- 19 Ekim 2016
- 877
- 1.597
- 113
- 36
Kızlar ben doğuruyommmNstde sancılar çok sık çıktı ben hissetmesem de.. Muayenede 3-4 cm açıklık vardı. Doktor göndersem de geri geleceksin dedi. Ay bir de çok kan aktı bacaklarımdan süzüldü niye ki anlamadım. Şimdi yatış açtıracağız, öğlen alacakmış doğuma.. Dua edin nolur. Korku değil ama heyecan var çok
Hadi hayırlısı canım; inşallah kolaylıkla geçsin sağlıkla kucağına almanı diliyorumGüzel haberlerini bekliyoruz
Kızlar ben çıktım spinal oldum 3280 doğdu meleğim ama solunumda bi sıkıntısı varmış çocuk doktoru bakıyor şimdi doğumda gördüm odaya geldim yoktu dua edin meleğime
hayırlı olsun gözünaydın cnm ; Allah şifalar versin en kısa zamanda
Yalniz degilsin canim merak etme bende bugun 40+1 belki supriz yapar gelir senin bebis
doktora gittik geldik.tahlil aldi.sonuc bekliyoruz.insAllah yogun bakimlik olmazsin dedi bana doktor.fototerapiiden yirtarsin inşaallah dedi.canimi cok sıktı.diger doktor gelme demisti.ama 5 . gun cok onemliymis.troid testi vs yapilmaliymis.troidi varsa bebegin ve senin haberin yoksa tedavi olmuyorsa hergün 10 puan duser zekasi dedi.1. ayda geldiginde cok gec olabilir dedi.koronadan korkuyorsun ama taramalari aksatirsan hic iyi sonuc olmayabilir dedi.bende diger doktor 5. gun cagirmadi ama dedim.ben cagiriyorum kardesim dedi.ama yenidoganin riski fazlaymis dedim.o da asil sen risk altındasın dedi.ben de bebeklerin bagisikligi dusuk oluyormus korkuyorum dedim.o da kim uydurmus onu burada insanlarin riski %10 ise bebeğin %0.5 dedi. koronadan korkmayin herkes korona olacak birgun dedi.ben de olalim ama ilac bulunana kadar olmayalim diye korunuyoruz dedim.o da ilac falan bulunmaz dedu.umudu kesin bulunsa bulunurdu dedi.olsa olsa ası bulunur o toparlar belki dedi.icimi karartti adam.sistim kızlar sistim
dua edin kızlar bisi olmasin.sonuc hafif ciksin❣
Çok saolun kızlar Rabbim isteyen herkese nasip etsin doğumum rahat geçti bebeğimi getirdiler hemen yanıma öptüm kokladım ama odaya gelince yoktu çok zor bomboş yatak duruyor karşımda şimdi şu ve kahveye izin verdiler 2 saat sonrada yemek açlıktan bayılıcam ama kızımı görememek hepsinden kötü Allah'tan fotoğrafları var ona bakıp bakıp duruyorum Rabbim beterinden korusun biran önce gelir inş.yanıma
Kızlar sonucumuz geldi. 10.5 çıkmış kanda sarılık değerimiz. Çok şükür evimize gidiyoruz.
Benimde doktor 41 kadar bekliycez dedi benim en fazla 6 gunum kaldi bugun 40+1 im dun doktora gittik aciklik yok dedi nts de sanci cikti yatis yapmak istedi ben istemedim pazartesi tekrar kontrole gel dedi bakalim insallah o zamana kadar kendi gelir bebgin hareketlerini kontrol et dedi bu kadar insallah dogumlarimiz kolay olur
Allahım o yanakları ısırırım beeennn maşallah nur topu gibiÇok saolun kızlar Rabbim isteyen herkese nasip etsin doğumum rahat geçti bebeğimi getirdiler hemen yanıma öptüm kokladım ama odaya gelince yoktu çok zor bomboş yatak duruyor karşımda şimdi şu ve kahveye izin verdiler 2 saat sonrada yemek açlıktan bayılıcam ama kızımı görememek hepsinden kötü Allah'tan fotoğrafları var ona bakıp bakıp duruyorum Rabbim beterinden korusun biran önce gelir inş.yanıma
mesajlarından kendine kızdığını hissettiğim için yazdim. hiç kizma. olacağı varsa iki saatte de beslesen saatte bir de beslesen oluyor. inşallah bundan sonra çabucak toparlar.Şimdi dediğin gibi yapıyorum canım. Dünden bugğne 95 gram almış. Sağolasın.
CCanım hayırlı olsun, en kısa zamanda yanına gelir inşallah
Benim bile içim şişti. Ne kadar karamsar bir insanmış. İnşallah iyi çıkar sonucun canım.
İnşallah canım şimdi kan alındı sonucu bekliyorum bakalım. Bende hep kendime kızdım keşke daha çok besleseydim diye.
Sağol canım.
Canım bebeğe bence verme öyle şeyler. Onların sindirim sistemi çok hassas. Yarardan çok zararı olabilir Allah korusunKızlar 16 günlük olduk bugün. Gaz sancısı mahvediyor. Kimyon çayı versem bir çay kaşığı bir şey olur mu? Ne olur bilenler yazsın deliricem yoksa.
masallah minik prensese. hemen yanina gelir insallah annesi üzme kendini.Çok saolun kızlar Rabbim isteyen herkese nasip etsin doğumum rahat geçti bebeğimi getirdiler hemen yanıma öptüm kokladım ama odaya gelince yoktu çok zor bomboş yatak duruyor karşımda şimdi şu ve kahveye izin verdiler 2 saat sonrada yemek açlıktan bayılıcam ama kızımı görememek hepsinden kötü Allah'tan fotoğrafları var ona bakıp bakıp duruyorum Rabbim beterinden korusun biran önce gelir inş.yanıma
Ayy maşallah canım gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşaallah. Üzülme gelir inşallah sağ salim kucağına meleğin. Olabiliyor solunum sıkıntısı doğum sonrasıÇok saolun kızlar Rabbim isteyen herkese nasip etsin doğumum rahat geçti bebeğimi getirdiler hemen yanıma öptüm kokladım ama odaya gelince yoktu çok zor bomboş yatak duruyor karşımda şimdi şu ve kahveye izin verdiler 2 saat sonrada yemek açlıktan bayılıcam ama kızımı görememek hepsinden kötü Allah'tan fotoğrafları var ona bakıp bakıp duruyorum Rabbim beterinden korusun biran önce gelir inş.yanıma
gaz damlasi mi alsan acaba canim. ben kimyon çayını kendim içtim ama bebeğe vermedim. gaz damlasi bile pvermedim daha. çok ıkınıyor bu sefer de gaz damlasi vermedim fıtık vs olur mu diye korkuyorum. annelik yari delilik zaten.Kızlar 16 günlük olduk bugün. Gaz sancısı mahvediyor. Kimyon çayı versem bir çay kaşığı bir şey olur mu? Ne olur bilenler yazsın deliricem yoksa.
Yeğenim gazlıydı canım annesi kimyonun üstüne sıcak su döküp dibe çökünce üstündeki sudan 1-2 çay kaşığı veriyordu. Kendisi fayda gördüğünü söylüyordu.Kızlar 16 günlük olduk bugün. Gaz sancısı mahvediyor. Kimyon çayı versem bir çay kaşığı bir şey olur mu? Ne olur bilenler yazsın deliricem yoksa.
İyi çıkar inşallah sonuç canım. 5.gün sağlık ocağında topuk kanı aldırmadınız mı siz?doktora gittik geldik.tahlil aldi.sonuc bekliyoruz.insAllah yogun bakimlik olmazsin dedi bana doktor.fototerapiiden yirtarsin inşaallah dedi.canimi cok sıktı.diger doktor gelme demisti.ama 5 . gun cok onemliymis.troid testi vs yapilmaliymis.troidi varsa bebegin ve senin haberin yoksa tedavi olmuyorsa hergün 10 puan duser zekasi dedi.1. ayda geldiginde cok gec olabilir dedi.koronadan korkuyorsun ama taramalari aksatirsan hic iyi sonuc olmayabilir dedi.bende diger doktor 5. gun cagirmadi ama dedim.ben cagiriyorum kardesim dedi.ama yenidoganin riski fazlaymis dedim.o da asil sen risk altındasın dedi.ben de bebeklerin bagisikligi dusuk oluyormus korkuyorum dedim.o da kim uydurmus onu burada insanlarin riski %10 ise bebeğin %0.5 dedi. koronadan korkmayin herkes korona olacak birgun dedi.ben de olalim ama ilac bulunana kadar olmayalim diye korunuyoruz dedim.o da ilac falan bulunmaz dedu.umudu kesin bulunsa bulunurdu dedi.olsa olsa ası bulunur o toparlar belki dedi.icimi karartti adam.sistim kızlar sistim
dua edin kızlar bisi olmasin.sonuc hafif ciksin❣
Ben bu kadar karamsar bir doktor görmedim.
Allah iyilerle karşılaştırsın her zaman bizleri.
Gözün aydın canım zor kısmı atlattın inşallah yanına da gelir bir an önce bebişin.
Çok şükür ya sevindim valla. Geçmiş olsun tekrar canım.
mesajlarından kendine kızdığını hissettiğim için yazdim. hiç kizma. olacağı varsa iki saatte de beslesen saatte bir de beslesen oluyor. inşallah bundan sonra çabucak toparlar.
Hepinize teşekkür ederim kızlar. İnşallah bundan sonra bir sıkıntı çıkmaz.
Hadi gözün aydın canım mis gibi kokusunu çeke çeke sev artık miniğiniKızlar doğum yaptım 1 buçuğa doğru.. Çok sancım oldu bebek çıkana dek, bebek çıktıktan sonra uyutmuşlar beni tamamen.. Ayılırken çok ağrım vardı ama şimdi hafifledi çok şükür.. Bebişi kucağıma alınca hele hiç ağrım kalmıyor. Hemen emdi, sıkıntı çekmedikÖpüyorum hepinizi..
Gaz damlası veriyorum ama sanki daha kötü yaptı. Ayşe Öner in masajini yaptım biraz çıkardı ama yok hala ağlıyor yaparken bile. Geceden beri aynıgaz damlasi mi alsan acaba canim. ben kimyon çayını kendim içtim ama bebeğe vermedim. gaz damlasi bile pvermedim daha. çok ıkınıyor bu sefer de gaz damlasi vermedim fıtık vs olur mu diye korkuyorum. annelik yari delilik zaten.
sindirim sistemleri çok zayif henüz ölçüsü vs belli olmayan şeyler bozar diye korkuyorum.
Ayşe Öner diye birinin gaz masaji var o da nispeten yumuşatıyor sanki karnini ona da bir bak istersen. yanindayken yüz üstü uyutunca da rahatlıyor. karni ısınıyor galiba. ama bunlari tam sanci aninda değil de öncesinde yapmak lazim. sancigelince hiçbirşey fayda etmiyor bizim kuzuya.
Faydası varmış da iki haftalık ya ondan korkuyorum. Ne kadarlık mis verdiğinde canım?Yeğenim gazlıydı canım annesi kimyonun üstüne sıcak su döküp dibe çökünce üstündeki sudan 1-2 çay kaşığı veriyordu. Kendisi fayda gördüğünü söylüyordu.
Gazı olmaya başlayınca vermiş canım onun 2 çocuk da gazlıydı başlar başlamaz hem kendi içmiş hem bebeğe vermiş.Gaz damlası veriyorum ama sanki daha kötü yaptı. Ayşe Öner in masajini yaptım biraz çıkardı ama yok hala ağlıyor yaparken bile. Geceden beri aynı
Faydası varmış da iki haftalık ya ondan korkuyorum. Ne kadarlık mis verdiğinde canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?