıkıntı çıkmaz.

Kızlar doğum yaptım 1 buçuğa doğru.. Çok sancım oldu bebek çıkana dek, bebek çıktıktan sonra uyutmuşlar beni tamamen.. Ayılırken çok ağrım vardı ama şimdi hafifledi çok şükür.. Bebişi kucağıma alınca hele hiç ağrım kalmıyor. Hemen emdi, sıkıntı çekmedik Öpüyorum hepinizi..

Hadi gözün aydın canım mis gibi kokusunu çeke çeke sev artık miniğini geçmiş olsun

Gaz damlası veriyorum ama sanki daha kötü yaptı. Ayşe Öner in masajini yaptım biraz çıkardı ama yok hala ağlıyor yaparken bile. Geceden beri aynı
Yeğenim gazlıydı canım annesi kimyonun üstüne sıcak su döküp dibe çökünce üstündeki sudan 1-2 çay kaşığı veriyordu. Kendisi fayda gördüğünü söylüyordu.
Faydası varmış da iki haftalık ya ondan korkuyorum. Ne kadarlık mis verdiğinde canım?

Merhaba anneler, ben de 34+5 hamileyim, 2,5 yaşında kızım var. Kızımda mama kullanmadım ama bunda ilk günlerde hem emzirip hem mama vermeyi düşünüyorum. Epey araştırdım ama marka konusunda kararsızım. SMA, aptamil conformil, Hipp.. Siz hangi markaları aldınız?

Kızımda eşim mamaya çok karşıydı ilk 1 hafta sürekli ağladı, emzirme danışmanına giderek emzirmeyi öğrendim ve emzirme danışmanı ilk 15 gün bebekte gaz ağrısı olmaz ağlıyorsa büyük ihtimal açlıktandır dedi. Nitekim emzirmeyi öğrenince ağlama krizleri geçmişti. Bu kez az az mama takviyesi yapıcam inşallah

Tikkabilla öncelikle gözünaydın, sancı süren kısa sürmüş tebrik ediyorum, kızımda suni sancıdan 16 saat sonra doğum yaptım, 2.doğumlar kolay olur diyolar inşallah bu kez de normal ve kısa süreli doğumla bebeğime kavuşurum bende

Gazı olmaya başlayınca vermiş canım onun 2 çocuk da gazlıydı başlar başlamaz hem kendi içmiş hem bebeğe vermiş.

Reactions: Kuf
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…